FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Derdiyok
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Derdiyok » 22 avg 2016, 23:50

Tele33 je napisao/la:Mijenjaj sve, od ovoga ne može gore. Hurtiću, doviđenja. Nadam se da će trener koji dođe reč fino, ljudi, nemamo potrebnog kvaliteta u timu da pretendujemo na titulu, pokušat ćemo izvuć maksimum, minimum je evropa, a na zimu od uprave očekujem da mi stvori uslove da dovedem potrebna pojačanja.
I to da kažu nekima bi smetalo. Kod nas ti je takav sistem da šta god kažeš narodu ne možeš valjati, ne možeš ugoditi. Bilo bi da unaprijed otpisuje ekipu, kako može sjediti takav trener na klupi etc. a niko ne želi da prihvati realnost.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 22 avg 2016, 23:53

Rahma je napisao/la:Mi u kantonu sarajevo kao da ne znamo igrati nogomet,kao i da nema raje koja ga igra gledajuci nase velike sarjevske klubove par zadnjih godina. Nekda covjka to i muci nemam ja nista protiv drugih drzava i nasih gradova al sto je puno puno je i morao sam ovo podjeliti.
F.K Sarajevo danas:
Pavlovic- Loznica
Hodzic - Majdanpek
Novakovic -Osjek
Bilic- Kotor
Bekic Al. -Tuzla
Rustemovic-Wiesbaden
Saric-Dubrovnik
Duljevic - Sarajevo
Ahmetovic-Tuzla
Radovac-Sarajevo
Cetkovic- Podgorica
Usli:
Huseinovic-Tuzla
Bekic Am.-Tuzla
Crnkic -Bosanski Novi

Sedin Torlak, u pravu je.
problem ti je u trenerima omladinskom pogonu , jer ne moze jedan talenat doci na red od ovih babini .... neka neko napise kad je jedan lose stojeci financiski djecak u sarajevu uspio ? ne moze isplivati talenat od smradova ...

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 22 avg 2016, 23:55

HeraklitMracni je napisao/la:
Rahma je napisao/la:Mi u kantonu sarajevo kao da ne znamo igrati nogomet,kao i da nema raje koja ga igra gledajuci nase velike sarjevske klubove par zadnjih godina. Nekda covjka to i muci nemam ja nista protiv drugih drzava i nasih gradova al sto je puno puno je i morao sam ovo podjeliti.
F.K Sarajevo danas:
Pavlovic- Loznica
Hodzic - Majdanpek
Novakovic -Osjek
Bilic- Kotor
Bekic Al. -Tuzla
Rustemovic-Wiesbaden
Saric-Dubrovnik
Duljevic - Sarajevo
Ahmetovic-Tuzla
Radovac-Sarajevo
Cetkovic- Podgorica
Usli:
Huseinovic-Tuzla
Bekic Am.-Tuzla
Crnkic -Bosanski Novi

Sedin Torlak, u pravu je.
problem ti je u trenerima omladinskom pogonu , jer ne moze jedan talenat doci na red od ovih babini .... neka neko napise kad je jedan lose stojeci financiski djecak u sarajevu uspio ? ne moze isplivati talenat od smradova ...
To prica oko babinih sinova je totalna glupost, vidi samo uspjehe tih momaka na turnirima. Ne pije ti to previse vodu, doci ce njihovo vrijeme.
Amer Dupovac!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 avg 2016, 23:56

HaRakIRi46 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:
HaRakIRi46 je napisao/la:Avatar za trenera :D
Aj popusti s njim zivota ti!

Cudno kako majkl uvijek nestane u ovakvim situacijama :?:
Pogledaj sta si imo prije,a sta imas sad :D
Polovina vas glumi da nesto znaju samo ponavljaju iz utakmice u utakmicu sve isto,nakon pobjede sve extra,nakon poraza nista ne valja,pogledaj samo atmosveru prije godinu,godinu i po u i oko kluba i sve ti je jasno ,trazite sportski segment,a otjerali jedinog covjeka koji iole zna nesto o sportu :facepalm:
Nadam se da ce hilmo admin ili aco procitat ovo i uputit te tamo gdje treba. Poselami ibraka!
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 22 avg 2016, 23:58

:puke:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 22 avg 2016, 23:58

Ja se samo pitam sto se forsiraju ove picke od igraca stalno ubaci sve omladince u prvih 11 **** ti sunce i igru vise ako imas muda radit iste greske iznova i iznova daj djeci da igraju da vidimo i to bem vam familiju vise usta gurate momke po turnirima nekim iz picke materine ni jedan ne moze da igra

HaRakIRi46
Kontakt:

Post Postao/la HaRakIRi46 » 22 avg 2016, 23:59

Cudno kako majkl uvijek nestane u ovakvim situacijama :?:[/quote]
Pogledaj sta si imo prije,a sta imas sad :D
Polovina vas glumi da nesto znaju samo ponavljaju iz utakmice u utakmicu sve isto,nakon pobjede sve extra,nakon poraza nista ne valja,pogledaj samo atmosveru prije godinu,godinu i po u i oko kluba i sve ti je jasno ,trazite sportski segment,a otjerali jedinog covjeka koji iole zna nesto o sportu :facepalm:[/quote]
Nadam se da ce hilmo admin ili aco procitat ovo i uputit te tamo gdje treba. Poselami ibraka!
slika
[/quote]
Aj sori :D,krivo sam procita,mislia sam da pise popusi,al et :D,uglavnom zelimd da znate da je Ibrak ovdje igralai bi Benko,Cvijanovic,Sharbini,a sada su tu Rustemovici,Crnkici,Balici itd ,nista pozz iz Austrije :D
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 avg 2016, 00:06

@HaRakIRi46
Za ovakve psovke ide trajni...
Ali eto nadam se da si shvatio da kada citiraš nečiji post treaš dobro pročitati šta je taj napisao...

Posljednja opomena!

A i ostali, dobro bi bilo da smanjite s psovkama, neću ih više tolerisati.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 23 avg 2016, 00:09

Joj al ce ova polusezon biti duga...

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 23 avg 2016, 00:09

Hilmo ko Kusturica, posljednja opomena pred posljednju opomenu :D

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 23 avg 2016, 00:10

jurisicduska je napisao/la:Pitaju ovi dinini poslušnici šta nama treba, ne valja nam ovo, ne valja nam ono, da se prestane s tim argumentom da su navijači promijenili ove ili one opcije i da nama ništa ne valja napisat ću jedan post.

Svako riješenje do sad u Fk Sarajevo bilo je kratkoročno, evo stavit ćemo na stranu kvalitet tog riješenja gledat ćemo samo rok. Do sad niti jedan projekat, ideja, vizija nije napravljena u smislu razvoja kluba i predviđanja faktora koji mogu doprinijeti da se to desi.

Upumpa se kapital u klub, Sarajevo hoće titulu, dovede se 100 igrača, niko ne razmišlja šta češ sa viškom igrača jer ti ne trebaju, nezadovoljni su, gomilaš na kraju dobiješ 15-20 otkaza u dvije godine jer je bilo para pa daj svega ko šta potrefi

Ekipa se gradi ovako vjerovali ili ne. Pod zvjezdicom je što smo mi imali a šta smo sve preskočili u smislu toga da danas značimo nešto na regionalnom području a da ne govorim o bh, nije pod istom.

1. Upumpa se kapital u klub *

2. OFORMI SE TIM LJUDI KOJI IMAJU VEZE SA SPORTOM, IZABERE SE ČOVJEK KOJI JE LEGENDA KLUBA, KOJI NEMA MRLJE U KARIJERI, KOJI JE NEŠTO OSVOJIO NEKAD NEGDJE I NEŠTO NEKOM ZNAČI.

3. Na njegovu preporuku dolazi trener, skauting služba.

4. Trener sastavlja sam sebi stručni štab i tim ljudi s kojim sarađuje da bi jelte znao koga ćeš otpustiti kad ti loše ide. Kod nas skaut u svakom stručnom štabu. Čim je on to zaslužio?

5. Sportski direktor kluba i trener provedu 15 dana sa ekipom, vide gdje škripi, na kojim pozicijama.

6. Napravi se lista igrača dostupnih nama u skladu sa budžetom koji smo dobili i formiraju se grupe, lijevi bek, desni bek, štoper, napadač. Tipovi, brz, spor, zna lopte, trkač, ovaj onaj.

7. Trener na osnovu svoje filozofije igre izabere kandidate s kojim je on zadovoljan i za koje misli da mogu da se uklope u njegov sistem igre koji on već ima negdje nije mu prvi put da tako igra. Zna šta mu treba i koji tip.

8. Sportski direktor napravi portfolio svih tih igrača naravno sa svojim saradnicima, izvade se njihove statistike, transferi, povrede, popriča se sa ljudima koji su radili sa njima, pogleda se kakav je ko karakter i to dostavi treneru. Trener opet uzme to i vidi i izabere najbolje.

9. Sportski direktor se potrudi da mu dovede jednu od tih opcija na pozicijama koje treba.

10. Prođu se pripreme, ima se sistem igre, odredi se prvih 11, koji se samo u slučaju umora, loše forme, kartona i povreda mijenja. Nikako zato što svi moraju igrati. Real ima prvih 11 i kad su svi na raspolaganju znamo prvih 11.

11. Uđe se u sezonu vidi se u kakvom je stanju ekipa, odigra se polusezona. Trener vidi kako unaprijediti igru kluba i dovedu se 1-2 maksimalno 3 pojačanja da je unaprijede.

12. Na kraju sezone sumira se rezultat i fino, ekipa prva treneru ugovor, ekipa druga trener otkaz. Imao sve uslove. Dao sto golova, primio 4, drugi završio otkaz, njemu, stručnom štabu kojeg je on izabrao.

13. Sportski direktor ima još jednu šansu i nakon toga otkaz i njemu ako ne ispuni ciljeve

To ja hoću a ovo dovedu na vrat na nos igrača, nesposoban frajer postavi nesposobnijeg, pa se oni sklone oa dođu isti. E to neću.

I nemojte više smarati eto to hoćemo svi pošteni navijači Sarajeva.
14. Mi se vraćamo sretni sa gostovanja. :njanjanja:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 23 avg 2016, 00:11

Kad se samo sjetim one neke pozitive kad krenuh u Gradacac na tekmu. Fakat sam tad kontao da nam klub ide krupnim koracima naprijed.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 23 avg 2016, 00:12

Evander je napisao/la:Kad se samo sjetim one neke pozitive kad krenuh u Gradacac na tekmu. Fakat sam tad kontao da nam klub ide krupnim koracima naprijed.
Sad kad se i na tebe okome opet da isplivaš nakon svakog kiksa :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 avg 2016, 00:13

Derdiyok je napisao/la:
Evander je napisao/la:Kad se samo sjetim one neke pozitive kad krenuh u Gradacac na tekmu. Fakat sam tad kontao da nam klub ide krupnim koracima naprijed.
Sad kad se i na tebe okome opet da isplivaš nakon svakog kiksa :mrgreen:
Pa zato što poslije pobjede ne možeš dogovoriti budalama da je na sreću.

Al istina je da se samo pojavljuje poslije kiksa.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 23 avg 2016, 00:16

Ne znam odakle ta suplja?
Fakat mi nije jasno.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 23 avg 2016, 00:16

hilmo je napisao/la:@HaRakIRi46
Za ovakve psovke ide trajni...
Ali eto nadam se da si shvatio da kada citiraš nečiji post treaš dobro pročitati šta je taj napisao...

Posljednja opomena!

A i ostali, dobro bi bilo da smanjite s psovkama, neću ih više tolerisati.
Nisam za psovke, oke, desi se i meni i svima.

Ali onog trola Majkla, njemu treba internet ugasiti, a ne samo ban.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 23 avg 2016, 00:16

KenChoo je napisao/la:Koliko smo mi zaostali u odnosu na Evropu. U svakom normalnom klubu psiholog je normalna stvar, dok nama na klupi sjedi skaut, **** skaut, ej skaut na klupi, Bože sačuvaj. Ja se kunem da bi ja i momci s foruma bolje sklopili kompletan tim, svaki segment. Ne znam više, ne trošiti riječi uzalud.

kakvi ba mi i psiholog?mi u cijeloj državi nemamo niti jednog psihologa,najbolji psiholog nam je jasna bajraktarević od koje je i braco gumena glava manji ublehaš

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 23 avg 2016, 00:18

Nama ne treba psiholog nego trener koji zna svoj posao i igraci koji nisu amateri.
Ovim postojecim ni hodza ne moze pomoci, ne psiholog.

bojler
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bojler » 23 avg 2016, 00:18

nukleusmember je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Koliko smo mi zaostali u odnosu na Evropu. U svakom normalnom klubu psiholog je normalna stvar, dok nama na klupi sjedi skaut, **** skaut, ej skaut na klupi, Bože sačuvaj. Ja se kunem da bi ja i momci s foruma bolje sklopili kompletan tim, svaki segment. Ne znam više, ne trošiti riječi uzalud.

kakvi ba mi i psiholog?mi u cijeloj državi nemamo niti jednog psihologa,najbolji psiholog nam je jasna bajraktarević od koje je i braco gumena glava manji ublehaš

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dobra je Jasna nemoj tako samo sto bi nas dosla 4 biliona maraka

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 23 avg 2016, 00:19

Evander je napisao/la:Nama ne treba psiholog nego trener koji zna svoj posao i igraci koji nisu amateri.
Ovim postojecim ni hodza ne moze pomoci, ne psiholog.
Otprilike tako nekako, ma da se mogu izdvojiti i izbrojati na prste jede ruke, koji zasluženo primaju platu u cijelom klubu, od čistačice do sekretarice
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, JavierBosnia, mosarajvosa83, Napapijri i 46 gostiju.