FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 23 avg 2016, 01:10

joker90 je napisao/la:Svaka cast tebi i Balicu! Nek se na vas ugledaju pedeercici sa zalizanim kosicama i fudbalskim znanjem rekreativaca! Ako Dulju gledaju ikakvi skauti, pa ko plati 1m eura za njega, oci mu izvaditi treba odmah! Molit ce on nas da mu produzimo ugovor jos!

http://sportsport.ba/bh_fudbal/ahmetovi ... rud/204410
Nemam rijeci za ovi igracinu, zaista. Rijetkost su ovako kompletni igraci u nasem klubu unazad deceniju. :tokralju: :(
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 avg 2016, 01:14

Sve sto smo danas napravili, islo je preko njega. Mora lik igrati i napadaca i desetku i krilo koje aut prima, sve. Dati plate koje primaju Bekici i Rustem njemu, oni ih zaradili nisu. Ubitacan kad je u 16m, a sa idiotima u ekipi, mora biti na 3 jos mjesta osim sesnaesterca da bi nesto uradio. Da hoce Said biti zdrav, da ga trpa loptama kad nema ko drugi.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 avg 2016, 01:16

joker90 je napisao/la:Sve sto smo danas napravili, islo je preko njega. Mora lik igrati i napadaca i desetku i krilo koje aut prima, sve. Dati plate koje primaju Bekici i Rustem njemu, oni ih zaradili nisu. Ubitacan kad je u 16m, a sa idiotima u ekipi, mora biti na 3 jos mjesta osim sesnaesterca da bi nesto uradio. Da hoce Said biti zdrav, da ga trpa loptama kad nema ko drugi.
Sto se tice Bekica istina, medjutim opet pretjerujes sa Rustemovicem. Ovo mu je prva losa tekma ove sezone a sesto je kolo. ;) ;) Saric je recimo danas na svoj konto upisao i treci gol za protivnicke ekipe, bolje njegovu platu dati.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 avg 2016, 01:21

Sabinho je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Sve sto smo danas napravili, islo je preko njega. Mora lik igrati i napadaca i desetku i krilo koje aut prima, sve. Dati plate koje primaju Bekici i Rustem njemu, oni ih zaradili nisu. Ubitacan kad je u 16m, a sa idiotima u ekipi, mora biti na 3 jos mjesta osim sesnaesterca da bi nesto uradio. Da hoce Said biti zdrav, da ga trpa loptama kad nema ko drugi.
Sto se tice Bekica istina, medjutim opet pretjerujes sa Rustemovicem. Ovo mu je prva losa tekma ove sezone a sesto je kolo. ;) ;) Saric je recimo danas na svoj konto upisao i treci gol za protivnicke ekipe, bolje njegovu platu dati.
Moze vala i Saricevu komotno, moram napraviti gif od onog Rustemovog poteza danas, da mu posaljem da stavi na instagram kao sto stavlja gifove kad driblingom baci neke levate iz Mladosti!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 avg 2016, 01:25

joker90 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Moze vala i Saricevu komotno, moram napraviti gif od onog Rustemovog poteza danas, da mu posaljem da stavi na instagram kao sto stavlja gifove kad driblingom baci neke levate iz Mladosti!
Nije samo iz Mladosti, i iz Zrinjskog.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 avg 2016, 01:42

Pogledajte Rustemovica i pasa na pocetku videa! Kako jedan igrac koji je profi moze ovo uraditi? Ako nije prodao tekmu, onda ne znam stvarno. Pa pravo liku u noge! :rol:

Bahati, bahati Željkan!
1946

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 23 avg 2016, 01:45

joker90 je napisao/la:Tri zalizana kralja instagrama zbog kojih ja sa stadiona izlazim sa 3 dlake na glavi, potrosenog glasa, zivaca spremnih za Jagomir! :puke: Odlazite vnago sminkerska!!

slika
Rustem usta napucio :crazy: :crazy:
sve ti ped.ersko :oops:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 23 avg 2016, 01:49

Jos jedna neprespavana noc u najavi zbog FK Sarajeva i ovih igraca , hvala vam.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 23 avg 2016, 01:51

OOooo DA, znamo zbog čega smo izgubili... Ma ljudi koncert bio neku vece... Ovi iz Jajca navikli na takav teren.. mi nismo, jbg...
:roll:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 avg 2016, 02:28

ElCartel11 je napisao/la:Nije slaba ova Hurticu za psihologa. Jednostavno to imaju danas svi veliki klubovi, pa zasto nebi i mi imali? Samo je problem sto bi vjerovatno dosao nekakav lik koji veze nema o psihologiji i dosao bi tu samo da uzima pare, pa bi onda opet mi poceli srati kako dzabe bacamo pare na psihologa, a on u biti veze nema sa tom strukom. Znaci jedan psiholog, ali onaj koji je obucavan za sportski segment, a ne dovesti jednog koji je radio kao psiholog za razvod brakova.

Ali sve dok je ova uprava u klubu, ja cu sumnjati u svakog koji dodje u nas klub. Jednostavno izgubili su sav kredibilitet i povjerenje, pa taman da dovedu u klub kakvu legendu, opet bi sumnjao da nisu u talu.
Zato UPRAVA NAPOLJE! STRUCNI STAB NAPOLJE! sve vam nesposobno...
Kod nas nemas psihologa srednjeg kvaliteta. Ili imas doktore iz Amerike, ili skart koji i sam ne zna kako je zavrsio psihologiju. Poznat je slucaj Ronnie O'Sullivana i uticaj psihologa na njegovu snooker karijeru. Ovi bolji psiholozi rade za banke i korporacije, uzimaju dobru lovu, tesko da mi imamo strucnjaka za to. Jednom je i Dzeko u intervjuu pricao o svom individualnom radu sa psihologom i kako mu je on pomogao u City-u dosta. Onda mentalna snaga Djokovica koja ga cupa i vodi naprijed kad je u zaostatku itd...

Ovim igracima treba trener koji ce im usaditi pobjednicki mentalitet... To je to sto ovim igracima nedostaje sa mentalne strane.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 23 avg 2016, 03:28

Nek ublehs Hurtic i dalje vjeruje Ihtijarevicu i Hasancicu, je.bali ga oni u pakas... Kakvi su mu igraci predlagani od strane Milosevica, za manje pare, on ubleha slusa Ihtijarevica i uzima Cetkovica i ostale smetljare. Imaju dokazi za sve, sve ce aBd isplivati ubrzo ;) Papak Hasancic mu se smije iza ledja...klosar mrtvi i on i ona Visocka ubleha...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 23 avg 2016, 05:43

Bosniacum Lilium je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Nije slaba ova Hurticu za psihologa. Jednostavno to imaju danas svi veliki klubovi, pa zasto nebi i mi imali? Samo je problem sto bi vjerovatno dosao nekakav lik koji veze nema o psihologiji i dosao bi tu samo da uzima pare, pa bi onda opet mi poceli srati kako dzabe bacamo pare na psihologa, a on u biti veze nema sa tom strukom. Znaci jedan psiholog, ali onaj koji je obucavan za sportski segment, a ne dovesti jednog koji je radio kao psiholog za razvod brakova.

Ali sve dok je ova uprava u klubu, ja cu sumnjati u svakog koji dodje u nas klub. Jednostavno izgubili su sav kredibilitet i povjerenje, pa taman da dovedu u klub kakvu legendu, opet bi sumnjao da nisu u talu.
Zato UPRAVA NAPOLJE! STRUCNI STAB NAPOLJE! sve vam nesposobno...
Kod nas nemas psihologa srednjeg kvaliteta. Ili imas doktore iz Amerike, ili skart koji i sam ne zna kako je zavrsio psihologiju. Poznat je slucaj Ronnie O'Sullivana i uticaj psihologa na njegovu snooker karijeru. Ovi bolji psiholozi rade za banke i korporacije, uzimaju dobru lovu, tesko da mi imamo strucnjaka za to. Jednom je i Dzeko u intervjuu pricao o svom individualnom radu sa psihologom i kako mu je on pomogao u City-u dosta. Onda mentalna snaga Djokovica koja ga cupa i vodi naprijed kad je u zaostatku itd...

Ovim igracima treba trener koji ce im usaditi pobjednicki mentalitet... To je to sto ovim igracima nedostaje sa mentalne strane.
Imaš Jasnu Bajraktarević, koja je dosta ozbiljna sportska psihologinja. Baš je sinoć gostovala na N1.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 23 avg 2016, 08:36

Nabijem na **** upravu i svakog ko ih podrzava. Hvala.
UPRAVA NAPOLJE!

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 23 avg 2016, 08:47

joker90 je napisao/la:Danas je Said najbolje pokazao kakve mi amatere i igrace imamo bolan. Uđe lik s klupe, za 15 minuta pokazao vise nego nasa 4 vezna za cijelu utakmicu, a onakav nespreman, neugiran i sta sve ne. Pa ona "najbolja" desetka Albanije, kako rece Majkl nas pametni, pa on ne moze Saidu ni tuki blajvat! Jedan igrac koji nije dugo igrao, sa povredama se muci, uđe sa klupe i izgleda kao svemirski brod za nase super spremne veznjake kao Rustem koji se "trudi", da Bog da trudan ostao!
Najbolje opisuje situaciju u ovom timu!

Meni je lično bilo drago kad je Said potpisao, zato...jer je Said. Nisam tvrdio niti da može, niti da ne može igrati, potajno sam se nadao da će nekako, nekakvom srećom, ovdje vratiti formu. Čovjek ne smije u duel, ne smije u dribling, gotovo da ne može u sprint i odigra za 15 minuta više od komplet veznog reda, da nekoliko upotrebljivih centaršuteva...tuga.

prdimahovina
Kontakt:

Post Postao/la prdimahovina » 23 avg 2016, 09:08

joker90 je napisao/la:Evo zna me raje dosta s foruma, znaju kako izgledam, crna gusta kosa, nakon tekme izasao sa ovakvom frizurom!

slika
:rol: :rol: :rol:
nisi jedini
" srce na teren i pamet u glavu "

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 avg 2016, 09:11

Bas me interesuje sta ce vrla uprava kad kone zavrse Petrovica? Koliko para ce odnijet na noge husrefu? Koji bi ih opet odbio jer je covjek od rijeci i ne vjeruje ovoj garnituri....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 23 avg 2016, 09:16

Ovu sezonu halalit, do zime neka nas vodi Dzakmic, na zimu naci trenera da pripremi ekipu za iducu sezonu.
UPRAVA NAPOLJE!

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 23 avg 2016, 09:17

Bespotrebno je ponavljati, ali to je jedina istina. Dok su u klubu Konakovic-biznismeni uzaludno je mijenjati i trositi trenere jer je krajnji ishod poznat a to je PROPAST! Gasenje nam ne gine, ako ovi uhljupi ne odu...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 23 avg 2016, 09:25

Mislim da bi Janjos bio najbolje prelazno rjesenje, bar do zimske pauze. A ako ona dva uhljupa ne odu, nema nama koristi ni da nam Petrovic dodje.
Igracima do ove utakmice nisam nista prigovarao al od danas im yebem sve manekensko, pichke placenicke. Dzaba i titulu da nekom ludom srecom osvoje, ovo su najvece pichke koje su igrale za FCS. Cast izuzecima. Veliko vam hvala, sto smo ne samo jucer, vec evo svaku utakmicu imali priliku gledati borbenu igru naseg kapitena, hodajuca dva miliona, fantasticne centarsuteve tuzlanske picke i ubitacne pasove naseg Mikela. Bravo Divovi. Ne obracajte paznju na huligane sa tribina, oni su tu samo da placaju karte.
SARAJEVO

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 23 avg 2016, 09:40

fico je napisao/la:Mislim da bi Janjos bio najbolje prelazno rjesenje, bar do zimske pauze. A ako ona dva uhljupa ne odu, nema nama koristi ni da nam Petrovic dodje.
Igracima do ove utakmice nisam nista prigovarao al od danas im yebem sve manekensko, pichke placenicke. Dzaba i titulu da nekom ludom srecom osvoje, ovo su najvece pichke koje su igrale za FCS. Cast izuzecima. Veliko vam hvala, sto smo ne samo jucer, vec evo svaku utakmicu imali priliku gledati borbenu igru naseg kapitena, hodajuca dva miliona, fantasticne centarsuteve tuzlanske picke i ubitacne pasove naseg Mikela. Bravo Divovi. Ne obracajte paznju na huligane sa tribina, oni su tu samo da placaju karte.

cuj nema imas 1 poraz imas kup imas play off trener za durokocni put da na vrijeme selektuje ove igrace i da dovede jos kojeg i da sebi gradi tim i do evrope sta moze cala uraditi? imaju svi poraz iz prve 3jke i cetvorke sta treba odma sve u vodu baciti? a jos ti sloboda dolazi zadnje kolo cuj nema potrebe jedini trener koji je sposoban i koji je voljan raditi kod nas a uz to i najbolje rijesenje pored husrefa i koji nam je dostupan... cuj nema potrebe
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Jadnimi, johntravolta123, Posejdon, Zagor, zagorski i 79 gostiju.