FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma Ljoze neko je sa sasvim drugim ciljem od onog koji se ovdje misli,nabacio temu clanskih karti.Sa katastrofalnpog stanja u klubu skrece se tema u drugi pravac i pokušava se navijacima importirati nekakva krivica.Ja cu samo reci da to kratkorocno moze dati nekakav rezultat,dugorcno opet ce po ušima dobiti krivci za stanje u kakvom jesmo,ovog puta se niko nece izvuci.Nikakve manipulacije im nece pomoci.
- MocMahale444
Jos uslika clansku i pita a gdje tvoja
Mislim i to je tema bitna ali ne sad trenutno. Citajuci DM 90% navijaca su ogorceni na situaciju u klubu.
Tonemo iz dana u dan a niko iz kluba ni rijeci da bekne.

Mislim i to je tema bitna ali ne sad trenutno. Citajuci DM 90% navijaca su ogorceni na situaciju u klubu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MocMahale444

Kad ti kazem imamo plan = napusti Želju uz neki levatski izgovor.

Zarimo i palimo ligom uz njega = umoran sam u sred sezone treba mi odmor pa goodbye carli.

Konacno ce Zeljo biti gdje i zasluzuje = pa nabavi higijensko-sredstvo za ciscenje stolica.
-
- Kontakt:
Ne to brate nemoj me pogresno shvatit ne mislim ja da se neko zbog clanske treba manje pitat nego sto kurcem ne mrdne za Želju a voli srat, svako ima pravo pricat sta hoce ne postoji stvar ko je veci navijac nit ista tome slicno jer ne mozes mjerit ljubav nego ti kazem clanska jer je najjeftinija ima ljudi sto imaju desetogodisnju a nemaju clansku ne mislim ja da je to mjerilo al ti kazem brate ljudi samo suplju bacaju a ne daju ni ono 1% sto mogu dat.LjoZee je napisao/la: ↑24 dec 2020, 00:50Napisao sam gore. Za clansku nemaju ljudi u BiH tu "kulturu" nit je vecina smatra nesto prebitnom uprkos svim popustima i pogodnostima. Hajduk je miljama daleko od svih klubova u BiH po tom pitanju. Clanska nije jedini nacin da ti das pare klubu i zbog ovog gore navedenog nema mi nista gore nego kad kaze neko u fazonu "ko nema clansku nema pravo da komentarise neko desavanje u ili oko kluba". Dosta novca su navijaci unijeli u klub preko drugih akcija u zadnjih nekoliko godina pa i ove i nikad ne znas ko je tu ucestvovao i koliko. Mozda je neko vise dao, a nema clansku. Imam clansku da se razumijemo i kad istekne produzim bez obzira sta god da se desava, ali ne mogu nekom reci da je moje misljenje o nekoj situaciji bitnije jer taj neko nema clansku za razliku od mene.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 00:21Ma brate obrni okreni sramota je ako ce ljudima zavisit ljubav prema klubu na osnovu jedne polusezone **** ih promjene trebaju, razumijem nezadovoljsto al da nas je samo 1780 to mi je nejasno a da se razumijemo ne kazem da svako ima sad da uzme dres ili sva tri i slicno i znam da su teska vremena al 20 km godisnje moze izdvojit skoro svako a ima raje sto bi puno da se pita da komentarise protestuje a nisu clanovi a svaki dan cugaju il puse travu i slicno.. 20 km godisnje je haman nista.
Vecem broju navijaca, ipak, klub mora "pokloniti" rezultate i povjerenje prije svega ljudi u klubu da vide navijaci da se nesto radi da bi se oni pokrenuli. To je tako i mora se tako prihvatiti. Narod kojeg samo euforija pokrece.![]()
Za euforiju si svakako u pravu cudan smo mi narod u roku dva dana dodjes od sampiona do karine.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Najjaci postMocMahale444 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 01:36
Kad ti kazem imamo plan = napusti Želju uz neki levatski izgovor.
Zarimo i palimo ligom uz njega = umoran sam u sred sezone treba mi odmor pa goodbye carli.
Konacno ce Zeljo biti gdje i zasluzuje = pa nabavi higijensko-sredstvo za ciscenje stolica.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
-
- Kontakt:
To mogu radit samo djeca, ja sam govorio za clanske jer je to jedan od nacina na koji se moze pomoc klubu normalno da smo svi ogorceni, ogorceni nisu samo oni kojima odgovara da smo losi.MocMahale444 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 01:26Jos uslika clansku i pita a gdje tvoja![]()
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- MocMahale444
Naveo sam da je to bitno ba, samo zar sad u ovoj situaciji pricati-pisati o tome?sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 01:46To mogu radit samo djeca, ja sam govorio za clanske jer je to jedan od nacina na koji se moze pomoc klubu normalno da smo svi ogorceni, ogorceni nisu samo oni kojima odgovara da smo losi.MocMahale444 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 01:26Jos uslika clansku i pita a gdje tvoja![]()
Znam ja da ti volis Zelju ali treba potegnuti prave teme o kojima se treba, mora, hice razgovarati.
Druze mi tonemo kao nikad prije.
-
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 01:49Naveo sam da je to bitno ba, samo zar sad u ovoj situaciji pricati-pisati o tome?sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 01:46To mogu radit samo djeca, ja sam govorio za clanske jer je to jedan od nacina na koji se moze pomoc klubu normalno da smo svi ogorceni, ogorceni nisu samo oni kojima odgovara da smo losi.MocMahale444 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 01:26Jos uslika clansku i pita a gdje tvoja![]()
Znam ja da ti volis Zelju ali treba potegnuti prave teme o kojima se treba, mora, hice razgovarati.
U pravu si sad ima vaznijih pitanja od clanskih, moje licno misljenje je da bez investitora dugorocno nema izlaza, sa ovom sadasnjom upravom mozemo tonuti samo dublje, nadam se da ce Vedran dobiti punu podrsku skupstinara jer kao sto vidim od navijaca ima podrsku a isto tako se nadam da ce nam njegov plan dugorocno pomoc a ne kratkorocno ko sto sve radimo.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Ovo je vanzemaljski uspjeh. Igramo na pogon bajatog hljeba.bhsport je napisao/la: ↑23 dec 2020, 22:12samoposmatram je napisao/la: ↑23 dec 2020, 18:31Drkam ga na svaki vas post, samo nastavite.
Hervas, grk, bevab, husic, secerovic, pozder... Sadikovica otjerali te godine.
Tebi je i ovako dobro pa samo nastavi drkanje.
-
- Kontakt:
Nesikiraj se. Bit ce Zeljo d.d. I bez Vedrana.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 02:06MocMahale444 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 01:49Naveo sam da je to bitno ba, samo zar sad u ovoj situaciji pricati-pisati o tome?sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑24 dec 2020, 01:46
To mogu radit samo djeca, ja sam govorio za clanske jer je to jedan od nacina na koji se moze pomoc klubu normalno da smo svi ogorceni, ogorceni nisu samo oni kojima odgovara da smo losi.
U pravu si sad ima vaznijih pitanja od clanskih, moje licno misljenje je da bez investitora dugorocno nema izlaza, sa ovom sadasnjom upravom mozemo tonuti samo dublje, nadam se da ce Vedran dobiti punu podrsku skupstinara jer kao sto vidim od navijaca ima podrsku a isto tako se nadam da ce nam njegov plan dugorocno pomoc a ne kratkorocno ko sto sve radimo.
-
- Kontakt:
Sretne i bericetne bozicne blagdane zelim svim plavokrvnim. Djed mraz nam darovao d.d., jug i Osimu zdravlja.
Također, priključujem se čestitkama i željama.samoposmatram je napisao/la: ↑24 dec 2020, 09:23Sretne i bericetne bozicne blagdane zelim svim plavokrvnim. Djed mraz nam darovao d.d., jug i Osimu zdravlja.

-
- Kontakt:
I zamisli, isforsiraš to sve, promijeniš statut, i niko neće da kupio udio.
Krpic zvanicno u Astri potpisao na godinu i po
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Sa srecom nek mu je i nek pozdravi Graovca od nas 

Prati li neko ove Rumune? Da li je moguće da ekipa koja je 10ta na tabeli u nekoj Rumuniji moze ponuditi toliko bolje uslove od naših klubova. Graovac, Crepulja i Krpic su garant plasmana u Evropu uz još par igrača i titule. A u Rumuniji Astra sa njima 10. na tabeli.
Samo evo vidi da su doveli Crepulju kojeg je Sarajevo htjelo ostaviti i produžiti i dali mu bolje uslove. A znamo da je Sarajevo trenutno u BiH daleko najjače što se toga tiče. E onda zamisli koja je razlika izmedju Želje i njih.NAPADAJ je napisao/la: ↑24 dec 2020, 12:07Prati li neko ove Rumune? Da li je moguće da ekipa koja je 10ta na tabeli u nekoj Rumuniji moze ponuditi toliko bolje uslove od naših klubova. Graovac, Crepulja i Krpic su garant plasmana u Evropu uz još par igrača i titule. A u Rumuniji Astra sa njima 10. na tabeli.
Edit. Astra je privatan klub i vlasnik je težak nekih 700 miliona dolara.
Zadnja izmjena: Dejan1921, dana/u 24 dec 2020, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
Gledam ta Astra osnovana 18.9.1921.