Sta je to velicanstveno,Sarajevo ostvarilo 36% pobjeda,26% nerjesenih i 38% poraza a Zeljo ostvario 38% pobjeda,26% nerjesenih i 36% poraza.Isto tako imao dvije pobjede vise u medjusobnim susretima prije rata a fudbal se nije igrao samo u bivsoj Juoslaviji nego i poslije nje kao i U Evropi.HZ_ilidzaa je napisao/la:Malo o Historiji FK Sarajevo
http://www.bihsoccer.com/index.php?s=al ... ih_yu_liga
OVO DVOJE GOVORI SVE !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
DVIJE TITULE bivse Yuge za raju sa uskotracne pruge!!dino lj je napisao/la:Sta je to velicanstveno,Sarajevo ostvarilo 36% pobjeda,26% nerjesenih i 38% poraza a Zeljo ostvario 38% pobjeda,26% nerjesenih i 36% poraza.Isto tako imao dvije pobjede vise u medjusobnim susretima prije rata a fudbal se nije igrao samo u bivsoj Juoslaviji nego i poslije nje kao i U Evropi.HZ_ilidzaa je napisao/la:Malo o Historiji FK Sarajevo
OVO DVOJE GOVORI SVE !
Jel ko reko da je nesto velicanstveno , samo postavio link a ti si zakljucio da to nije velicanstveno !!
Nije nista velicanstveno, ali ne znam sto se javljas kad vidis i sam tabelu.Mi 5., vi 7. Kakve sad veze ima postotak pobjeda, poraza?dino lj je napisao/la:Sta je to velicanstveno,Sarajevo ostvarilo 36% pobjeda,26% nerjesenih i 38% poraza a Zeljo ostvario 38% pobjeda,26% nerjesenih i 36% poraza.Isto tako imao dvije pobjede vise u medjusobnim susretima prije rata a fudbal se nije igrao samo u bivsoj Juoslaviji nego i poslije nje kao i U Evropi.HZ_ilidzaa je napisao/la:Malo o Historiji FK Sarajevo
OVO DVOJE GOVORI SVE !
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Za nikad izvini
Prvo o štimanju priča navijač kluba kojeg je tužilaštvo u Bohumu etiketiralo prošle godine za namještanje.O navijačima priča čovjek koji je doživio mnoga navijačka poniženja od parole "GDJE GOD BILI UVIJEK SMO KORAK ISPRED VAS",poniženja na derbiju itd,a da ne pričam o vašem ne postojanju na gostujućim utakmicama tima kojeg tako zdušno preko foruma branite.Te gostujuće utakmice i vašu posjetu na istim smatram za ogledalo vaše grupe i vas samih i veliku sramotu(30 ljudi u kupu u BL).I još kada pričamo o historiji da ispravim jednu laž tm nije 87 nego 88,i to da se zna.
Prvo o štimanju priča navijač kluba kojeg je tužilaštvo u Bohumu etiketiralo prošle godine za namještanje.O navijačima priča čovjek koji je doživio mnoga navijačka poniženja od parole "GDJE GOD BILI UVIJEK SMO KORAK ISPRED VAS",poniženja na derbiju itd,a da ne pričam o vašem ne postojanju na gostujućim utakmicama tima kojeg tako zdušno preko foruma branite.Te gostujuće utakmice i vašu posjetu na istim smatram za ogledalo vaše grupe i vas samih i veliku sramotu(30 ljudi u kupu u BL).I još kada pričamo o historiji da ispravim jednu laž tm nije 87 nego 88,i to da se zna.
Samo trebao bi da znas(ne znam koliko imas godina)da za tu drugu titulu mozez upravo najvise zahvaliti toj raji sa uskotracne pruge,sjeti (ili pitaj starije)samo zadnjeg kola u kojem je Zeljo igrao sa Hajdukom na Kosevu i Hajduku je bila potrebna bilo kakva pobjeda i vi nikada ne bi uzeli titulu bez obzira na vas rezultat u Skoplju.Zeljo je tu utakmicu odigrao cestito i posteno kao i uvjek pa je nakon vodstva Hajduka u prvom poluvremenu od 3:0 uspio na kraju izvuci nerjesen rezultatkoji nama nije znacio nista a vama donio titulu.FCS-FCS je napisao/la:DVIJE TITULE bivse Yuge za raju sa uskotracne pruge!!dino lj je napisao/la:Sta je to velicanstveno,Sarajevo ostvarilo 36% pobjeda,26% nerjesenih i 38% poraza a Zeljo ostvario 38% pobjeda,26% nerjesenih i 36% poraza.Isto tako imao dvije pobjede vise u medjusobnim susretima prije rata a fudbal se nije igrao samo u bivsoj Juoslaviji nego i poslije nje kao i U Evropi.HZ_ilidzaa je napisao/la:Malo o Historiji FK Sarajevo
OVO DVOJE GOVORI SVE !
Jel ko reko da je nesto velicanstveno , samo postavio link a ti si zakljucio da to nije velicanstveno !!
Za Butmiran valjda se fudbal i igra da se ostvari povoljniji rezultat i uspjeh a ne samo onako da odigras utakmicu,eto zato je bitan postotak.
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
nije tacno, i da ste izgubili utakmicu mi bi bili prvacidino lj je napisao/la: Samo trebao bi da znas(ne znam koliko imas godina)da za tu drugu titulu mozez upravo najvise zahvaliti toj raji sa uskotracne pruge,sjeti (ili pitaj starije)samo zadnjeg kola u kojem je Zeljo igrao sa Hajdukom na Kosevu i Hajduku je bila potrebna bilo kakva pobjeda i vi nikada ne bi uzeli titulu bez obzira na vas rezultat u Skoplju.Zeljo je tu utakmicu odigrao cestito i posteno kao i uvjek pa je nakon vodstva Hajduka u prvom poluvremenu od 3:0 uspio na kraju izvuci nerjesen rezultatkoji nama nije znacio nista a vama donio titulu.
Za Butmiran valjda se fudbal i igra da se ostvari povoljniji rezultat i uspjeh a ne samo onako da odigras utakmicu,eto zato je bitan postotakzato
Nije Sarajevu ništa trebalo http://hr.wikipedia.org/wiki/Prvenstvo_ ... u_1984./85.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
[/quote]Samo trebao bi da znas(ne znam koliko imas godina)da za tu drugu titulu mozez upravo najvise zahvaliti toj raji sa uskotracne pruge,sjeti (ili pitaj starije)samo zadnjeg kola u kojem je Zeljo igrao sa Hajdukom na Kosevu i Hajduku je bila potrebna bilo kakva pobjeda i vi nikada ne bi uzeli titulu bez obzira na vas rezultat u Skoplju.Zeljo je tu utakmicu odigrao cestito i posteno kao i uvjek pa je nakon vodstva Hajduka u prvom poluvremenu od 3:0 uspio na kraju izvuci nerjesen rezultatkoji nama nije znacio nista a vama donio titulu.
Za Butmiran valjda se fudbal i igra da se ostvari povoljniji rezultat i uspjeh a ne samo onako da odigras utakmicu,eto zato je bitan postotak.
eh od te utakmice mi "mrzimo"(citaj ne volimo) porodicu Osim...javna tajna je da je Osim htio pusti utakmicu Hajduku kako mi ne bismo osvojili...Da nije Mese Bazdarevica(kojeg mi vise stujemo nego Pasica) i da nije nadero se na igrace qrac bi mi osvojili...
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 21 nov 2010, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Jarane, vidis po tabeli da smo bolji bili.dino lj je napisao/la:Samo trebao bi da znas(ne znam koliko imas godina)da za tu drugu titulu mozez upravo najvise zahvaliti toj raji sa uskotracne pruge,sjeti (ili pitaj starije)samo zadnjeg kola u kojem je Zeljo igrao sa Hajdukom na Kosevu i Hajduku je bila potrebna bilo kakva pobjeda i vi nikada ne bi uzeli titulu bez obzira na vas rezultat u Skoplju.Zeljo je tu utakmicu odigrao cestito i posteno kao i uvjek pa je nakon vodstva Hajduka u prvom poluvremenu od 3:0 uspio na kraju izvuci nerjesen rezultatkoji nama nije znacio nista a vama donio titulu.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
@hz ildza
ko god ti je to prico totalni je debil,cc boze dragi koliko vas truju mrznjom da je za nepovjerovat,fakat ispadate pravi sektasi
ko god ti je to prico totalni je debil,cc boze dragi koliko vas truju mrznjom da je za nepovjerovat,fakat ispadate pravi sektasi
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Evo i tebi link prije nego opet počneš pisati gluposti, pa pogledaj da uopće ta utakmica nije odlučivala prvaka ; http://hr.wikipedia.org/wiki/Prvenstvo_ ... u_1984./85.HZ_ilidzaa je napisao/la:
eh od te utakmice mi "mrzimo"(citaj ne volimo) porodicu Osim...javna tajna je da je Osim htio pusti utakmicu Hajduku kako mi ne bismo osvojili...Da nije Mese Bazdarevica(kojeg mi vise stujemo nego Pasica) i da nije nadero se na igrace qrac bi mi osvojili...
ps. u browseru dodati na kraju tačku
suntu jeu je napisao/la:Evo i tebi link prije nego opet počneš pisati gluposti, pa pogledaj da uopće ta utakmica nije odlučivala prvaka ; http://hr.wikipedia.org/wiki/Prvenstvo_ ... u_1984./85.HZ_ilidzaa je napisao/la:
ama pusti bolan,to veze nema sa zivotom vidis da ih truju po nekim ultra sega mega forumima
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
ti pojma nemas pitaj igrace iz tog vremena sta bi bilo da je Hajduk pobjedio.kirba je napisao/la:nije tacno, i da ste izgubili utakmicu mi bi bili prvacidino lj je napisao/la: Samo trebao bi da znas(ne znam koliko imas godina)da za tu drugu titulu mozez upravo najvise zahvaliti toj raji sa uskotracne pruge,sjeti (ili pitaj starije)samo zadnjeg kola u kojem je Zeljo igrao sa Hajdukom na Kosevu i Hajduku je bila potrebna bilo kakva pobjeda i vi nikada ne bi uzeli titulu bez obzira na vas rezultat u Skoplju.Zeljo je tu utakmicu odigrao cestito i posteno kao i uvjek pa je nakon vodstva Hajduka u prvom poluvremenu od 3:0 uspio na kraju izvuci nerjesen rezultatkoji nama nije znacio nista a vama donio titulu.
Za Butmiran valjda se fudbal i igra da se ostvari povoljniji rezultat i uspjeh a ne samo onako da odigras utakmicu,eto zato je bitan postotakzato
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Ne bi bilo ništa osim što bi Sarajevo bilo na + 2
Evo poredak ;
Poredak Klub Ut Pb N Pz Pr Ps RP Bod
1. FK Sarajevo 34 19 10 5 51 30 +21 48
2. Hajduk Split 34 16 12 6 65 42 +23 44
3. Partizan Beograd 34 14 11 9 46 34 +12 39
4. Crvena zvezda Beograd 34 16 6 12 63 38 +25 42
5. Vardar Skoplje 34 16 5 13 67 58 +9 35
6. Dinamo Zagreb 34 14 8 12 47 38 +9 36
7. Željezničar Sarajevo 34 11 12 11 53 46 +7 34
8. NK Rijeka 34 12 10 12 49 48 +1 34
9. Sutjeska Nikšić 34 11 11 12 41 42 -1 33
10. Priština 34 13 6 15 44 49 -5 32
11. Velež Mostar 34 10 12 12 39 44 -5 32
12. NK Osijek 34 12 7 15 37 46 -9 31
Evo poredak ;
Poredak Klub Ut Pb N Pz Pr Ps RP Bod
1. FK Sarajevo 34 19 10 5 51 30 +21 48
2. Hajduk Split 34 16 12 6 65 42 +23 44
3. Partizan Beograd 34 14 11 9 46 34 +12 39
4. Crvena zvezda Beograd 34 16 6 12 63 38 +25 42
5. Vardar Skoplje 34 16 5 13 67 58 +9 35
6. Dinamo Zagreb 34 14 8 12 47 38 +9 36
7. Željezničar Sarajevo 34 11 12 11 53 46 +7 34
8. NK Rijeka 34 12 10 12 49 48 +1 34
9. Sutjeska Nikšić 34 11 11 12 41 42 -1 33
10. Priština 34 13 6 15 44 49 -5 32
11. Velež Mostar 34 10 12 12 39 44 -5 32
12. NK Osijek 34 12 7 15 37 46 -9 31
Sarajevo je proslavilo kući titulu u predzadnjem kolu
[youtube][/youtube]
E moji Pitari, sramota je da vas Manijak uči vašoj povijesti!

[youtube][/youtube]
E moji Pitari, sramota je da vas Manijak uči vašoj povijesti!

HZ_ilidzaa je napisao/la:Samo trebao bi da znas(ne znam koliko imas godina)da za tu drugu titulu mozez upravo najvise zahvaliti toj raji sa uskotracne pruge,sjeti (ili pitaj starije)samo zadnjeg kola u kojem je Zeljo igrao sa Hajdukom na Kosevu i Hajduku je bila potrebna bilo kakva pobjeda i vi nikada ne bi uzeli titulu bez obzira na vas rezultat u Skoplju.Zeljo je tu utakmicu odigrao cestito i posteno kao i uvjek pa je nakon vodstva Hajduka u prvom poluvremenu od 3:0 uspio na kraju izvuci nerjesen rezultatkoji nama nije znacio nista a vama donio titulu.
eh od te utakmice mi "mrzimo"(citaj ne volimo) porodicu Osim...javna tajna je da je Osim htio pusti utakmicu Hajduku kako mi ne bismo osvojili...Da nije Mese Bazdarevica(kojeg mi vise stujemo nego Pasica) i da nije nadero se na igrace qrac bi mi osvojili...[/quote]
Istina za Bazdarevica na izlasku sa terena u poluvremenu je svasta nagovorio pojedinim igracima, molio bi te da ovim sveznalicama posteno kazez sta bi bilo da je Hajduk pobjedio jer ocito pojma nemaju.Nisam siguran da je Osim htio prodati utakmicu nije takav tip(slusao sam jednom pokojnog Joleta Musu koji je javno rekao da je Osim jedini covjek u ono vrijeme koji nikome nije htio prodati tekmu.Tu tekmu su trebali prodati pojedini igraci(Taso,Cipe i jos par njih) ali su ih Mesa i Svabo u tome sprjecili.Pozdrav
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Jeste li vi ludi djeco ?
Evo gore vam je čika Suntu ispričao istinu.

Vidiš li bolan da sad pricaju u nekoj "javnoj tajni" u kojoj je Osim ucinio sve da titula ode Hajduku samo da ne ode Hrenovkama
....ali u po frke uleti Meša koji im se svima nayebo majki, pocevsi od samog Osima, svi se prepali i odjednom zaigrali i donijeli titulu Hrenovkama
, a Meša je cijenjeniji od Paje u tim krugovima
I sve to pricaju i prepricavaju djeca koji nisu bila ni u mudima kad se sve to zbivalo, ali neko je to vjerno prenosio sa koljena na koljeno...stari mitovi se brižno njeguju ,a novi mitomani se samo štancaju...tako da ovaj mitoman sa Ilidže je pun "provjerenih informacija" i "javnih tajni"
Lijepo je biti uredno mentalno njegovani DIV , nedo Bog nikome
strašno.

I sve to pricaju i prepricavaju djeca koji nisu bila ni u mudima kad se sve to zbivalo, ali neko je to vjerno prenosio sa koljena na koljeno...stari mitovi se brižno njeguju ,a novi mitomani se samo štancaju...tako da ovaj mitoman sa Ilidže je pun "provjerenih informacija" i "javnih tajni"

Lijepo je biti uredno mentalno njegovani DIV , nedo Bog nikome

U kakvoj to organizaciji mogu ici te grupe kad hladno zaustave bus ispred restorana i napadnu ljude koji su tu dosli da rucaju??Butmiran je napisao/la: Da, jeste tesko prebiti nekog u napadu 76 na 5.

@ Mandrak
Ova današnja djeca nisu normalna. Kako, na koji način je Sarajevo moglo dovesti u pitanje titulu nakon 4 čista boda i proslave kod kuće u predzadnjem kolu ? Eno ima gore video, pa neka ga ovi mantraši i sljedbenici teorija zavjere pogledaju.
Ova današnja djeca nisu normalna. Kako, na koji način je Sarajevo moglo dovesti u pitanje titulu nakon 4 čista boda i proslave kod kuće u predzadnjem kolu ? Eno ima gore video, pa neka ga ovi mantraši i sljedbenici teorija zavjere pogledaju.
Trenutno korisnika/ca: hase73, supervizor, ubipara i 42 gosta.