FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bubble
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bubble » 23 avg 2016, 21:21

Pa ovo je nevidjeno.. Dajte nam kakvog anonimusa za trenera, ionako je svejedno postalo vise

Sent from my SM-T110 using Tapatalk

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 23 avg 2016, 21:22

hilmo je napisao/la:Probajte shvatiti, da sva imena koja se spominju su samo želje navijača ili nekih drugih ljudi, s kim uprava pregovara, koga je kontaktirala to zna SAMO NEKOLIKO ljudi.
Ima li iko ovdje od tih "nekoliko" :mrgreen:

Dobro bi nam došla kakva fina informacija danas, da nas Ihtijarević sve pozitivno iznenadi.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 23 avg 2016, 21:23

Eto im stevanovic,zahirovic i petrovic pa sta su dobili nije sve do trenera ima tu svega jos i kod njih i kod nas jednostavno kome se ne svidja neka se iskljuci iz fudbala i to je to

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 23 avg 2016, 21:23

hilmo je napisao/la:Probajte shvatiti, da sva imena koja se spominju su samo želje navijača ili nekih drugih ljudi, s kim uprava pregovara, koga je kontaktirala to zna SAMO NEKOLIKO ljudi.
Hilmaga tih nekoliko ljudi znaju da nemaju para i po svemu sudeci necemo ni imati trenera sljedece kolo.
Nece niko za par hiljada maraka da mu cijeli istok jjebe mater. To im je Petrovic danas jasno rekao.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 23 avg 2016, 21:24

BordoBolesnik je napisao/la:Da se nadovezem, bez potrebe pljujete Tan-a, imamo vise love nego ikad, medjutim osilili su se pojedinci u klubu i misle da se mogu igrati s klubom kao na manageru.. Saberes 2+2, koliko je samo igraca i trenera proslo kroz klub i skontas sta rade.. Pa da vas pitam, da je tvoj klub, da si vlasnik, naravno da bi povukao rucnu. Krivi su lopovi u klubu, pustite se vise njihove price kako neda Tan da klub napreduje.
Pa zašto ih ne mijenja kada vidi da su nesposobni?
Napravili su toliko kikseva u sportskom segmentu u zadnjih par godina koje ne bi maloumna osoba napravila
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

DaDoNis
Kontakt:

Post Postao/la DaDoNis » 23 avg 2016, 21:24

:salut: “Kakve izaberemo daske, takav će nam biti brod”

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 23 avg 2016, 21:25

fico je napisao/la:Iskreno mi odgovorite, je li vi stvarno mislite da bi Petrović pustio da mu Husarići, Bulići i njima slični dovode igrače.
UPRAVA NAPOLJE !
Kad je pusto tekme sto nebi i ove kvazi menagere? Pa nije nam Bulic i Husaric sve doveli,ko da je Murinjo lik imali smo Kodru ogrijesili se o covjeku mi ga otjerali jer smo papci opet kazem nismo za boljeg,cim stanu rezultati odma po trenerima udaramo Jarni,Kodro itd kad cemo jednom stati iza trenera a igrace smecare prozivat nije moguce da od 10 trenera svi nikakvi bili

ColdDemon
Kontakt:

Post Postao/la ColdDemon » 23 avg 2016, 21:25

SiouxLukavac je napisao/la:Stvar se izmakla kontroli.
Kako?

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 23 avg 2016, 21:25

fico je napisao/la:Iskreno mi odgovorite, je li vi stvarno mislite da bi Petrović pustio da mu Husarići, Bulići i njima slični dovode igrače.
UPRAVA NAPOLJE !
Hajde, nije ni u Želji drugačije.
Tamo su to Misimović i Nikolić.
Ili ga nismo kontaktirali ili su oni dali više para, nije sigurno veću platu od nas odbio zbog nekog morala.

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 23 avg 2016, 21:27

Hocemo Murinja!!
Bordo bijeli za život cijeli!!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 avg 2016, 21:27

BordoBolesnik je napisao/la:Da se nadovezem, bez potrebe pljujete Tan-a, imamo vise love nego ikad, medjutim osilili su se pojedinci u klubu i misle da se mogu igrati s klubom kao na manageru.. Saberes 2+2, koliko je samo igraca i trenera proslo kroz klub i skontas sta rade.. Pa da vas pitam, da je tvoj klub, da si vlasnik, naravno da bi povukao rucnu. Krivi su lopovi u klubu, pustite se vise njihove price kako neda Tan da klub napreduje.
Ne bi ja povukao rucnu nego bi smijenio one koji ne rade kako treba i za koje sumnjam da me potkradaju i na njihovo mjesto stavio sposobne ljude u koje imam povjerenja.
Tako bi uradio svaki normalan i ambiciozan vlasnik kluba,ako mu je imalo stalo do istog.
Nas vlasnik nit je normalan,nit je ambiciozan,nit ga briga za nama! I sve dok nam je on gazda ne mozemo se nadati nikakvom sportskom iskoraku!!!
Ovoga su svjesni i ovi iz uprave,ali oni sute radi svojih pozicija,oni su se uhljebili i svoj cilj ostvarili.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 23 avg 2016, 21:29

Samo opusteno momci.

Glupo je govoriti da je ovo neko mecanje od strane kona. Isto je tako bilo i sa Zahirovicem, pa sta bi na kraju ???
Odakle znate da ce Petrovica dobro ici sa njima ? Polako...

Nama je svejedno ko god nas vodio sljedece kolo ili do kraja godine kad nam ne moze biti gore od Allegrija.
Sabrine mi moje!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 23 avg 2016, 21:29

Da bog da doživjeli dugu i tešku bolest, raspada li se u bolovima. Od Kusturice, preko Ihtijarevica pa sve do Tana, kojeg boli **** za sve ovo
Das Ist Walter

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 23 avg 2016, 21:32

Sabrina namjesti se sama, bolje no da te ja namjestam...... :rol:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 23 avg 2016, 21:32

Polako kod strumfova vaze druga pravila,kod njih vodje mafijasi dolaze na trening kad je Kostic psovo,dolazice i Celi kojem tek nista niti jasno nece pa cemo vidjet ko ce se na kraju smijat kad vidim kako oni lafo nekog ismijavaju bude mi ih zao. Ljudi odron zivi u svakom segmentu

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 23 avg 2016, 21:33

AzaKamikaza je napisao/la:Tiki tiki tamba :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:lol: :lol: :lol: :lol: :rol: :rol: :rol: :rol: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Jel to zeljo prvi,objavili na zvanicnoj :lol: :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 avg 2016, 21:33

Nije mogao bolji opis trenutne situacije :mrgreen:

Zadnja izmjena: Zip, dana/u 23 avg 2016, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 23 avg 2016, 21:33

Conscious je napisao/la:
UPRAVA NAPOLJE !
Hajde, nije ni u Želji drugačije.
Tamo su to Misimović i Nikolić.
Ili ga nismo kontaktirali ili su oni dali više para, nije sigurno veću platu od nas odbio zbog nekog morala.
To sam već pisao. Vidjet ćemo kako će on funkcionisat sa Misimovićem kad mu ovaj uvali svoje neke Javier Hernandeze i ostale.

@zagor1987 ne trebaju navijači stati iza trenera, već Uprava. Uprava mora da ima muda. Jer ako stanu iza trenera onda veliki dio krivice stavljaju na sebe. Ali naši to nisu nikad uradili. Želja za foteljom je prevelika. Bitno je bilo udovoljiti navijačima. Slučaj Kodro. Kad loše ide, navijačima su svi krivi, igrači-trener-Uprava. To je tako svugdje. Naš je problem što Uprava brani instagram-manekene, a sve trenere lako odyebe. Zdravi temelji se moraju napraviti.
Zadnja izmjena: fico, dana/u 23 avg 2016, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJEVO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 avg 2016, 21:34

Ma sta ga ba dozivljavate tako.. vidite da je neko deriste, na onoj temi ga vazda pisamo a sada slavi na temi Sarajeva to sto je Zeljeznicar dobio dobrog strucnjaka. Zamislite kako mu je? :)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 avg 2016, 21:34

Nisu nama strumfovi suknuli vec nasa mila vlastita uprava.
Dug zivot, i tesku bolest im zelim.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Hajdeee, kupus army, riki46, Tatamata1946 i 41 gost.