FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Honorar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Honorar » 23 avg 2016, 13:24

Pape ili Zlatan Nalic.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 avg 2016, 13:28

Jbg.,kriv Hurtic nije kriv Ihtijarevic koji je dovodio igrace. Kriv Hurtic nije kriv onaj ko ga je postavio,iako su bili dobro svjesni kako ce ova epizoda zavrsiti. Kriv Hurtic,a nije kriv skaut-teleca glava kojeg u svakom strucnom stabu gledamo...
Ma daaj ba dokle vise!!!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 23 avg 2016, 13:28

A zipa Michaelu face na ovoj slici :D

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 23 avg 2016, 13:31

Evander je napisao/la:slika
al kad pogledas sliku prvi ko upada u oci je ona kockasta glava,kako je moguce da se toliko trenera i SS promjenilo frajer ne mice :puke:
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 23 avg 2016, 13:31

blowfish je napisao/la:Joj kakvih ima bilmeza...ja ne vjerujem. Sta da se ti sutra nadjes u takvoj situaciju, da ti ljudi jebu mater i traze da ostanes bez hljeba? Pitas li se ima li covjek djecu? Srecom nije u tvojoj milosti i takvih kao ti. Cuj otjerati ga iz kluba da nigdje ne uzima platu? To zelis covjeku srednjih godina u ovoj **** drzavi? Kao da se on dzapao da bude trener prvog tima. Njemu je klub tako odlucio i klub odlucuje o svemu....nije on u sarajevo dosao za neke velike pare niti ce klub opaliti 100 000 po usima. Nije za trenera prvog tima, ali ako je radio ok posao sa mladjima, neka ga vrate...
Klub ga postavi za trenera, on prihvati i ne ispuni ocekivanja i sta sad..ko te **** hajd na ulicu? A imao normalan posao prije svega ovoga...
Majke mi ne znam kako neke nije stid.

Nije za prvog trenera jasno je to odavno...ali uprava je tu da to uvidi na vrijeme i reaguje. Nije ni tom hurticu drago sto sarajevo gubi....covjek im je mozda i rekao da je bolje da nadju provjerenijeg trebera. Bi li neko od vas odbio da te klub prekomanduje da privedes sezonu kraju i onda ti kaze nastavi imas nasu podrsku...nas si covjek, necemo da stalno dovodimo trenere? Vi bi rekli....ne necu ja i doveli bi posao i egzistenciju u pitanje? BI MOJ ****
Bilmezu, imam i ja djecu pa mi niko ne isplacuje platu da radim posao koji ne znam. Koga ba boli k**** za tu socijalnu suplju. Sto on nije mislio na sebe pa se obrazovao? Neko mu duzan sadaku udijeliti? Nije on ni u akademiji radio za "normalnu" platu, malo je to veca plata, a prevelika za neznalicu. Mozda mu nije drago sto nam ide lose, al ne vjerujem ni da nesto tuguje, jer nije on "nas". On je bivsi golman zeljeznicara.
Kakav je posao sa mladjima radio? Ko je iz akademije izasao kao skolovan igrac?
Zadnja izmjena: pasica, dana/u 23 avg 2016, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 23 avg 2016, 13:31

SAFET SUSIC!!!
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 avg 2016, 13:31

Odose dva covjeka koja su najvise prozivana Dino i Hurta al uopste ne mislim da smo nesto rijesili.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 23 avg 2016, 13:35

Zanima me jedna stvar, zbog čega raja nije za Jagodića recimo. Po meni je on, koliko toliko, idealan da vodi naš tim u ovom trenutku. Mislim, sigurno je stručniji od Hurtica. A s druge strane naš klub svakako ne moze (ili neće) da dovede nekog vrsnog stručnjaka. Pa onda i moras birati trenera iz naše lige. Samo je problem, što je naveo juče jedan momak na forumu, dal je za to sve već kasno. Jer ipak je 6. kolo, ekipa se vec trebala uigrati , a očigledno nismo... Sad je problem da nam dođe i najbolji trener svijeta, nesto mislim da se ne bi najbolje snasao... Zato je mozda najbolja opcija da se dovede neki nas strucnjak koji poznaje dobro ligu, a to je sigurno Jagodić, pa možda i taj Slavko. Ne znam, nisam više pametan u ovom trenutku. Nek nam je Bog na pomoći..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 avg 2016, 13:40

edis kusturica

elvir kantardzic

odlazite!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 avg 2016, 13:42

bordobijeli je napisao/la:Odose dva covjeka koja su najvise prozivana Dino i Hurta al uopste ne mislim da smo nesto rijesili.
Dobri rezultati sve probleme rjesavaju.
Uostalom, mi smo, kao navijaci, rekli da nas zanimaju samo rezultati a ne finansijka "slika" kluba.

Samo rezultati, dobra igra, trofeji, dobri trnsferi, igraci, struka...

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 23 avg 2016, 13:45

Kompletna garnitura ljudi treba da ode. Ne može jedan Hasančić raditi u klubu ni ko čistačica, s obzirom da ne zna sastaviti prostu rečenicu. Ili jedan Ihtjarević kojem na čelu piše error. Ili jedan Avdić, zatim šef akademije itd itd. Ja ne znam ko ove intelektualne čobane okupi u klub.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 23 avg 2016, 13:45

Evander je napisao/la:slika
a gledaj ti ovog skauta, znači zabetonirao sebi mjesto na klupi, još samo da ga proglase zamjenom za hurtića

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 23 avg 2016, 13:46

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Kompletna garnitura ljudi treba da ode. Ne može jedan Hasančić raditi u klubu ni ko čistačica, s obzirom da ne zna sastaviti prostu rečenicu. Ili jedan Ihtjarević kojem na čelu piše error. Ili jedan Avdić, zatim šef akademije itd itd. Ja ne znam ko ove intelektualne čobane okupi u klub.
Koga umjesto njih?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 23 avg 2016, 13:47

ledesma je napisao/la:
pasica je napisao/la:Al otjerati ga iz kluba, ne samo smjeniti i vratiti u akademiju. Nego nabit nogom nek negdje drugo uzima platu za maglu.
+1
Idi, idi neznalice!
Pa ko je podigao Akademiju nego on?
Covjek nije za trenera prvog tima, ali sta Akademiji fali?
Okuplja djecu iz cijele BiH, imaju dobre rezultate, i nema nikakvih dokaza da se uzimaju pare, upravo suprotno.

Fakat, nekima nista ne valja.

Nadam se da ce covjek ostati u Klubu, nije on tu od jucer.
Pa neki ljudi su u Klubu duze nego sto pojedini sa ovog foruma navijaju za FKS.

I, neka za trenera u ovoj atmosferi dodje neko izvan Kluba, jer nama niko ne valja, ne trebamo vise trositi nase ljude.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 23 avg 2016, 13:48

Potvrđeno za SportSport.ba Almir Hurtić podnio ostavku!

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/almir-hu ... vku/204394
Sarajevo ljubavi moja.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 23 avg 2016, 13:51

E cuj on zasluzan za akademiju,e daleko mu kuca bila,je.bo ga onaj ko ga je postavio i za trenera i za sefa,nisu njemu djaba palili auto,i koliko je talova kroz njegove ruke proslo to samo Bog zna,nek povede sa soboom sad i Kusturicu jos i Kantardzica,a Avdica ako ne otjeraju ko da nista nisu uradili :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 23 avg 2016, 13:52

Zagor je napisao/la:Zanima me jedna stvar, zbog čega raja nije za Jagodića recimo. Po meni je on, koliko toliko, idealan da vodi naš tim u ovom trenutku. Mislim, sigurno je stručniji od Hurtica. A s druge strane naš klub svakako ne moze (ili neće) da dovede nekog vrsnog stručnjaka. Pa onda i moras birati trenera iz naše lige. Samo je problem, što je naveo juče jedan momak na forumu, dal je za to sve već kasno. Jer ipak je 6. kolo, ekipa se vec trebala uigrati , a očigledno nismo... Sad je problem da nam dođe i najbolji trener svijeta, nesto mislim da se ne bi najbolje snasao... Zato je mozda najbolja opcija da se dovede neki nas strucnjak koji poznaje dobro ligu, a to je sigurno Jagodić, pa možda i taj Slavko. Ne znam, nisam više pametan u ovom trenutku. Nek nam je Bog na pomoći..
Stručan jeste, i ima znanje, ali ograničeno.

On je menadžerski čovjek, i dok je u smogovaca bio, i u reprezentaciji, lično poznajem neke igrače koji su igrali za smogovce, a ujedno i za repku, kako su dobijali pozive i kako su vlasnici pojedinih firmi(menadžeri) davali pare, a jedan od tih igrača je došao i u Sarajevo, a zauzvrat je njegov menadžer istog trenutka postao i sponzor našeg kluba.

Drugi slučaj je igrač porijeklom iz Švicarske, dobija poziv u reprezentaciji pa zatim u smogovce, dvije čuke u glavni nije imao, pozicija štoper.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 avg 2016, 13:54

Podnio ostavku, nakon dugo vremena da neko podnese ostavku.
Bravo :clap:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 avg 2016, 13:55

Trebao si davno to uraditi!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 23 avg 2016, 13:56

hilmo je napisao/la:Podnio ostavku, nakon dugo vremena da neko podnese ostavku.
Bravo :clap:
Znam da je Jović pred tv kamerama dao ostavku, je li poslije njega iko? :D

Ko bi mogao biti zamjena?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.