FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 22 nov 2010, 16:23

vanredna skupština bit če održana idučeg mjeseca i bit če izabran novi predsjednik.Da doda, da je prandelli dobio podršku upravnog odbora ili od onog što je od njeg ostalo tako da vjerovatno ostaje mater mu lopovsku opet lopovi dominiraju sad M.fazlagić brkove trlja. :oops: :twisted: :lol: :o ;) :D
Sarajevo ljubavi moja!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 nov 2010, 16:32

sekac je napisao/la:vanredna skupština bit če održana idučeg mjeseca i bit če izabran novi predsjednik.Da doda, da je prandelli dobio podršku upravnog odbora ili od onog što je od njeg ostalo tako da vjerovatno ostaje mater mu lopovsku opet lopovi dominiraju sad M.fazlagić brkove trlja. :oops: :twisted: :lol: :o ;) :D
Najblizi odlasku Hamzagic koji je vec pismeno obavjestio kluba da zeli da ide, Kojasevic zatim skoro sigurno ne ostaje ni Arsenijevic...
Mislim da vam je to veci problem od zalizanog...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 22 nov 2010, 16:41

pile87 je napisao/la:
sekac je napisao/la:vanredna skupština bit če održana idučeg mjeseca i bit če izabran novi predsjednik.Da doda, da je prandelli dobio podršku upravnog odbora ili od onog što je od njeg ostalo tako da vjerovatno ostaje mater mu lopovsku opet lopovi dominiraju sad M.fazlagić brkove trlja. :oops: :twisted: :lol: :o ;) :D
Najblizi odlasku Hamzagic koji je vec pismeno obavjestio kluba da zeli da ide, Kojasevic zatim skoro sigurno ne ostaje ni Arsenijevic...

Mirza i treba da ostane,a sa njim i nabrojani igraci ako je moguce.Pokusati dovesti neko pojacanje,ali ko ce doci kad vidi sta se radi.Par njih otjerati koji nisu ni za Famosa,a ne za Sarajevo pa guliti ovu sezonu.A sto se tice 'UPRAVA' starih,novih nema se sta reci,ne nazire se nista novo sto vec nismo vidjeli... :mrgreen: :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 22 nov 2010, 17:44

pile87 je napisao/la:
Navedena 3jka sigurno ostaje !!! Ako iko ode onda ce Hamzagic , a Dzakmic 99% ide...

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 22 nov 2010, 17:46

mirza treba da ide i to pod hitno zbog svega sto je radio radi i nacina na koji je dosao u klub znaci metla za sviju i dovidjenja

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 22 nov 2010, 17:47

Ma da nam je Prandeli najveci problem, pjevao bih do neba i sve bi se brzo rjesilo. Lopove hitno otjerati dok jos nije prekasno. Tesko da ce pojacanja doci u ovakve uslove a i trenutni igraci cak i ako ostanu pitanje je kako ih motivisati. Ljubav je divna ali i stomak mora biti pun.

Za novog predsjednika predlazem Barbaru Berlusconi. Jaka je politicki, ima sponzore a i fino izgleda. Samo da pozurimo dok se nije uhodala kod tate u klubu. Ako nista umjesto plata djelicemo njene slike :)

slika
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 22 nov 2010, 17:59, ukupno mijenjano 2 puta.

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 22 nov 2010, 17:55

u sarajevo ce uci sada samo jedna stranka i ona ce voditi politiku raspolaganja parama i kadrovima nece se desiti da se prebijaju intersi preko kluba jedna ozbiljna drzavna firma ce upumpati pare dovoljne da klub prezivi do ljeta i izlaska u evropu sto je jedini cilj

obama
Kontakt:

Post Postao/la obama » 22 nov 2010, 17:58

Po jednoj opciji predsjednik FKS je Mirsad Fazlagic,sportski direktor zalizani a trener Edin Prljaca :roll:

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 nov 2010, 18:01

pile87 je napisao/la:
Po pravilu SVI igrači im mogu tražiti raskid ugovora jer su već ušli u 6. mjesec od kako nisu dobili platu.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 22 nov 2010, 18:03

obama je napisao/la:Po jednoj opciji predsjednik FKS je Mirsad Fazlagic,sportski direktor zalizani a trener Edin Prljaca :roll:
slaba opcija zaboravi sigurno nema nista od toga

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 22 nov 2010, 18:23

pile87 je napisao/la:
Dado izjavio u BH igrao bi samo za Sarajevo a možda ode vani a ovi ne znam na koji fol mogu otići jedino Hametu istiće ugovor ja mislim, a ovi ostali mogu samo na arbitražu koliko ja znam.A vjeruj da bi volio da svi odu jer nisu u ljubavi sa navijačima, našta če to ličiti ako ostanu.
Sarajevo ljubavi moja!

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 22 nov 2010, 18:27

ako udju bilo kakve pare prije prozivke niko nece nigdje otici 100%

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 nov 2010, 18:52

sekac je napisao/la:Dado izjavio u BH igrao bi samo za Sarajevo a možda ode vani a ovi ne znam na koji fol mogu otići jedino Hametu istiće ugovor ja mislim, a ovi ostali mogu samo na arbitražu koliko ja znam.A vjeruj da bi volio da svi odu jer nisu u ljubavi sa navijačima, našta če to ličiti ako ostanu.
Nisam ni mislio da bi mogao u neki drugi klub, al vjeruj da nije ni provokacija pisem jer vi sami od sebe krijete ( ne mislim konkretno na tebe ) u ovome trenutku najmanje 5 igraca zeli da ide i ta 3 su mjedju njima a svi su bili nosioci igre ma kakva bila to i nije toliko teska situacija ako se uzme u obzir da imate dovoljan broj talentovanih mladih igraca, nesto slicno se desilo Zelji kada su izbacili onu generaciju sa Cocom i Stilom znaci ne mora znaciti da je nagore mogu se napraviti i igraci za iducu sezonu ja i onako mislim da je ova za vas izgubljena...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 22 nov 2010, 19:15

pile87 je napisao/la:
sekac je napisao/la:Dado izjavio u BH igrao bi samo za Sarajevo a možda ode vani a ovi ne znam na koji fol mogu otići jedino Hametu istiće ugovor ja mislim, a ovi ostali mogu samo na arbitražu koliko ja znam.A vjeruj da bi volio da svi odu jer nisu u ljubavi sa navijačima, našta če to ličiti ako ostanu.
Nisam ni mislio da bi mogao u neki drugi klub, al vjeruj da nije ni provokacija pisem jer vi sami od sebe krijete ( ne mislim konkretno na tebe ) u ovome trenutku najmanje 5 igraca zeli da ide i ta 3 su mjedju njima a svi su bili nosioci igre ma kakva bila to i nije toliko teska situacija ako se uzme u obzir da imate dovoljan broj talentovanih mladih igraca, nesto slicno se desilo Zelji kada su izbacili onu generaciju sa Cocom i Stilom znaci ne mora znaciti da je nagore mogu se napraviti i igraci za iducu sezonu ja i onako mislim da je ova za vas izgubljena...
Ma gdje če jesu li to neki extra kvalitet, nisu, ali da ne bude zabune pošteno su odradili ovaj dio sezone ako izuzmemo DRINU.Drugo ima nas koji smo bliski sa nekim igračima ali niko sad za sad ne govori ništa svi čekaju rasplet opet ti govorim jedino Hame može ići ali i da svi odu ne bi mi bilo krivo, možda su u pravu i možda je najbolje da odu.Jahović garant njake , evo već dvije godine hoče da ide pa idi bolan ,otišao i Škoro koji je igračina za sve nabrojane pa mi opet dobri, ma neče ih niko eto kad su dobri nek idu samo da vidim gdje če.Jedino što ih krasi jeste borbenost kakvu do sad Sarajevo nije imalo .A što se igre tiče nula bodova na momente neko bljesne ali tanko je to, jedino što smo ih mi navijači nosili i pravili da su igrači a daleko je to od igrača. A sa ovakvim karakterom klasičnih plaćenika koje samo lova interesuje daleko če dogurati.A nije za nas sezona izgubljena mi čemo ako Bog da pobijediti lopove i izaći na pravi put a on je >EUROPA< živi bili pa vidjeli.Pozzz!
Sarajevo ljubavi moja!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 nov 2010, 19:35

Sve u svemu ko god pricao za igru igraca i taktiku MV cinjenica jeste da imamo vrlo dobro 2-3 mjesto cak ni borac nije nesto toliko daleko al sta se mora uradit a to je platit sta treba igracima i 3 dobra pojacanja dovest da bi se ostalo medju prve 3 il eventulno ako se ukaze prilika napasti 1 mjesto ,to su neke zelje i put za ovu sezonu al nazalost s obzirom sta se sve izdesavasalo nisam optimistican ni za ove ciljeve i mogucnosti i nisu mi jasni ovdje pojedini navijaci koji su pomalo slijepi a to je da u zadnji par dana vise se spominju igraci i MV nego stvarni krivci i lopovi u klubu hajd ba budimo relani ovi igraci i MV kakvi god da jesu ostvarili su rezultatski dobar rezultat i ja mislim da dok god ima rezultata njima treba dati podrsku i treba ih iskljucit iz svih ovih prica a svu snagu usmjerit prema stvarnim krivcima to je bar moje misljenje i jos mislim da se nece nista drasticno promijnit u polusezoni jer iskreno sam se razocarao i ovu novu upravu i generalno sve oko kluba i ove lige jer ovdje nema napretka sve dok ne dodje jedan covjek i kupi klub tad ce se znat sta i gdje ide svaka marka a ovako ovo je samo raj za mesetare i lopove ne samo u FKS vec i u drugim sportskim kolektivima 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 nov 2010, 01:00

Sta bi sa onim Brazilcem sto je dosao u Sarajevo,najavljen kao bivsi igrac Gremia i veliko pojacanje,imal ga gdje :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 23 nov 2010, 04:46

Ne znam da li su navijaci FK Sarajeva gledali sinoc posto su ovo vec sitni jutranji sati Amara Osima na TVSA. Ako ste to gledali mogli ste vidjeti da je u jednom dijelu razgovora pricao i o FKS. Onako profesionalno nahvalio je igrace Sarajeva za sjajnu atmosferu medju igracima a najvise toga ide na racun Mirzi Varesanovicu.

Ovdje citam svakakve gluposti jer ste jos pod nekim dojmom Blekica koda vam je Torabi sihire postavio. Igraci su gladni a bore se za titulu tjeranjem Varesanovica pored uzasnoga financijskoga stanja imali bi uzasnu atmosferu medju igracima. I jedini razlog zasto mnogi igraci ne idu na arbitrazu je upravo zbog Varesanovica.

Ipak Zijo ima veoma jak lobi i utjecaj tako da se jos cesto ovdje provuce njegove ime ispada Zijo veci i od kluba i od igraca i od navijaca.

Destrukciju u klubu ce napraviti navijaci i "prijatelji" kluba. Ovo dobro zapamtite.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 23 nov 2010, 08:28

Ono sto je NAJSMJESNIJE da vaginice pokusavaju ispraviti historiju i nasu drugu titulu proglasiti svojom zaslugom tj oni da nisu dobili Hajduka...eto mi bi bili drugi i nista od titule !!!
Ali , posto su historija i statistika NAUKE one im fino pokazuju da je FCS jos u predzadnjem kolu rijesilo pitanje titule tako da ih molim da ne PRICAJU GLUPOSTI !!
Ovo je provjereno : do skupstine koja je negdje sredinom decembra igraci ce dobiti po platu i po , na skupstini postoji velika sansa da Blekic and co povuku ostavke i ostanu na celu kluba a poslije skupstine bi se trebala podijeliti jos jedna i po plata ...jedna firma sa zavidnom reputacijom ulazi u klub ali cisto na business osnovama , ulozim 200 milja eura izvucem 250..sto je normalno. Bilo je lesinara (mislim na firme) koje su pokusale u ovoj situaciji kurvanjski hajrovati sa kamatama od 15 i 18 %...naravno da se nije pristalo na to.
Jos nista nisam cuo za Baljka-zvaljka a cim nesto saznam postavljam

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 nov 2010, 09:45

FCS-FCS je napisao/la:Ovo je provjereno : do skupstine koja je negdje sredinom decembra igraci ce dobiti po platu i po , na skupstini postoji velika sansa da Blekic and co povuku ostavke i ostanu na celu kluba a poslije skupstine bi se trebala podijeliti jos jedna i po plata ...jedna firma sa zavidnom reputacijom ulazi u klub ali cisto na business osnovama , ulozim 200 milja eura izvucem 250..sto je normalno. Bilo je lesinara (mislim na firme) koje su pokusale u ovoj situaciji kurvanjski hajrovati sa kamatama od 15 i 18 %...naravno da se nije pristalo na to.
Dnevni avaz:
U narednih nekoliko dana pokušat će pronaći kandidata za mjesto predsjednika.
- Odlučili smo da tražimo predsjednika, koji će onda odlučiti kako i s kojim ljudima popuniti Upravni odbor - istakao je Hadžimuratović.
Upitan postoji li opcija da razgovaraju s predsjednikom u ostavci Zijadom Blekićem i pokušaju ga natjerati da promjeni mišljenje i ostane na funkciji, on je odgovorio:
- Već sam razgovarao s Blekićem i on je jasno dao do znanja da nema namjeru ostajati na poziciji predsjednika. Poštovao sam hijerarhiju i, naravno, prvo s njim razgovarao, ali on me uputio na potpredsjednike - rekao je Hadžimuratović
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

cikac
Kontakt:

Post Postao/la cikac » 23 nov 2010, 10:43

FCS-FCS je napisao/la:.jedna firma sa zavidnom reputacijom ulazi u klub ali cisto na business osnovama , ulozim 200 milja eura izvucem 250..sto je normalno. Bilo je lesinara (mislim na firme) koje su pokusale u ovoj situaciji kurvanjski hajrovati sa kamatama od 15 i 18 %...naravno da se nije pristalo na to.
Pa čitav ovaj show i jeste napravljen da nam Hastor dođe kao spasioc i da uloži 200 milja, a izvuče 250. samo, da je to tako jednostavno u bh. sportu, svako bi uložio 200 milja, a izvukao 250. katastrofe se i dešavaju onda kada ne teče sve onako kako je planirano, a najviše će zaplatiti oni koji vole ovaj klub.

gledajući način na koji nam Hastor ulazi od osnivanja BP, preko rušenja stadiona pred skupštinu, ovog zadnjeg "medijskog spektakla" koji nam je priređen, pa na dalje... ne mogu reći da sam veliki optimista.

...hajde sad momci, zaradite platu, popljujte štrumfa i baljkovog pulena.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, ErosViverosViv, macahz, mma_hz, Napapijri, robertkosar, SamoDaKazeem, Venom i 80 gostiju.