Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zvijer!
[youtube][/youtube]
Zvijer!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
-
- Kontakt:
Ne bih se bavio science fictionom kada je u pitanju izgradnja ovog arhitektonskog čuda ili ti tehnološke senzacije,ali mislim da će teško ova ideja da se realizuje. Znam ja da bi Real na svakoj utakmici gledalo i do 130 000,ali već pretjerivanje je sa ovakvim idejama,pa makar se radilo i o Realu. Ova maketa mi liči na sve samo ne na stadion,a ovi na vrhovima tribina su igrači veličine ruskih žutih mrava,katastrofa za fudbal ako se iko odluči za ovakve globalne senzacije mjenjanja vrijednosti imena i termina stadion.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Omare Batistuta Gabrijele, to je ovaj Celzijevac bacio bombu (ukuco na gugl - big stadium) a ti si na to nasjeo u stilu pravog Bosancamelanholicar je napisao/la:Ne bih se bavio science fictionom kada je u pitanju izgradnja ovog arhitektonskog čuda ili ti tehnološke senzacije,ali mislim da će teško ova ideja da se realizuje. Znam ja da bi Real na svakoj utakmici gledalo i do 130 000,ali već pretjerivanje je sa ovakvim idejama,pa makar se radilo i o Realu. Ova maketa mi liči na sve samo ne na stadion,a ovi na vrhovima tribina su igrači veličine ruskih žutih mrava,katastrofa za fudbal ako se iko odluči za ovakve globalne senzacije mjenjanja vrijednosti imena i termina stadion.

-
- Kontakt:
Portillo jbg,šta da radim,al eto reko vidim ovi Arapiconi sve pokupovaše otkud znam reko,čujem u Albaniju se na stadion ulazi za dž,odnosno ne prodaju se karte,već se ćilimi stavljaju ispred stadiona i na to raja baca koliko ima i koliko može "što bi mi iz Bosne rekli,što više baciš manje ćeš se stidit". Jbg ja sam čak i povjerovao reko otkud znam,znači ipak neće biti ovakvih gluposti u budućnosti.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Portilio ne bi reko da je kuco big stadium,u URL-u pise Real Madrid Future stadium 

Rođen s tobom da budem
Ma djaba ti i to kad ne pise "futuro estadio del Real Madrid"Faraon iz Visokog je napisao/la:Portilio ne bi reko da je kuco big stadium,u URL-u pise Real Madrid Future stadium

Predsjednik Santosa: "Ne mogu obecati ni da cu sutra biti ziv a pogotovo da ce Neymar ostati".
http://www.corazonblanco.com/6_de_julio ... 9294-1.htm
Sve je rijeseno vec u januaru/sijecnju. Otkriveni su transkripti razgovora Caminera i Pereza i Atletico ce dobiti 45 miliona eura za Aguera (pametno, bolje za njega 45 nego za Neymara 44). Tu pise da bi to sluzbeno trebalo biti 6. narednog mjeseca, e sad, vidjecemo, mada ja mislim da ce se sve znati nakon Copa Americe.
Fernando Gago, vezista Real Madrida. šokirao je navijače ovog kluba.
Bivši član Boce Juniors, a od 2006. Reala kad je stigao iz Buenos Airesa za obeštećenje od 20,4 miliona dolara, jasno je poručio ko je za njega najbolji klub svih vremena.
- Barselona je najbolji klub u istoriji. Znatno je iznad Reala, samo što to njegovi navijači neće nikad priznati - izjavio je Gago stanici ESPN Argentina.
Gago je jako malo igrao u poslednje dvije sezone i imao je dosta problema sa povrijedama pa praktično ne nalazi u planovima trenera Mourinha sa kojim bi uskoro trebao imati sastanak u vezi svog statusa. Poslije ovakve izjave, ostanak se čini nemogući.
JAO gAGE cara
Bivši član Boce Juniors, a od 2006. Reala kad je stigao iz Buenos Airesa za obeštećenje od 20,4 miliona dolara, jasno je poručio ko je za njega najbolji klub svih vremena.
- Barselona je najbolji klub u istoriji. Znatno je iznad Reala, samo što to njegovi navijači neće nikad priznati - izjavio je Gago stanici ESPN Argentina.
Gago je jako malo igrao u poslednje dvije sezone i imao je dosta problema sa povrijedama pa praktično ne nalazi u planovima trenera Mourinha sa kojim bi uskoro trebao imati sastanak u vezi svog statusa. Poslije ovakve izjave, ostanak se čini nemogući.
JAO gAGE cara

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Spanski mediji pisu da je Zoze Murinjo inicirao razgovor sa Florentinom Perezom u vezi dovodjenja De Rosija iz Rome.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
@warden-Gago nije nista pogresno izjavio,da Barca jeste trenutno najbolji klub na svijetu,ali ovo je dokaz njegove frustracije jer mora otici iz Madrida,pa kako bi nam drugo napakostio nego da izjavi ovako nesto.Sto se mene tice nek se goni u p.m
@Tribalian-mislim da smo na poziciji zadnjeg veznog dobro popunjeni i ne vjerujem bas da ce De Rosi doci

@Tribalian-mislim da smo na poziciji zadnjeg veznog dobro popunjeni i ne vjerujem bas da ce De Rosi doci

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Apsolutni prioritet: Odlazak Kake. (Marca).
Lens placuci pozdravio Varanea.
Vrlo zanimljivo. Kako prenosi AS, Neymar je nakon utakmice finala CL uhvacen kako drzi spanjolski rijecnik u svojim rukama sa 186 stranica, s 1.200 pojmova i izraza, te 2.000 rijeci koje se koriste svakodnevno.

Pokusajte desifrovat
Joj al je dodijalo ovo sa tim spekulacijama. Da mi je otic na more odmorit se od svega i kasnije doc' pa ko u stara dobra vremena shvatit da je igrac tvoj kad ga tek vidis na TV-u
Lens placuci pozdravio Varanea.
Vrlo zanimljivo. Kako prenosi AS, Neymar je nakon utakmice finala CL uhvacen kako drzi spanjolski rijecnik u svojim rukama sa 186 stranica, s 1.200 pojmova i izraza, te 2.000 rijeci koje se koriste svakodnevno.

Pokusajte desifrovat

Joj al je dodijalo ovo sa tim spekulacijama. Da mi je otic na more odmorit se od svega i kasnije doc' pa ko u stara dobra vremena shvatit da je igrac tvoj kad ga tek vidis na TV-u

Jašta.. Neću nikad zaboraviti kad je Vieira trebao preći u Real Madrid, ja na moru i svaki dan kupujem sportske novine u nadi da ću pročitat da je prešao, ne vjerujem ništa dok ne vidim s dresom u rukama igrača 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
hajde Neymar u Madrid sunce ti ljubim 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
[youtube][/youtube]

Najjaca je reakcija Pellea kad se nasmijePortillo je napisao/la:[youtube][/youtube]

Hehe, klocaPortillo je napisao/la:[youtube][/youtube]

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
10 najglupljih izjava navijača Real Madrida
1. Vidjet ćemo Real slijedeće sezone. Ima da uništavamo!
2. Pobijedili ste nas jer imate UNICEF na dresu
3. Ma daj, ti navijaš za Barcelonu od 2006. šta ti znaš od El Clasica
4. Pa šta ako ste nas pobijedili, aj reci ko ima 9 naslova Lige Prvaka i 31 naslov Primere?
5. Raul je sigurno najbolji napadač svih vremena, on nije rekorder u reprezentaciji zato što Villa ima bolji tim
6. Ja mislim da nama treba jedan napadač, jedan stoper i jedan veznjak, i ništa više. Da dovedemo Rooneya ili Aguera mislim da bismo bili najbolji na svijetu (sad je tu i Neymar u kombinacijama)
7. Ne paše nama kad igramo sa dva defanzivna veznjaka. Ja mislim da Mourinho griješi. Lass mora na klupu!
8. Ramos je daleko bolji igrač od Alvesa. Kad je Alves znao ubaciti loptu u 16-erac
9. 11:1
10. Sudije su nas ove sezone uništile. Nema veze što smo izgubili 5:0 i igrali 1:1 protiv Barcelone, suci su krivi za sve
10 najglupljih izjava navijača Barcelone
1. Messi je najbolji igrač svih vremena. Nisu mu ravni ni Cruyff ni Maradona!
2. Kome je još bitan naslov kupa Kralja?
3. Xavi MORA dobiti Balon d'Or ove sezone. To mu je zadnja šansa
4. Imali smo 80% posjed lopte, ko to još može. Igramo najljepši i najbolji nogomet na svijetu. Svi uživaju gledati Barcelonu 90 minuta (od toga 70 minuta beskorisnog dodavanja na sredini terena)
5. Primera je najbolja liga na svijetu, da nema Barcelone niko je ne bi ni gledao
6. Mesari iz Madrida. Alves nije simulirao. Šta da ga je Pepe udario, pa sigurno bi završio svoju karijeru
7. Ma kakav Zidane, Xavi je najbolji veznjak svih vremena!
8. Mourinho ne zna igrati nego defanzivno. On uništava nogomet! (vjerovatno to nema nikakve veze s tim što je Real u manje utakmica zabio isti broj golova kao i Barcelona…)
9. Reprezentacija Španije ne bi bila ništa bez Barcelone. Da nema Xavija, Inieste i Ville, ne bi nikako zabijali golove
10. Najbolji španski napadač svih vremena je David Villa

1. Vidjet ćemo Real slijedeće sezone. Ima da uništavamo!
2. Pobijedili ste nas jer imate UNICEF na dresu
3. Ma daj, ti navijaš za Barcelonu od 2006. šta ti znaš od El Clasica
4. Pa šta ako ste nas pobijedili, aj reci ko ima 9 naslova Lige Prvaka i 31 naslov Primere?
5. Raul je sigurno najbolji napadač svih vremena, on nije rekorder u reprezentaciji zato što Villa ima bolji tim
6. Ja mislim da nama treba jedan napadač, jedan stoper i jedan veznjak, i ništa više. Da dovedemo Rooneya ili Aguera mislim da bismo bili najbolji na svijetu (sad je tu i Neymar u kombinacijama)
7. Ne paše nama kad igramo sa dva defanzivna veznjaka. Ja mislim da Mourinho griješi. Lass mora na klupu!
8. Ramos je daleko bolji igrač od Alvesa. Kad je Alves znao ubaciti loptu u 16-erac
9. 11:1
10. Sudije su nas ove sezone uništile. Nema veze što smo izgubili 5:0 i igrali 1:1 protiv Barcelone, suci su krivi za sve

10 najglupljih izjava navijača Barcelone
1. Messi je najbolji igrač svih vremena. Nisu mu ravni ni Cruyff ni Maradona!
2. Kome je još bitan naslov kupa Kralja?
3. Xavi MORA dobiti Balon d'Or ove sezone. To mu je zadnja šansa
4. Imali smo 80% posjed lopte, ko to još može. Igramo najljepši i najbolji nogomet na svijetu. Svi uživaju gledati Barcelonu 90 minuta (od toga 70 minuta beskorisnog dodavanja na sredini terena)
5. Primera je najbolja liga na svijetu, da nema Barcelone niko je ne bi ni gledao
6. Mesari iz Madrida. Alves nije simulirao. Šta da ga je Pepe udario, pa sigurno bi završio svoju karijeru
7. Ma kakav Zidane, Xavi je najbolji veznjak svih vremena!
8. Mourinho ne zna igrati nego defanzivno. On uništava nogomet! (vjerovatno to nema nikakve veze s tim što je Real u manje utakmica zabio isti broj golova kao i Barcelona…)
9. Reprezentacija Španije ne bi bila ništa bez Barcelone. Da nema Xavija, Inieste i Ville, ne bi nikako zabijali golove
10. Najbolji španski napadač svih vremena je David Villa

- Nail for Real
- Kontakt:
I ti sad mislis da si za*eban
.
?
I da, ti si vlasnik bar pola ovih izjava
.

I sta je ovdje glupoRamos je daleko bolji igrač od Alvesa

Ja mislim da nama treba jedan napadač, jedan stoper i jedan veznjak, i ništa više. Da dovedemo Rooneya ili Aguera mislim da bismo bili najbolji na svijetu (sad je tu i Neymar u kombinacijama)

I da, ti si vlasnik bar pola ovih izjava

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ja sam samo copy paste, a ko se tu pronadje, pronaci ce se. Ja sam vlasnik pola tih izjava kao i ti, pa mi je sad to smijesno
De spoji tu izjavu za Ramosa sa tim ubacajem Alvesa, Najoka 
Imaju i one, cudim se da nisu uvrstene:
Navijac Reala: Ronaldo je bolji od Messija, tehnicki je potkovaniji XD
Navijac Barcelone: Koliko si ti tih pobjeda dozivio?
Jako je i ovo za Cruyffa.Oni misle kako on spada u tri najbolja ikad

Imaju i one, cudim se da nisu uvrstene:
Navijac Reala: Ronaldo je bolji od Messija, tehnicki je potkovaniji XD
Navijac Barcelone: Koliko si ti tih pobjeda dozivio?

Jako je i ovo za Cruyffa.Oni misle kako on spada u tri najbolja ikad

- Nail for Real
- Kontakt:
Pa ne mora da znaci da su najgluplje, ma nisu cim smo ih ja i ti pisali. Mozda naj......zanimljvije
.
A dobra im je i ona:'Barcelona je najbolji klub u istoriji'. Mozda Gago cita forum
.

A dobra im je i ona:'Barcelona je najbolji klub u istoriji'. Mozda Gago cita forum

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
- Kontakt:
Kako se zove ova legenda???

Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.