Čujem da je bRezimeni dobio prinovu u famEliji, čestitam i njemu.. I imam prijedlog, ako je mala neka se zove Viki, a ako je mali neka bude Liks..

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bosco je napisao/la:Sretan rođendan Lily, želim ti sve najbolje i najljepše.
Analitico nek je sa srećom.
e hval a jarane...jel ti znas sta za Musica ili ovo novinari se glupiraju jer nemaju materijala za pisanje??Emir_ZENICA je napisao/la:Analitico sve najbolje
Pojma ja nemam jaraneAnalitico je napisao/la:
e hval a jarane...jel ti znas sta za Musica ili ovo novinari se glupiraju jer nemaju materijala za pisanje??
klon!Kraljica Foruma je napisao/la:Zdravo svima,ja sam nova na ovom forumu,nadam se da cemo se lijepo druziti.
Ako bi neko mogao da mi objasni neke stvari,bicu mu zahvalna.
Slazem se s tobom. Nismo imali nove cure na forumu 2 godine,a u zadnjih 12 sati dobili smo dvije.Admir_Sa je napisao/la:klon!Kraljica Foruma je napisao/la:Zdravo svima,ja sam nova na ovom forumu,nadam se da cemo se lijepo druziti.
Hahahahah dodji vamo da ti ciko objasni.........Samo ja kad objasnjavam, pucaju jaja u guzove ko srbi na gorazde.....Kraljica Foruma je napisao/la:Zdravo svima,ja sam nova na ovom forumu,nadam se da cemo se lijepo druziti.
Ne spustam se na takav nivo komunikacije.Analitico je napisao/la:Hahahahah dodji vamo da ti ciko objasni.........Samo ja kad objasnjavam, pucaju jaja u guzove ko srbi na gorazde.....Kraljica Foruma je napisao/la:Zdravo svima,ja sam nova na ovom forumu,nadam se da cemo se lijepo druziti.
ti trebas ovde nama dokazati svoju zenkost prvo,pa ti onda mozda nesto i pojasnimo...Kraljica Foruma je napisao/la:Ne razumijem
Nastimat cu se ja nekako, ne moras se ti spustati, mogu ja kako hos.....Bitno je da ga ja zabiberim ........Kraljica Foruma je napisao/la:Ne spustam se na takav nivo komunikacije.Analitico je napisao/la:Hahahahah dodji vamo da ti ciko objasni.........Samo ja kad objasnjavam, pucaju jaja u guzove ko srbi na gorazde.....Kraljica Foruma je napisao/la:Zdravo svima,ja sam nova na ovom forumu,nadam se da cemo se lijepo druziti.
o dze si Brcko, sta ima? Sta je ovo, EU hoce da vam ukine distrikt, morat ce te sad vadit vize za federaciju......fanatic1991 je napisao/la:i sada ce navaliti jedno 151654 forumasa da utvrdi da li je zensko ili ne...........
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ArtemisFowl, enobarca i 70 gostiju.