Sta lupam pitaj bilo kojeg igrača da se moraju dati pare klubu da bi dobio ugovor, a ovo za igrače kažem da je bolje dovesti nekog igrača koji je zeljovac jer će sigurno ginuti za klubsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 00:26De ne lupaj molim te.AJDINATOR je napisao/la: ↑24 dec 2020, 00:13Otvorena tajna daš pare klubu 10 tak hiljada i dobit ćeš ugovor Više igrača je davalo pare pa su presjedili na klupi i otišli. Neki dan meni neko govori kako ne valja dovoditi igrače iz druge lige A mi dovodimo plus pitar.
A momak iz Radnika Hadžića razvaljivao gdje god da je igrao kao ne bi valjao
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Iskreno mi reci ako nije problem, je li tebi dodje sta odnosno da li znas privatno tog momka kojeg spominjes stalno iz Radnika?

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
jesi kvarnjak

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Ne vodim problem u dovodjenju iz Gorazda,Brastva,Radnika..
Ali vidim problem kad dovedes Zeca,Miletica,Fejzica..
Ali vidim problem kad dovedes Zeca,Miletica,Fejzica..
-
- Kontakt:
Ako kvalitetom odskace od ostalih nema veze i da je iz Vrbanjuse, al znajuci nas bice jos jedan flop
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Slavko Petrović - 25 utakmica u ligi - 16 pobjeda, šest remija i dva poraza - 54 boda u 25 utakmica - 2.16 prosječno osvojenih bodova.
Edis Mulalić - 20 utakmica u ligi - 12 pobjeda, pet remija i tri poraza - 41 bod u 20 utakmica - 2.05 prosječno osvojenih bodova.
Admir Adžem - 32 utakmice u ligi - 19 pobjeda, šest remija i sedam poraza - 63 boda u 32 utakmice - 1.96 prosječno osvojenih bodova.
Amar Osim - 55 utakmica u ligi - 29 pobjeda, 12 remija i 13 poraza - 99 bodova u 55 utakmica - 1.8 prosječno osvojenih bodova.
Slobodan Krčmarević - dvije utakmice u ligi - pobjeda i poraz - tri boda u dvije utakmice - 1.5 prosječno osvojenih bodova.
Milomir Odović - 17 utakmica u ligi - sedam pobjeda, četiri remija i šest poraza - 25 bodova u 17 utakmica - 1.47 prosječno osvojenih bodova.
Miloš Kostić - šest utakmica u ligi - dvije pobjede, remi i tri poraza - sedam bodova u šest utakmica - 1.16 prosječno osvojenih bodova.
Zanimljiva statistika
Edis Mulalić - 20 utakmica u ligi - 12 pobjeda, pet remija i tri poraza - 41 bod u 20 utakmica - 2.05 prosječno osvojenih bodova.
Admir Adžem - 32 utakmice u ligi - 19 pobjeda, šest remija i sedam poraza - 63 boda u 32 utakmice - 1.96 prosječno osvojenih bodova.
Amar Osim - 55 utakmica u ligi - 29 pobjeda, 12 remija i 13 poraza - 99 bodova u 55 utakmica - 1.8 prosječno osvojenih bodova.
Slobodan Krčmarević - dvije utakmice u ligi - pobjeda i poraz - tri boda u dvije utakmice - 1.5 prosječno osvojenih bodova.
Milomir Odović - 17 utakmica u ligi - sedam pobjeda, četiri remija i šest poraza - 25 bodova u 17 utakmica - 1.47 prosječno osvojenih bodova.
Miloš Kostić - šest utakmica u ligi - dvije pobjede, remi i tri poraza - sedam bodova u šest utakmica - 1.16 prosječno osvojenih bodova.
Zanimljiva statistika
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
De majstore ne lupaj molim te, nije istina sve i da jest to se ne prica po forumima, ti bas zapeo za tog iz Hadzica.AJDINATOR je napisao/la: ↑24 dec 2020, 12:23Sta lupam pitaj bilo kojeg igrača da se moraju dati pare klubu da bi dobio ugovor, a ovo za igrače kažem da je bolje dovesti nekog igrača koji je zeljovac jer će sigurno ginuti za klubsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 00:26De ne lupaj molim te.AJDINATOR je napisao/la: ↑24 dec 2020, 00:13
Otvorena tajna daš pare klubu 10 tak hiljada i dobit ćeš ugovor Više igrača je davalo pare pa su presjedili na klupi i otišli. Neki dan meni neko govori kako ne valja dovoditi igrače iz druge lige A mi dovodimo plus pitar.
A momak iz Radnika Hadžića razvaljivao gdje god da je igrao kao ne bi valjao
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ali kad mi neko kaze,Zeljovac ginut ce,pa ginut cu i ja pa znaci li to da mogu igrati ??
Nama ne treba neko da gine jer nije rat pobogu nego sport,trebaju nam kvalitetni igraci.
Nama ne treba neko da gine jer nije rat pobogu nego sport,trebaju nam kvalitetni igraci.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa ko će dati 10 hiljada da dodje u klub u kojem se plata dobije svako pola godine i to jako loša. Hajde da je reprezentacija koja te može prodati pa da kažeš. Svašta ljudima pada na pamet.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 14:48De majstore ne lupaj molim te, nije istina sve i da jest to se ne prica po forumima, ti bas zapeo za tog iz Hadzica.
KaKo MiSlIs Ne TrEbA?Edis Mulalić - 20 utakmica u ligi - 12 pobjeda, pet remija i tri poraza - 41 bod u 20 utakmica - 2.05 prosječno osvojenih bodova.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Dejan1921 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 14:58Pa ko će dati 10 hiljada da dodje u klub u kojem se plata dobije svako pola godine i to jako loša. Hajde da je reprezentacija koja te može prodati pa da kažeš. Svašta ljudima pada na pamet.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 14:48De majstore ne lupaj molim te, nije istina sve i da jest to se ne prica po forumima, ti bas zapeo za tog iz Hadzica.
Ma brate razumijem nezadovoljstvo razumijem i ja sam nezadovoljan al ovo je isto ko da hoce da srozaju ugled kluba znam ja da je iz najbolje namjere al ne treba se pricat svasta.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Kad sagledam ova razmišljanja majke mi tačno mi žao što se ovi ljudi nisu rodili tamo nekad sredinom prošlog vijeka kad je ta priča prolazila. Fudbal otišao 1000 stepenica iznad mi i dalje pričamo o ljudima koji će da ginu i radničkom klubu.
-
- Kontakt:
Sad sam to htio napisat, nije vise 1980.ta da igraju majstori u mjestu i mesari. Isla je ta prica dugo jos poslije toga kod nas al evo gine Siniša svaku tekmu pa bi ja vise volio da igra neki profesionalac koji zna sta treba uradit u svakoj situaciji.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- lijevapolutka
- Kontakt:
Nemoj nikoga da gine, daj profesionalca koji će odraditi posao kako treba
moSa ljoŽe
Posebno su neki ostali u 73 godini,misle i dan danas da mozes dovesti neko brzo dijete sa sela kao Nikica i da ce biti vrhunski igrac

Ljoze jedan je sablja

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma dođe mi dres dok je još igrao za Novi Grad
Ma samo hoću da kažem da nam trebaju igrači koji znaju šta je željin dres, evo imamo veselinovica koji očito ne zna šta je željin dres. On je los i ne trudi se. Dok netko ko zna šta je dres I ako bi bio los padao bi na glavu trudio se i svašta samo da se dođe do dobrog rezultata.
Razumijem ako ne mislimo isto
Nije samo u Želji već i u drugim klubovima po našoj ligisarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 14:48De majstore ne lupaj molim te, nije istina sve i da jest to se ne prica po forumima, ti bas zapeo za tog iz Hadzica.