FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

salle86
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la salle86 » 24 jul 2015, 12:32

slika
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 24 jul 2015, 12:34

RodjeniiBrato je napisao/la:Cestitke i od mene, i da aBd prodjete belgijance, kao sto ide ona narodna LOPTA JE OKRUGLA,NEMA PREDAJE. Jos jednom cestitam, osvjetlili ste obraz nase drzave i lige!
FK VELEZ: Cestitka ZELJEZNICARU na velikom uspjehu!
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 24 jul 2015, 12:36

Hoce li biti prenos iz BL?
BUDI ŽELJO !!!

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 24 jul 2015, 12:36

BHT

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 24 jul 2015, 12:37

champions1921 je napisao/la:Hoce li biti prenos iz BL?
mojatv, a snimak na BHT u 23:55
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 24 jul 2015, 12:38

Ok. Hvala..
BUDI ŽELJO !!!

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 24 jul 2015, 12:40

Čestitke svim igračima i veliko hvala. Svi smo ponosni na vas. Lijepo je sinoć bilo biti na utakmici i doživjeti sve ono.
Poslije je bila repreiza na FACe-u, pa opet sam gledao....Blagojević :bow:
Samo ću reči ALEKSANDAR KOSORIĆ......Svak čast mastore! :clap:

Ide vlak... :bih:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 24 jul 2015, 12:43

Valter je napisao/la:Prije svega sve čestitke igračima i Odi.

Lijepa je ova euforija ali već od večeras treba zaboraviti na Ferenc i ne misliti na Standard. Pred nama je jedna jako ozbiljna utakmica u nedjelju. Vidim da ovdje večina misli da bi trebalo odmoriti neke igraće protiv Borca, da budu spremniji za Standard. Iz iskustva drugih znam da svak ko je tako taktizirao nije dobro prošao ni u utakmici u kojoj su kljućni igrači pošteđeni ni u utakmici za koju su se čuvali. Utakmica protiv Standarda treba biti nagrada igračima i nama navijačima i sad za sad tako je treba doživljavati. Utakmica protiv Borca može nam biti i te kako značajna. U slučaju pozitivnog rezultata (biće aBd) raspoloženje će biti još veće, a i u utakmici protiv Radnika, Grbavica bi bila prilično ispunjena. Poslije toga slijede još dva teška gostovanja (Vitez i Široki). Igrači Borca biće sigurno dodatno motivisani da nam pokušaju skinuti "skalp". Zato u Banjaluku sa najjačim sa čim raspolažemo i maksimalno koncentrisani samo na tu utakmicu kao da je jedina.
NAPRIJED ŽELJO, IDEMO JAKO.
Svaka čast, svaka čast, svaka čast. Sve je već rečeno pa o igri neću, a očekujem da to uradi naš @bocaccio :) pa ću se možda nadovezati ako se sa nečim slučajno ne složim.
@valter tebe citiram jer se slažem da nema nikavog rezervnog tima protiv BOrca. Kad pogledate sastav vidjet ćete da imaju prvih 11 koji su prošle godine igrali baš dobro i svi su mladi željni dokazivanja. Najviše trke sinoć je podnijela vezna linija, a dva od tri ta igrača su zamjenjna do 60-te min. Isto tako Beganović je ušao pa bi trebalo možda samo Blagojevića malo odmoriti i to ne cijelu tekmu. Odbrana može igrati, sem Kvese koji vjerovatno neće. U napadu i na krilima imamo adekvatne zamjene koje mogu ući oko 60-te i zamijeniti Baju ili Koku ako su umorni.
Gledam Benjo u Čeliku a na toj poziciji jedino nemam neku zamjenu kojoj vjerjem, pa me možda mali Šeha oduševi, mada ga ja ne bih protiv Borca stavljao. Ne bih da počinjem priču o ovima što su otišli jer sam podržavao odlazak svih njih sem jednog od dvojca Stana, Benjo i možda Anesa, ali kažem možda me i tu Oda razuvjeri :)

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 24 jul 2015, 12:48

acab je napisao/la:
Minjore je napisao/la: Nije Dubai away brate.. Do nedjelje ce se znati, mislim izmedju 200 i 250 km sa nocenjem.. Znaju ovi sto sam im pisao za Budinpestubda se to otprilike zna, samo dok se utvrde cijene soba, boravisne takse i tih djavola.. Uglavnom oko 220 do 250tak km :)
Gledam,kontam šta 5 glava ba haha :D
Hvala u svakom slučaju :D
Ama 5 glava čarterom sa igračima.
Jači od ratova, režima i partija. 1921

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 24 jul 2015, 12:48

Recite nekom ko uređuje zvaničnu da nije naredna tekma protiv Standarda nego protiv Borca :mrgreen: :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 24 jul 2015, 12:49

-----------------------------------Antolovic------------------------------

Memija-------Bogdanovic-------Kosoric----Mladenovic

-----------------Hadziahmetovic-----Blagojevic---------------

Djelmic---------------------Beganovic--------------------Kokot

--------------------------------------Bajic---------------------------------

Kjosevski, Uzelac, D.Sadikovic, E.Sadikovic, Hiros, Tiago, Stokic.

Ovaj sastav za BL, znaci prva ekipa, pristup kao i juce i rezultat ne smije izostati ...

Nastavi niz neporazenosti...
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 24 jul 2015, 12:58

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 24 jul 2015, 12:59

sjecam se da je amar tako taktizirao sa sastavom, pred utakmicu sa NC na kosevu i izveo drugi sastav protiv rudara ili radnika (davno bilo, ne mogu se tacno sjetiti, sjecam se samo zelenih dresova) na grbavici, u prvoj utakmici prvenstva. ljudi nas uzeli 1-0, uz rasturanje na terenu, pogotovo po nasoj desnoj strani, a ta tri boda su nam itekako nedostajala na kraju te sezone. svi znamo da ce ovo prvenstvo biti zestoko i na noz, te svaki "izgubljeni" bod ce biti izuzetno tesko nadoknaditi. ne bih se kockao sa rezultatom na kraju sezone i protiv borca bih isao sa najboljim sto imamo. moje misljenje, a struka ce svakako na kraju odluciti
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 24 jul 2015, 13:03

Samo da se zahvalim F.K. Veležu na čestitkama. Jedan od rijetkih klubova gdje je prava raja.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 24 jul 2015, 13:07

Nego vidim jučer onaj Konzumov štand na stadionu pa kontam jesu li nam to oni neki sponzor ili je to bilo samo za ovu tekmu?

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 24 jul 2015, 13:12

DooVe je napisao/la:Nego vidim jučer onaj Konzumov štand na stadionu pa kontam jesu li nam to oni neki sponzor ili je to bilo samo za ovu tekmu?
Vidio sam i ja, postavljao sam isto pitanje sam sebi. Ali sam misljenja da nije tu samo tako, reda radi... ;)
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 24 jul 2015, 13:16

Možda nas i obraduju ko zna.. :D pohvale klubu u svakom slučaju :salut:

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 24 jul 2015, 13:17

Joj ljudi moji dragi,danas mi je bajram,rodjendan,nova godina.Nisam se ljepse osjeco ne pamtim.Došo na poso svi mi čestitaju,a oni svi umorni a i drago im vikend tu ,a ja vazdan pjevam,pun energije,radim za trojicu :D
Nego da ja vas nesto pitam,imal ko 3 joje posudit za lijez, ako uzmem limit iz banke za zivota ga vratit necu.Za BL sam se skucko :D
I naravno ocekujem uskoro detaljan izvjestaj by dr.mr.prof. boccaccio.Hajde majstoree
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 24 jul 2015, 13:22

Ps. Rodjeni svaka vam cast.Kapa do poda momci! :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bow: :bow: :salut:
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 24 jul 2015, 13:23

BlueFamily je napisao/la:Joj ljudi moji dragi,danas mi je bajram,rodjendan,nova godina.Nisam se ljepse osjeco ne pamtim.Došo na poso svi mi čestitaju,a oni svi umorni a i drago im vikend tu ,a ja vazdan pjevam,pun energije,radim za trojicu :D
Nego da ja vas nesto pitam,imal ko 3 joje posudit za lijez, ako uzmem limit iz banke za zivota ga vratit necu.Za BL sam se skucko :D
I naravno ocekujem uskoro detaljan izvjestaj by dr.mr.prof. boccaccio.Hajde majstoree
U prevodu znaci necu vratiti ni vama, jer ako neces banci onda ... :D :D :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 22 gosta.