miky_hz je napisao/la:Sta fali ,trazili su navijaci bordo asove

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
miky_hz je napisao/la:Sta fali ,trazili su navijaci bordo asove
Sta cu bar da nekom popravim danMortemHz je napisao/la:E popravi mi malo ovaj **** danpasica je napisao/la:Pa haj sto ne listas, brate na vrhu anketa stoji ne mozes je fuliti nikakosarajlija je napisao/la:**** vas ja nisam gledao imam posla preko glave slabo listam stranice unazad tako recite ha ya cemu odmah prcanje![]()
![]()
bordoakapitar je napisao/la:Uzalud se nadamo jer ce novi trener biti neka smijesna marioneta koja ce i dalje po direktivi raditi na slabljenju kluba. Politicka strategija ovdje je da se sport unisti jer svaki sportski uspjeh baca u sjenu politicku, vjersku i nacionalnu netrepeljivost a to onda trese aktualnu vlast i baca je u sjenu. To je njihova strategija i to se po njima NE SMIJE dozvoliti ni po koju cijenu. Nema jakog Sarajeva sve dok smo u ovim teokratskim kandzama...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ko je ovaj Musin agent , **** te Musa , Slacko zato sto ga trazimo dvije sezone oni nam postavljaju Mianmar trenere i pocetnike , e zato Slavko . Zato sto covjek radi poso sa Radnikom preblentav[/quote]paulus je napisao/la:Ti si lud.Benkara21 je napisao/la:Uostalom celo je pod ugovorom a Musa slobodan tako da on ne bi bio los kao privremeno rjesenje a vjerujem da nije ni preskup.
Ma go.vno jedno, nosi ga sto dalje od kluba. Ogadio mi se nakon onih izjava protiv nas.Zip je napisao/la:Mirza Varesanovic bi trebao doci kao pomocnik Safetu Susicu..
Prepade mezlo87 je napisao/la:Petrovic novi trener FKZ.