Valencija,City nije igrao lose,nego je United igrao dobro. Sama cinjenica da smo imali 22 suta u odnosu na njihovih 8 sve govori.Valencia je napisao/la:A ispalim ja i odavde pokoju otrovnu strelicuTrasimaco je napisao/la:Valencia, ti si u nasem taboru, majku mu. Deder ti tu energiju preusmjeri na neki drugi (nama mrzak) topik, da se bar malo ismijem.. Samo sam danas na ovoj temi napis'o da Siti treba otjerati u Seriu A jer igraju ocajno lose, a simpatizeri te lige imaju otporan zeludac,.. Na kraju nisam mog'o ne prokomentarisati Nojera koji me danas bas slatko nasmijao
.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- majestic24
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ti si izjavio da Nania treba prodat. Znaci kakva prva postava, po tebi on nema mjesta u klubu i gotovo. Znaci gori je od jednog Parka, Obertana itd. Jesi to ovdje napisao? Jesi, i nemoj se sad izvlacit. Valencia i Park su igrali, jer trce ko ludi i obavljaju sve zadatke sto Fergie trazi od njih u odbrani. Nani to nece i ne moze da radi. Ali je cinjenica da je on uz Rooneya Unitedov najbolji igrac u napadu. Ekipa je izgledala jadno protiv Barce, i sigurno bi bilo bolje da je Nani igrao. Pokazao je vise u zadnjih 20 minuta nego ostali napadaci (minus Rooneya) u 90. Ali ne, njega treba prodat jer veliki i stari znalac Valencia je vidio da od njega nema nista. Tvoje price da Nani nije stabilan su ciste gluposte, on je bio najbolji asistent lige. Tu je kraj price.Valencia je napisao/la:Jeste i Braun je odigrao fantasticno (za njegove standarde) tu sezoni i to mu je jedina koju je u kontinuitetu odigrao kako treba. Sve ostalo je manje vise tragi komedijaCartman je napisao/la:Najvece gluposti su tvoji postovi. Cuj O'Shea imao odlicnu sezonu 2007/08, i u istoj recenici kaze kako Brown ne valja. A on je bio medju boljim igracima bas te sezone. Bio standardan na desnom beku, i cak asistirao Ronaldu u finalu. I Brown je dao mnogo za klub, i tako pricat o covjeku koji je igrao za United vise od 10 godina, dosta govori o tebi i tvojim fiks idejama. U tebe je svaki igrac ili katastrofa ili genijalan. Primjer Nani, covjek razvaljuje, ali ti to ne mozes priznat jer si jednom reko da ga treba prodat, pa se sad eto ne mozes predomislit neko izmisljas sve ludja i ludja objasnjenja za njegove odlicne igre..
O tebi najbolje govori to sto na osnovu jedne utakmice donosis zakljucke. Iz nacina izrazavanja se vidi da si mlad momak, tako da mogu razumjeti. Ovako sam i sam razmislj'o kada sam bio na pocetku dvadesetih. Poslije neces donositi ovako ishitreno zakljucke, vidjet ces. Sve je to dugotrajni proces sazrijevanja, a covjek sazrijeva dok je ziv da bi na kraju umro zelen.
Sto se tice Nanija,.. Sve moje tvrdnje je zapecatio Sir Aleks koji je u najvaznijem dijelu sezone Nanija poslo na klupu. Je l' se tu vise ima bilo sta dodati!?
Ako on pocne igrati u kontinuitetu dobro (znamo da moze povremeno), meni ce biti izuzetno drago i prvi cu ga pohvaliti. Al' ne mogu ga hvaliti samo zato sto igra za klub koji simpatisem. Da mi je dijete, ne mogu. To se suprostavlja mojim principima.
Berbatov i Anderson su mi bili izuzetno dragi igraci, dragi su mi i sada,.. Al' to ne mjenja cinjenicu da ne igraju ni priblizno dobro kako se od njih ocekivalo. Ne mogu lagati sebe i ostali i tvrditi drugacije. Takvo ponasanje nije dio mene.
A naravno da je Berbatov totalno razocaranje. Cuj bit najbolji strijelac lige, pa to je katastrofa.
Pises duge postove, gdje napises toliku kolicinu gluposti da to ni Virtual i harishp u timu ne mogu ponovit.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 08 avg 2011, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja sam godinama bio siguran da Brown i Ferguson imaju neku aferu i slično, pa ga je zato ovaj držao sve ove godine. Dečko je najgori igrač Uniteda od kako ja pratim fudbal. Ne mogu se nabrojati svi golovi koje je skrivio...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
i to jeste cudno po meni najbolji golman na svijetu medu ovima mladima..loris je kralj stvarno ima refleksa kao kasiljas i sve brani ...i onda mozda i druga solucija umjesto de gea bio bio akinfejev ..taj momak stvarno je medu 3 po meni..nista slabiji od lorisa..i mi dovedemo de gea al eto ima jos vremena cekacemo sta ce da pokaze...drago mi je da nam je dzekinjo dao gol al sam siguran da bi stari van de sar on odbranio al eto nema veze...pobijeda je ipak nasa))red devil88 je napisao/la:Valencia je napisao/la:De Gea je za mene nepoznat golman. Ne moze se o igracu suditi nakon jedne utakmice. Al' meni je nekako cudno sto niko nije doveo Lorisa. On je definitivno savrsen golman u svakom pogledu,.. Uglavnom prima ono sto niko ne moze odbraniti.
Samo me strah da Manco ne upadne u jos jedan crni period kakav je bio onaj nakon oprostoja Smajhela. Golman puno znaci.
A sto se tice Nojera, on je kao Bartez, kada ga ide - brani sve, kada ga ne ide - moze primiti sve. Bice da je u pitanju neki problem sa glavom. Neka njega u Bajernu, da se mogu ponekad nasmijati
.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Danas kao i što se očekivalo, pao trofej. I ako je City vodio nakon prvog poluvremena, ja sam bio uvjeren da ćete pobijediti. One golove koje su dali su blago rečeno bezveze, i iznenada.
Young i Nani su strašno prodorni. Kada Chicharito bude u igri, ovo će još bolje da izgleda. Svaka čast Wellbecku, ali Inzaghi ima bolji njuh za gol. Posebno bih izdvojio Portugalca, koji će ove sezone biti jači nego ikada!
O Fergusonu je suvišno govoriti. Nakon vodstva Citya od 2:0 i očekivanja da će mijenjati nešto u ofanzivi, on uvodi dva štopera koji su odigrali bez greške. Mali Jones je pravi nasljednik Fergusona, odlična percepcija!
Mislim kako je danas divno biti Bosanac i Hercegovac, a navijač ili simpatizer Uniteda. Edin pogodio, trofej uračunat. Još jednom čestitke!
Young i Nani su strašno prodorni. Kada Chicharito bude u igri, ovo će još bolje da izgleda. Svaka čast Wellbecku, ali Inzaghi ima bolji njuh za gol. Posebno bih izdvojio Portugalca, koji će ove sezone biti jači nego ikada!
O Fergusonu je suvišno govoriti. Nakon vodstva Citya od 2:0 i očekivanja da će mijenjati nešto u ofanzivi, on uvodi dva štopera koji su odigrali bez greške. Mali Jones je pravi nasljednik Fergusona, odlična percepcija!
Mislim kako je danas divno biti Bosanac i Hercegovac, a navijač ili simpatizer Uniteda. Edin pogodio, trofej uračunat. Još jednom čestitke!
Siti uopste nema izdefinisan stil igre. Oni igraju na 'ho ruk' i na individualni kvalitet pojedinaca,.. Potpuno rastimana ekipa, bez imalo kompaktnosti, hemije i timskog duha. Oni velikom protivniku ne mogu dati gol iz neke izradjene akcije,.. Losa ekipa koja ne moze pokazati koliko je zapravo Junajted kvalitetan u ovoj sezoni. Meni ce biti bolje mjerilo Sandrlend i Everton u gostima nego ovakav Siti na neutralnom terenu.majestic24 je napisao/la:Valencija,City nije igrao lose,nego je United igrao dobro. Sama cinjenica da smo imali 22 suta u odnosu na njihovih 8 sve govori.Valencia je napisao/la:A ispalim ja i odavde pokoju otrovnu strelicuTrasimaco je napisao/la:Valencia, ti si u nasem taboru, majku mu. Deder ti tu energiju preusmjeri na neki drugi (nama mrzak) topik, da se bar malo ismijem.. Samo sam danas na ovoj temi napis'o da Siti treba otjerati u Seriu A jer igraju ocajno lose, a simpatizeri te lige imaju otporan zeludac,.. Na kraju nisam mog'o ne prokomentarisati Nojera koji me danas bas slatko nasmijao
.
A Mancester je bio na svom uobicajenom nivou iz prosle sezone,.. Nista sto bi me navelo na pomisao da su jaci u odnosu na proslu sezonu. Jedino moze biti obecavajuce ako Velbek i Keverli nastave sa dobrim igrama,.. Al' sa tako mladim momcima se nikada ne zna, prognoze su nezahvalne,.. Tek nakon 10ak kola mozemo procjenjivati njihove mogucnosti u buducnosti. Nakon jedne utakmice - djetinjasto i neozbiljno!!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- majestic24
- Kontakt:
Joj,vi sudite De Gei nakon jedne utakmice. Pa koliko je samo Loris imao kikseva do sada,a da nespominjem Neuera.
OTNYS_YNWA -mislis Jones je pravi nasljednik Ferdinanda???
OTNYS_YNWA -mislis Jones je pravi nasljednik Ferdinanda???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Sir Matt
- Kontakt:
Prika , pripremi pepeo da se pospeš ...Valencia je napisao/la: Ako on pocne igrati u kontinuitetu dobro (znamo da moze povremeno), meni ce biti izuzetno drago i prvi cu ga pohvaliti. Al' ne mogu ga hvaliti samo zato sto igra za klub koji simpatisem. Da mi je dijete, ne mogu. To se suprostavlja mojim principima.
Od kraja Februara , dakle od povratka Valencie naš Nani je počeo od prve minute protiv dole navedenih , velikih ekipa :
Liverpool A
Marseille H
Chelsea H
Man City N
Everton H
Schalke H
Arsenal A
Propustio :
Chelsea A
Schalke A
Chelsea H
Barcelona N
Nećemo pretjerivati prika . Zasipalo ga se pogrdnim riječima kad je bio sličan Obertanu a sad ako nije Ronaldo nije nikakv igrač . Nije ništa ako ne odigra svaku prokletu utakmicu u konkurenciji Valencie , Giggsa koji dan danas lomi kičme te tad odličnog Parka . U stvari , proglašen je najboljim igračem kluba po izboru navijača . To valjda neki khurac znači ?! Ti si manjina . I tako .

"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

ovo je stvarno ponižavanje pretplačenih igračića
Zadnja izmjena: ja.neron, dana/u 08 avg 2011, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
- majestic24
- Kontakt:
Valencia je napisao/la:
Siti uopste nema izdefinisan stil igre. Oni igraju na 'ho ruk' i na individualni kvalitet pojedinaca,.. Potpuno rastimana ekipa, bez imalo kompaktnosti, hemije i timskog duha. Oni velikom protivniku ne mogu dati gol iz neke izradjene akcije,.. Losa ekipa koja ne moze pokazati koliko je zapravo Junajted kvalitetan u ovoj sezoni. Meni ce biti bolje mjerilo Sandrlend i Everton u gostima nego ovakav Siti na neutralnom terenu.
A Mancester je bio na svom uobicajenom nivou iz prosle sezone,.. Nista sto bi me navelo na pomisao da su jaci u odnosu na proslu sezonu. Jedino moze biti obecavajuce ako Velbek i Keverli nastave sa dobrim igrama,.. Al' sa tako mladim momcima se nikada ne zna, prognoze su nezahvalne,.. Tek nakon 10ak kola mozemo procjenjivati njihove mogucnosti u buducnosti. Nakon jedne utakmice - djetinjasto i neozbiljno!!
Ma yebote stil. Cesto ga i mi nemamo pa osvaja trofeje.
Ekipa,u kojoj svako drugi igrac vrijedi preko 40 mill funti,nemoze biti nikako losa pa makar igrali nogomet guzicom.
Vjerujem da shvatate kako ce biti kikseva na pocetku sezone i da je Unitedu na neki nacin to zastitni znak. Tako cu sad odmah zamoliti one koji vec imaju spremne kritike kako nekog treba prodati, otjerati, poslati na klupu, u rezerve, strijeljati ga ili sta sve ne - da se suzdrze od ovakvih komentara ako se navedeno desi. Hvala.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Je li ovo prvi put da Cleverley i Welbeck igraju fudbal u svom zivotu? Ili si ih ti gledao po prvi put? Obojica su dokazani u Premiershipu i reprezentativci u mladjim kategorijama, a Welbeck sad i u A selekciji. Welbeck je isto tako prije 2 sezone odigrao skoro 20 utakmica za United. Svi znamo o kakvom se igracu radi. Nego koliko ti je trebalo da vidis da je Nani kloc? Jesi odma iz prve, jer ipak je on toliki antitalenat da ne treba 10 utakmica za to.Valencia je napisao/la:
Siti uopste nema izdefinisan stil igre. Oni igraju na 'ho ruk' i na individualni kvalitet pojedinaca,.. Potpuno rastimana ekipa, bez imalo kompaktnosti, hemije i timskog duha. Oni velikom protivniku ne mogu dati gol iz neke izradjene akcije,.. Losa ekipa koja ne moze pokazati koliko je zapravo Junajted kvalitetan u ovoj sezoni. Meni ce biti bolje mjerilo Sandrlend i Everton u gostima nego ovakav Siti na neutralnom terenu.
-
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:Jos netreba zaboraviti da je ovo ekipa za buducnost. Pa onaj Smaling...kako Ferguson zna naci mlade igrace. Pa majke mi,ja ga nebi dao ni za jednog drugog stopera na svijetu (osim ria i vidica). Onaj Jones isto dobar. Young se jos trazi. I danas je bio solidan a gore od ovoga nemoze. Sta tek reci za jednog Welbacka,ubija.Bosco je napisao/la:Čestitam. Sila ste. Ove godine Mancho će da se prošeta ligom, još ako dođe Sneijder ili neki sličan veznjak, uff.
Iskreno,kad bi Ando i Cleverly mogli zadrzati danasnju razinu igre,ja nebi ni zelio da Sneider dodje.
od mladih po meni samo makeda nije nesto ostali su super taj mi momak nikako ne sijeda malo previse petlja kad trci kao da krampa nema nekog stila sve na horuk dao ona dva gola po tome ga svi i znaju..a smailing je majstro igrao je za fulham tad je fulham imao najbolju odbranu lige..mislim samo oko 20 komada da su primili nevjerovatno to je bilo prije 2 godine mislim..i ovaj momak iz blekburna je straha bas me podsjeca na vidica ide u svaki duel sa 150% snage..bice pravi voda odbrane jer ferdinand nece jos dugo .. rafael i fabio i nekako smo uv9ijek imali super zadnju liniju odbrana uvijek super pa se nadam da ce se i de gea sad uklopiti i poceti da rastura momak je jos mlad al je jak..vjerujem u njega...trebao bi nam jos snaider...znace se za 5 dana mislim gdje ce i sta ce..nadam se da ce doci na teatar snova)))
Ovo je čak bolje i od one akcije za 1:1 u finalu LP, ovo je nešto što nismo dosad imali, a što nam treba ako hoćemo da pariramo jačim ekipama... kad kažem pariramo ne mislim na rezultat, nego na posjed lopte, broj prilika, znači da nametnemo svoj stil igre...ja.neron je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovo je stvarno ponižavanje pretplačenih igračića
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Macheda ima ogromne probleme u svojoj igri. Kao prvo prijem lopte, dodavanja i brzina. On mora negdje na posudbu u Englesku. Makar i u Championship ako nece bit standardan u Premier Ligi. Bio je na nivou sa Welbeckom, a trenutno je daleko iza. Ima i on potencijala i nos za gol, ali mora jedno vrijeme igrat standardno da se vidi moze li u Unitedu. Welbeck je nenormalno napredovao za godinu dana, moze to i Macheda. Jer kad United dovede tako mladog igraca iz inostranstva, onda je sigurno da ima talenta, ali treba mu i malo srece. Eno Petrucci je bio najveci talenat Italije u svojoj generaciji, pa su ga povrede unistile. Mozda se uspije vratit na taj nivo ove sezone, konacno je ozdravio.Giggs-Kralj je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Jos netreba zaboraviti da je ovo ekipa za buducnost. Pa onaj Smaling...kako Ferguson zna naci mlade igrace. Pa majke mi,ja ga nebi dao ni za jednog drugog stopera na svijetu (osim ria i vidica). Onaj Jones isto dobar. Young se jos trazi. I danas je bio solidan a gore od ovoga nemoze. Sta tek reci za jednog Welbacka,ubija.Bosco je napisao/la:Čestitam. Sila ste. Ove godine Mancho će da se prošeta ligom, još ako dođe Sneijder ili neki sličan veznjak, uff.
Iskreno,kad bi Ando i Cleverly mogli zadrzati danasnju razinu igre,ja nebi ni zelio da Sneider dodje.
od mladih po meni samo makeda nije nesto ostali su super taj mi momak nikako ne sijeda malo previse petlja kad trci kao da krampa nema nekog stila sve na horuk dao ona dva gola po tome ga svi i znaju..)
- majestic24
- Kontakt:
Ma nije se Cris naigrao u Fulhamu. On je u dvije sezone imao samo 10 ak nastupa. Ono sto Hodgson tada nije vidio,vidio je Ferguson i doveo ga na OLd trafford sto se sada pokazala kao odlicna inesticija.Giggs-Kralj je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Jos netreba zaboraviti da je ovo ekipa za buducnost. Pa onaj Smaling...kako Ferguson zna naci mlade igrace. Pa majke mi,ja ga nebi dao ni za jednog drugog stopera na svijetu (osim ria i vidica). Onaj Jones isto dobar. Young se jos trazi. I danas je bio solidan a gore od ovoga nemoze. Sta tek reci za jednog Welbacka,ubija.Bosco je napisao/la:Čestitam. Sila ste. Ove godine Mancho će da se prošeta ligom, još ako dođe Sneijder ili neki sličan veznjak, uff.
od mladih po meni samo makeda nije nesto ostali su super taj mi momak nikako ne sijeda malo previse petlja kad trci kao da krampa nema nekog stila sve na horuk dao ona dva gola po tome ga svi i znaju..a smailing je majstro igrao je za fulham tad je fulham imao najbolju odbranu lige..mislim samo oko 20 komada da su primili nevjerovatno to je bilo prije 2 godine mislim..i ovaj momak iz blekburna je straha bas me podsjeca na vidica ide u svaki duel sa 150% snage..bice pravi voda odbrane jer ferdinand nece jos dugo .. rafael i fabio i nekako smo uv9ijek imali super zadnju liniju odbrana uvijek super pa se nadam da ce se i de gea sad uklopiti i poceti da rastura momak je jos mlad al je jak..vjerujem u njega...trebao bi nam jos snaider...znace se za 5 dana mislim gdje ce i sta ce..nadam se da ce doci na teatar snova)))
Ono sto najvise ohrabruje je to sto ovo nije bila jedina ovakva akcija u toku utakmice. Bilo ih je mnogo vise, samo sto nije bilo zadnjeg pasa. Znaci nije slucajnost. Govorio sam da komplikuju i da to treba ici jednostavnije. 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Kad smo već kod ponižavanja...ja.neron je napisao/la:ovo je stvarno ponižavanje pretplačenih igračića
http://soccerblogvideo.****/201 ... -cole.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Premotaj video na 0:15

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
e za to nam treba taj famozni snaider...Trasimaco je napisao/la:Ono sto najvise ohrabruje je to sto ovo nije bila jedina ovakva akcija u toku utakmice. Bilo ih je mnogo vise, samo sto nije bilo zadnjeg pasa. Znaci nije slucajnost. Govorio sam da komplikuju i da to treba ici jednostavnije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.