FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Subic je kapitalac, samo mi nije jasno zasto ga do sad nisu prodali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koju pticice?vrbanjusa je napisao/la:Samo jednu želju danas imam ja...

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
vala 50 hiljada KM ili ga imati ovu sezonu u njihovoj situaciji, ja bih izabrao ovo drugo. ako ne mogu uzeti 200 nek se liga zatvori. ni 200 njih ništa ne vadi.champions1921 je napisao/la:Ma dali bi ga oni za 50k KM i procenat od sledeceg transfera. Borac je u zescoj krizi i trebamo im poslati kakvu ponudu, bar reda radi.. Na kraju sezone ce im dzaba otici.. Problem bi mogao biti sto bi mu morali dati dobru platu a to bi mogao biti mac sa dvije ostrice kada je ostatak ekipe i atmosfera u pitanju..
Utakmica vrh, manijaci odlicni do belaja, poslije opet solidni, ne treba nam ono, al jbg...
Kokot je odigrao dobru utakmicu, i fkt me je iznenadio, ne znam sta reci....Imao sam priliku nakratko da popricam sa Odom poslije, pitam za Diattu, jel moguce da ne moze odigrati bolje zadnjih 20-tak min od umornog Kokota, kaze on da je Diatta nerezonski igrac, da je sklon nelogicnim potezima, i da nije dobra opcija kad se cuva rezultat.. Oda zna najbolje...
Memija je odlicno odigrao, i dokazao da je ovih par proslih utakmica ustvari samo tempiranje forme..
SVI su odigrali fenomenalnu utakmicu, ali SVI.
@ipe jesi ono ti ljubio travnjak prilikom izlaska sa terena???
Kokot je odigrao dobru utakmicu, i fkt me je iznenadio, ne znam sta reci....Imao sam priliku nakratko da popricam sa Odom poslije, pitam za Diattu, jel moguce da ne moze odigrati bolje zadnjih 20-tak min od umornog Kokota, kaze on da je Diatta nerezonski igrac, da je sklon nelogicnim potezima, i da nije dobra opcija kad se cuva rezultat.. Oda zna najbolje...
Memija je odlicno odigrao, i dokazao da je ovih par proslih utakmica ustvari samo tempiranje forme..
SVI su odigrali fenomenalnu utakmicu, ali SVI.
@ipe jesi ono ti ljubio travnjak prilikom izlaska sa terena???
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Sad se potajno nadam da turci nece uplatiti lovu za Kvesu 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo pjevam, kolege me čudno gledaju a šef je već 2 puta ulazio da vidi šta se dešavatm8782 je napisao/la:Koju pticice?vrbanjusa je napisao/la:Samo jednu želju danas imam ja...![]()

VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Aha, samo nemoj biti glasan da ne ulati obezbjedjenje u kancelariju zbog buke

ti malo zapjevaš a ljudi odmah misle investitor, generalni sponzor, stadion...
Btw redni broj clanske su zadnja cetiri broja na bar codu?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Neće, svi su sinoć bili na tekmi, nemaju snagetm8782 je napisao/la:Aha, samo nemoj biti glasan da ne ulati obezbjedjenje u kancelariju zbog buke![]()
![]()

P.S. Da pozdravim dečka iz obezbjeđenja, znam da čita, prepoznaće se

VAŽNO JE BITI ČLAN!
Jeste.AsharaK je napisao/la:Btw redni broj clanske su zadnja cetiri broja na bar codu?
Re: RE: Re: FK Željezničar
Tako je!AsharaK je napisao/la:Btw redni broj clanske su zadnja cetiri broja na bar codu?
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Čestitka Željezničaru
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jutros se probudio, glasa nigdje, boli grlo u p.m. al' ne žalim sekunde. Kakav dan. Hvala mom Želji što mi priušti onakvu radost. Ne bih nikoga izvdvajao, igrali su kao jedan.
P.S.
Pozdrav ''Rođenim'' iz Mostara što su juče bili s nama na istoku.
Ljudi ne mogu prežaliti Blagojevića. 
P.S.
Pozdrav ''Rođenim'' iz Mostara što su juče bili s nama na istoku.

- UltrasNotRed
- Kontakt:
Uzivo sam sinoc na juznoj tribini. Svi za pet. Kohezija je visedimenzionalna i ne sumnjam da ce se moze i proci Standard, a ako ne posteno poginut i to je to. Antola 360 bez gola, to je vrhunska stvar.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
I ja mislim da nam je Blagojević najslabija karika. Zna stvarno dobro odigrati ali je kiks igrač i definitivno nije za defanzivnog veznog več za centralnog.Velahalve je napisao/la:Prekrasan dan je iza nas, a bgm ni ovaj danas nije loš, kada dođeš na posao s osmjehom. Ne mogu a da ne kažem, Blagojević je dobar igrač u to nema sumnje ali nekad zna previše komplikovati stvari, recimo u Mađarskoj je imao tri greške u prvom poluvremenu kasnije perfektan, na Lavoru dvije u prvih 20minuta kasnije perfektan, bojim se da će nas jednom zaboliti glava od tog njegovog poigravanja, treba se prije rješavati lopte.
Svi su jučer bili na nivou ali Memija, Kvesa,Đelmić, Kosorić i Bogdanović![]()
Hvala ti Željo!
Joco premuntaj Subića bar si ti dobar sa njim 

Hm na ciji to racuntm8782 je napisao/la:Aha, samo nemoj biti glasan da ne ulati obezbjedjenje u kancelariju zbog buke![]()
![]()

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pozdrav za sve manijake!
Sinoc sam uzivao na utakmici, nisam sekunde sumnjao u prolaz. Ova ekipa na celu sa Odom moze svakoga pobjediti!
Mislim da ove sezone mozemo titulu uzeti bez problema, drugi nas respektuju i malo nas se plase.
Sto se tice slijedece utakmice protvi Standarda sve je na nama, nakantati nas nece sigurno, a svaki rezultat koji nam daje sanse za prolaz je super.
Odovic ce to najbolje spremiti u to sam siguran.
Sinoc sam uzivao na utakmici, nisam sekunde sumnjao u prolaz. Ova ekipa na celu sa Odom moze svakoga pobjediti!
Mislim da ove sezone mozemo titulu uzeti bez problema, drugi nas respektuju i malo nas se plase.
Sto se tice slijedece utakmice protvi Standarda sve je na nama, nakantati nas nece sigurno, a svaki rezultat koji nam daje sanse za prolaz je super.
Odovic ce to najbolje spremiti u to sam siguran.
Pricano je vec sa nekim njegovim predstavnikom iz krupe nema od toga nista...Isto tako bi volio vidjeti lijevo krilo do pocetka lige Kokot odradi ono u stilu pravog lijevog krila. Uzivajte ljudi ne trazite mane...bojamora je napisao/la:Joco premuntaj Subića bar si ti dobar sa njim
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Tatamata1946 i 44 gosta.