Na osonovu čega ti tvrdiš da će Leotar pustiti Željuborcev_navijac je napisao/la:ne slazem se, mada djelimicno. Istina je da ce najvjerovatnije utakmica u tuzli i njih i nas, a ali i utakmica u mostaru i njih i nas protiv veleza odlucivati o novom sampionu.Schlager je napisao/la:Ako ostanete neporaženi u Tuzli,trka je završena i vi ste novi šampion.
U suprotnom,šampion će se milion posto odlučivati u zadnjem kolu kad vi budete igrali u Trebinju a mi na Koševu!
ako se tu ne rjesi prvenstvo i ako budemo imali jedan broj boodva do kraja prvesntva do zadnjeg kola oni su sampioni, razlozi su to sto ce njeima leotar pustiti ili se bar nece nesto boriti sto je isto, a sarajevo nas nece pustiti ni u snu, to je njima utakmica za prestiz, jer cak i da ne osvoje titulu ili evropu onio zele da pobjede sve na svom terenu i na strani i na taj nacin kazu u stvari nek vama titule i kupovi, al mi smo najbolji, sto bi u tom slucaju i bilo tako

Mogu i ja sad reći ako do zadnjeg kola budemo imali isti broj bodova, onda je prvak Borac. Sarajevo će vas vjerovatno pobjediti, jer i njima treba, al ko zna ako kojim slućajem obezbijede Europu, ili ako ne budu imali nikakvih šansi, onda će vam pustiti. A što se tiče utakmice u Trebinju, tu će Leotar lahko pobjediti uz veliku pomoć FSRS. Haaa