Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Pa cista dva crvena, pogotovo ovaj drugi. Kontra, s leđa, direktno u nogu. Ne znam sta nije jasno?
Zwayer će dobiti suspenziju nakon ove utakmice.Rooney88 je napisao/la:Ovo je razlika izmedju Bayerna i BvBa, prvi onu prednost nikada ne bi ispustili.
Nema tog kluba koji može spriječiti protivnika da da gol iz penala, kornera i dobro izvedenog slobodnjaka sa 25-30m.
Drugi rekoh da je diskutabilan, prvi je nemoguć, sasvim normalan rutinski faul za koje neki igrači Schalkea nisu dobili ni žuti karton.NYKnicks Fan je napisao/la:Pa cista dva crvena, pogotovo ovaj drugi. Kontra, s leđa, direktno u nogu. Ne znam sta nije jasno?
Zadnja izmjena: kovacic, dana/u 27 apr 2019, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Za prvi se mozda moze baciti kakva diskusija, ali drugi... Pa nogu mu odnese. I to stajnu...kovacic je napisao/la:Kakva bruka od suđenja, stvarno mi nije jasno koliko neko mora biti sretan da ne pokaže ništa na utakmici, a da tri ovakva gola, još sudija da jedan nepostojeći i jedan diskutabilan crveni karton.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Zasto suspenziju?kovacic je napisao/la:Zwayer će dobiti suspenziju nakon ove utakmice.Rooney88 je napisao/la:Ovo je razlika izmedju Bayerna i BvBa, prvi onu prednost nikada ne bi ispustili.
Nema tog kluba koji može spriječiti protivnika da da gol iz penala, kornera i dobro izvedenog slobodnjaka sa 25-30m.

Pa kad mu nogu ne slomi ovaj

- Konigsblau
- Kontakt:
Nije mi jasno kako se provuku ovako uvijek šugavci s penalima i crvenim pa uvijek cignluk s tribina
Wir leben dich Schalke 04!
Kakav način da se ispusti titula. Njemački Liverpool 

Treba imati muda da ovako povališ jedan Dortmund na domaćem terenu.
Bit će tužno ako zbog ove lakrdije i sretnog Schalkea ostanemo bez titule.
Bit će tužno ako zbog ove lakrdije i sretnog Schalkea ostanemo bez titule.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pa navijaci BvBa evo govore da je crveni.kovacic je napisao/la:Zwayer će dobiti suspenziju nakon ove utakmice.Rooney88 je napisao/la:Ovo je razlika izmedju Bayerna i BvBa, prvi onu prednost nikada ne bi ispustili.
Drugi rekoh da je diskutabilan, prvi je nemoguć, sasvim normalan rutinski faul za koje neki igrači Schalkea nisu dobili ni žuti karton.NYKnicks Fan je napisao/la:Pa cista dva crvena, pogotovo ovaj drugi. Kontra, s leđa, direktno u nogu. Ne znam sta nije jasno?

Ma Bayernov sudija
Pa biće sankcije, slažem se, koja utakmica suspenzije za start
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Brate meni je drago kad Bayern kiksa, ali ne likujem na forumu i ne podbadam navijače Bayerna. Ohani maloNYKnicks Fan je napisao/la:Pa navijaci BvBa evo govore da je crveni.kovacic je napisao/la:Zwayer će dobiti suspenziju nakon ove utakmice.Rooney88 je napisao/la:Ovo je razlika izmedju Bayerna i BvBa, prvi onu prednost nikada ne bi ispustili.

- NYKnicks Fan
- Kontakt:

Primili 5 komada u derbiju sa Bayernom.
Manite se šuplje.

Selam za ovog kovacica.
Logout.

Zadnja izmjena: NYKnicks Fan, dana/u 27 apr 2019, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
- Konigsblau
- Kontakt:
ko izgubi 5 nula od glavnog konkurenta za titulu, nema pravo da prica o istoj
I sam buraz znas da ste najednom prestali igrati fudbal koji vas je doveo na prvo mjesto i drzao na putu titule. Da ste nastavili samo Bayern ne bi bio u stanju stici vas. Ali ste uradili ono sto oni nece nikada, pojeo vas je ocigledno pritisak i ocakivanja. Na to sam mislio. Ne na ovu utakmicu konkretno.kovacic je napisao/la:.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Prvi crveni hajde ok, pokosio ga ja sa leđa iako nije bilo namjere al' očigledno da se namjera u ovakvim slučajevima i ne gleda (nešto slično kao Pjanić protiv Grčke), al' ovo drugo mi je smiješno, minimalan kontakt poslije kojeg Serdar sam sebi "izvrne" nogu pri doskoku i direktni crveni 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Konigsblau
- Kontakt:
Pomirio sam se ja s tim na cevapima, kad sam peticu jeo, ali evo danas sam se u potpunosti uvjerio.mirgerr je napisao/la:@FCBAYERN Mozes odahnuti, Kovac ostaje.![]()
![]()
Spamm
Koliko moraš jadan biti da ti titula osvojena na ovakav način bude satisfakcijaFCBAYERN je napisao/la:Zutalji su nevidjeni gubitnici. Dokazano.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.