Nisi shvatio sta sam zelio reci. Zalosno bi bilo potrositi Petrovica jer bi mu se gospoda mjesala u posao. I sumnjam da bi on dosao sve dok su ovi uhljupi u Klubu. I kada bi dosao pitanje je koliko bi se zadrzao, mislim da bi sa njim bilo kao sa Kodrom. Jel ti mislis da je Hurtic dovodio ove igrace? Naravno da nije, on se nista nije pitao. Kada ako Bog da odu ovi debili, onda Petrovica pod hitno dovesti!Rule_hz je napisao/la:fico je napisao/la:Mislim da bi Janjos bio najbolje prelazno rjesenje, bar do zimske pauze. A ako ona dva uhljupa ne odu, nema nama koristi ni da nam Petrovic dodje.
Igracima do ove utakmice nisam nista prigovarao al od danas im yebem sve manekensko, pichke placenicke. Dzaba i titulu da nekom ludom srecom osvoje, ovo su najvece pichke koje su igrale za FCS. Cast izuzecima. Veliko vam hvala, sto smo ne samo jucer, vec evo svaku utakmicu imali priliku gledati borbenu igru naseg kapitena, hodajuca dva miliona, fantasticne centarsuteve tuzlanske picke i ubitacne pasove naseg Mikela. Bravo Divovi. Ne obracajte paznju na huligane sa tribina, oni su tu samo da placaju karte.
cuj nema imas 1 poraz imas kup imas play off trener za durokocni put da na vrijeme selektuje ove igrace i da dovede jos kojeg i da sebi gradi tim i do evrope sta moze cala uraditi? imaju svi poraz iz prve 3jke i cetvorke sta treba odma sve u vodu baciti? a jos ti sloboda dolazi zadnje kolo cuj nema potrebe jedini trener koji je sposoban i koji je voljan raditi kod nas a uz to i najbolje rijesenje pored husrefa i koji nam je dostupan... cuj nema potrebe
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SARAJEVO
otisla je **** sa klue familiju mu **** u usta pogana... dajte sad pravog trenera **** vam jagodic i jovic familiju nesposobnu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Onaj degen nece dat ostavku , pa ni grama morala, osto ko da slusam djete od jedno 10 god kako se pravda . Ostavit ovog odopta na klupi nakon prosle sezone je van pameti i onda pocnr novu sezonu ovako i dalje nece da ode. Ja vazda govorim imali smo sansu celu dovest , ja licno mislim da bi on ustroijo i ove , mada uprava mozda ne bo mogla prat pare na ovim igracima , kakav ba pritisak p cemu pricas !? Šta ro znaci, nisu iz Zupce dosli igrat , prica o autogolu kako nam je to nabilo protisak , pa Sarajevo se vratilo sa 0 1 .Ljudi nas rasturili , trebali dat 3 u prvom , on ne bi mogp nalozit djecu da pojedu tortu, Jel pm svjestan da su ljudi rasturili Celik . kojeg samo mi nismo izgleda i kos reko javno ljudi igraju otvoreno , zato valjda i nisu dobili tekme poslije Celika. Kandidat za ispadanje nas raznio i on mjesto da odmah ode , on o psihijatrima prica..... Ne znam vise.....
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ko mi javi da je Ermin Avdic bivsi ima sta hoce od mene.
- bordoakapitar
Jos jedna pobjeda politike nad sportom u Sarajevu. Uspjeli su politicari da dovedu dva najveca kluba u "drzavi" u stanje ocaja i navijacima zgade i ono malo fudbala sto smo imali a u prvi plan istaknu referendume i ostala predizborna sranja. Pitam se samo cemu li ovo vodi i koji je krajni ishod? Odgovor znam i jezim se od toga... Zalosno!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Igrac koji nije imao mjesta u Slobodi,Slobodina rezerva satro dobije aplauz ko fol dobar bio ,a ekipa mu zijanila od mjesne zajednice.Ovi papci iz TZ se docepali dobrih ugovora i preko Husare i najveceg zla sto je potrefilo Sarajevo Klokotnice uzimaju pare kakve nisu u zivotu sanjali ,satro bazeni .cvike,gelovi.trebe,to su bolan papci,oni su Sarajevo samo na razglednicama gledali,i sad su oni ko fol neki igraci,reprezentativci, mange!!!Non stop se stipaju i udaraju misle da sanjaju ,cuj plata 10.000 milja,rata 50.000, i jos mu neko pljesce i ime skandira,a prije toga imao 500 km i igrao u SIMINOM HANU U NJIVI !!sve je to RUMENI Civcija pored Klokotnice zasijao i jos dugo se mi necemo rijesiti njegovih igraca i talova!I onda se cudimo sto nas BASIC iz Travnika u maturskom odijelu odere!!!
Ma mi ko narod nismo normalni , covjek ugasi Sampiona Evrope i ide od sporta do sporta i niko nista .bordoakapitar je napisao/la:Jos jedna pobjeda politike nad sportom u Sarajevu. Uspjeli su politicari da dovedu dva najveca kluba u "drzavi" u stanje ocaja i navijacima zgade i ono malo fudbala sto smo imali a u prvi plan istaknu referendume i ostala predizborna sranja. Pitam se samo cemu li ovo vodi i koji je krajni ishod? Odgovor znam i jezim se od toga... Zalosno!
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
[THUMBS UP SIGN]paulus je napisao/la:Ma mi ko narod nismo normalni , covjek ugasi Sampiona Evrope i ide od sporta do sporta i niko nista .bordoakapitar je napisao/la:Jos jedna pobjeda politike nad sportom u Sarajevu. Uspjeli su politicari da dovedu dva najveca kluba u "drzavi" u stanje ocaja i navijacima zgade i ono malo fudbala sto smo imali a u prvi plan istaknu referendume i ostala predizborna sranja. Pitam se samo cemu li ovo vodi i koji je krajni ishod? Odgovor znam i jezim se od toga... Zalosno!
Lakoste je napisao/la:Ko mi javi da je Ermin Avdic bivsi ima sta hoce od mene.
bit ce i on bivsi samo onda kad dodje pravi trener koji ga ocima ne moze smisliti i skloniti sa one klupe zato i traze trenere poput jagodica jesica kojim mogu nagovarati i u kojem str stabu uhljupi poput nasera avdica hasancica mogu sjediti

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
E kad se sjetim da se Stojcevu sralo a covjek majstor za sve sro sam vidio od tad, pa mi 10 nemamo od njeg nikako. A i taj Tan boli njega kita ,on ceka ocel sta boz pd djece da proda , jer bi poso smjenjivat prosle sezone. Ja sam mislio da hebemu covjek jos dva kluba ima i nista od tog a naki tamo sjede na tribinama sto bi ovdje mljeli. Pa drugi tom Kotrljka ima golmana koji je bolji od one rupe.Kontam kako su oni ljudi sa dugovima imali bolje ekipe i trenere , sta ovi rade to je fijasko.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 23 avg 2016, 10:37, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pizda gelirana, nesto juce gleda prema zapadu kad mu je raja ebala sve, ono ko on zaebanRule_hz je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Ko mi javi da je Ermin Avdic bivsi ima sta hoce od mene.
bit ce i on bivsi samo onda kad dodje pravi trener koji ga ocima ne moze smisliti i skloniti sa one klupe zato i traze trenere poput jagodica jesica kojim mogu nagovarati i u kojem str stabu uhljupi poput nasera avdica hasancica mogu sjediti

- Burberry46
- Kontakt:
Jel sad vidite, ko je nama bio šef akademije, i ko je procjenjivao da li može odnoso ne može u akademiju? Zato i nemamo kvalitetnih igrača za A tim, osim Kadušića. I još uvijek na sve moguće načine se dolazi u akademiju. Zato nam Mikel i igra, umjesto dijete iz akademije kojem je i bilo već vrijeme da zaigra, s obzirom na vremenski rad akademije.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
"Ostavka? Razgovarat ću sa Upravom kluba i svoj mandat ću staviti na raspolaganje. Vidjet ćemo šta će klub odlučiti, a ja ću to prihvatiti. Svi snosimo krivicu, pa tako i ja kao šef stručnog štaba osjećam moralnu odgovornost zbog neuspjeha. Moralan sam čovjek".
Koja je ovo provala. kontradikcija, urnebes , pa on ba ne zna pricat. Rec da imas morala a neces da das ostavku ,nakon prosle sezone gdje su nas pojedine ekipe ismijavali .4 nam trpali i pocinje ovu sezonu jos gore . Moral alo hahahahahahahahahahahaha
Koja je ovo provala. kontradikcija, urnebes , pa on ba ne zna pricat. Rec da imas morala a neces da das ostavku ,nakon prosle sezone gdje su nas pojedine ekipe ismijavali .4 nam trpali i pocinje ovu sezonu jos gore . Moral alo hahahahahahahahahahahaha
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 23 avg 2016, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nema kolo se uhvatilo u ako da ostavku opet ce na klupu negdje.Ovom narodu mozes zrak naplacivat i opet niko nis ne bi osim kukanjave po kafama ,tu smo prvaci.ledesma je napisao/la:Jel sad vidite, ko je nama bio šef akademije, i ko je procjenjivao da li može odnoso ne može u akademiju? Zato i nemamo kvalitetnih igrača za A tim, osim Kadušića. I još uvijek na sve moguće načine se dolazi u akademiju. Zato nam Mikel i igra, umjesto dijete iz akademije kojem je i bilo već vrijeme da zaigra, s obzirom na vremenski rad akademije.
Nema ljudi moji ovdje napretka,sto se prije pomirimo sa tom cinjenicom lakse ce nam biti Bgm.
Pogledajte samo kakvo nam je stanje u drzavi i sta se sve desava.
Pogledajte sta bi sa drugim sportskim kolektivima u gradu rukomet,kosarka...pogledajte i kona kako su i oni grohnuli.
Jednostavno lopovluk,korupcija,amaterizam i sve druge posati koje su se uvukle u sve sfere drustva pa i u sport nam ne dozvoljavaju da se ide naprijed!
Pogledajte sta bi sa drugim sportskim kolektivima u gradu rukomet,kosarka...pogledajte i kona kako su i oni grohnuli.
Jednostavno lopovluk,korupcija,amaterizam i sve druge posati koje su se uvukle u sve sfere drustva pa i u sport nam ne dozvoljavaju da se ide naprijed!
I sta sad treba? Pustiti da stvari propadaju i cekati da pare padnu sa neba? Ne trebamo se buniti, ne trebamo traziti bolje igrace, trenere i rukovodioce?zagorski je napisao/la:Nema ljudi moji ovdje napretka,sto se prije pomirimo sa tom cinjenicom lakse ce nam biti Bgm.
Za tvoju informaciju RK i KK Bosna se dizu i stvari idu na bolje. Ali su tamo stvari krenule na bolje kad su klubovi dosli do samog dna. Ocigledno da ostanak bez evrope za nas nije dno, da valjda trebamo ispasti iz lige da bi stvari krenule na bolje.
ODUSTATI NECEMO DOK IMAMO TEBE! 1946
SARAJEVO
Davno ja napisah, ovim grobarima zelim dugu starost i tesku bolest. Moralisti se naravno odmah javise, sad ih nigdje, kao ni one pick.urine majkla poslije svake tekme, onda se javi dan dva pred iducu sa svojim idiotizmom.
A tek novih naloga na onom pdf-u nikad vise, radi masinerija. Pocrkali svi da Bog da.
A tek novih naloga na onom pdf-u nikad vise, radi masinerija. Pocrkali svi da Bog da.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Kad nismo imali pare, kad smo plivali u dugovima, igrali smo Evropu i borili se za trofeje. Ne tako davno, sjever je bio 7 maraka, istok 12, al tribine bile popunjene, igrači tipa Hamzagića i Maksumića izgledali k'o prvotimci Reala. Sad kad smo riješeni svih dugova i kad imamo odličan budžet, fali nam "samo" neko sposoban, ko neće krast, ko će na prvo mjesto stavit interese kluba, a ne svoje. Al' izgleda da previše tražimo... I kod kona je vidim slična situacija, kad za vode nisu imali uvijek su u vrhu bili, sad kad su počeli bivše reprezentativce dovodit, gori su od nas. Očigledno nama ne smiješ dat nikakve pare, jer se na svim nivoima države i svim ustanovama krade i peru pare, što ne bi i u klubovima?
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma Majkija treba na ignor svako staviti,levat malo je reci,je.bo ga Hurta zajedno s Ihtijarevicem i Avdicem zajedno,nek im se i Kusturica pridruzi s Kantardzicem,joj kako ih mrzim,sta napravise braco moja mila,ovakvih sramota kao u njihovim mandatima nismo dozivjeli kad smo bili na najnizim granicama,tad smo imali obraza i nismo dali da se sramotimo,je.bem li im najrodjenije,mrs bagro sovinisticka 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijeli, budzak, skoJaa, VolimoSarajevo i 28 gostiju.