tako je brate.Najsmjesni su ovi sto dodju palamuditi,a uopste nisu ni pogledali utakmicu.Prvo je Penerolov igrac udario ili nekog iz strucnog staba ili navijaca Santosa i potpuno je logicno da Neymar kao i svi ostali igraci Santosa umjesaju se u tucu.Znaci tuce nebi bilo da su ljudski mogli prihvatiti porazred devil88 je napisao/la:Mandrak brate sta bi ti uradio da izbij emasovna tuca pustio da te udaraju kao p.icku ili b se branio i udarao koga i cime stignes ?! Smjesan si majke mi idi svrsavaj na oskarovce svoje !!
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ovaj 50 golova u Europi, ovaj 20 u Brazilu, izvagaj sadanonymousHD je napisao/la:Rambo: "Neymar je bolji od Cristiana Ronalda!"
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- anonymousHD
- Kontakt:
Reci to Rambu, ak' smeš..Portillo je napisao/la:Ovaj 50 golova u Europi, ovaj 20 u Brazilu, izvagaj sadanonymousHD je napisao/la:Rambo: "Neymar je bolji od Cristiana Ronalda!"
Pusti Mandraka, pa smece Neymar nije ni dodirnuo tog igraca.
Kad ce ta potvrda za Huntelaara
Jesul to opet kupili jos jednog PepeaMandrak je napisao/la:Nazovimo stvari pravim imenom - mali je primitivac što je i pokazao javno... i to nema nikakve veze sa mudimaL_blancos je napisao/la:Ima muda mali, na utakmici pred toliko desetina hiljada navijaca pravit budalama protivnike..
Na kraju krajeva ima muda da udari nekog koji je 10-ak godina stariji od njega..![]()
Imaš igrace dovoljno odgojene kojima ne bi pale ovakve stvari na pameti, a imaš i kretene sa mentalnim sklopom psihopate poput Pepea koji ce gaziti igrace iz cista mira i to na najbrutalniji nacin.
Prica o "mudima" je degutantna i smiješna kad se pogledaju ovakve slike
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Bane Madridista
- Kontakt:
Biće Brazilac fenomenalan gdje god bude igraoMadridism je napisao/la:Pusti Mandraka, pa smece Neymar nije ni dodirnuo tog igraca.
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
Benzema napustio Madrid!
Otisao u Francusku na odmor
Sad ce i on biti povrijedzen ko i Kaka kad su kupili OzilaMadridism je napisao/la:Benzema napustio Madrid!
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ma polahko ba, sigurno je da će taj mali bit dobar samo je pitanje ko će iz Reala i gdje ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- anonymousHD
- Kontakt:
Benzema na Ibizi.Madridism je napisao/la:Benzema napustio Madrid!
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
Budući Realov stadion, sviđa mi se projekt, 312.000 sjedećih mjesta. Vjerojatno će biti najveći na svijetu. Nešto sasvim novo što se do sada nije moglo vidjeti u arhitekturi nogometnih stadiona i arena:

Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Chelsea_CBH je napisao/la:Budući Realov stadion, sviđa mi se projekt, 312.000 sjedećih mjesta. Vjerojatno će biti najveći na svijetu. Nešto sasvim novo što se do sada nije moglo vidjeti u arhitekturi nogometnih stadiona i arena:
Prosto ne moguce!
Hamo oko 3,4 mjeseca van terena. Platili smo ga djabe ali cemo sve to morat nadoknadit placanjem njegovih medicnskih tretmana.
Nista od Neymara - smil' se ko kladit?
Javier Balboa bivsi igrac Reala i Castille (dobio par minuta protiv Olimpiakosa i zabio gol, sad igra u Benfici) rekao je da je se Coentrao pozdravio sa suigracima te da je njegov stil igranja lopte kao u Balea.
Nista od Neymara - smil' se ko kladit?
Javier Balboa bivsi igrac Reala i Castille (dobio par minuta protiv Olimpiakosa i zabio gol, sad igra u Benfici) rekao je da je se Coentrao pozdravio sa suigracima te da je njegov stil igranja lopte kao u Balea.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
ovo nema smisla pravitiChelsea_CBH je napisao/la:Budući Realov stadion, sviđa mi se projekt, 312.000 sjedećih mjesta. Vjerojatno će biti najveći na svijetu. Nešto sasvim novo što se do sada nije moglo vidjeti u arhitekturi nogometnih stadiona i arena:
.
Ovo da se napravi bilo bi ruglo teško.. Ovako kako jest ostaviti, svakako je jedan od ljepših stadionaChelsea_CBH je napisao/la:Budući Realov stadion, sviđa mi se projekt, 312.000 sjedećih mjesta. Vjerojatno će biti najveći na svijetu. Nešto sasvim novo što se do sada nije moglo vidjeti u arhitekturi nogometnih stadiona i arena:
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
ma ovaj Chelseavac se malo zaje.bavao,a vi odmah nasjeli.Pa nije niko lud da izgradi toliki stadion 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Hem što je toliki ima i atletsku stazu
hehehe
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Chelsea_CBH je napisao/la:Budući Realov stadion, sviđa mi se projekt, 312.000 sjedećih mjesta. Vjerojatno će biti najveći na svijetu. Nešto sasvim novo što se do sada nije moglo vidjeti u arhitekturi nogometnih stadiona i arena:
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anonymousHD
- Kontakt:
Jbt, treba ti teleskop da pratiš utakmicu.. Niđe veze..
Santiago će se u budućnosti pokriti i to će biti to.. A ko zna, možda se za 50tak godina napravi i novi... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.