FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Memara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 22 avg 2016, 20:39

SiouxLukavac je napisao/la:
Mi imamo najjaču ekipu samo imamo lošeg trenera, jel tako? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ne vec za titulu kvazi strucnjak :kafa:

ALADINN
Kontakt:

Post Postao/la ALADINN » 22 avg 2016, 20:42

Conscious je napisao/la: Svako ima svoju perspektivu gledanja.
Jbg, moja je takva,
Kusturica ispade sad kriv i za Pavlovićeve golove, Ahmetovićeve promašaje, Hurtićevu taktiku, Ihtijarevićev prelazni rok, nemanje stadiona, Akademiju, kamp i sve ostalo.
Mislim, boli me za Kusturicu, ali nam ne valja da ne znamo držati ljude odgovornim za ono što rade.
Potrošićemo i sljedećeg, boljeg, predsjednika, direkora/direktoricu, trenera...
Pa koga ces okrivit kad su na kraju prosle sezone rekli da se samo desio niz bespretnih okolnosti :lol:
Napravili su takav sistem u klubu da jednostavno niko ne moze biti okrivljen, ni za sta! Nema sportskog direktora vec neki **** bord direktora. Gdje to ima na svijetu?!
Postaviti ihtijarevica odgovornog za sportski segment je gora stvar nego postaviti hurtica na klupu! Te posljedice cemo tek okusit!

Al koga okrivit za to po tebi? E pa ja ih krivimsve i hocu da svi kolektivno **** iz NASEG Sarajeva!
S istinom sam davno složio pakt

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 avg 2016, 20:43

Kad skontas da ne moze gore, shvatis da si se prevario.

Neka nam je dragi bog na pomoci...

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 22 avg 2016, 20:43

Familiju vam picke jedne balerine i manekeni dobijali ste od mene podrsku i govorio sam da vi niste krivi danas ste nam okrenuli ledja **** vam sve od do i ti harise duljevicu vrijedas dva kurca za usta i supak a ne miliona retardi. JEDINO NE TEBI SASA BALICU!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 22 avg 2016, 20:44

Koliko ova Uprava ne poštuje navijače govori i činjenica da su odmah po završetku utakmice naredili da se pusti glasna muzika sa razglasa da se ne bi čule psovke i uvrede.
Ono što najviše boli sve nas navijače jeste to što se ovakav scenario mogao predvidjeti, i bilo je očito da će se ovo desiti, svima osim našim levatima u Upravi. Jednostavno ostavili su amatera za trenera, doveli par polovnjaka kao pojačanja a riješili se mnogih kvalitetnih igrača u zadnjih godinu dana.
Nešto kontam, a to me najviše i brine, nisu ni ovi u upravi toliki debili da ne vide u kojem pravcu ovo sve ide, zbog toga se bojim jedne druge stvari a to je da moje Sarajevo igra isključivo za kladionice. Sve mi nekako ide na to da nam sa Tanom slijedi najcrnji scenario.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 22 avg 2016, 20:44

dje je onaj **** majkl nabijem te na **** i tebe i tvog havera sa avatra i onog sto sjedi do njega odjavi se sa foruma picko jedna hocemo li i daje dati podrsku tvom treneru i skautu?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 22 avg 2016, 20:44

ElCartel11 je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Šamarat manekene gdje god ih sretnemo!
Igraci su najmanje krivi u svemu ovome. Idi pa samaraj upravu.
Ma sveee
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 avg 2016, 20:45

paulus je napisao/la:Jel onaj nas piligram usta izjavio , pritisak i to . Ako ne dadne ostavku , stvarno se bavimo sa dzubradima bez imalo osjecaja odgovornosti .Takvi vode klubove u crne rupe. Celo je za Hurtica izmislio fudval , mozel ni iko rec sto covjeku nismo dali sansu prije ovog diletanta koji je od Celika Mladosri i Jajca uzo 2 boda
Celo je bio dogovoren od strane uprave na kraju sezone, al Tan nije dozvolio.
Zbog toga je Hurtic ostao.

ALADINN
Kontakt:

Post Postao/la ALADINN » 22 avg 2016, 20:45

ledesma je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:
Igraci su najmanje krivi u svemu ovome. Idi pa samaraj upravu.
Ma sveee
Kako ti samo volis provocirat...
S istinom sam davno složio pakt

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 avg 2016, 20:46

Bojim se, da ce umjesto Hurtica doci isti ili gori trener. Ova uprava nije, da ne zna, nego jednostavno nece da napravi jako FKS!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 avg 2016, 20:46

Evander je napisao/la:slika
Ma lutke nase slatke,ma vidi ih samo kako su slatki,zalizani masala,masala...
:puke: :puke: :puke:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 22 avg 2016, 20:46

slika
ZZ

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 22 avg 2016, 20:47

Memara je napisao/la:
Treba tebe prvo i to dobro :urnebes:
Dođi pič.kice pa šamaraj
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 22 avg 2016, 20:49

“Mislim da nas je rani gol poremetio. Mislim da imamo problema s pritiskom, posebno ovdje na Koševu.
Pa da ti majku .... i pritisak i sve, pritisak od koga? Od praznog Koseva, da bi bilo da je oo u Zvezdi svaki mec po 15-20.000 narko dilera da ti urla

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 22 avg 2016, 20:50

Memara je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:
Mi imamo najjaču ekipu samo imamo lošeg trenera, jel tako? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ne vec za titulu kvazi strucnjak :kafa:
Ja kajem da bi celo i od ovog nes napravio , makar bi mljeli teren, Treba dovest 2 kvalitetna igraca nema dvojbe tu , 10 ako treba i platit al i do trenera je . Pa svega mi ne mogu ga zamislit da pusti emociju, lazem , mogu ga zamislit da place .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 22 avg 2016, 20:52

Treba ovoo udarat gdje se god stigne ovog stumfs na klupi i ove manekene do sad nisam bio za psovanje i udaranje al ovo je prevrsilo mjeru,a sigurno ih nece udarat vecina sa ovog foruma koji su najglasniji igra se tekma ovdje komentarisu i pljuju pravi odraz stanja. Juce ljudi i 2 ligi igrali a sad deru nas na sred Koseva

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 avg 2016, 20:54

Zip je napisao/la:
paulus je napisao/la:Jel onaj nas piligram usta izjavio , pritisak i to . Ako ne dadne ostavku , stvarno se bavimo sa dzubradima bez imalo osjecaja odgovornosti .Takvi vode klubove u crne rupe. Celo je za Hurtica izmislio fudval , mozel ni iko rec sto covjeku nismo dali sansu prije ovog diletanta koji je od Celika Mladosri i Jajca uzo 2 boda
Celo je bio dogovoren od strane uprave na kraju sezone, al Tan nije dozvolio.
Zbog toga je Hurtic ostao.
Ja sam istu tu pricu cuo,ali licno u nju ne vjerujem jer se pokazalo da su skloni lazima i plasiranju laznih prica da bi sebe oprali.
Sjecas se onog Dininog istupa kada je mahao navodnim pismom podrske od Tana za Jesica. Na kraju ispade da je slagao,znas uostalom kako je sve ispalo i kako se zavrsilo. Zato i u ovu pricu ne vjerujem bas. Mislim da su oni kontali da Hurtic moze nesto rezultatski napraviti,a usput preko njega mogu lahko puno toga zavrsiti.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 22 avg 2016, 20:54

:cry: :cry: :cry: :cry:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 22 avg 2016, 20:54

ledesma je napisao/la: Dođi pič.kice pa šamaraj
Vidi ti naseg huligancica sa sjevera sto je nervozan :urnebes:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 22 avg 2016, 20:55

Vratite ove uhljupe u Tuzlu sve do jednog uvedite pionire ako ne znate kadete bilo koga necu da gledam zalizane pe dere na terenu,nije ni cudo sto ode Benko

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], enzo1, Hamagara, KarloIvandic i 27 gostiju.