Porquepacovi_tu_ima je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
laki je napisao/la: el mou : they sign my song without my permission .
perez : don't worry , I will report that to the UEFA
Imaju motiv za slavljem jer je sezona duga s mnogo utakmica koja zahtjeva dosta truda, ulaganja i odricanja kao i kod svakog profesionalnog sportasa, a jos kad si pobjednik onda stvarno imas razloga za slavlje jos pogotovo u ovoj sezone kad znamo kakvi su naboji bili i kritike sa svih strana, vecinom od osoba koji malo znaju o nogometu ili su ljubomorni... I ja sam se bavio sportom i znam kako je lijep osjecaj kad bilo gdje osvojih trofej pa makar i da pobjedis na nekom terminu osjecas zadovoljstvo a kad izgubis naravno da si ljut/razočaran, barem tako je kod pravog sportiste...Sve u svemu čestitke na odličnoj sezoni!!! Bez obzira sta bude na Wembley-u ova je sezona odlična (za pamćenje) mada znamo kako će se zavrsiti na WembleyuSajoni je napisao/la:Gledao sam ovo fenomenalno slavlje i fakat je da se naježiš.Samo se pitam odkuda im više ovoliki motiv.Slave kao da im je prva titula.Nevjerovatno je koliko je ova klapa igrača gladna za titulama.Mislim da se više ne radi ni o titulama nego su ljudi jednostavno gladni za fudbalom.Vole da igraju što bi mi rekli lopte i to je to.Ne mogu samo zamislit ovakvu Barcu naredne sezone pojačanu sa par kvalitetnih igrača.To je jednostavno mašina u koju upadnete i ona vas samelje.Samo je dovoljno pogledati da poslije toliko titula ovako nenormalno ludo slave i sve ti se samo kaže. Pozdrav braćo Barcelonisti sa ovog foruma i Inšallah da i 28.uživamo u ovakvom slavlju.
ma isti BešlijamandraX je napisao/la:
Sređivanje za WembleyNek' se vala odlučio ošišat', a Bogami i obrijat'
![]()
![]()
Ošišaće njega Evra na terenu.catalonia je napisao/la:ma isti BešlijamandraX je napisao/la:
Sređivanje za WembleyNek' se vala odlučio ošišat', a Bogami i obrijat'
![]()
![]()
![]()
mozda ce mu jaja osisat.Bane Madridista je napisao/la: Ošišaće njega Evra na terenu.![]()
![]()
Ovaj put sudije vam neće pomoći.Holivud vam neće upaliti.Braća iz Mančestera osvetiće Real.Glory Manchester UnitedDonnie Darko je napisao/la:mozda ce mu jaja osisat.Bane Madridista je napisao/la: Ošišaće njega Evra na terenu.![]()
![]()
...nije ni tebi lako...Bane Madridista je napisao/la:Ovaj put sudije vam neće pomoći.Holivud vam neće upaliti.Braća iz Mančestera osvetiće Real.Glory Manchester UnitedDonnie Darko je napisao/la:mozda ce mu jaja osisat.Bane Madridista je napisao/la: Ošišaće njega Evra na terenu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.