FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
RuleHz je napisao/la:SVI U KONZUM PO SLANINU

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ni ja ne vjerujem da Slavko ide kod kona, sve dok ne bude zvanično.
Ako kone dovedu Slavku a mi nekog tamo nepoznatog trenera, treba se povećati pritisak na upravu, ako neće milom onda ide silom..
Jer to će biti dokaz da se sve radi protiv kluba i da nema nikakog napretka

Bordo bijeli za život cijeli!!
koji crni pritisak, nema tih para svjeta koji će ih zaštitit....ne znaju šta rade, života mi....Benjolos je napisao/la:Ako kone dovedu Slavku a mi nekog tamo nepoznatog trenera, treba se povećati pritisak na upravu, ako neće milom onda ide silom..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ajde da odlucimo ocemol nekakve asove il Slavka? Htjeli smo asove spomenu se Cala oa pljuvanje realno mi nemamo asove ti asovi su nam milion puta okrenuli ledja kad smo na ponoru bili kakvi asovi i kakvi bakraci nek samo rade svoj posao profesionalno i posteno pa nek je iz Tadzikistana boli me uvo. Koga ce uprava dovest za trenera me zaboli isto jer sam navijac a ne sportski direktor ocu rezultate samo i vozdra dosta vise ubleha
A zar nije dosta Cale? Svaka njemu cast, postujem covijeka, ali zar vec jednom ne bi smo trebali krenuti dalje?
Vise bih volio Varesanovica nego Calu.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ja posto kupio, poto i prodao. Vidjet cemoLakoste je napisao/la:Celo je novi trener Zeljeznicara a Cala nas.Evander je napisao/la:Celo ostaje u Radniku. To je jedino sigurno.
Musa je 99 posto kod gurbeta, za nas se jos ne zna. U glavnom, nece biti niko iz vana.

bit će veselo na KoševuIako se špekulisalo imenima mnogih kandidata za klupu Željezničara, čini se da je pitanje novog trenera riješeno i Slavko Petrović bi trebao od sutra i zvanično biti imenovan za šefa stručnog štaba Plavih.
Prema informacijama našeg portala iz izvorla bliskih klubu, srbijanski stručnjak je pristao doći na Grbavicu, te će napustiti Radnik i potpisati ugovor sa Željom, koji je u potrazi za novim trenerom nakon odlaska Miloša Kostića.
Petrović je prošle sezone osvojio Kup BiH sa Radnikom, te spada u red najpriznatijih stručnjaka u BiH.
**** ga
Slavko Petrović preuzima Željezničar
Autor: Sport Centar
Datum: 2016-08-23 20:33:57
Iako se špekulisalo imenima mnogih kandidata za klupu Željezničara, čini se da je pitanje novog trenera riješeno i Slavko Petrović bi trebao od sutra i zvanično biti imenovan za šefa stručnog štaba Plavih.
Prema informacijama našeg portala iz izvorla bliskih klubu, srbijanski stručnjak je pristao doći na Grbavicu, te će napustiti Radnik i potpisati ugovor sa Željom, koji je u potrazi za novim trenerom nakon odlaska Miloša Kostića.
Slavko Petrović preuzima Željezničar
Autor: Sport Centar
Datum: 2016-08-23 20:33:57
Iako se špekulisalo imenima mnogih kandidata za klupu Željezničara, čini se da je pitanje novog trenera riješeno i Slavko Petrović bi trebao od sutra i zvanično biti imenovan za šefa stručnog štaba Plavih.
Calina svaka izjava pocinje: "utakmica je bila dobra, prava prvenstvena, teren dobar..." Dajte ba pa bolje slusat "onaj...kako se kaze...jel..."Evander je napisao/la:A zar nije dosta Cale? Svaka njemu cast, postujem covijeka, ali zar vec jednom ne bi smo trebali krenuti dalje?
Znate na koga mislim.. Gluho bilo!!
Zadnja izmjena: MartinSco, dana/u 23 avg 2016, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
IDEMO PONOVO!
Što ovo brisu portali da je Slavko otisao u gurbete, nije fer! 

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sve koje spominjete su profi treneri sa licencom, nama treba jedan bez licence
Al bice blam ako strumfovi nam uzmu celu

Nece valjda roknucu se
Omaklo seRuleHz je napisao/la:Što ovo brisu portali da je Slavko otisao u gurbete, nije fer!

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Gotovo je, ode Petrović u Želju. Očekujem da će nas momački popišati na Koševu. I uz to, sjetim se upravi najmilijih, da Bog da pomrli svi.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Biće na kraju da je slavko prihvatio zeljin poziv, pa ga onda naši zvali i on kone odyebo.