MortemHz je napisao/la:Slavko Petrović!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MortemHz je napisao/la:Slavko Petrović!
mojne samo crnjačiti,vidiš da nas je opalila neka DOBRILAEvander je napisao/la:Iskreno, mene nervira sve ovo oko trenera. 1000 puta vec vidjeno.
Sve u krug.
Kad nam uvale krunu jurcica na krajuprdimahovina je napisao/la:mojne samo crnjačiti,vidiš da nas je opalila neka DOBRILAEvander je napisao/la:Iskreno, mene nervira sve ovo oko trenera. 1000 puta vec vidjeno.
Sve u krug.
kuknjava kuknjava kuknjava kuknjavaFrancescoTotti je napisao/la:Kad nam uvale krunu jurcica na krajuprdimahovina je napisao/la:mojne samo crnjačiti,vidiš da nas je opalila neka DOBRILAEvander je napisao/la:Iskreno, mene nervira sve ovo oko trenera. 1000 puta vec vidjeno.
Sve u krug.
El-Fatiha.KenChoo je napisao/la:Prednosti angažovanja Slavke Petrovića, mana nema, ako neko zna koju nek napiše, ja je ne vidim. Prednosti:
- Autoritet među igračima
- Strog, ne voli balerinice
- Pametan, intelektualac
- Taktičar
- Zahtjeva odriješene ruke oko ekipe
- Fudbalski znalac općenito
- Perfekcionista (vodi bilješke oko svega, sjajno analizira)
- Predan svom poslu u potpunosti (nakon osvajanje kupa, pola sata bio na proslavi, pa se vratio u svoju kancelariju)
- Voli, cijeni i poštuje Fudbalski klub Sarajevo
- Vole ga navijači i daju mu svoj glas, što je mnogo bitno
- Zna pričati što je kod nas jako bitno
- Fin i obrazli čovjek
- Odmah bi pristao na ponudu, samo KONTAKT
Treba istaći da će sada reprezentativna pauza i da bi Slava imao vremena da posloži i uvede svoj sistem rada.
Ima još mnogo toga, ali eto ukratko. Pomozi nam Bože naš, jednom nas usreći. Samo hoćemo da rahat gledamo i uživamo u igrama naše svetinje, ne tražimo puno, samo to. Molim te Bože usliši nam naše želje da Slavko Petrović sjedne na našu klupu i tako bude naše najveće pojačanja. Pomozi nam Bože da propadu pregovori sa svim drugim kandidatima i da vidimo Slavku na predstavljanju, što je brže moguće. Pomozi nam Bože i zaveži ruke lopovima u upravi da dovedu neku ublehu kao što je tradicija postala. Pomozi nam Bože da napokon vidimo sunce iznad Koševa i da slavimo. Amin!
isto.joker90 je napisao/la:Nakon onog jucerasnjeg debakla, toliko sam razocaran da mi se i ne ide na utakmice vise! Jos ako imenuju nekog panja opet i nastave sa istim cirkusom, ja cu odmoriti malo od utakmica, a zovite me samo ako bude trabalo paliti auta Elviru i slicnim balegarima!
trebo si za Jovića, ružno 0 vidjetEvander je napisao/la:Ja sam glasao za Krunu
KenChoo je napisao/la:Prednosti angažovanja Slavke Petrovića, mana nema, ako neko zna koju nek napiše, ja je ne vidim. Prednosti:
- Autoritet među igračima
- Strog, ne voli balerinice
- Pametan, intelektualac
- Taktičar
- Zahtjeva odriješene ruke oko ekipe
- Fudbalski znalac općenito
- Perfekcionista (vodi bilješke oko svega, sjajno analizira)
- Predan svom poslu u potpunosti (nakon osvajanje kupa, pola sata bio na proslavi, pa se vratio u svoju kancelariju)
- Voli, cijeni i poštuje Fudbalski klub Sarajevo
- Vole ga navijači i daju mu svoj glas, što je mnogo bitno
- Zna pričati što je kod nas jako bitno
- Fin i obrazli čovjek
- Odmah bi pristao na ponudu, samo KONTAKT
Treba istaći da će sada reprezentativna pauza i da bi Slava imao vremena da posloži i uvede svoj sistem rada.
Ima još mnogo toga, ali eto ukratko. Pomozi nam Bože naš, jednom nas usreći. Samo hoćemo da rahat gledamo i uživamo u igrama naše svetinje, ne tražimo puno, samo to. Molim te Bože usliši nam naše želje da Slavko Petrović sjedne na našu klupu i tako bude naše najveće pojačanja. Pomozi nam Bože da propadu pregovori sa svim drugim kandidatima i da vidimo Slavku na predstavljanju, što je brže moguće. Pomozi nam Bože i zaveži ruke lopovima u upravi da dovedu neku ublehu kao što je tradicija postala. Pomozi nam Bože da napokon vidimo sunce iznad Koševa i da slavimo. Amin!
Proučite drugovi sve što znate, od Fatihe do Rabbi Jessir.![]()
S tobom sam!joker90 je napisao/la:Nakon onog jucerasnjeg debakla, toliko sam razocaran da mi se i ne ide na utakmice vise! Jos ako imenuju nekog panja opet i nastave sa istim cirkusom, ja cu odmoriti malo od utakmica, a zovite me samo ako bude trabalo paliti auta Elviru i slicnim balegarima!