FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Sad se povezuje s nama i Ugarte iz PSGa kao alternativa za DM. Vjerujem da odem Kimmich da bi ovaj došao.
Ne kontam da je baš tolika razlika kada gledaš uživo ili na TV . Ja ga ja nisam jos gledao uživo, ali ovo što sam danas gledao protiv Rumina na TV je katastrofa zuji a meda ne daje, bolje je dati šansu Arijanu nego neke pare istresti za ovoga. Mislim da se olako zaboravljaju Bayernovi klinci na racun sumnjivih polovnjaka, tako da ne vidim smisao produzenja Pavlovica...a i onaj Zvonarek cini mi se nema sanse, pa onaj lijevi bek sto dodje iz Barce, onda Irakunde ili tako nesto.
Pa ti si pogledao jedan mec i formirao svoje misljenje, sreca skauti igrace gledaju godinama. Simmons je 100x veci potencijal od Ibrahimovica, a nisu ni isti tipovi veznjaka.Dilah je napisao/la: ↑03 jul 2024, 04:41Ne kontam da je baš tolika razlika kada gledaš uživo ili na TV . Ja ga ja nisam jos gledao uživo, ali ovo što sam danas gledao protiv Rumina na TV je katastrofa zuji a meda ne daje, bolje je dati šansu Arijanu nego neke pare istresti za ovoga. Mislim da se olako zaboravljaju Bayernovi klinci na racun sumnjivih polovnjaka, tako da ne vidim smisao produzenja Pavlovica...a i onaj Zvonarek cini mi se nema sanse, pa onaj lijevi bek sto dodje iz Barce, onda Irakunde ili tako nesto.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Simons je odličan. Dinamičan veznjak, treba nam jedan takav.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Gotova i ova saga konačno. Cijena je fer s obzirom na godine, mada sam volio nekog mlađeg.João #Palhinha, a new player of FC Bayern very soon!
More exclusive details:
Transfer fee: €46m + add-ons
Contract until 2028
Palhinha will undergo his medical after the Euros!
As exclusively revealed today FC Bayern and Fulham have reached a breakthrough in the negotiations in the last hours. Deal will happen.
Palhinha, the desired target for Kompany, Eberl and Freund
Saga is over! Deal now on, no longer off
@kerry_hau | @SkySportDE
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Bayern@heart
- Kontakt:
Šta ovo znači da Gorecka konačno ide
Samo ko će tu panjinu od ove zadnje dvije sezone 

Portugalski Rodri napokon zavrsen.
Cifra preko 50mil fix.
De Ligt 6 godina mladji, prodaju za manji iznos.
Cifra preko 50mil fix.
De Ligt 6 godina mladji, prodaju za manji iznos.
Napokon da se završi i ova sapunica dobrodošao Joao. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Gledaju godinama pa ubodu 1 od deset, a fudbalskom znalcu kao što sam ja, dovoljno je da ga ošacuje jedno poliveime
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zvonarek
Sturm posudba bez prava otkupa
Kabadayi
Augsburg 900.000 eura, bez povratne klauzule ali sa osiguranim procentom od naredne prodaje.

Kabadayi

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zvonarek
Kabadayi
Augsburg 900.000 eura, bez povratne klauzule ali sa osiguranim procentom od naredne prodaje.

Kabadayi

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zvonarek
Kabadayi

Kabadayi

- Centre forward
- Kontakt:
Palhinha je tip koji je u kasnijoj fazi karijere proigr'o, ko što je recimo Drogba. Portugalac je za nacionalni tim debitov'o u 26-oj godini.
Ako se planira sa Musialom na 10, nama će trebat' još jedan takav profil veznjaka, koji će sa Žoaom čuvat' tu sredinu terena, jer Džemo nikad neće igrat' odbranu.
Ako se planira sa Musialom na 10, nama će trebat' još jedan takav profil veznjaka, koji će sa Žoaom čuvat' tu sredinu terena, jer Džemo nikad neće igrat' odbranu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Zašto se zaboravlja da imamo Pavlovića? Jesam li ja jedini koji misli da bi sa odredjenim fizičkim napretkom momak bio mašjna na sredini terena?Centre forward je napisao/la: ↑03 jul 2024, 14:59Palhinha je tip koji je u kasnijoj fazi karijere proigr'o, ko što je recimo Drogba. Portugalac je za nacionalni tim debitov'o u 26-oj godini.
Šta je ovo omere, zarazio te onaj mentol sa bvb teme
ili njegov ćaća
Pavlović se zaboravlja zbog prezimena.
Da je pavlinho i stigao iz santosa sad bi elberu gratulirali.

Pavlović se zaboravlja zbog prezimena.
Da je pavlinho i stigao iz santosa sad bi elberu gratulirali.

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Ma da budem baš iskren ni ja nisam baš ono na prvu oduševljen prezimenom
I ako neće niko, ja ću prvi… da se pitam dao bih Upi još jednu šansu…
Pa i dobiće je po svemu sudeći.
Malo što ga novi trener cijeni, malo što nema ponuda za njega.
Peseže se digao za naše igrače, pored Comana, oni su oko bacili i famoznog de Ligta.
S druge strane, imamo i mi pik na neke njihove.
@Palija je kao gotova stvar, uskoro potvrda.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Centre forward
- Kontakt:
Iskren da ti budem, Bešliću ili Muslimoviću, posle Renata Sanchesa sam post'o skeptik samo taki.Dilah je napisao/la: ↑03 jul 2024, 15:06Zašto se zaboravlja da imamo Pavlovića? Jesam li ja jedini koji misli da bi sa odredjenim fizičkim napretkom momak bio mašjna na sredini terena?Centre forward je napisao/la: ↑03 jul 2024, 14:59Palhinha je tip koji je u kasnijoj fazi karijere proigr'o, ko što je recimo Drogba. Portugalac je za nacionalni tim debitov'o u 26-oj godini.
Momak je' potencijal, al' nama trebaju gotovi igrači, on se mora pomalo dozirat' i usmjeravat' kako treba da bi se razvio na pravi način (kao da govorim o nekom industrijskom proizvodu a ne o insanu). Al' taki vakat doš'o. Nek mali Aco bude duplo bolji od Nemanje Matića, ja zadovoljan.
Portugalac izgleda završen.
Btw, naši imaju ozbiljan animozitet prema likovima iz Južne Amerike. Daj nekog, pa nek bude i flop.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- Omerbavarac
- Kontakt:
Apoteka mi je puna pacijenata, naletjese obojica i tu mi je bio kraj.

Ogroman animozitet a ja bih jos dodao strah od novih propaliteta.Centre forward je napisao/la: ↑03 jul 2024, 18:31
Btw, naši imaju ozbiljan animozitet prema likovima iz Južne Amerike. Daj nekog, pa nek bude i flop.
Elber kao skaut nista ne radi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.