Jeli ovo humor iz vize za budućnost.Navijač Looserpoola priča o EuropiNeutral je napisao/la:Neće se ova sezona završit dobro po Bayern, Dortmund jeste loše krenuo al mislim da će do pauze bit ubjedljivo prvi, Bavarcima dajem šansu u toj borbi za Europa Ligu, mada bi ih Hoffenhaim i Bayer mogli lako ostaviti iza ledja.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Majstore i mi tebe volimo!Neutral je napisao/la:Neće se ova sezona završit dobro po Bayern, Dortmund jeste loše krenuo al mislim da će do pauze bit ubjedljivo prvi, Bavarcima dajem šansu u toj borbi za Europa Ligu, mada bi ih Hoffenhaim i Bayer mogli lako ostaviti iza ledja.
Zaboravio je i kako se trolla. 
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
@Neutral je još jedna potvrda da na ovoj temi "ovi sa strane" najviše spamuju i troluju, al barem nas je sviju svojim postom dobro nasmijao

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Par slika sa Oktoberfesta malo da uljepšam ovaj kišni dan
[URL=http://imageshack.us/photo/my-imag ... .jpg[/img]
Uploaded with ImageShack.us[/url]
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 20 sep 2011, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Šta se smijete, pa za ime Boga niste valjda mislili da možete do titule pored onakvog Dortmunda i Hannovera 
@gero: moram se malo korigovati. Timo je postavio ovaj rekord u BL, znači Neueru se skidaju 3 tekme sa liste (tj.tekme LP-a) i ima ih trenutno 5 i treba mu još toliko za obaranje rekorda 
@Saurman: zar nije ovo početak Octoberfesta?
@Saurman: zar nije ovo početak Octoberfesta?
Sent from my Philips Smart TV.
Septembar je jos. Petersen ce uskoro u prvu postavu umjesto gomeza.
- moustapha
- Kontakt:
Upravu si, od sada placemo na tvoje postove.Neutral je napisao/la:Šta se smijete, pa za ime Boga niste valjda mislili da možete do titule pored onakvog Dortmunda i Hannovera
#divovi
Brate ja neznam jesi ti onaj stari Neutral ali prije mi nisi izgledao onako za psihijatrije na prvi pogleda tvojih postova.Neutral je napisao/la:Šta se smijete, pa za ime Boga niste valjda mislili da možete do titule pored onakvog Dortmunda i Hannovera
Nije što vrijedzas FCB ili sto mu tacnije ne daješ sansu za prvo mjesto svako ima svoje misljenje ali reci da Bayern nema šanse za titulu pored Hanovera i Dortmunda je kao reči da Manchester nema šanse za titulu pored Arsenala i Liverp'ola . To onako govorim jer ti mu klubovi nisu ni do koljena mislio sam na United . Bar je to moje misljenje .
Bayern bi ove godine mogao daleko , dalje nego sto svi misle i ocekivaju .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
A Bayern kako igra i kako je vođen, može reći da mu ovi konkurenti nisu ni do koljena, a istina je da mu nikada nisu ni bili niti će biti, možda jednom2102.godine.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- el-fighter
- Kontakt:
Jarane pogrijesio si temu. Tvoja tema je u podforumu Diskusije, a zove se Najsmjesniji postovi na forumuNeutral je napisao/la:Šta se smijete, pa za ime Boga niste valjda mislili da možete do titule pored onakvog Dortmunda i Hannovera
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Da, imam osjećaj da niti jedan trener niti klub na svijetu u ovom vremenu nema želju igrati sa Bayernom.
Ne napadajte Neutrala, barem iz poštovanja prema njegovom starom korisniku.
Bio je to naš stari drug, samo izgleda da je bila istina kada je govorio da će prodati ovaj account za velike pare, nažalost to se i desilo.
Niko pametnije nije rekao:"Nije lud, ali mu malo fali."
Stvarno jest tako, znate o kom' se radi i to je po svom ponašanju i opravdao otkad je u Munchenu. Požari se dešavaju, nisam bio u tim prilikama, ne znam kako baš to funkcioniše, i ne znam može li se svakom desiti.
O ovome problemu možemo dugo raspravljati i pričati, jer takva je tema da se može podijeliti u raznovrsne smjerove.
Haj' eto da nije bio kući, pa recimo dijete uključi nešto, pa recimo neki problem sa instalacijama, u ovo neću da vjerujem, ipak se radi o vili od milijun maraka, pa recimo dalje udar groma, ali ima uzemljenje, pa i to isključimo, najopravdanije bi bilo da je neko podmetnuo požar, ali dokazano da nije ni to.
Znači lik je bio u kući cijelo vrijeme dok se vatra širila, pa majka mu stara nije valjda op'o toliko u kondiciji da se može napiti od koje čaše više do tolike mjere da mu oslabe osjetila. Ovo je čista nepažnja, neodgovornost...
Al' nek' je živ i zdrav, to je najvažnije.
Nadam se da će se uspjeti vratiti, jer je veliki talenat, siguran sam da će svojim znanjem zaslužiti povjerenje kod trenera, ovo je sezona odluke, ako ne uspije mora poći drugim putem.
Berbatov ne dolazi u obzir, taman da će on plaćati Bayernu da bi ga primili u ovaj tim.
Ne bi bio višak jedan polivalentni ofanzivac, treba sačakati zimu, a do tada očekujem 12 bodova prednosti nad drugoplasiranim tako da nam neće ni trebati, jer ćemo 'vamo moći da kalkulišemo, odmaramo bitnije i sklonije povredama pred odlučujuće utakmice LP.
Niko pametnije nije rekao:"Nije lud, ali mu malo fali."
Stvarno jest tako, znate o kom' se radi i to je po svom ponašanju i opravdao otkad je u Munchenu. Požari se dešavaju, nisam bio u tim prilikama, ne znam kako baš to funkcioniše, i ne znam može li se svakom desiti.
O ovome problemu možemo dugo raspravljati i pričati, jer takva je tema da se može podijeliti u raznovrsne smjerove.
Haj' eto da nije bio kući, pa recimo dijete uključi nešto, pa recimo neki problem sa instalacijama, u ovo neću da vjerujem, ipak se radi o vili od milijun maraka, pa recimo dalje udar groma, ali ima uzemljenje, pa i to isključimo, najopravdanije bi bilo da je neko podmetnuo požar, ali dokazano da nije ni to.
Znači lik je bio u kući cijelo vrijeme dok se vatra širila, pa majka mu stara nije valjda op'o toliko u kondiciji da se može napiti od koje čaše više do tolike mjere da mu oslabe osjetila. Ovo je čista nepažnja, neodgovornost...
Al' nek' je živ i zdrav, to je najvažnije.
Nadam se da će se uspjeti vratiti, jer je veliki talenat, siguran sam da će svojim znanjem zaslužiti povjerenje kod trenera, ovo je sezona odluke, ako ne uspije mora poći drugim putem.
Berbatov ne dolazi u obzir, taman da će on plaćati Bayernu da bi ga primili u ovaj tim.
Ne bi bio višak jedan polivalentni ofanzivac, treba sačakati zimu, a do tada očekujem 12 bodova prednosti nad drugoplasiranim tako da nam neće ni trebati, jer ćemo 'vamo moći da kalkulišemo, odmaramo bitnije i sklonije povredama pred odlučujuće utakmice LP.
Legao bi Berbatov, on je top igrač , gledao ga dva puta, dominantan.On je igrač za pol sata, da rješi kad ne ide, igrač gospodin, iskusnjara.
Je li ovo sala? Ako ovo i nije on, opet ne vidim nikakvu razliku.Klare je napisao/la:Ne napadajte Neutrala, barem iz poštovanja prema njegovom starom korisniku.Bio je to naš stari drug, samo izgleda da je bila istina kada je govorio da će prodati ovaj account za velike pare, nažalost to se i desilo.
![]()
I ko ce biti toliko glup da potrosi pare za account na nekom forumu? Ozbiljno? Koja je smisao toga kad znas da nista prethodno napisano nije tvoje niti ce to tako vidjeti citava forumska zajednica? Nista on nije prodao, poklonio, izgubio... Nema smisla.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Neutral: Dobro veče, trebao bi Gatesa.?
Tajnica G:Gospodin Gates nije ovdje.
Neutral:Treabo sam ga u vezi sportsportba foruma, da mi otkupi račun, dogovorili smo cijenu.
Tajnica:Znam rekao mi je da Vam ponudim 23 000000, 00 km
Neutral:Ali rekao mi je 25 000 000, 00 km, to nije ok sa njegove strane
Tajnica:Meni je rekao ovako.Hoćeš-nećeš.
Neutral:Dobro onda, dogovorili smo se.
Tajnica ga isplati sa osmijehom, uživajući u činjenici da ga je i ona sjebla za 2000000 km, a još mu je dala i 23 0000000, 00 u lažnim novčanicama.
Koliko NEUTRAL možwe biti inspirativan, pitaj tajnicu.
Tajnica G:Gospodin Gates nije ovdje.
Neutral:Treabo sam ga u vezi sportsportba foruma, da mi otkupi račun, dogovorili smo cijenu.
Tajnica:Znam rekao mi je da Vam ponudim 23 000000, 00 km
Neutral:Ali rekao mi je 25 000 000, 00 km, to nije ok sa njegove strane
Tajnica:Meni je rekao ovako.Hoćeš-nećeš.
Neutral:Dobro onda, dogovorili smo se.
Tajnica ga isplati sa osmijehom, uživajući u činjenici da ga je i ona sjebla za 2000000 km, a još mu je dala i 23 0000000, 00 u lažnim novčanicama.
Koliko NEUTRAL možwe biti inspirativan, pitaj tajnicu.
- moustapha
- Kontakt:
To svakako stoji, ali pogledaj kakve postove covjek pise i onda ces poceti razmisljati da postoji mogucnost da neko napravi i takvu glupost.Trasimaco je napisao/la: I ko ce biti toliko glup da potrosi pare za account na nekom forumu? Ozbiljno? Koja je smisao toga kad znas da nista prethodno napisano nije tvoje niti ce to tako vidjeti citava forumska zajednica? Nista on nije prodao, poklonio, izgubio... Nema smisla.
Znam da ima svakakvih trolova i ljudi koji bi se glupirali da privuku paznju, ali ovaj ne djeluje tako. Izgleda da je ozbiljan u svojim stavovima.
#divovi
e moj Breno ti dok si u bolnici Rafinja ti tjesi zenu
,hudnjica sva uplakana i prestrasena a Rafinja joj daje podrsku pa je završila u nježnom zagrljaju obiteljskog prijatelja
,,bolan nebio Breno pozuri kuci malom cvrcku nije za vjerovati 
VOLIM BAYERN
Pazi znaka,no smoking
neki ne kontaju da se ovdje nema šta pušiti
[/url]
[/url]Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.