Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Hawking
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Hawking » 08 avg 2011, 01:20

[youtube][/youtube]
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Giggs-Kralj
Kontakt:

Post Postao/la Giggs-Kralj » 08 avg 2011, 01:24

Valencia je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:Opet Valencia udara po Naniu. Cuj nekoliko dobrih utakmica prosle sezone. :lol: Covjek je sam vukao United u prvoj polovini prosle sezone dok je Rooney kenjao oko transfera i povreda. Znas i sam kakav mu je ucinak bio. Nije valjda da se to opet mora pretresati?
Ne znam da li si pratio, al' sam obozavaoce Nanija u vise navrata pit'o jedno te isto pitanje i nikada nisam docek'o njihov odgovor,..

Koje je utakmice Nani odigrao kvalitetno protiv jakih protivnika? Celsi? Arsenal? Liverpul? Totenhem vani? Siti vani? Rendzers vani? Valensia vani? Marsej vani?

To su sve utakmice u kojim bi on trebao biti najbolji igrac na terenu, a on je u ovim utakmicama bio jedan od najgorih (ako ne i najgori). Pisali smo ovdje o Dzerardu kao najboljem igracu Liverpula. Taj momak je njihov najbolji igrac na terenu u svakoj utakmici. A Nani? Nani je odlican protiv slabijih protivnika, posebno na domacem terenu, dok je protiv jakog protivnika (i dobrog cuvara) jedan od gorih na terenu. To je shvatio i Fergi pa ga preselio na klupu onda kada je bilo najpotrebnije. Dakle, ja se slazem sa Fergijem U POTPUNOSTI :mrgreen: ,.. A vi nastavite sa bajkama :mrgreen: .

Meni (i Fergiju :mrgreen: ) se ne moze prodati pokojom fintom i jednom odlicnom tekmom,.. To je za djecu koja misljenje mjenja svake sedmice nanovo. Moje misljenje se kreira mjesecima, godinama,.. Jedna utakmica ne znaci NISTA.

sjecas li se zadnjeg svijetskog ili utakmice izmedu inera i barce kad je kabijaso pojeo mesija ili na svijetskom kad se argentina brukala skupa sa mesijem kad tip nije mogao da se pomakne sa mijesta razvalili ga nista nije mogao..ili ronalde u dosta jakih utakmica tako i u posljednjoj ligi sampiona zakazao u glavnim utakmicama i sad neka se neko usudi reci da oni ne valjaju ...pa ne mozes tako da pricas o naniju momak razvaljuje...hoces dat ja kazem kad...na um palo mi sad..arsenal -manchester -1-3 nani rasturi cijeli arsenal sam i nikad zaboraviti solo prodor sa fenomenalnim lobom..samo ti bezveze pricas ocigledno ga ne podnosis il ne pratis dosta..imas youtube i pogledaj..ili bolje imas torent i skidaj sebi sa http://www.piratebuy.org" onclick="window.open(this.href);return false; utakmice od manchestera kao sto ja radim nema sve al ima dosta pa pregledaj malo nanija...nemoj da pricas tako kad uopce ne pratis momka..svi igraci nekad zakazu tako i nani..evo danas je bila jaka utakmica i odigrao je ekstra ..nemoj te brikati city kako nemaju veze a liga sampiona pred njima..znaci danas smo pobijedili jakog protivnika koji je bas prije nekih 5 dana razmontirao jakog intera...

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 08 avg 2011, 01:26

Cartman je napisao/la:Ti si izjavio da Nania treba prodat. Znaci kakva prva postava, po tebi on nema mjesta u klubu i gotovo. Znaci gori je od jednog Parka, Obertana itd. Jesi to ovdje napisao? Jesi, i nemoj se sad izvlacit. Valencia i Park su igrali, jer trce ko ludi i obavljaju sve zadatke sto Fergie trazi od njih u odbrani. Nani to nece i ne moze da radi. Ali je cinjenica da je on uz Rooneya Unitedov najbolji igrac u napadu. Ekipa je izgledala jadno protiv Barce, i sigurno bi bilo bolje da je Nani igrao. Pokazao je vise u zadnjih 20 minuta nego ostali napadaci (minus Rooneya) u 90. Ali ne, njega treba prodat jer veliki i stari znalac Valencia je vidio da od njega nema nista. Tvoje price da Nani nije stabilan su ciste gluposte, on je bio najbolji asistent lige. Tu je kraj price.

A naravno da je Berbatov totalno razocaranje. Cuj bit najbolji strijelac lige, pa to je katastrofa.

Pises duge postove, gdje napises toliku kolicinu gluposti da to ni Virtual i harishp u timu ne mogu ponovit.
Pa naravno da treba i kao zamjenu dovesti Bejla 8-) .

A to da je Obertan bolji, to vec ni pjan ne bi mog'o izjaviti :mrgreen: . Sto se tice Parka, tu je situacija drugacija,.. Nani je individualno bolji igrac, a Park je bolji za kolektiv,.. Ovo se posebno odnosi na utakmice protiv jakih protivnika (Nani je cak bolje rjesenje protiv Birmingema ili Boltona). Tako je mislio i Fergi, pa je Park imao prednost kada je bilo najpotrebnije.

Ni Valensia nije bog zna kako agilan u odbrani. Ronaldo je bio nula u odbrani, pa je opet redovno igrao. Ne ide Nani na klupu zato sto ne igra dobro u odbrani, vec zato sto je slab u napadu. Od Parka makar imas koristi u odbrani, a i prema naprijed odigra jednostavno i konkretno, tako da ako nista ne usporava akcije i ne dozvoljava protivniku da se vrati i pozicionira.

Normalno da ima najvise asistencija kada se igralo iskljucivo po njegovoj strani dok je Valensia bio odsutan. Dakle, treba uzeti u obzir i promet, a ne samo zaradu. Protiv slabijih protivnika je igrao zaista dobro, al' protiv snaznih ga nije bilo ni na mapi. Na taj argument svi zmiriti, iako je kljucni u cijeloj raspravi. Kako je Nani igrao protiv Celsija, Arsenala, Liverpula, Sitija vani, Totenhema vani, Rendzersa vani, Valensie vani, Marseja vani,.. !? To su samo neke utakmice koje se sjecam i u kojima je bio jedan od gorih na terenu. Najbolji igraci drugih velikih klubova ne nestaju onda kada je najpotrebnije, naprotiv, tada predvode svoj tim,.. Nani vrlo rijetko zablista protiv jakog protivnika. Zadto je to tako, ranije sam objasnjavao, da se ne ponavljam.

Dakle, moj najjaci argument je odluka Fergusona da Nani kada je najpotrebnije ide na klupu. Tu se vise nema sta dodati. I ja sa ovim zavrsavam raspravu o Naniju. Ako se popravi, ja cu korigovati svoje misljenje u njemu. Sve po zaslugama.

I o Berbatovu sam pis'o nasiroko, da se ne ponavljam. Golove je postizao uglavnom na domacem terenu, a protiv jakih prtotivnika nije ga bilo ni na mapi. Lik je trom ko kornjaca, sa njim Manco ne moze odigrati kontru i polukontru po cemu su oduvijek bili prepoznatljivi. Igr'o je dok Fergi nije shvatio da je Hernandez bolji i korisniji igrac za igru Mancestera. Finale Lige prvaka odgled'o sa klupe. Dakle, svu moju pricu tokom sezone Fergi je potvrdio kada je bilo najvaznije. I kako onda neko moze iznositi kontra argumente, osim ako ne misli da Fergi i ja nemamo pojma o fudbalu :mrgreen: :lol: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 avg 2011, 01:32

Sir Matt je napisao/la:
Valencia je napisao/la: Ako on pocne igrati u kontinuitetu dobro (znamo da moze povremeno), meni ce biti izuzetno drago i prvi cu ga pohvaliti. Al' ne mogu ga hvaliti samo zato sto igra za klub koji simpatisem. Da mi je dijete, ne mogu. To se suprostavlja mojim principima.
Prika , pripremi pepeo da se pospeš ...

Od kraja Februara , dakle od povratka Valencie naš Nani je počeo od prve minute protiv dole navedenih , velikih ekipa :
Liverpool A
Marseille H
Chelsea H
Man City N
Everton H
Schalke H
Arsenal A

Propustio :

Chelsea A
Schalke A
Chelsea H
Barcelona N

Nećemo pretjerivati prika . Zasipalo ga se pogrdnim riječima kad je bio sličan Obertanu a sad ako nije Ronaldo nije nikakv igrač . Nije ništa ako ne odigra svaku prokletu utakmicu u konkurenciji Valencie , Giggsa koji dan danas lomi kičme te tad odličnog Parka . U stvari , proglašen je najboljim igračem kluba po izboru navijača . To valjda neki khurac znači ?! Ti si manjina . I tako . slika
Da citiram ovu listu Sir Matta. Jer Valencia ocito nece da je vidi.

A treba se sjetit i Bayerna prije dvije sezone. Ko je jedini probao nesto, dok su se svi ostali predali ko pickice? NANI.

1. Rooney
2. Nani
3. Vidic

Ostali daleko iza.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 08 avg 2011, 01:33

Ne zaboravi Giggsa, on nas je vadio kad je bilo najgušće, sam je pojeo Chelsea...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 08 avg 2011, 01:41

Cartman je napisao/la:
Valencia je napisao/la:
Siti uopste nema izdefinisan stil igre. Oni igraju na 'ho ruk' i na individualni kvalitet pojedinaca,.. Potpuno rastimana ekipa, bez imalo kompaktnosti, hemije i timskog duha. Oni velikom protivniku ne mogu dati gol iz neke izradjene akcije,.. Losa ekipa koja ne moze pokazati koliko je zapravo Junajted kvalitetan u ovoj sezoni. Meni ce biti bolje mjerilo Sandrlend i Everton u gostima nego ovakav Siti na neutralnom terenu.

A Mancester je bio na svom uobicajenom nivou iz prosle sezone,.. Nista sto bi me navelo na pomisao da su jaci u odnosu na proslu sezonu. Jedino moze biti obecavajuce ako Velbek i Keverli nastave sa dobrim igrama,.. Al' sa tako mladim momcima se nikada ne zna, prognoze su nezahvalne,.. Tek nakon 10ak kola mozemo procjenjivati njihove mogucnosti u buducnosti. Nakon jedne utakmice - djetinjasto i neozbiljno!!
Je li ovo prvi put da Cleverley i Welbeck igraju fudbal u svom zivotu? Ili si ih ti gledao po prvi put? Obojica su dokazani u Premiershipu i reprezentativci u mladjim kategorijama, a Welbeck sad i u A selekciji. Welbeck je isto tako prije 2 sezone odigrao skoro 20 utakmica za United. Svi znamo o kakvom se igracu radi. Nego koliko ti je trebalo da vidis da je Nani kloc? Jesi odma iz prve, jer ipak je on toliki antitalenat da ne treba 10 utakmica za to.
Trebala je jedna citava sezona da bi procjenio Nanija. Ta procjena je itekako podlozna promjenama, al' za sada Nani na nju ne utice. Kada se popravi moje misljenje ce se automatski poceti mjenjati.

Velbek ima dobre predispozicije, al' to ne znaci da ce ih iskoristiti. Bilo je igraca koji su obecavali puno vise, pa nisu pokazali gotovo nista. Gled'o sam ga vise puta i uvijek mi je ostao nekako nedorecen. U narodu bi se reklo, 'kruzi kao kisa oko Kragujevca', a nikako da sjevne prema golu :mrgreen: . Mora konkretizovati svoju igru ako ne zeli biti novi Forlan (iz Junajtedove epizode). Do sada nije zablistao na najvisem nivou, a blistati u Sandrlendu i Mancesteru nije isto. Momak definitivno ima sansu da uspije, al' su prognoze u ovom trenutku potpuno nezhvalne.

Mislio sam da ce Makeda puno vise i brze napredovati, al' mi je sada jasno da sam pogrjesio u procjeni,.. Dakle, ne treba trcati pred rudu.

Keverlija nisam nikada gledao. Nisam znao ni kako izgleda :mrgreen: . Ni on nije igrao na najvisem nivou, a igre za mladu reprezentaciju nisu neka provjerena preporuka za Mancester. Vidio sam da ste na temi o mladoj reprezentaciji kukali kako ne igra dobro. Ono sto sam danas vidio djeluje obecavajuce, al' to je vise nego nedovoljno da bi napisao nesto vise o njemu. Doci ce i on na red, nece ni njega zaobici moja kriticka misao :mrgreen: :lol: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Giggs-Kralj
Kontakt:

Post Postao/la Giggs-Kralj » 08 avg 2011, 01:43

Ko je rekao da ne valja . Ne bi bio plaćen toliko koliko je na koncu konca . Potenciram to da je Džeko impotentan lijepu godinu dana , ako ne i više . Mlohav je , odigrao u vrh glave tri kvalitetne utakmice u tom periodu , što za klub , što za našu repku . Da ne dužim , City je bio mnogo , mnogo jači sa Tevezom nego sa usamljenim Džekom u navali . Sad je tu Kun koji je takođe bolji igrač , usuđujem se reći puno bolji .
Još jednu stvar ću ti kažem . Tih patriota koji Džeku idolopoklonišu mi je pun krac . Ako igra loše , u stvari ako je lošiji od nekoga nema smisla pričati druge priče . A vi ih pričate . Move on , u offu smo .[/quote]

¸ok tvoje misljenje...mada mi to nema smisla ..pitaj nekog francuza sta misli o bilo kom igracu njihovom rece da je naj naj tako i brazilca engleza njemca i td...al samo mi balkanci pokvareni pricamo tako poput tebe ...nema smisla apsolutno...momak ubija i siguran sam da ce ove sezone dati u svim takmicenjima jednu 20-25 komada...zivi bili pa vidjeli..tores je kao jedan od najacih napadaca pa nije se sastavio sa loptom kad je dosao u chelse..tako i dzeko mora da se privikne..ima sve za jednog jakog napadaca..dok je njega mancini uzeo a jedno vrijeme ga i fergi i murinjo posmatrali i mislili ga kupiti i sad ti neki levat gori od mene kazes kako on nema pojma cccccc...bas jadno..ne znam o cemu pricas...koliko nam je samo taj dzeklo zabio puta kad god igramo da nam gol..i tevez je obicni papak kojeg ja mrzim iz dubine duse izdajnik i kreten...iz mance je otisao jer je klosar i skrt i tako isto radi u citiju i kako da dzeko igra sa takvim igracem...a ove sezone ce da bude druga prica...u to cete se svi uvjeriti koji ste anti bosanci -anti balkanci...idite onda negdje navijajte sa spaniju il njemacku i za smotanog milera i toresa ...nego svi ste tu i jos brukate svoju zemlju nebitno bila to hrvatska bosna srbija il bilo koja zemlja na balkanu...sklopi sasta iz svih zemalaj bivse juge sad ..ko bi ti igrao u napada ..i po tebi dal bi ta ekipa mogla da se bori za bar prvih 5 mjesta u europi...da ..naravno da bi mogla..a u njoj bi sigurno igrali dzeko spahic lulic pa onda mo0dric kranjicar stankovic vidic ivanovic i da ne nabrajam dalje..al sve sto je nase domace to ne valja a sto je strano to vam je super...DZEKO JE ZA MENE MEDU TRI NAPADACA-CENERFORA NA SVIJETU...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 avg 2011, 01:46

Hawking je napisao/la:Ne zaboravi Giggsa, on nas je vadio kad je bilo najgušće, sam je pojeo Chelsea...
Naravno. I protiv Blackpoola nas je izvuko sa odlicnim asistencijama. Ali za ovu sezonu su ova trojica vitalni. A u historijskom smislu, nijedan nije ni blizu Giggsa naravno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 08 avg 2011, 01:47

Cartman je napisao/la:Da citiram ovu listu Sir Matta. Jer Valencia ocito nece da je vidi.
Cekaj, i sta treba da znaci ova lista?

Momak je nabrojao na kojim utakmica je Nani igrao, a nigdje ne pise kako je odigrao.
Kako je Nani igrao protiv Celsija, Arsenala, Liverpula, Sitija vani, Totenhema vani, Rendzersa vani, Valensie vani, Marseja vani,.. !?
Kako je igrao u ovim utakmicama!? To je bilo pitanje!

Al' ne treba mi odgovor, gledao sam, tako da znam da je bio dosta los.

I sa ovim postom se oprastam do neke druge utakmice,.. Smorio sam se za narednih nekoliko dana :mrgreen: .

Giggs-Kralj
Kontakt:

Post Postao/la Giggs-Kralj » 08 avg 2011, 01:55

evo ovo je za ovoga kontrasa valensiju i ostale ...

nani..." onclick="window.open(this.href);return false; pogledaj te malo pogodke pa to se kosi sa realnoscu sta momak radi..i vi rpicate kako on nije neki igracina...taj treci gol po redu je protiv arsenala jedna od jako bitnih za prvaka kako je momak odigrao ne samo radi gola nego cijela tekma ubijao je...a imao je mali milion takvih partija...

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 08 avg 2011, 02:03

Valencia je napisao/la: Cekaj, i sta treba da znaci ova lista?
Momak je nabrojao na kojim utakmica je Nani igrao, a nigdje ne pise kako je odigrao.
Niti bi trebalo da piše jer počinješ se penjati po staklima . Devijacija je takođe prisutna . Ako prvenstveno kažeš da Nani maltene ne igra velike utakmice tj. da su druga dva prvi izbori , zašto sad vagati tj. gledati kako je igrao ? Kako je igrao Valenica većinu utakmica ? A kako Park ? A Rooney ? Jel se ti sjećaš uopšte lanjske sezone prika ? Krenimo redom . Valencia je znao podbaciti što je razumljivo jer nije nakupina lima , već igrač , čovjek . Parkić je imao užasnu sezonu jer guess what , tako ja vidio te mi nije potreban dodatni elaborat . U finišu sezone odigrao četiri tekme pa mu se zaboravi katastroflna dotadašnja izdanja . A Rooney ? Samo ću reći da mi dođe slabo kad ga vidim trenutno ovakvog . Svaku petu zadovolji . Imam takođe svoje parametre po kojima ocjenjujenm nastupe svakog od njih . Nešto slično k'o ti . Dakle , suma sumarum je da niti jedan igrač Uniteda nije cvijet . Svaki je imao loše periode kroz sezonu , neki manje , a neki bome prevalali granicu .
Ae , bok .

Giggsu kralju , zaobiđi ti mene prika moj .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 08 avg 2011, 09:14

Drago mi je da je United pobjedio Cityja bez obzira na sve, ali vi navijači Uniteda bi trebali smiriti doživljaj čisto iz tog razloga što znate da možete pobjediti momčad koju vodi Mancini i to kad god hoćete. Ali uvijek se sjetite Barcelone i dva zadnja finala Lige prvaka koja ste igrali s njima da ste uvijek bili nemoćni, tako da još uvijek ne bi trebali biti toliko okuraženi. Kad protiv Barce izvučete barem remi, onda se dičite.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 08 avg 2011, 09:26

ja.neron je napisao/la:slika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ovo je stvarno ponižavanje pretplačenih igračića
extra GGMU
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 08 avg 2011, 09:33

Trasimaco je napisao/la:slika
Slika za 10! :lol: :lol:

Nego pojedini su kritikovali kao Valencia; O'Sheu koji jest prosjecan igrac i nije za United-a i mene je cudilo sto nekad igra u prvih 11 pored Rafaela ili Fabia. United nije imao veliki izbor na desnom beku prije to je bio Brown, O'Shea ili Neville znaci nije bio nekakav izbor pa je obicno John igrao. Igrac koji je zahvalan jer moze igrati stopera, beka, defanzivnog veznog. Sezona je preduga u EPL kada dodju povrede on dodje kao neka "normalna" zamjena, jer United nije imao bolje. Kada su dosla braca Da Silva bilo je rotiranja na bekovskoj poziciji obicno u pocetku oni su igrali provi slabiji ekipa, dok je O'Shea igrao protiv jacih radi iskustva. Nije bio za Uniteda po kvaliteti ali kao zamjena moze posluziti toliko sto se tice toga.

Sada Nani, momak koji na OT igra fenomenalno i protiv svih ekipa razvaljuje od jacih: protiv Bayern u LP kada je bio najbolji, Citya, Arsenala, Spursa prosle sezone, itd.... Nani koji je na strani protiv jakih ekipa odigrao dobro: Milana u LP, Arsenala, dok ostali njegovi mecevi su bili prosjek protiv jacih ekipa zadnje 2 sezone. Protiv malih ekipa je odlican u velikom broju slucaja. Naniu fali u pojedinim momentima to se vidi samopouzdanja, dok jucer je bio daleko najbolji cak i od Rooneya daleko bolji jer igrao timski skroz brz protok lopte je jucer bio to se vidjelo nije bilo suvisnih driblinga ni kod njega ni ostalih. Nani moze jos napredovati i mislim da ce ove sezone jos biti bolji nego prosle, jer jucer je igrao za tim ne za sebe.

Evo jucer sta je napisao jedan novinar na igru Uniteda:
What I learnt from the Manchester United v Manchester City Community Shield

United have learnt from Barcelona

Quick passing, movement and in the last third – two touch football. United have learnt from their defeats to Barcelona in recent years and Fergie has added what his team has been missing since Tevez and Ronaldo left – pace. Not only physical pace, but quickness of thought too. Young, Cleverly (who was nearly released as a teen according to Gary Neville), Jones and Wellbeck have added to the already dynamic Nani, Evra and Rooney. The second goal was art in football form, straight from the Nou Camp.

Cleverly has a chance

When Cleverly came on at half time United were much quicker, getting the ball deep or on the centre circle he sprayed it right, left and forward. Quickly moving with the ball and getting it back and moving it. His technique is ever so slightly awkward (his body shape tends to lean forwards/downwards too much) but he dominated the midfield against Toure and De Jong, and that isn’t a mean feat. Maybe Carrick is the first to be worried…
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 08 avg 2011, 10:31

Mozemo ga mrzit ili ne mrzit al ocito je nani izrastao u fenomenalnog igraca i mnogi se prilikom kritika oslanjaju na njegove prve sezone kad su tu bili CR i Giggs.

a pitanje za ove kriticare kako je ekipa prosle godine igrala gostovanja opcenito ne samo protiv liverpoola arsenala chelsea...? sta tu moze promjenit jedan igrac pa da je i leo mesi u pitanju
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 08 avg 2011, 11:19

Upadajte :D

http://www.facebook.com/pages/Rafael-ha ... 3696818771" onclick="window.open(this.href);return false;

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 08 avg 2011, 11:20

Bosco je napisao/la:Upadajte :D

http://www.facebook.com/pages/Rafael-ha ... 3696818771" onclick="window.open(this.href);return false;
Hahahhahahahahahahhaha
Bog me ubio ako si ti normalan. xD :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 08 avg 2011, 11:20

Valencia je ubjedljivo najveci kriticar na forumu :mrgreen:, nadmasio je i Cartmana koji kritikuje Carricka ruku na srce s razlogom, al Valencia kritikuje jednog od najboljih igraca kluba.
Zar bi ti stvarno prodao Nania zbog Bejla koji se pokazao samo jednu sezonu i to uglavnom u Ligi Prvaka. Za mene je Nani kompletniji igrac od Bejla, ovaj je samo brzi i ne vidim ni jednu vise prednost da ima nad Naniem. Neki govore novi Giggs :lol: . Daleko je on od toga, jer Giggs je imao i brzinu kao on, tehniku 100 puta bolju, osjecaj za igru, dribling...
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 08 avg 2011, 12:04

Najbolji igraci kluba su Ferdinand, Vidic, Evra i Runi. Oni su uvijek prve opcije za mjesto u timu. Oni su igraci prve klase (u koju jos spadaju Teri, Dzerard, Fabregas, Kasiljas, Iniesta, Snajder, itd). Oni su najveca snaga ekipe.

Svi ostali su ( manje - vise) vazni, al' ne i nezamjenljivi. Rek'o bih igraci druge klase, cije je odsustvo uvijek nadoknadljivo za razliku od izbivanja nekog igraca iz prve klase. Park moze kvalitetno zamjeniti Nanija, dok gore nabrojanu cetvorku tesko neko moze kvalitetno zamjeniti. Neki ce mozda reci da Fabio moze kvalitetno zamjeniti Evru, al' ja ne mislim tako, naprotiv,.. Evra je u prosloj sezoni grijesio malo vise nego inace, al' to je samo prolazna kriza, u to cisto vjerujem. Za mene je on i dalje najbolji lijevi bek na svijetu. VDS je bio igrac prve klase (najbolji golman svijeta), pa smo juce vidjeli koliko ga je tesko zmajeniti.

Sto se tice Nanija, Berbatova, Andersona,.. To vise ne zelim komentarisati. Samo mogu reci da se u potpunosti slazem sa Fergijem. Ovoj trojici je dao ucesce u timu taman onoliko koliko su zasluzili. Kraj.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 08 avg 2011, 12:08

Valencija nemoj ti govoriti o nasim igracima. Ti si se puno puta do sada zayebo u procjeni i nikako da ne odustanes od toga

Ali, valjda za Lenona istrest 30 mil jevreja, bolje dovest nekog fusera za 10 miliona. Kad se razmisli Lenon bi bio vece pojacanje nego Smeling, Hernandez i Diuf zajedno, a njih trojica kostaju koliko i Lenon. (334 strana)

-Pa ja nebi dao Hernandeza i Smalinga za puno bolje igrace od Lennona,a kamoli za njega.

Upravo tako. Modric nije igrac za MU. (Stranica 331)

- Sta se sad desava jbt Modric. Ko da si se zaljubio u njega

Jos jedan otpadak. Guti je duplo bolji igrac od tog VDV. Bolje dat 40 miliona za Silvu, nego 20 miliona za VDV koji je losiji igrac od Flecera, Kerika, Andersona i Parka. Stvarno nema smisla gomilat ekipu prosjecnim igracima. Ili ekstra kvalitet ili nista (stranica 330)

-Hehehe,treba li da pricam o vdv i silvi sada

Ovo je sramota. Iako sam najavio losu sezonu, nisam mog'o pretpostaviti da ce biti ovoliko losi. Fergijeva tvrdoglavost je unistila par Mancini sezona. Klub velicine Mancestera to si ne smije dopustiti. Ova ekipa nema elana i zivosti. Vremenom ce se podignuti forma, ali ovaj tim ce sasvim sigurno biti najlosiji tim Junajteda u posljednjih 20 godina. Napad je ocajan, veza ne moze dobiti bitku na sredini terena, pa se i tako ocajni napadaci moraju vracat na sredinu da pomognu i tako neminovno oslabe svoje ionako limitirane napadacke sposobnosti. Da je Fergi manje tvrdoglav, Mancester bi im'o koju titulu vise na svome kontu (posebno se odnosi na proslu sezonu u kojoj bi MU sigurno osvojio prvenstvo da je ost'o Tevez, a i LP bi bila jako blizu). Ali, **** ga, niko nije savrsen. (stranica 544)

- Ovo si govorio na pocetku prosle sezone. Iste te sezone koje smo osvojili Premiership s 9 bodova ispred Chelsea Ista ta sezona u kojoj su napadaci zabili oko 50 golova. Treba li da pricam kako je vezni red igrao ove sezone??
Zadnja izmjena: majestic24, dana/u 08 avg 2011, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.