Je li Stevo proslavio Bilbijin gol?PiazzaGrande je napisao/la:Naslov u jučerašnjim sportskim novostima:
STEVO NIKOLIĆ Napadač Željezničara protiv "svog" Zrinjskog
"Iz Mostara me stalno pitaju hoću li slaviti pogodak"
![]()
kuknjava
Je li Stevo proslavio Bilbijin gol?PiazzaGrande je napisao/la:Naslov u jučerašnjim sportskim novostima:
![]()
Na kraju samo pogide mladi lav Secerovic sto nije bilo dovoljno.zlajci je napisao/la:Ma mogu vam napravit probleme jedino ako taj ranjeni lav pogine na tekmi.PiazzaGrande je napisao/la:Željo je ranjen a ranjeni lav je najopasniji...
Nama bi godilo, al daj Boze sceri
Dobro je pa nisi gledao prvo pol...bili smo kataklizmični, kao protiv Sarajeva na Koševu...zlajci je napisao/la:
Na kraju samo pogide mladi lav Secerovic sto nije bilo dovoljno.
Gledao samo 2.pol, ocigledna razlika u kvaliteti i taktici.
Tomic me opet odusevio. Jede lik i loptu, i teren i protivnicke igrace.
Gud lak
U pravu si,al sam misljenja isto da je Todor dao gol na pocetku dr poluvremena,da bi i Sa dobili.PiazzaGrande je napisao/la:Dobro je pa nisi gledao prvo pol...bili smo kataklizmični, kao protiv Sarajeva na Koševu...zlajci je napisao/la:
Na kraju samo pogide mladi lav Secerovic sto nije bilo dovoljno.
Gledao samo 2.pol, ocigledna razlika u kvaliteti i taktici.
Tomic me opet odusevio. Jede lik i loptu, i teren i protivnicke igrace.
Gud lak
A nakon našega gola smo im udarili šantarabu, igrali smo razvlaku sa Željom....
Tomić je doktor....
hskzmostar je napisao/la:ZELJINI drugo poluvrijeme izgledali kao juniori!PiazzaGrande je napisao/la:Bravo Zrinja..nakon gola Željo se izgubio, mogli smo još koji zabiti...Bravo!
Cestitke momcima na pobjedi uz daleko najtezi raspored smo prvi,sad dolaze na papiru losije ekipe!
Ma....samo ići utakmicu po utakmicu, sljedeću igramo sa vrlo dobrim Vitezom kojeg vodi odličan trener Pavić....NjonjoVam je napisao/la:
Tačnije dijelite 1 mjesto sa Slobodom koja ima bolju gol razliku,provjeri![]()
![]()
I te lošije ekipe je najteže dobiti
I jeli slavio Bilbijin pogodak?PiazzaGrande je napisao/la:Naslov u jučerašnjim sportskim novostima:
![]()
Nisam doktor, magistarGradKamena1 je napisao/la:Gdje onaj doktor sto je pratio oceli nasi juniori u ligu prvaka jel se sta poklopilo,kako dalje ide to sad u koja smo doba?
Hvala MagistreSignore je napisao/la:Nisam doktor, magistarGradKamena1 je napisao/la:Gdje onaj doktor sto je pratio oceli nasi juniori u ligu prvaka jel se sta poklopilo,kako dalje ide to sad u koja smo doba?![]()
Celtic i Legija su veceras obavili svoj posao, za Porto-Roma je bilo nebitno jer je trebalo da bilo tko od njih udje uz ova dva i juniori Zrinjskog igraju Ligu prvaka.
Zdrijeb je 30.08., a prva utakmica prvog kola 27. ili 28.09. dok je uzvrat 18. ili 19.10.
Kad se sutra odigraju sve utakmice pokusat cu izvuci potencijalne protivnike, jer UEFA pravi regionalne grupe. To od mene mozete ocekivati u cetvrtak, za sad dovoljna vijest da vasi 100% nastupaju, da vise nema matematike i teorija, da je konacno gotovo
Jel osto tko od lanjske generacije..? obzirom da nas je široki naružio peticom ne ginu nam dvocifreni rezultati u sudarima s europskim školama nogometaSignore je napisao/la:Nisam doktor, magistarGradKamena1 je napisao/la:Gdje onaj doktor sto je pratio oceli nasi juniori u ligu prvaka jel se sta poklopilo,kako dalje ide to sad u koja smo doba?![]()
Celtic i Legija su veceras obavili svoj posao, za Porto-Roma je bilo nebitno jer je trebalo da bilo tko od njih udje uz ova dva i juniori Zrinjskog igraju Ligu prvaka.
Zdrijeb je 30.08., a prva utakmica prvog kola 27. ili 28.09. dok je uzvrat 18. ili 19.10.
Kad se sutra odigraju sve utakmice pokusat cu izvuci potencijalne protivnike, jer UEFA pravi regionalne grupe. To od mene mozete ocekivati u cetvrtak, za sad dovoljna vijest da vasi 100% nastupaju, da vise nema matematike i teorija, da je konacno gotovo
Ispravak netočnog navoda i isprika zbog pogrešne informacije: Toni Jović trenira zajedno sa ostalim momcima, izgleda da se oporavio brže nego što se očekivalo....tako da bi mogao i uskoro debitirati u dresu sa lentom....PiazzaGrande je napisao/la:Kouadio sutra ima zadnji pregled, nam se da će u srijedu igrati protiv qatarana u Međugorju...hskzmostar je napisao/la:Treniraju li Kaudio i Jovic,ako netko zna i ako jesu kakvi su na treninzima?
Joviću se ne treba nadati prije proljetnog dijela prvenstva...
Ja vjerujem da će prije staviti Žeravicu nego Pehara....a i zaslužio je Žera da zaigra od prve minute, šuti, trenira i kada uđe sa klupe odigra dobro ili odlično kao na Grbavici....mara1905 je napisao/la:Šta mislite ko upada umjesto Tomića, Žeravica ili Pehar, hoće li Kouadio krenuti od prve minute? Kako vidim Peko nije ozbiljnije ozljeđen i bit će spreman za subotu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.