Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 08 avg 2011, 16:28

@Paja to kod tebe je bolest rijetka, i to su posljedice rata, ti si prv'o rek'o dominacija pa si onda rek'o tata.. Sve je to zbog nafake i sve je to n'aka droga, i sve dok igra Arsenal ti ces biti takva spodoba.. :lol: :lol:
Uzivaj u nasim titulama.. 8-) :twisted:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 08 avg 2011, 16:34

Baja_Zvjerka je napisao/la:@Paja to kod tebe je bolest rijetka, i to su posljedice rata, ti si prv'o rek'o dominacija pa si onda rek'o tata.. Sve je to zbog nafake i sve je to n'aka droga, i sve dok igra Arsenal ti ces biti takva spodoba.. :lol: :lol:
Uzivaj u nasim titulama.. 8-) :twisted:
Ovo je njegova omiljena pjesma, al posle ove sezone ce morat malo poslozit neke stihove ubacit neke nove brojeve (umjesto 7 da ubaci 8 i umjesto 8 jednu 9 i tako sezonu za sezonom kako su krenuli):

Poludjecu od bola toga
ja umrijet cu, ja brojim godine
ko neko dane
ubi me bez tebe ovo cekanje

Sedam godina osma dolazi!
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 08 avg 2011, 16:53

I Tom Cleverley dobio poziv od Capela.

Ajd kako jos neko nebi iz obrane otpao pa da dobije poziv i Smaling
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 avg 2011, 19:25

majestic24 je napisao/la:I Tom Cleverley dobio poziv od Capela.

Ajd kako jos neko nebi iz obrane otpao pa da dobije poziv i Smaling
Mozda nesto konacno bude i od ove Engleske.

Samo da ne bude povreda u ovim reprezentativnim utakmicama. Fakat im je glup termin, odma prije pocetka sezona.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 08 avg 2011, 20:47

RiNo je napisao/la:Svi nešto ozbiljni samo Evra pjeva: "Wembeley, Wembeley, la la la la la la la la la la la la, Wembeley"
[youtube][/youtube]
HAHA Koji pjevac :D Najzabavniji lik u ekipi, definitivno :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 08 avg 2011, 21:32

Majestic24
Prosle godine kad su se svi palili na Chelsea kako rastura protivnike i slicno,ja sam znao da ce se desiti onakav pad u njihovoj igri. Oni su STARI. Nemogu oni vise drzati konstantu tokom citave sezone. Da se razumijemo,nemoze ni United al kod nas ce biti jedan crni period a kod njih 3-4.
Celsi je imao znanja i srece pri odabiru pojacanja koja su im donjela dvi titule za redom. Drogba, Esien, Roben, Daf, Karvaljo, Ceh,.. Sve su to bili fantasticni igraci za njihovu igru, koji su se u potpunosti stopili sa Lamaprdom i Terijem.

Sada su ti igraci dosli u godine (neki su otisli), a neki imaju problema sa povredama. Ramirez, Zirkov, Maluda, Tores, Luiz,.. Svi oni ne igraju ni priblizno kao gore navedena garnitura. Zbog toga su u velikom problemu. Ipak, oni imaju jak kostur, samo im treba vise zivosti i eleana, kao i makar jedan vrhunski igrac koji ce ubrizgati dodatni kvalitet u osiromasenu igru.
Arsenal ce s ovom politikom wengera ove godine ispasti iz top 4. Protiv malih klubova gube bodove a protiv "Velikih" nece moci ni prsmrditi.
Meni oni nisu nikako jasni. Los sam ekonomista, al' opet ne vidim svrhu ovakvoj politici kluba. Oni imaju fantasticne mlade igrace koji trebaju samo dva vrhunska igraca da bi bili najjaci tim u EPL (a i sire). Ne poznajem Zervinja, mozda je los mozda dobar odabir, al' ne shvatam zasto ne dovedu vrhunskog spic igraca. Eto je porucio eventualnim kupcima da zeli igrati u Engleskoj. Taj momak je rodjen da igra u Arsenalu. Savrseno bi se uklopio u njihov stil igre i sigurno znacajno popravio losu efikasnost tima. Dakle, da su dodali 10 miliona vise mogli su dovesti Eta umjesto Zervinja. Eto jeste u godinama, al' kakve to ima veze ako bi timu donjeo dvi titule!? Ta prica sa 'timom buducnosti' je obicna ubleha. Po svemu sudeci, oni dovode mlade i neafirmisane igrace da bi ih mogli dobro unovciti kada sazriju kao igraci... Od Adebajora i Turea su napravili dobre igrace i odmah ih prodali. Od Klisia su napravili dobrog igrac i odmah ga prodali. Slicno ce se vjerovatno desiti sa Fabregasom i Nasrijem. Kada bi doveli recimo Eta i Bejla/Hulka, bili bi njabolji tim u Engleskoj i igraci kao Fabregas i Nasri bi dobili motiv da ostanu u Arsenalu. Nevjerovatno je koliko im malo fali da bi bili ekstra jak tim, najjaci poslije Barselone. Steta sto ocigledno nece iskoristiti tu priliku.

-------Fabregas---------
Nasri------------Vilsir---
---RvP---Eto--Bejl-----

Ovaj bi tim jeo na svim frontovima.
City je prica za sebe...prvo je problem trener a drugo to sto igraci igraju samo za pare i tu dolaze samo zbog para.
Siti je lose birao za razliku od Celsija. Al' ako se prisjetimo i Celsi je sa Ranijerijem im'o dosta promasaja. Sa ovoliko novca, ubost ce kad tad, a onda ce vjerovatno osvojiti titulu prvaka. Sada tesko mogu do titule, gotovo nemoguce.
Jedini koliko -toliko sto dobro radi je Liverpool. Imaju trnera koji ce moci uvjek motivirati igrace a ujedno i dovode igrace koji su im potrebni.
Vidjet cemo koliko su dobro poslovali. Suarez je dobro pojacanje, al' za Kerola i drustvo nisam siguran. Kerola pamtim kao izrazito mutavog igraca,.. Nisam se mog'o nacuditi kada sam vidio koliko ga je Liverpul platio. Dauning bi mog'o donjeti sirinu koja je Liverpulu odavno bila potrebna. Da su u vrijeme zarenja i paljenja Dzerarda i Toresa (tada najbolji igraci na svojim pozicijama) imali Lenona i Suareza, sigurno bi bili prvaci Engleske. Previse su igrali kroz sredinu, a Kujt je prodoran ko kornjaca.

Volio bih da osvoje jednu titulu prvenstveno radi Dzerarda. Bio bi grijeh da takav igrac ostane bez titule.

Trasimaco
Sad vec vjerujem da Valencia ovdje namjerno potpaljuje ljude i to kazem samo zbog reputacije koju je imao prije. Ne znam je li je u međuvremenu izgubio, ali ova izjava da je Lennon bolji od svakog krila Uniteda je cista glupost. Lennon cak nije ni najbolje krilo u svom klubu. Niko pri zdravoj pameti ne bi doveo njega umjesto Valencie, a pogotovo Nania. Pregledaj malo po stranim forumima sta fanovi ostalih klubova misle o krilima Uniteda. Molim te, reci da nisi ozbiljan.
Jesi ti mislio da je Valensia bolji od Lenona dok je igrao za Vigan. Naravno da nisi. Mislio si da je bolji Lenon. Tako bi i sada mislio potpuno drugacije da Lenon igra za Arsenal ili Liverpul. A Nanija da ne uzimam u razmatranje, jer je Valensia bolji od njega.

A sjecas li se kada sam ti rek'o da Drogba i Tores nisu kompaktibilni igraci :mrgreen: !?? Ti rece da ce savrseno funkcionisati!? Sta Bi :mrgreen: !??
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 08 avg 2011, 23:15

Valencija,ovo si upravu za Chelsea. Al bitno je ono "IMALI SU" sjajan tim. Na zalost po druge timove a na srecu za nas,Ferguson zna napraviti lijep odnos izmedju mladih i starih igraca pa tako da se ova velika smjena generacije gotovo i ne osjeti. OK,Scholsa ,Giggsa,VDS I Nevilla nece ni jedan igrac moci na taj nacin zamjeniti kao sto su oni bili,al bez obzira SAF je nasao adekvatne zamjene koje donose rezultate sto je zapravo jedino bitno.

Sto se tice arsenala,vjeruj da sam se prilicno dobro nasmijao. Ovaj tim bi u premiershipu primao 3 gola po utakmici. Nemoze se tu igrati bez zadnjeg veznog. Koliko god bi dali golova,primili bi isto toliko ako ne i vise. I da,jos jedna stvar...Arsenalu fali 5 igraca a ne 2 kao sto si ti rekao...golman,stoper,lijevi bek,napadac i klasicni zadnji vezni.

City ce se uvjek vrtiti u krug. Mancini ce dobiti otkaz...i kad dodje drugi trener i on ce sve po svom praviti,dovesti nove igrace a rezultata nece biti. Oni pravi treneri kao sto su mURINHO,Gvardiola,Cappelo i slicni nikad nece doci u City a ostali treneri nemaju autoritet da vode ovakvu skupinu zvijezda.

Liverpool po meni odlicni radi i siguran sam da ce biti jako konkurentni za naslov ove godine. Prednost im je sto se mogu fokusirati samo na Premiership. A sto se tice Carrola,to je za sada jedna losa kopija Ruud Van Nistelroya.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 08 avg 2011, 23:34

Sigurno najbolji vezni red koji je ikad igrao u Engleskoj.
Barem ja tako mislim .Giggs je jos aktivan ali ne jos dugo, uostalom kao i Beckham .

GIGGS--------------SCHOLES--------------KEANE----------------------BECKHAM -------------
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 08 avg 2011, 23:36

Majestic

Vidis da sam Fabregasa stavio na zadnjeg veznog. Ne postoji bolji igrac od njega za tu poziciju. Fabregas je najveci dio karijere igrao na zadnjem veznom, tako da,.. Meni se dize kosa na glavi kada neko napise da zadnji vezni treba biti 'razbijac'. Pa najbolji tim svijeta nema razbijaca. Buskec, Cavi i Iniesta su premekani u duelima i uglavno izbjegavaju duel igru. Ne sjecam se da sam ih vidio da se guraju i grampaju sa protivnickim igracima. Oni igraju savrsen presing i tjeraju protivnika na gresku. Dakle, kulturno uzimaju lopte, bez imalo prvljastine (jedino im je prljav karakter, glumacko - simulatorski). Fabregas, Vilsir i Nasri mogu nametnuti zestok tempo jer su omaleni i pokretljivi. Mogu igrati savrseno dobar presing. I Borusia Dortmund kao tim koji igra najljepsi fudbal poslije Barse igra bez klasicnog 'razbijaca'. Kod njih su svi kreativci i zbog toga dominiraju u svakoj utakmici.

Vermalen i Kosielni su odlicni stoperi za igru Arsenala. Sanja je pristojan desni bek. Pojeli su **** sto su prodali Klisia. Ne znam kakava im je zamjena, mozda i valja. Jedino se slazem da im je gloman rupa.

A ne brini ti za Siti,.. Oni rastu iz sezone u sezonu. Ne moze nista preko noci, treba vremena da se posloze neke kockice. Al' ako u naredne 3-4 godine budu ovako finansijski dominantni, siguran sam da ce biti prvaci.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 09 avg 2011, 00:13

slika

:lol: :lol: :lol:
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 avg 2011, 00:25

Haha, jest ih lako isprovocirat. Stvarno mi je zao sto ne poznajem nijednog navijaca Citya. Dosadi i ove topnike i scousere zayebavat. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 avg 2011, 01:21

majestic24 je napisao/la:Oni pravi treneri kao sto su mURINHO,Gvardiola,Cappelo i slicni
Zašto je on pravi trener?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 09 avg 2011, 01:27

Virtu4l je napisao/la: Zašto je on pravi trener?
Zato sto je osvojio 90% od onoga sto se moze osvojiti.
Izdržati, to je temelj vrline!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 09 avg 2011, 01:28

Virtu4l je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Oni pravi treneri kao sto su mURINHO,Gvardiola,Cappelo i slicni
Zašto je on pravi trener?
Zato što se riješio bota Ibrahimovića, skont'o je ono što bi rijetko koji drugi trener, a to je da ovaj razvikani overrated čoban samo usporava igru onakvog tima. Također te podsjećam da sa sličnim igračkim kadrom neki drugi treneri nisu bili baš tako uspješni, tako da se ne može reći "sa Barcom bi svako osvojio sve". Jest da mu je lakše nego drugim, ali on je svoj dio posla odradio maestralno, prepoznao je prednosti svog tima i sad ubire plodove svog rada. Mada mu je ovo sa Ibrahimovićem najbolji potez u karijeri!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 avg 2011, 01:30

rogeRF je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: Zašto je on pravi trener?
Zato sto je osvojio 90% od onoga sto se moze osvojiti.
Osvojio je i Rijkaard, pa je kasnije dokazao da je ispodprosječan trener.
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozda
Kontakt:

Post Postao/la Mozda » 09 avg 2011, 01:32

Bosco je napisao/la:Upadajte :D

http://www.facebook.com/pages/Rafael-ha ... 3696818771" onclick="window.open(this.href);return false;

vrh ocami >D>D

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 09 avg 2011, 01:35

Virtu4l je napisao/la: Osvojio je i Rijkaard, pa je kasnije dokazao da je ispodprosječan trener.
Kol'ko je vremena proveo on u Barceloni? I pored toga, nije nista vise osvojio (cak i manje) od Guardiole.
Izdržati, to je temelj vrline!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 09 avg 2011, 01:36

40 miliona € + Etoo i onda posudba Milanu - najbolji potez u karijeri? Mislim da je on samo odlicna musterija.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 avg 2011, 01:40

rogeRF je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: Osvojio je i Rijkaard, pa je kasnije dokazao da je ispodprosječan trener.
Kol'ko je vremena proveo on u Barceloni? I pored toga, nije nista vise osvojio (cak i manje) od Guardiole.
Me nebitno. Osvojio je dva prvenstva, ligu prvaka, osvojio bi još da je ostao... Treneri Barcelone nisu nikakvo mjerilo. Španjolski fudbal je u ekspanziji, reprezentativni, klupski, sjajna generacija...
Voli te tvoje Sarajevo.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 09 avg 2011, 01:50

Trasimaco je napisao/la:40 miliona € + Etoo i onda posudba Milanu - najbolji potez u karijeri? Mislim da je on samo odlicna musterija.
Činjenica da ga se riješio pa makar i za džaba je dovoljno dobar potez... to što je plaćen toliko nije njegova želja nego želja bivšeg predsjednika koji ga je htio u timu pošto-poto, tako ti je kad se čobani miješaju u poso...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.