Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Najblizi odlasku Hamzagic koji je vec pismeno obavjestio kluba da zeli da ide, Kojasevic zatim skoro sigurno ne ostaje ni Arsenijevic...sekac je napisao/la:vanredna skupština bit če održana idučeg mjeseca i bit če izabran novi predsjednik.Da doda, da je prandelli dobio podršku upravnog odbora ili od onog što je od njeg ostalo tako da vjerovatno ostaje mater mu lopovsku opet lopovi dominiraju sad M.fazlagić brkove trlja.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pile87 je napisao/la:Najblizi odlasku Hamzagic koji je vec pismeno obavjestio kluba da zeli da ide, Kojasevic zatim skoro sigurno ne ostaje ni Arsenijevic...sekac je napisao/la:vanredna skupština bit če održana idučeg mjeseca i bit če izabran novi predsjednik.Da doda, da je prandelli dobio podršku upravnog odbora ili od onog što je od njeg ostalo tako da vjerovatno ostaje mater mu lopovsku opet lopovi dominiraju sad M.fazlagić brkove trlja.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da vam je to veci problem od zalizanog...
Navedena 3jka sigurno ostaje !!! Ako iko ode onda ce Hamzagic , a Dzakmic 99% ide...pile87 je napisao/la:Najblizi odlasku Hamzagic koji je vec pismeno obavjestio kluba da zeli da ide, Kojasevic zatim skoro sigurno ne ostaje ni Arsenijevic...sekac je napisao/la:vanredna skupština bit če održana idučeg mjeseca i bit če izabran novi predsjednik.Da doda, da je prandelli dobio podršku upravnog odbora ili od onog što je od njeg ostalo tako da vjerovatno ostaje mater mu lopovsku opet lopovi dominiraju sad M.fazlagić brkove trlja.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Po pravilu SVI igrači im mogu tražiti raskid ugovora jer su već ušli u 6. mjesec od kako nisu dobili platu.pile87 je napisao/la:Najblizi odlasku Hamzagic koji je vec pismeno obavjestio kluba da zeli da ide, Kojasevic zatim skoro sigurno ne ostaje ni Arsenijevic...sekac je napisao/la:vanredna skupština bit če održana idučeg mjeseca i bit če izabran novi predsjednik.Da doda, da je prandelli dobio podršku upravnog odbora ili od onog što je od njeg ostalo tako da vjerovatno ostaje mater mu lopovsku opet lopovi dominiraju sad M.fazlagić brkove trlja.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
slaba opcija zaboravi sigurno nema nista od togaobama je napisao/la:Po jednoj opciji predsjednik FKS je Mirsad Fazlagic,sportski direktor zalizani a trener Edin Prljaca
Dado izjavio u BH igrao bi samo za Sarajevo a možda ode vani a ovi ne znam na koji fol mogu otići jedino Hametu istiće ugovor ja mislim, a ovi ostali mogu samo na arbitražu koliko ja znam.A vjeruj da bi volio da svi odu jer nisu u ljubavi sa navijačima, našta če to ličiti ako ostanu.pile87 je napisao/la:Najblizi odlasku Hamzagic koji je vec pismeno obavjestio kluba da zeli da ide, Kojasevic zatim skoro sigurno ne ostaje ni Arsenijevic...sekac je napisao/la:vanredna skupština bit če održana idučeg mjeseca i bit če izabran novi predsjednik.Da doda, da je prandelli dobio podršku upravnog odbora ili od onog što je od njeg ostalo tako da vjerovatno ostaje mater mu lopovsku opet lopovi dominiraju sad M.fazlagić brkove trlja.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam ni mislio da bi mogao u neki drugi klub, al vjeruj da nije ni provokacija pisem jer vi sami od sebe krijete ( ne mislim konkretno na tebe ) u ovome trenutku najmanje 5 igraca zeli da ide i ta 3 su mjedju njima a svi su bili nosioci igre ma kakva bila to i nije toliko teska situacija ako se uzme u obzir da imate dovoljan broj talentovanih mladih igraca, nesto slicno se desilo Zelji kada su izbacili onu generaciju sa Cocom i Stilom znaci ne mora znaciti da je nagore mogu se napraviti i igraci za iducu sezonu ja i onako mislim da je ova za vas izgubljena...sekac je napisao/la:Dado izjavio u BH igrao bi samo za Sarajevo a možda ode vani a ovi ne znam na koji fol mogu otići jedino Hametu istiće ugovor ja mislim, a ovi ostali mogu samo na arbitražu koliko ja znam.A vjeruj da bi volio da svi odu jer nisu u ljubavi sa navijačima, našta če to ličiti ako ostanu.
Ma gdje če jesu li to neki extra kvalitet, nisu, ali da ne bude zabune pošteno su odradili ovaj dio sezone ako izuzmemo DRINU.Drugo ima nas koji smo bliski sa nekim igračima ali niko sad za sad ne govori ništa svi čekaju rasplet opet ti govorim jedino Hame može ići ali i da svi odu ne bi mi bilo krivo, možda su u pravu i možda je najbolje da odu.Jahović garant njake , evo već dvije godine hoče da ide pa idi bolan ,otišao i Škoro koji je igračina za sve nabrojane pa mi opet dobri, ma neče ih niko eto kad su dobri nek idu samo da vidim gdje če.Jedino što ih krasi jeste borbenost kakvu do sad Sarajevo nije imalo .A što se igre tiče nula bodova na momente neko bljesne ali tanko je to, jedino što smo ih mi navijači nosili i pravili da su igrači a daleko je to od igrača. A sa ovakvim karakterom klasičnih plaćenika koje samo lova interesuje daleko če dogurati.A nije za nas sezona izgubljena mi čemo ako Bog da pobijediti lopove i izaći na pravi put a on je >EUROPA< živi bili pa vidjeli.Pozzz!pile87 je napisao/la:Nisam ni mislio da bi mogao u neki drugi klub, al vjeruj da nije ni provokacija pisem jer vi sami od sebe krijete ( ne mislim konkretno na tebe ) u ovome trenutku najmanje 5 igraca zeli da ide i ta 3 su mjedju njima a svi su bili nosioci igre ma kakva bila to i nije toliko teska situacija ako se uzme u obzir da imate dovoljan broj talentovanih mladih igraca, nesto slicno se desilo Zelji kada su izbacili onu generaciju sa Cocom i Stilom znaci ne mora znaciti da je nagore mogu se napraviti i igraci za iducu sezonu ja i onako mislim da je ova za vas izgubljena...sekac je napisao/la:Dado izjavio u BH igrao bi samo za Sarajevo a možda ode vani a ovi ne znam na koji fol mogu otići jedino Hametu istiće ugovor ja mislim, a ovi ostali mogu samo na arbitražu koliko ja znam.A vjeruj da bi volio da svi odu jer nisu u ljubavi sa navijačima, našta če to ličiti ako ostanu.
Dnevni avaz:FCS-FCS je napisao/la:Ovo je provjereno : do skupstine koja je negdje sredinom decembra igraci ce dobiti po platu i po , na skupstini postoji velika sansa da Blekic and co povuku ostavke i ostanu na celu kluba a poslije skupstine bi se trebala podijeliti jos jedna i po plata ...jedna firma sa zavidnom reputacijom ulazi u klub ali cisto na business osnovama , ulozim 200 milja eura izvucem 250..sto je normalno. Bilo je lesinara (mislim na firme) koje su pokusale u ovoj situaciji kurvanjski hajrovati sa kamatama od 15 i 18 %...naravno da se nije pristalo na to.
Jos nista nisam cuo za Baljka-zvaljka a cim nesto saznam postavljam
Pa čitav ovaj show i jeste napravljen da nam Hastor dođe kao spasioc i da uloži 200 milja, a izvuče 250. samo, da je to tako jednostavno u bh. sportu, svako bi uložio 200 milja, a izvukao 250. katastrofe se i dešavaju onda kada ne teče sve onako kako je planirano, a najviše će zaplatiti oni koji vole ovaj klub.FCS-FCS je napisao/la:.jedna firma sa zavidnom reputacijom ulazi u klub ali cisto na business osnovama , ulozim 200 milja eura izvucem 250..sto je normalno. Bilo je lesinara (mislim na firme) koje su pokusale u ovoj situaciji kurvanjski hajrovati sa kamatama od 15 i 18 %...naravno da se nije pristalo na to.
Jos nista nisam cuo za Baljka-zvaljka a cim nesto saznam postavljam
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, ErosViverosViv, macahz, mma_hz, Napapijri, robertkosar, SamoDaKazeem, Venom i 80 gostiju.