Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arsenal4EverGunner
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arsenal4EverGunner » 09 dec 2011, 15:44

Znali ko kad je izvlacenje Lige Prvaka za knockout fazu :?:
Uvjek u srcu Arsenal :D

We love you Arsenal We do,
And Arsene Wenger too.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 09 dec 2011, 15:48

Arsenal4EverGunner je napisao/la:Znali ko kad je izvlacenje Lige Prvaka za knockout fazu :?:
16.12 ovog mjeseca :)
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 09 dec 2011, 15:48

Arsenal4EverGunner je napisao/la:Znali ko kad je izvlacenje Lige Prvaka za knockout fazu :?:
Sljedeci petak 16og decembra

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 09 dec 2011, 15:50

Smijesni Milan nema nikakve sanse protiv Arsenala, sad bi mi trebali da se zabrinemo sto mozemo tu skupinu luzera izvuci, izbaceni su bili dok su bili aktuelni prvaci evrope a sad su niko i nista i sad se treba bojati te skupine amatera.
Dio Arsenala

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 09 dec 2011, 16:28

Ma dajte nam Basel da se igramo :mrgreen: Iskreno,nebi imao ništa protiv da i Milana izvucemo,bio bi to derbi 1/8 finala u kojem bi se vidjelo koliko može ovaj tim Arsenala,.Grupnu fazu smo na prvi pogled lagano prošli ali činjenica da ni u jednom mecu nismo pokazali neku dominantnu igru,po prvi put sam gledao kako Arsenal rutinski dobiva utakmice u LP,.U odnosu na prošlu sezonu smo ofalili samo za Fabregasa jer kad gledam one kloceve Clishya i Na$ria sve sam više ubjedjen da je njihova prodaja nešto dobro što se desilo Arsenalu..Moramo se pojacati,napadac(ja bi volio vidjeti Podolskog u Arsenalu) i kreativac,po meni Hazard,gledao sam ga protiv Trabzona,lik leti po terenu,.
ps..Santos tri sedmice out..

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 09 dec 2011, 16:30

MaGiCa je napisao/la: Ajd da je sve tako kao sto kazes, a nije (Clichy>Santos, Flamini=Song, recimo), ali nisi uporedio rostere Milana onda i sada. Primetices da je ovaj sada tim mnogo mladji i pokretljiviji od prethodnog, te da ima neuporedivo jaci napad.
Da zavrsimo diskusiju ovim, jer ne bi valjalo da se nastavljamo oko Milana na temi o Arsenalu. Arsenal ce proci u narednu rundu sigurno, osim ako ne nalete u 1/8 na Milana. To je moje misljenje, a vreme ce pokazati da li sam bio u pravu ili nisam.
Ne mozes ti sigurno znati bolje od nas da li je Song ili Flamini bolji ili mozda Santos ili Clichy, sto se tice ove druge dvojice samo cu reci da Santos vec sad ima vise golova nego sto je Clichy dao u karijeri za Arsenal, a da nema toliko katastrofalnih gresaka, svi koji su pratili igru Santosa i Clichya znaju da je ovaj drugi brzi igrac i da moze vise trcati, ali zato moze napraviti katastrofalne greske i mnogo je slabiji u ofanzivi, a Santos ne zaostaje puno za Clichyem u defanzivi, sto ga cini(barem prema dosad prikazanom) boljim igracem od Clichya, a Flamini je bio dobar igrac, dobar defanzivac, ali meni nije na nivou Songa, pa Song uz to sto prekida mnoge napade ima najvise asistencija u Arsenal, moze kao i Flamini igrati vise pozicija, jedina mana Songa je sut, on ne moze pogodit olimpijski bazen.. A sto kaze @Paja tad je Milan bio Evropski prvak pa nisu mogli nista, ima Milan jaci napad, mada sad fali im Kaka, ali ima i Arsenal jacu odbranu nego tad i igra mnogo sigurnije..
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 09 dec 2011, 17:59

Ne bih puno da palamudim ali mislim da Arsenal može parirati Milanu. Da se sretnu u 1/8 finala Milanu bih dao najviše prednost za 1%, dakle 51 - 49 % za Italijane. Al' mislim da bismo uspjeli da ih izbacimo, što se tiče žrijeba naravno da ih ne bi volio, moja želja je što lakši protivnik.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 09 dec 2011, 18:07

Otkrivene statue danas! :D

Prva statua je u čast "tvorcu" modernog Arsenala, Herbertu Chapmanu.
slika

Druga statua je u čast neponovljivom Henryu, najboljem strijelcu kluba.
slika

Ceremoniji je prisustvovao i sam Thierry.
slika

I na kraju zadnja statua je posvećena možda i najvećoj legendi kluba u njegovoj 125-godišnjoj historiji. Naravno svi znate, riječ je o Tony Adamsu!

slika

Za kraj jedne loše vijesti, Wenger potvrdio da će Santos biti mnogo više vremena izvan terena od predviđene 3 sedmice. :cry: Gibbs se vraća tek za 3 sedmice.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 09 dec 2011, 18:29

Ako se ne varam ova statua Adamsa je nakon gola lijevom nogom, sad mislim da je Evertonu ali ne sjecam se tog, znam da je neko odigrao dugu a on zabio lijevom(nisam ni ovo siguran al mislim da je proslava poslije tog gola)
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 09 dec 2011, 18:33

AllGunsBlazing je napisao/la:Ako se ne varam ova statua Adamsa je nakon gola lijevom nogom, sad mislim da je Evertonu ali ne sjecam se tog, znam da je neko odigrao dugu a on zabio lijevom(nisam ni ovo siguran al mislim da je proslava poslije tog gola)
And it's Adams put through by the Bould, oooo would you believe it? :D

Jeste, protiv Evertona je to bilo.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 09 dec 2011, 19:15

slika

King Henry :!:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 09 dec 2011, 19:45

Je li ovaj retardirani medicinski tim ikad iz prve pogodio o kakvoj je ozlijedi rijec i koliko ce igrac izbivati sa terena. Pa godinama gledam i stalno se ponavlja kazu 2-3 sedmice onda zavrsi na 2-3 mjeseca a nekima i 5-6 mjeseci. Ne znam stvarno o cemu je rijec ali ne moze biti slucajnost.
Dio Arsenala

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 09 dec 2011, 19:57

-Paja je napisao/la:Je li ovaj retardirani medicinski tim ikad iz prve pogodio o kakvoj je ozlijedi rijec i koliko ce igrac izbivati sa terena. Pa godinama gledam i stalno se ponavlja kazu 2-3 sedmice onda zavrsi na 2-3 mjeseca a nekima i 5-6 mjeseci. Ne znam stvarno o cemu je rijec ali ne moze biti slucajnost.
wenger je za santosa rekao da mora kod specijaliste...nije rekao nista drugo !!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 09 dec 2011, 22:04

Since the start of last season, Arsenal's Premier League win % with Alex Song starting is 61%. Without him it is 18%.

Sa WhoScored.com:
Top 10 players for accurate through balls per game: Messi, Ibrahimovic, Fabregas, Cassano, Jorquera, Di Maria, Silva, Song, Modric, Ronaldo
Definicija "through ball"
A through ball must leave the player in behind the opposition defence and one on one with the goalkeeper
Eto nekoliko zanimljivih podataka o Alexu. Nadam se da razumijete engleski :D

We've only got one Song!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 dec 2011, 11:51

Danas Arsenal protiv Evertona i zvanicno slavi 125 godina postojanja, nadam se da nece biti nikakvih vecih komplikacija. Prosle godine je bilo gusto zahvaljujuci sudiji ove valjda nece sudi Webb. Isto prosle je Arsenal u pet minuta imao 100% posjed u nogama 8-) .
Celik!3,2,2.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 10 dec 2011, 12:01

BHT nas prenosi.Sad hocel bit sretni il nesretni vidjecemo :D
Rođen s tobom da budem

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 10 dec 2011, 15:04

Danas ocekujem dominaciju nad evertonom i bar 3 gola u njihovoj mrezi. Strijelci RvP 2 i Ramsey 1 :D

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 dec 2011, 15:12

Jos samo da Bergkamp dobije statuu i svi smo mirni :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 10 dec 2011, 15:16

AllGunsBlazing je napisao/la:Jos samo da Bergkamp dobije statuu i svi smo mirni :lol: :lol:
kontam, kad su ovi ljudi dobili statuu, sta treba onda Wengeru postaviti?

Team in full: Szczesny, Djourou, Koscielny, Mertesacker, Vermaelen, Song, Arteta, Ramsey, Gervinho, Walcott, Van Persie

TV pocinje na beku, a Djuro kao stoper sa Perom. Nekako mi nesigurno izgleda stoperski duo, al vidjet cemo kako ce odraditi posao.

Substitutes: Almunia, Miquel, Frimpong, Benayoun, Rosicky, Arshavin, Chamakh.

Vratia se Šime! :evil:

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 10 dec 2011, 15:34

Bolji i Šime od kung-fu Manonea :mrgreen:
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.