Nasri je flop.-Paja je napisao/la:Je li i vi ostali topnici ovdje jedva cekate da gledate Nasrija u evropa ligi kod naseg omiljenog Vugde i kolege Hadzica?to nismo zadnjih sezona mogli gledati.

Inače, evo dolaze na vidjelo moje i tvoje riječi.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Nasri je flop.-Paja je napisao/la:Je li i vi ostali topnici ovdje jedva cekate da gledate Nasrija u evropa ligi kod naseg omiljenog Vugde i kolege Hadzica?to nismo zadnjih sezona mogli gledati.
Arnelinho je napisao/la:Evo baš čitam, ja se tih grupnih faza slabo sjećam, znao bi' se sjetiti meča, al' rasporeda tekmi i ljestvice nikako (
) kako je i te godine United bio u grupi sa Benficom i da je za njih baš na jučerašnji datum bila ta tekma presudna.
Historija se ponavlja ?!![]()
Inač, znalo bi se desiti da Arsenal dogura do finala i uopće ne mislim da su male šanse. Ukupno samo je Barcelona bolja od Arsenala, Bayern je tu negdje, možda korak ispred, a možda i nije, Inter da bi osvojio treba živnut, a Milan je slabiji. Znam ja da ćete mi sad napisati "A Zlatan?" i sl. al' vjerovatno vam je poznato, ako kažem, da Milan trkački ne može izdržati Arsenalov tempo.Chelsea popravlja igru ,al' i dalje ne mogu i neće biti apsolutni favoriti, ako budu igrali protiv Arsenala, a R. Madrid je opasna ekipa. No, Real Madrid i Liga prvaka, zadnjih godina dva nespojiva pojma.
Ima i City imena.
Favoriti bi bili, al' nisam siguran da bi 100% pobjedili. Jesam koga zaboravio ?
Mislim da ne, da će se tražiti pobjednik u tom krugu. A postoji i vjerovatnoća da ih Arsenal zaobidje, pa da se medjusobno pokolju.
![]()
I da, polufinale :Arsenal-Napoli.![]()
Prva tekma na Emiratima 1-0 za Arsenal, strijelac Arteta. Druga tekma u Napoliju (jel' se ono njihov stadion zove San Diego ?) 0:0 -sudijska nadoknada, Santos pravi faul u 16-tercu. Iiiii....ostalo će biti 'istorija. Szczesny brani.
Znao sam da je neki svetac, samo nisam znao koji.MaGiCa je napisao/la:Stadion se zove San Paolo iliti Sv. Pavle/Pavao.
Sulejmen je bio legenda, najludji golman ,koji je ikad stao medju stative.MaGiCa je napisao/la: A tvoja reminisencija Villareala i obracuna Riquelme-Lehmann posle koje je igracina(Riquelme) propao, da bi se kloc (Jens) podigao nije potpuna dok ne saznas da penale u Napoliju pucaju Cavani i Hamsik. Obojica mase dosta (Hamsik ima 5/10, a Cavani 4/7) tako da je penal u 90om minutu za Napoli vise kazna nego nagrada.![]()
Dobro, nijanse su u pitanju. Barca je ,kako rekoh, kompletno jača. Bolja i uigranija ekipa i bolja riješenja na svim pozicijama. Real prati maler, iako (kad sam ozbiljan) ne bih ga želio za protivnika. Mogao bi se proć' uz dozu sreće i savršenu partiju. A što se Bayerna tiče, mislim da imaju puno slabiju defanzivu od Arsenala. Nije ni Arsenal favorit, al' tu su negdje. Milan (iz nekog nepoznatog razloga) Arsenalu godi.MaGiCa je napisao/la:Ali, tresnuce vas neko ranije. Real, Barca, Bayern, Milan su jaci od vas.
Evo recimo, radije bi Milan nego Inter.MaGiCa je napisao/la:Od Napolija, Intera, Levera, Francuza i ostalih ste bolji, sa Chelsea to je 50-50%, a jedino mi ovaj Zenit nit smrdi nit mirise. Svasta je moguce da se desi u snegovima Rusije.
A sjecas se ti slučajno 2008 kad smo u potpunosti nadigrali milan u svim fazama nogometne igre,na emiratima su se provukli kroz iglene uši,pa nisu primili go,a na san siru smo bili još bolji i zasluženo prošli.Arsenal brzo stvara višak,brži su i to donosi prednost u odnosu na italijanske ekipe,tako da ne sumnjam da ce ponovo biti eliminisani ako izvučemo milan.MaGiCa je napisao/la:Na bazi cega Milan Arsenalu godiMilan je ubedljivo najopasniji protivnik engleskih klubova uz Barcelonu, kroz istoriju. Eliminacije od Arsenala, UTDa i Tottenhama su dosle u fazi rekonstrukcije tima. Sada je taj tim gotovo kompletan. Ne vidim kako cete ih kompletne pretrcati. Boateng, Nocerino, Robihno, Abate mogu da se trkaju sa svima, Zlatan/Pato je CF (nije potrebno da rade puno), ostaje im samo da na zimu zatvore zadnjeg veznog (Montolivo/ Paulinho/ Fernandinho) i sasvim sigurno imaju vise opcija da vas ugroze, nego vi njih.
Sa druge strane, Inter je sve kontra od toga. Ovaj Arsenal moze da bude vrlo zayeban matchup za Inter i da vidimo jos jednu katastrofu, jer sredina terena i napad Intera jedva da postoje, a odbrana se vratila na nivo pre Mourinha.
Pozivaj se ti opet na 2008., a ja bih da te obavestim da ni Fabregas, a ni Adebayor ne igraju vise za Arsenal.ensadek je napisao/la:A sjecas se ti slučajno 2008 kad smo u potpunosti nadigrali milan u svim fazama nogometne igre,na emiratima su se provukli kroz iglene uši,pa nisu primili go,a na san siru smo bili još bolji i zasluženo prošli.Arsenal brzo stvara višak,brži su i to donosi prednost u odnosu na italijanske ekipe,tako da ne sumnjam da ce ponovo biti eliminisani ako izvučemo milan.MaGiCa je napisao/la:Na bazi cega Milan Arsenalu godiMilan je ubedljivo najopasniji protivnik engleskih klubova uz Barcelonu, kroz istoriju. Eliminacije od Arsenala, UTDa i Tottenhama su dosle u fazi rekonstrukcije tima. Sada je taj tim gotovo kompletan. Ne vidim kako cete ih kompletne pretrcati. Boateng, Nocerino, Robihno, Abate mogu da se trkaju sa svima, Zlatan/Pato je CF (nije potrebno da rade puno), ostaje im samo da na zimu zatvore zadnjeg veznog (Montolivo/ Paulinho/ Fernandinho) i sasvim sigurno imaju vise opcija da vas ugroze, nego vi njih.
Sa druge strane, Inter je sve kontra od toga. Ovaj Arsenal moze da bude vrlo zayeban matchup za Inter i da vidimo jos jednu katastrofu, jer sredina terena i napad Intera jedva da postoje, a odbrana se vratila na nivo pre Mourinha.
Barsalona i real su favoriti,a mi i bajern vrebamo priliku iz prikrajka,uz malo sreće može se i do finala doći što da ne?
Cekaj, jesu li ova dvojica "ubila" Milan ili nisu?GunnerS je napisao/la:Hajd mogu shvatit to pozivanje na Fabregasa al zašto na Adebayora ?!Pa ako nisiskonto RVP ove godine vjerovatno ruši rekord u EPL, al to je manje važno, bitno je da Adebayor igra, Bog zna više gdje.
Da, nema ga tri sedmice! Nadam se da ce Wenger staviti Miquela na ljevi bek, posto nezelim gledati Djuru, a posebno ne (nedo Bog) Skilavog u prvoj ekipi Arsenala.nedim1993 je napisao/la:ja kako sam skonto, santos će bit 3 sedmice out
+Dein & Dennis i dobili smo ljude koji su napravili Arsenal.AllGunsBlazing je napisao/la:Dobice statue????![]()
![]()
![]()
Adams je igrac koji je uspio osvojiti ligu u tri razlicite decenije, a Chapman je zasluzan za pola Arsenala, druga polovina ide Wengeru na dusu, a Henry je najbolji strijelac, to su mozda i 4 najvaznije osobe Arsenala..
Ajd da je sve tako kao sto kazes, a nije (Clichy>Santos, Flamini=Song, recimo), ali nisi uporedio rostere Milana onda i sada. Primetices da je ovaj sada tim mnogo mladji i pokretljiviji od prethodnog, te da ima neuporedivo jaci napad.AllGunsBlazing je napisao/la:Kada gledamo ''roster'' od te 2008 i sad Arsenal je jaci za golmana, po svemu do sad prikazanom lijevog beka, defanzivnog veznog, centralnog veznog, desno krilo, spic a slabiji za samo Fabregasa, kako to bijase onda Almunia<Szczesny, Clichy<Santos, Flamini<Song, Jack, Adebawhore< Robin te Gervinho koji je meni bolje krilo nego Hleb, sto se tice odbrane desni bek je isti, Tv i Kos/Mert nisu nista losiji od Gallas/Toure s tim da imas ovdje 3 kvalitetna igraca za razliku tamo gdje imas 2, ne znam meni je ova ekipa jaca ..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.