Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
ne vidim ni ja problem u vezi nasrija ako ce ovaj igrati po desnoj strani,umjesto AJ ili milnera, mada je ovaj zadnji odlično odigrao protiv boltona...ili nasrija staviti lijevo, pa igrati bez desnog krila? sto mi ne mirise na mancinijev naum, kliši ili kolarov dosta dobro mogu to pokriti...a od četvorke: de jong, ture, beri i silva u veznom redu, tu je svaakko jedan višak, jal de jong jal beri, jer s tri defanzivna vezna su previše, i to mu ne mo
e donijeti dobra...
svaak cast kun ageru, al mislim da ce i njemu trebati period adaptacije na englesku ligu. ako se sjecamo, i dzeko je u debiju imao zamal gol ili dva, te asistenciju i onda su pocele teskoce...moguce i da kun predje taj put...
e donijeti dobra...
svaak cast kun ageru, al mislim da ce i njemu trebati period adaptacije na englesku ligu. ako se sjecamo, i dzeko je u debiju imao zamal gol ili dva, te asistenciju i onda su pocele teskoce...moguce i da kun predje taj put...
Yaya nije defanzivni vezni, bar u City-u...frenki je napisao/la:ne vidim ni ja problem u vezi nasrija ako ce ovaj igrati po desnoj strani,umjesto AJ ili milnera, mada je ovaj zadnji odlično odigrao protiv boltona...ili nasrija staviti lijevo, pa igrati bez desnog krila? sto mi ne mirise na mancinijev naum, kliši ili kolarov dosta dobro mogu to pokriti...a od četvorke: de jong, ture, beri i silva u veznom redu, tu je svaakko jedan višak, jal de jong jal beri, jer s tri defanzivna vezna su previše, i to mu ne mo
e donijeti dobra...

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
pa jest dušom defanzivac, nije kreativac, dzaba sto ga ovaj salje vise naprijed...ipak sad pored ustaljenog silve, yaya mi djeluje povucenije i odmah bolje i on i ekipa...kobe24 je napisao/la:Yaya nije defanzivni vezni, bar u City-u...frenki je napisao/la:ne vidim ni ja problem u vezi nasrija ako ce ovaj igrati po desnoj strani,umjesto AJ ili milnera, mada je ovaj zadnji odlično odigrao protiv boltona...ili nasrija staviti lijevo, pa igrati bez desnog krila? sto mi ne mirise na mancinijev naum, kliši ili kolarov dosta dobro mogu to pokriti...a od četvorke: de jong, ture, beri i silva u veznom redu, tu je svaakko jedan višak, jal de jong jal beri, jer s tri defanzivna vezna su previše, i to mu ne mo
e donijeti dobra...
Slazem se da je, kako ti kazes, dusom defanzivac. Samo kazem da do sada nije igrao tu ulogu i City-u, a ja mislim da bi bolje bilo da on igra identicnu poziciju kao i u Barceloni...frenki je napisao/la:pa jest dušom defanzivac, nije kreativac, dzaba sto ga ovaj salje vise naprijed...ipak sad pored ustaljenog silve, yaya mi djeluje povucenije i odmah bolje i on i ekipa...kobe24 je napisao/la:Yaya nije defanzivni vezni, bar u City-u...frenki je napisao/la:ne vidim ni ja problem u vezi nasrija ako ce ovaj igrati po desnoj strani,umjesto AJ ili milnera, mada je ovaj zadnji odlično odigrao protiv boltona...ili nasrija staviti lijevo, pa igrati bez desnog krila? sto mi ne mirise na mancinijev naum, kliši ili kolarov dosta dobro mogu to pokriti...a od četvorke: de jong, ture, beri i silva u veznom redu, tu je svaakko jedan višak, jal de jong jal beri, jer s tri defanzivna vezna su previše, i to mu ne mo
e donijeti dobra...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
e, to. taman ko u barci poziciju i to je to. lagano se povlaci, nadam se da je mancini konacno uvidio...al sad ce on mene, ko i pape, boj se, očas razuvjerit 

Aha i sta hoces time postici? Isao je on u Beograd i prije sa prijateljem iz kluba Aleksom,izlazili na par mjesta i kuci. I eto tebi smeta sto Edin ide u Beograd. Kakav smo mi samo narod, da nas nema bas bi nas trebalo izmisliti. Prvo ste pukli po temi posti li ili ne posti, pa sto ide u Budvu na zasluzeni odmor,pa evo sad dolazi li u Sarajevo ili ce ne daj Boze u Beograd svratiti. Eto svi ostali fudbaleri na svijetu osim nasih su tako fini samo ovi nasi izrodi. Nit piju,nit se drogiraju,nit spavaju sa kojekakvim djevojkama, ma sta pricam, oni i ne znaju sta je to zena ili djevojka.Reuf_Herco je napisao/la:Dobro znam sta pricam, London - Beograd jedan smijer bez ikakvih konekcija. Allahom se kunem u to za ramazan!!!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ne znam da li je bilo, ali evo ne skodi da se ponovi, Dzeko u timu kola prema goal.comu
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... it-two-out" onclick="window.open(this.href);return false;
"Up top, Edin Dzeko. In fairness, the Bosnian was unfortunate not to feature last week, but following another top effort, we were more than happy to pick the former Wolfsburg man this time round."
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... it-two-out" onclick="window.open(this.href);return false;
"Up top, Edin Dzeko. In fairness, the Bosnian was unfortunate not to feature last week, but following another top effort, we were more than happy to pick the former Wolfsburg man this time round."

-
- Kontakt:
Jos jedan pokazatelj koliko je napredovo od dolaska u Man. City . Nadam se da ce ga zaobici povrede i da ce imati 20+ golova ako ne u EPL onda u svim takmicenjimaHar3 je napisao/la:Ne znam da li je bilo, ali evo ne skodi da se ponovi, Dzeko u timu kola prema goal.comu

Dzeko je vec postao brend i u engleskoj!-SiviSoko- je napisao/la:Jos jedan pokazatelj koliko je napredovo od dolaska u Man. City . Nadam se da ce ga zaobici povrede i da ce imati 20+ golova ako ne u EPL onda u svim takmicenjima
Nevjerovatno kakvog igraca imamo , nismo ni svjesni
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
POTPIS !MOZAK je napisao/la:Dzeko je vec postao brend i u engleskoj!-SiviSoko- je napisao/la:Jos jedan pokazatelj koliko je napredovo od dolaska u Man. City . Nadam se da ce ga zaobici povrede i da ce imati 20+ golova ako ne u EPL onda u svim takmicenjima
Nevjerovatno kakvog igraca imamo , nismo ni svjesni
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Evo veli Nasri,ljubi ga majka, jedva ceka da sa Dzekom zaigra
Pita ga ovaj novinar kako ce igrati sa Silvom i Kunom, kaze jedva ceka da izade na teren da igra sa njima,Dzekom,Toureom. 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Megamon
- Kontakt:
Dzeko se vraca na mjesto zlocina,u Njemacku.Samo sad sto je 3x puta jaci,bolji i iskusniji.dolazi sa troduplo jacom ekipom da ponovo pomrsi racune njemackom divu.Dijamantu pokazi tim njemacima da si klasa iznad njih.Dominiraj. 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
E vala ako sa onakom ekipom kakvu ima City ove godine ne završe prvi u grupi... onda prestajem gledat fudbal 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Pa i nije bas lagana grupa, no ocekujem da prodju, naravno... Drago mi je sto igraju s Bayernom, jer cu ih moci gledati u Minhenu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Prvi u grupi._dreamer_ je napisao/la:Pa i nije bas lagana grupa, no ocekujem da prodju, naravno... Drago mi je sto igraju s Bayernom, jer cu ih moci gledati u Minhenu.

Edin zna kako s Bayernom

- zlaya_tm87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Megamon je napisao/la:Dzeko se vraca na mjesto zlocina,u Njemacku.Samo sad sto je 3x puta jaci,bolji i iskusniji.dolazi sa troduplo jacom ekipom da ponovo pomrsi racune njemackom divu.Dijamantu pokazi tim njemacima da si klasa iznad njih.Dominiraj.

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- Megamon
- Kontakt:
Koliko je Dzeko dao golova bayernu,ja se sjecam cetiri. 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
Edin Dzeko
Bajern, Villareal, Napoli, MANCHESTER CITY... Love this group:-)))
evo sta edin misli o grupi,objavio upravo na fb profilu
Bajern, Villareal, Napoli, MANCHESTER CITY... Love this group:-)))
evo sta edin misli o grupi,objavio upravo na fb profilu
Sta ce pokazivati,ako je ikom pokazao velicinu onda su to bas Svabe.Jedino moze pokazati divu da se dobro zayebao,sto ga oni iz svoje baste nisu ubrali.Spanci heraviMegamon je napisao/la:Dzeko se vraca na mjesto zlocina,u Njemacku.Samo sad sto je 3x puta jaci,bolji i iskusniji.dolazi sa troduplo jacom ekipom da ponovo pomrsi racune njemackom divu.Dijamantu pokazi tim njemacima da si klasa iznad njih.Dominiraj.

Napoli dobra sansa Mancinija i Bale da se ispricaju i da ih tamo "cjeli svjet razumije".
Grupa je so,so niko nije cak ni drugi,ali dolaze iz cetiri najjace lige.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu