FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kiks igrac, iznosenje lopte, jedino ga to krasi, dobar je za neki osrednji klub i tjt.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- f0rest1946
- Kontakt:
Kosica 99,9 %
Jel zna neko, šta je sa onim lijevim bekom Dinom Islamovićem, imao je tešku povredu, ali trebao se do sada oporaviti.
Ma ja" ta ce Kurdic levat",zajebat cemo ekipu koja je ove godine igrala LP i zavrsila ispred Sahtara u grupi sto cemo im uvalit igraca.
Sve mi znamo zato i jesmo tu gdje smo.
"Budale", "osrednji klub" ..divni epiteti za ekipu koja uze Real Madrid.
Sve mi znamo zato i jesmo tu gdje smo.
"Budale", "osrednji klub" ..divni epiteti za ekipu koja uze Real Madrid.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
bolji je od svih štopera kojih trenutno imamo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Odlična ekipa, ali vala nešto sumnjam da im je kupovina Kurdića dobar potez, prije da će se zayebati s tim potezom.
Realno, teško očekivati drugačiji ishod, ako je Kurdić i kod nas imao kikseva dosta.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma manje više toliko nije ni bitno pricamo o tome da kao postoji interesovanje za njega,ali mislim da mi koji smo najgori na svijetu(liga generalno i mi kao dio nje) nemamo pravo lijepiti ovakve epitete i izdizati sebe smo prvaci svemira,kao zamisli ucesnik LP zainteresovan za naseg igraca i Bosnjo dodje" ho ho ho ja levata djetetam hocemo ih z.ajebat,ta ce on papak vidi mu glave".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- f0rest1946
- Kontakt:
Vjecni talenat kao Pidro i ostali a nikad igraca od njih.
Vjv ovo nije ni istina da ga Serif trazi uopste.
Ovo mi lici isto na onu vijest Lazio zeli Pidru

Ja bih vratio Vinka, naravno ako hoće. 

-
- Kontakt:
Sve manje shvatam rezone navijaca Sarajeva kad su igraci u pitanju. Evo Kurdić stalno prozivan da je najlošiji naš stoper, meni je bolji i od Dupovca i Lazica, mladji, brzi, spremniji, jeftiniji, mozes ga evo i prodati. Sta imamo od Lazica i Dupovca i sta mozemo imati od njih??
-
- Kontakt:
Jel ono neko jednom napisa da je Sheriff bio zainteresovan i za Pidru?
Ako hoce evo im Selmir i Numan u paketu za 250k€
Nek uzmu i Andreja pa Fanimo gratis
Mislim da ima istine da postoji neko interesovanje za Numana ali 99% nema nista od ovoga(kao i obicno kad krenu ovakve price kao sto je bilo Pidro-Lazio,Andrej&Vladan-Zvezda,Vladan-Dinamo,Rahman-Qarabg itd.)
Ako hoce evo im Selmir i Numan u paketu za 250k€

Nek uzmu i Andreja pa Fanimo gratis

Mislim da ima istine da postoji neko interesovanje za Numana ali 99% nema nista od ovoga(kao i obicno kad krenu ovakve price kao sto je bilo Pidro-Lazio,Andrej&Vladan-Zvezda,Vladan-Dinamo,Rahman-Qarabg itd.)
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Dat ga za dz al 30% od iduceg transfera. Sa 100k€ ne mozes pokrit cistacice i kosace trave.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Numan je jedan od najgorih stopera sto sam gledo u dresu Sarajeva. Mesar bez mozga koji je vazda na ivici penala i crvenog kartona, sto mu nije strano. Kad mu je lopta u nogama rijetko sta ruznije se moze vidjeti na fudbalskim terenima. Nez ko mu je zavrsio poziv u repku ali momak je rang TOSKa i nista vise.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- napoleon72
- Kontakt:
Nek smo se i mi jednom slozili oko necegkeli je napisao/la: ↑30 dec 2021, 22:37Numan je jedan od najgorih stopera sto sam gledo u dresu Sarajeva. Mesar bez mozga koji je vazda na ivici penala i crvenog kartona, sto mu nije strano. Kad mu je lopta u nogama rijetko sta ruznije se moze vidjeti na fudbalskim terenima. Nez ko mu je zavrsio poziv u repku ali momak je rang TOSKa i nista vise.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
NosiHistoricar je napisao/la: ↑30 dec 2021, 21:43Dupovac, Lazić, Trako i Ševelj, dobro smo tu popunjeni za proljece, nek ga prodaju.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
napoleon72 je napisao/la: ↑30 dec 2021, 22:50Nek smo se i mi jednom slozili oko necegkeli je napisao/la: ↑30 dec 2021, 22:37Numan je jedan od najgorih stopera sto sam gledo u dresu Sarajeva. Mesar bez mozga koji je vazda na ivici penala i crvenog kartona, sto mu nije strano. Kad mu je lopta u nogama rijetko sta ruznije se moze vidjeti na fudbalskim terenima. Nez ko mu je zavrsio poziv u repku ali momak je rang TOSKa i nista vise.

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Ovo je istina u rangu onog da Pidru prati Lazio i da je Ivana 2 km udaljena od tebe
Ma da. Sergio Ramos.