FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

gorstak
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la gorstak » 22 sep 2011, 11:39

warden je napisao/la:
PS: effenberg strasno dobre komentare pises , svaka cast ;)
takvi postovi istuskuju mnogo vremena ,znanja ,pismenosti strpljenja .. bla ,bla a ti izgleda sve imas ,vec duze vrijeme pratim ono sto pises , i red je da makar pohvalim ono sto radis ,jos jednom svaka cast ..
+1
24.04.1991.
Stern des südens

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 22 sep 2011, 14:56

Evo Brenine kuće, nije ni malo veselo
slika
slika
slika

Navodno, Čelski opet hoće da kupi Gomeza, jer im je nestalo sabura sa Torresom. U januaru bi ponudili 36 miliona funti što je osam više nego što smo ga mi platili Stuttgartu 2009. E sad da vas čujemo, ko je za, a ko protiv :D
Sent from my Philips Smart TV.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 22 sep 2011, 15:28

dr.adnan je napisao/la: Navodno, Čelski opet hoće da kupi Gomeza, jer im je nestalo sabura sa Torresom. U januaru bi ponudili 36 miliona funti što je osam više nego što smo ga mi platili Stuttgartu 2009. E sad da vas čujemo, ko je za, a ko protiv :D

Nama Torres i 10 mil,njima Gomez :lol:
#miasanmia

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 22 sep 2011, 19:48

Klare je napisao/la:A smatram da Robben ne može igrati tu gdje ga stavljaš, potreban je Mario, ipak ne igramo uvijek od noge kao Barca, potreban je tu centrafor da se zna odhrvati. Mislim da je prednost što imamo jednog takvog napadača, jer samim tim nam i igra postaje raznovrsnija.
majku mu, toliko branis onu kantu da nekada pomislim da ste braca.
klaritos dos santos gomez 8-)

jah, kako se uopste smijes javit i ostavit komentar kad i sam kaes kako ne pratis bayu, barem ne redovno :?
da si barem uvezo 3-4 tekme sigurn sam da ne bi valjo kako je gov-njez igrac koji se moze hrvati sa protivnickim odbranama :lol: taj se odbija od beka ko lopta od zid. osim toga, ne pada mi na pamet ni jedna yebena scena u kojoj je gomez dobio barem jedan jedini duel. njemu bi i korner zastavica oduzela loptu :lol:

sto se tice prvog dijela, ponovo moram napomenut da nedovoljno pratis da bi mogo pricat o mogucim rokadama u timu. bayo je u dosadasnjim tekmama zabio 18 golcica. nag. pitanje: kolko su golova bayini igraci zabili glavom :?:

ps
nadam se da mi neces prijetiti fiz. obr. ko sto si prijetio jednom drugom kolegi :? :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 22 sep 2011, 19:59

dr.adnan je napisao/la: E sad da vas čujemo, ko je za, a ko protiv
ja san ´za´ 8-)
bolja je toresova jedna noga neg´ cijeli gov-njez :lol:

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 sep 2011, 20:02

dr.adnan je napisao/la: Navodno, Čelski opet hoće da kupi Gomeza, jer im je nestalo sabura sa Torresom. U januaru bi ponudili 36 miliona funti što je osam više nego što smo ga mi platili Stuttgartu 2009. E sad da vas čujemo, ko je za, a ko protiv :D
Ja sam.....Ja sam.....Ja sam naravno protiv. Giganta Gomeza ne damo nikom. A onaj Torres sebi ne može da dođe nikako, nekad bio paklen napadač.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 22 sep 2011, 20:26

effe_sa je napisao/la:Ja sam.....Ja sam.....Ja sam naravno protiv. Giganta Gomeza ne damo nikom.
klaretov podanik :roll:
gomez gigant :lol: ok, vjerujem da bi bio jedan od najboljih...al da predje u neki invalidski klub.
jbg., tak je kak je. ak hocemo da gomez bude konkurentan, onda ostalima moramo polomiti noge :lol:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 22 sep 2011, 20:35

effe_sa je napisao/la:
Ja sam.....Ja sam.....Ja sam naravno protiv. Giganta Gomeza ne damo nikom. A onaj Torres sebi ne može da dođe nikako, nekad bio paklen napadač.
Kakav Torres, cak i ja mislim da je Gomez bolji od njega za klasu. 8-)
#divovi

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 sep 2011, 20:39

secer je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:Ja sam.....Ja sam.....Ja sam naravno protiv. Giganta Gomeza ne damo nikom.
gomez gigant :lol: ok, vjerujem da bi bio jedan od najboljih...al da predje u neki invalidski klub.
jbg., tak je kak je. ak hocemo da gomez bude konkurentan, onda ostalima moramo polomiti noge :lol:
Što se ti buniš kad ti više nisi navijač Bayerna, moraš tamo Vukove savjetovati :D :D :D Sad se vračaš nama kad si vidio da dobro ide :)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 22 sep 2011, 20:42

Sve na stranu Torke je klasa za Gomeza, deff sam za njegov dolazak, jedini je bed sto bi mali Petersen ost'o bez "devetke".El nino mi je najdrazi igrac, kad bi nam dos'o to bi bilo k'o kad bi mi babo kupio Golfa 5. 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 22 sep 2011, 20:44

Ja mislim da bi se Torres snašao jer je evidentno da ovaj engleski stil nogometa nije za njega.Onaj Liverpool sa 5-6 Španaca , Argentincima i Brazilcima pod Benitezom nije ni ličio na engleski klub.Torres je i sam izjavio da ne bi mogao odbiti Bayern .Gomez igra u dobroj formi i postiže golove, ali teško da su oni plod individulanih akcija.Više su drugi radili za njega , a on je postavljao nogu na gol liniji.Moj izbor je Torres jer bi se sigurno snašao, a i individualno je jači igrač.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 22 sep 2011, 20:46

secer je napisao/la:roben mora igrati umjesto gomeza! da, napraviti ono sto je barca napravila sa mesijem.
mislim da bismo bili daleko ubojitiji u napadu, da bismo kreirali mnogo vise sansi, postizali vise golova, bili pokretljiviji, brzi itd.
Prof'sore, necu rec' da vam je prica glupa... :lol:

Jesi l' siguran da bi to funkcionisalo? :?
Robben je jedno od klasicnijih krila, rekao bih dosta predvidiv, ali toliko dobar u tome sto radi da je nezaustavljiv. Medjutim, ono njegovo izvlacenje na lijevu nogu pali samo kad igra na desnoj strani i ulazi u sredinu.

Messi je, ipak, nesto drugo.
Dovoljno je samo pogledati njegove dvije asistencije u sinosnjoj utakmici protiv Valencije.
Robben jednostavno nije taj tip igraca i stoga njegovo prebacivanje u sredinu ne bi imalo smisla.

Uz sve to, ostecen bi bio i Muller.
Opstepoznata cinjenica je da Toma puno bolje partije pruza kada igra iza napadaca, a ne na krilu. A svi mi, ako se ne varam, zelimo najbolje nasem Tomici. :mrgreen:

A na ovo za Torresa cu se samo nasmijati. :lol: :lol: :lol:
Gol-masinu kakva je Super Mario dati za igraca koji daje gol u svakoj stotoj utakmici ne bi imalo smisla. Kaj ne? 8-)
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 22 sep 2011, 20:46

postaje gusto jer je na strano gov-njezoljubaca presao i musto.
moram zamoliti admina da uvede zabranu registracije za sve luzere koji misle da je gov-njez dobar fudbaler, jer takvi, ocigledno, nemaju nikakve veze sa sportom.
uuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fuuuuuu, poceli su se javljati djecki koji se razumiju u sutolopt 8-)
ps
centre, ako se desi cudo pa se taj transfer ostvari, a ti dodjes prvi i zatrazis mustuluk, nece biti potrebe da mucis babu - drug seco ce ti kupiti golfa 5.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 22 sep 2011, 20:55

hantro, ne sramoti srebrenik.
nego, zar stvarno ocekujes da cu odgovoriti na ovaj smijesni post koji si sastavio :x
jedino te mogu upitati jesi l´ odgled´o sve bayine utakmice pod donovom palicom :?:
ako jesi, a vjerujem da nisi jer kako inace objasniti nebuloze koje si pobroj´o, znao bi da su roben, muler i riberi cesto mjenjali strane, tako da je roben igrao i u sredini.
osim toga, sjecas li se robenove prve tekme u bay dresu, sjecas li se robena iz reala, iz celzija...?

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 22 sep 2011, 20:59

effe_sa je napisao/la:
secer je napisao/la:
Što se ti buniš kad ti više nisi navijač Bayerna, moraš tamo Vukove savjetovati :D :D :D Sad se vračaš nama kad si vidio da dobro ide :)
ne znas da sam se prijavio za szusret sa magatom(ono preko sport bilda), pa ako upali, tj. ako me izvuku :o 8-)
ode seco u vukove! samo 5 minutica s magom i vjerujem da cu postati prvi zamjenik trenera.
ima da izdominiram bundesku 8-)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 22 sep 2011, 21:04

secer je napisao/la:postaje gusto jer je na strano gov-njezoljubaca presao i musto.
:D
Ma nije da ga obozavam, ali Torres nije vise ni sjena onog igraca, tako da ga i Gomez sisa. 8-)
Sto se mene tice svidja mi se i opcija Muller u spicu. On mi je nako pri srcu zbog svoje pozrtvovanosti u svakoj utakmici.
Ako prodajemo Gomeza, ne zelim nikakav kusur u obliku zvake. :mrgreen:
#divovi

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 sep 2011, 21:09

Ako bi o kakvim imenima razmišljao koje bi želio u Bayernu onda su to Goetze, Cavani....A Torres ne mogu vjerovat da bi neko njega želi u Bayernu u onom stanju...Ja ne znam šta je s Fernandom, možda se previše družio s Lotharom(iako nisam čuo da su raja :D ) pa se i on samo bacio na žene a fudbal ostavio po strani...Od Torresa je ostalo samo ime....@Šeći ne vjerujem da je ozbiljan kad spominje Torresa al da neki drugi zagrizoše, ne mogu vjerovat....A vidi se kako je ovde nekima postalo dosadno, prezadovoljni su igrom i marširanjem našeg Baye pa svaki dan izmišljaju nova imena i htjeli bi nekog da dovode :D :D :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 sep 2011, 21:12

moustapha je napisao/la:
secer je napisao/la:postaje gusto jer je na strano gov-njezoljubaca presao i musto.
:D
Ma nije da ga obozavam, ali Torres nije vise ni sjena onog igraca, tako da ga i Gomez sisa. 8-)
Sto se mene tice svidja mi se i opcija Muller u spicu. On mi je nako pri srcu zbog svoje pozrtvovanosti u svakoj utakmici.
Ako prodajemo Gomeza, ne zelim nikakav kusur u obliku zvake. :mrgreen:
Dobro zboriš @Muki , jako dobro....A Muller ma njega ne damo ni za svo zlato ovog svijeta, ipak je to uvaženi gospodin MULLER, pa kad se kaže MULLER ima svi da ustanu, posebno oni koji vole bayern.... ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 22 sep 2011, 21:26

moustapha je napisao/la:Ma nije da ga obozavam, ali Torres nije vise ni sjena onog igraca, tako da ga i Gomez sisa
zar i ti, sine brute :(
pazi, u mojoj mahali je zivio jedan notorni alkos. ne sjecam se nj. pravog imena ali mi je nadimak ostao u sjecanju.
zvali smo ga bufalo ili bufko. taj bufko bijase odlican centarfror, kopfballungeheuer :lol: da, najcesce je zabijao glavom. moram dodati da je znao i braniti. bio je odlican golman.
branio je jer tuzlanski jalijasi nisu zeljeli da mu zabijaju. njihova najdraza zanimacija je bila da ga napucavaju u lice. gledajuci iz ovog ugla, moram priznati da se radilo najsurovijoj zanimaciji koju smo imali. vjeruj da mi bude zao kada se danas, kao zreo covjek, sjetim jadnog alkoholicara. ali, u to vrijeme smo se smijali glupom alkosu koji je slavio svaku paradu i odbranu licem.
kakve to veze ima sa gomezom? ima, itekako da ima. bayini klinci rade slicne stvari sa gomezom.
jedina razlika je u tome sto nas nisu pratile kamere niti smo imali milijonski auditorij tako da smo nasu zrtvu mogli muciti kako smo htjeli i koliko smo htjeli.
ps
efe, ja ne navijam za bayu a volim mulera. merem li proc :? :lol:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 22 sep 2011, 21:31

Pogrešno je svoditi Torresa na zadnjih par mjeseci.Onda po tom pravilu Robbena nismo trebali ni dovoditi jer je bio u očajnom stanju.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.