FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A bjezimo od placanja obestecenja za igrace...
Kakvi su supci u ovoj upravi ne bi me cudilo ni sad da to urade, sad kad su duplo jeftinije mogli proci prije 2 mjeseca i jos imati koji bod vise, i pripreme sa Slavkom...
Ne znam vise fakat sta je poenta da otjeraju i zadnje navijace.....?
0,63 i 0,67DenchiNL je napisao/la:Ne prica mi se o tekmi, ne prica mi se o koeficijentu i racunjanju, jedino mi zao zbog Nirmele sto je vrijeme bilo **** pa nije vise raje doslo, ali jbg i kako cemo doci da gledamo horror ovakav.....
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kako znas da se nisu mogli dogovorit a covjek se doslovno sam prodavao u Sarajevo sa svakom izjavom?Locust je napisao/la:PA mi se nismo mogli sa njim dogovorit kad nije ugovora imao, a sad cemo ko platit i njemu i Radniku.
Kakvi su supci u ovoj upravi ne bi me cudilo ni sad da to urade, sad kad su duplo jeftinije mogli proci prije 2 mjeseca i jos imati koji bod vise, i pripreme sa Slavkom...
A to da ne daju odstete.. pa dali su 50k za Saida samo da bi kod navijaca popravili ugled.

tako da ono...
Opet ponavljam, nisam za novog trenera sve dok je gamad tu!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Znam da hoces da budes smjesan ali fakat mi nije ni do cega, ne mogu ni forum citati jer je sve isto a nista se ne mjenja...zlo87 je napisao/la:0,63 i 0,67DenchiNL je napisao/la:Ne prica mi se o tekmi, ne prica mi se o koeficijentu i racunjanju, jedino mi zao zbog Nirmele sto je vrijeme bilo **** pa nije vise raje doslo, ali jbg i kako cemo doci da gledamo horror ovakav.....

Re: RE: Re: FK Sarajevo
E pa to je vec nesto drugo.Locust je napisao/la:PA mi se nismo mogli sa njim dogovorit kad nije ugovora imao, a sad cemo ko platit i njemu i Radniku.
Znaci Tan zavrnuo pipu i libo ga za Sarajevo?
Dovsti se moze, ali to kosta.
Steta sto su neki klipani dobili od Boga da budu zdravi, a ovakav majstor se pati sa povredama..
Vecini je plata prvog, hajmo ba svi bar po 10KM izdvojiti i uruciti ispred nas navijaca.
Ima li neko da pokrene akciju?
Pozvati i navijace ostalih klubova koji pisu na ovom forumu.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Šta mai Heisenberg?carli22 je napisao/la:Sarajevo, Metalleghe, Olimpic, Radnik...
-
- Kontakt:
THEC je napisao/la:pravo ime za nas, taman da mu CV-u pise kako je otjeran iz Dinama, nekoliko puta kao i iz Maribora i Sarajeva, fale mu jos Vardar, Buducnost i Par/CZV da moze reci da je uspio u karijeristreetstyle je napisao/la:Kruno Jurcic...to je ime za nas. Vrlo skoro ,bar se nadam. Ako su pametni , dovesce ga![]()
taj ti je uveo dinamo u LS , ocigledno ne znas...a to sto je Mamic preko 3-4 svoja novinara nasro po liku, to je drugi par rukava...kao i uvijek , nece nista biti od njega..

-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nema Slavko ugovor koji ga veže za Radnik da treba platiti odštetu , sutra da ga nazovu došao bi.Evander je napisao/la:E pa to je vec nesto drugo.Locust je napisao/la:PA mi se nismo mogli sa njim dogovorit kad nije ugovora imao, a sad cemo ko platit i njemu i Radniku.
Znaci Tan zavrnuo pipu i libo ga za Sarajevo?
Dovsti se moze, ali to kosta.

-
- Kontakt:

To su bili dani

HURTICU ODLAZI !!!!
mislim da je poslije danasnje tekme svima jasno kako

Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Šta će mu ba lova ds troši milion dnevno ne može do kraja života potrošit. To su gluposti. I ako mislite da se na kladionicu može uplatiti 7 miliona na našu ligu onda ste stvarno u zabludi jednoj velikoj. Na 100 km blokiraju parFudo je napisao/la:Nije Tan dzabe doso, danas dobra kvota da se vrati ulozeno. Sad slijede dobre partije, pa nakon toga opet malo za kladionice i sve u krug. Izabro je tacno zemlju gdje je to moguce jer lahko je naci ljude bez morala i etike..j.eb. se tanu za sarajevo, njega lova interesuje.
-
- Kontakt:
postoje azijske online kladionice koje ne ogranicavaju uplate.jurisicduska je napisao/la:Šta će mu ba lova ds troši milion dnevno ne može do kraja života potrošit. To su gluposti. I ako mislite da se na kladionicu može uplatiti 7 miliona na našu ligu onda ste stvarno u zabludi jednoj velikoj. Na 100 km blokiraju parFudo je napisao/la:Nije Tan dzabe doso, danas dobra kvota da se vrati ulozeno. Sad slijede dobre partije, pa nakon toga opet malo za kladionice i sve u krug. Izabro je tacno zemlju gdje je to moguce jer lahko je naci ljude bez morala i etike..j.eb. se tanu za sarajevo, njega lova interesuje.
sta mislis gdje se bogatasi klade ?

Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Anex, Armija1987, b00t, Babuka31, Beli98, Blackwargreymon, boki86, bordobijeli, Bosanac1991, Bosniacum Lilium, BrazzoBavarac, Confiance, Dadox, dencho, ELDIABLO20, ErosViverosViv, Fouzi1, galia95, greenwood, Haksss, Hazre, HyperOS, HZbec, insimadop, JavierBosnia, johntravolta123, keli, Kockoglavi, Lavcina, LegendKiller, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, MElloo, mercurial, mikimaus, napoleon72, NeSamSafetee, Oerde, Pasharoni, PingoFTW, Posejdon, Proximic, Rigoletto, riki46, roccosiffredi, SAMO BORDO, sassari, schalke, seha77, selver79, Serha, skoJaa, strahmeipomisliti, strucnjak9, svihsedamsamuraja, tajsamja, unityvillage, USB, Vaya, ZmajOdBosne33 i 521 gost.