FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa najlakse bi bilo da Bajic ode uz pristojnu cijenu ne manju od milion eura. Imamo Stokica tu,kao odlicnu zamjenu.
Zeljeznicar! 1921 !
Kakav koncertKLIS je napisao/la:Ko ode na koncert, pi.da je.

ima neki koncert večeras u gradu?
Čestitke na fantastičnom dvomeču i prolasku u 3. pretkolo
... iako simpatišem Sarajevo, navijao sam za vas u obje utakmice kao što bih i za svaki drugi 'naš' klub koji igra u Evropi. Imate trenera koji je po fudbalskom znanju zalutao u našu ligu (iako je domaći čovjek xd) i nekako mi je zbog njega najviše drago što se prošli Mađare.
Što se tiče igrača, ono što je Rijad Bajić odigrao u ove dvije utakmice se može mjeriti sa Džekinim uticajem na igru naše reprezentacije ... to ko ne vidi ili omalovažava, taj nema pojma o fudbalu. Momak je ogroman potencijal i sada je najbitnije da napravi dobar i pametan transfer vani, jer je ovo pravi trenutak za to.
Vjerovatno ćete uzeti finu lovu na njemu, ali problem je kako ga zamijeniti tj. kako pokriti ovoliki njegov uticaj na vašu igru. To što spominjete Jocu kao dobru zamjenu, može biti donekle tačno ali u okvirima naše lige ... gdje će Stokić sigurno zabiti 10+ golova, jer je dobar napadač i odgovarat će mu činjenica da će Željo u preko 80% utakmica napadati. Problem će biti u jačim utakmica u našoj ligi (Sarajevo, Zrinjski) i u Evropi, jer niko ne može odigrati ovu Bajićevu ulogu protiv jačih protivnika ... tako da će po meni njegov eventualni odlazak ostaviti velikog traga na vama u jačim i taktički zahtjevnim utakmicama u kojima se ne napada cijelo vrijeme.
Sretno protiv Belgijanaca

Što se tiče igrača, ono što je Rijad Bajić odigrao u ove dvije utakmice se može mjeriti sa Džekinim uticajem na igru naše reprezentacije ... to ko ne vidi ili omalovažava, taj nema pojma o fudbalu. Momak je ogroman potencijal i sada je najbitnije da napravi dobar i pametan transfer vani, jer je ovo pravi trenutak za to.
Vjerovatno ćete uzeti finu lovu na njemu, ali problem je kako ga zamijeniti tj. kako pokriti ovoliki njegov uticaj na vašu igru. To što spominjete Jocu kao dobru zamjenu, može biti donekle tačno ali u okvirima naše lige ... gdje će Stokić sigurno zabiti 10+ golova, jer je dobar napadač i odgovarat će mu činjenica da će Željo u preko 80% utakmica napadati. Problem će biti u jačim utakmica u našoj ligi (Sarajevo, Zrinjski) i u Evropi, jer niko ne može odigrati ovu Bajićevu ulogu protiv jačih protivnika ... tako da će po meni njegov eventualni odlazak ostaviti velikog traga na vama u jačim i taktički zahtjevnim utakmicama u kojima se ne napada cijelo vrijeme.
Sretno protiv Belgijanaca
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
-
- Kontakt:
I ja hairli se uclanih.. jest da je sa zakasnjenjem al bitno je uclaniti se

Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !

Stade Maurice Dufrasne, capacity - 30,023
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Jakupovic nam sudi sutra u Banja Luci

-
- Kontakt:
Može li mi neko postavit onu sliku sa rasporedom kola ove sezone za ligu? Hvala.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
STEF je napisao/la:Ne znam za vas,ali ja jedva cekam da zelju gledam,protivnik je ne bitan borac,standard,zelim samo da uzivam

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Cilj za sljedeću sezonu je stabilizacija, podmlađivanje ekipe te opstanak u ligi. 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
Antolovic/ Kjosevski
Memija/Livaja Bogdanovic/Uzelac Kosoric/Hodzurda Mladenovic/Hadzovic
Blagojevic/Hasanovic Hadziahmetovic/E. Sadikovic
Djelmic/Hiros D. Sadikovic/Stokic Kokot/Diatta
Bajic/ Beganovic
Jesu li ovo najjace dvije postave ili ima igraca koji su ispred pomenutih?
Bajic/ Beganovic
daj broj članske i datum učlanjenja da vidimo dokle smo doguralimanijakdokraja je napisao/la:I ja hairli se uclanih.. jest da je sa zakasnjenjem al bitno je uclaniti se
što me kopiraš za stadione sa drugog forumaellaxaz je napisao/la:

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
broj?manijakdokraja je napisao/la:I ja hairli se uclanih.. jest da je sa zakasnjenjem al bitno je uclaniti se

Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
Demonond je napisao/la:

Kubatov takarodj
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ovo lijepo vidjeti a ne beke belaje.shzna je napisao/la:Demonond je napisao/la:
![]()
Kubatov takarodj
Svaka cast za zelene momke, bilo bi dobro sprijateljiti se.
Btw @manijakdokraja, kad si se uclanio i koji je broj?
Btw @manijakdokraja, kad si se uclanio i koji je broj?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ne znam mozda smao neke igrace nisi dobro poredao po pozicijama pogotovo za Hadzovica mislim da ga nisu vodili ni na pripreme...samoposmatram je napisao/la:Antolovic/ Kjosevski
Bajic/ Beganovic
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Manijaci kupili karte navijacima ferenca da ovi mogu uci na stadion ?? Ima i slika kao od njih parola hvala manijaci.
Edit: uh kasnim nisam vidjeo izvinite
Edit: uh kasnim nisam vidjeo izvinite
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
1310 broj clanske. Danas oko pola 1 se uclanio
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.