Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

maxuz baxuz
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la maxuz baxuz » 23 avg 2011, 13:01

Reufe bolan ohladi malo. Vidis da ti nepije vode. Osjedices.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 23 avg 2011, 13:02

The Prodigy je napisao/la:
floyd je napisao/la:Trebao je nekako preskocit Zagreb ili Beograd, i padobranom se spustit iznad Trebevica, jel? :lol: :lol:

Ima li jos neko ko mu je brojao svaki gutljaj u Budvi?? Koje je objasnjenje za ovo gazenje po Engleskoj? Dzeko je takav alkos da je postao imun!? !:lol: :lol: Ćafir bi nocevao u BG, mozda i gluho bilo, natego nesto

Elem, ako Dzeko podbaci kontra Belih Rusa, uzrok ce biti nocevanje u ćafirskom Beogradu. To je vec sada bjelodano. 8-)

ja sprdnje od portala i clanova mu
Ako ti se ne sviđa, slobodan si ;)

.
Sa zadovoljstvom. Ne mislim bacat bisere pred svinje. Ovo mi je svakako sekundaran forum.

Prepustam vas tonovima iz studija: na vokalu Avdo Avdic, bek-vokal moronoid Tanovic...Eh Dzeko, Dzeko..nikad ti nece oprostit sto im nisi platio onu kafu, i sto guzis koga hoces.

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 23 avg 2011, 13:07

Je li dosta vise pisanja gluposti?
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

Deniss
Kontakt:

Post Postao/la Deniss » 23 avg 2011, 14:28

http://www.mcfc.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false; gleaj dzeke i balotelija...a zao mi ovog balotelija bem mu nerve...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 avg 2011, 14:34

Deniss je napisao/la:http://www.mcfc.co.uk/ gleaj dzeke i balotelija...a zao mi ovog balotelija bem mu nerve...
On i Edin (ako nastavi ovako) ce biti srce ovog tima. Balo rodjen (odgajan) u pogresnoj zemlji on je za Balkana :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 23 avg 2011, 14:45

Principatus je napisao/la:Vidim gospodin iz Avaza, Tanovic aka mahalas aka kompleksas nam se pridruzio. Predivno.
Taman nam je on ovdje falio za kompletnu srecu.

Dzeko popij i za mene koji, cheers. :D
nemoj covjeka, gradska je raja. smo sto radi za onog seljaka pa se malo primio tranzicijskog seljakluka.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2011, 14:48

Reuf_Herco je napisao/la:Smijesni ste vise koliko se klanjate liku i djelu pomenutog. Pa zar je vama dovoljno da se samo pojavi da bi svi kolektivno padali u trans?
Opijanja po sarajevu, zataskano dobijianje batina njega i Ibricica u Cazinu ili u krajini negdje ovog ljeta, rostiljanja prije utakmica sa sarajevskim halama Memom, Mahirom Sulemanovicem, Paunom i slicnim, ostajanje po kafana do zore, sad ovaj odlazak u Beograd o kojem cete cuti naknadno. Vidjet cemo ponasanje pomenutih za Bajramske praznike ovdje u Sarajevu, mogu samo pretpostaviti na sta ce to liciti.
c c c c
Bio vam je savez iskljucivi krivac za neuspjehe reprezentacije, nema vise tog saveza, ko je sad kriv?
Susic?
Hoce li ikad biti krivci oni koji su u vecini slucajeva bili najveci krivci, igraci.
Boli njih briga za reprezentaciju!!!
Ovaj put argumenti savez,Pape ili nesto trece ne pali.
Sve je do njih to jest igraca.Useru li,znat ce se prava krivica zasto nikad nikud ne idemo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 23 avg 2011, 14:56

Kako igraci ozbiljno shvacaju i da su im izlazci bitniji pokazao je mec u Rumuniji.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 avg 2011, 15:17

harishp je napisao/la:
Reuf_Herco je napisao/la:Smijesni ste vise koliko se klanjate liku i djelu pomenutog. Pa zar je vama dovoljno da se samo pojavi da bi svi kolektivno padali u trans?
Opijanja po sarajevu, zataskano dobijianje batina njega i Ibricica u Cazinu ili u krajini negdje ovog ljeta, rostiljanja prije utakmica sa sarajevskim halama Memom, Mahirom Sulemanovicem, Paunom i slicnim, ostajanje po kafana do zore, sad ovaj odlazak u Beograd o kojem cete cuti naknadno. Vidjet cemo ponasanje pomenutih za Bajramske praznike ovdje u Sarajevu, mogu samo pretpostaviti na sta ce to liciti.
c c c c
Bio vam je savez iskljucivi krivac za neuspjehe reprezentacije, nema vise tog saveza, ko je sad kriv?
Susic?
Hoce li ikad biti krivci oni koji su u vecini slucajeva bili najveci krivci, igraci.
Boli njih briga za reprezentaciju!!!
Ovaj put argumenti savez,Pape ili nesto trece ne pali.
Sve je do njih to jest igraca.Useru li,znat ce se prava krivica zasto nikad nikud ne idemo.
Pa sta je to onda uloga Susica ako on nema nikakvu odgovornost? Ili je on zasluzan samo za pobjede, a igraci krivi za poraze?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2011, 16:34

Sve u zavisnosti ko je ispred ekrana.Svako na svoj mlin navodi bez obzira na rezultat.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 23 avg 2011, 16:38

Kako pogledati ovaj video, jel se treba registrovati, sta li?
http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewt ... 1&t=230697
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 23 avg 2011, 16:45

MOZAK je napisao/la:Kako pogledati ovaj video, jel se treba registrovati, sta li?
ne trebaš, klikni na sliku u prvom postu i prebacit će te.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 23 avg 2011, 16:46

MOZAK je napisao/la:Kako pogledati ovaj video, jel se treba registrovati, sta li?
potrazi par strana nazad, stavio sam link
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 23 avg 2011, 16:59

_dreamer_ je napisao/la:
potrazi par strana nazad, stavio sam link
Ma izgleda da mi treba neki program, jer udjem ja na link, ali nece da pokrene nijedan video sa ove stranice!
Neznam koji program treba, trebalo bi da je to
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 avg 2011, 17:09

Sve sto ti treba, to je samo nova verzija Adobe Flash Player.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 23 avg 2011, 17:11

Principatus je napisao/la:Sve sto ti treba, to je samo nova verzija Adobe Flash Player.
Hvala na infu

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 23 avg 2011, 17:13

sad sam pregledao ovaj video i dzeko je stvarno odlicno odigrao ovaj mec, al me je fasciniralo ono skandiranje njemu...ono je dosad za mene nevidjeno....pa navijaci barce obozavaju messija,u svakoj tekmi daje po 3 gola, smislit ce novu religiju za njeg kao sto ima i maradona, na stadionu uvijek 100 hiljada dusa, pa opet nikad ne cujem neko skandiranje, al ovo za dzeku...samo ovakav aBd da bude i protiv bjelorusije i nema zime...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 23 avg 2011, 17:30

Dolaskom Nasrija u City, po mom misljenju, City ce igrati samo sa jednim napadacem. Odnosno, Nasri ce igrati umjesto jednog napadaca, koji ce na klupu. Sigurno nece na klupu jedan od ovih: Barry, De Jong, Toure, te ne preostaje nista drugo nego da napadac zavrsi na klupi, jer, Macini je poznat kao trener koji preferira defanzivniju formaciju (sto se moglo vidjeti). Isto tako, tesko je ocekivati da Nasri ide na klupu, po kvalitetu nije za klupe, i u bilo kom klubu (po meni) zasluzuje pocetnih 11. Uostalom, sigurno ne bi dzaba doazio, nit' bi ga dzaba dovodili. Ovim', Dzeko ce sigurno dobivati manju minutazu, jer pored velikog broja (kvalitetnih) napadaca, javlja se jos i ovaj "problem". Medjutim, Dzeko, kako je krenuo, sigurno ce imati mjesto u prvom timu, ja sam nekako vrlo siguran u njega, i misljenja sam da se nece tako lahko predati za borbu u prvi tim. Pitanje je, hoce li mu Mancini vjerovati???
Opet, CIty igra na 3 fronta, tako da, bice vremena i mjesta za sve igrace, a ja se nadam da ce nas Edin biti glavna i nezamjenjiva karika u igri Gradjana.
Izdržati, to je temelj vrline!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 23 avg 2011, 17:36

rogeRF je napisao/la:Dolaskom Nasrija u City, po mom misljenju, City ce igrati samo sa jednim napadacem. Odnosno, Nasri ce igrati umjesto jednog napadaca, koji ce na klupu. Sigurno nece na klupu jedan od ovih: Barry, De Jong, Toure, te ne preostaje nista drugo nego da napadac zavrsi na klupi, jer, Macini je poznat kao trener koji preferira defanzivniju formaciju (sto se moglo vidjeti). Isto tako, tesko je ocekivati da Nasri ide na klupu, po kvalitetu nije za klupe, i u bilo kom klubu (po meni) zasluzuje pocetnih 11. Uostalom, sigurno ne bi dzaba doazio, nit' bi ga dzaba dovodili. Ovim', Dzeko ce sigurno dobivati manju minutazu, jer pored velikog broja (kvalitetnih) napadaca, javlja se jos i ovaj "problem". Medjutim, Dzeko, kako je krenuo, sigurno ce imati mjesto u prvom timu, ja sam nekako vrlo siguran u njega, i misljenja sam da se nece tako lahko predati za borbu u prvi tim. Pitanje je, hoce li mu Mancini vjerovati???
Opet, CIty igra na 3 fronta, tako da, bice vremena i mjesta za sve igrace, a ja se nadam da ce nas Edin biti glavna i nezamjenjiva karika u igri Gradjana.
Mancini nece mjenjati koncepciju, to je sigurno!
Bary ce na klupu ako mene pitas, a nasri ce se morati nametnuti da bi istog izbacio iz prve 11-rke.
Dzeko, aguero i silva su zasad prvi izbor u napadu, mada ce mancini dati vise minutaze tevezu!
Imam osjecaj da ce tevez i dzeko poceti neku utakmicu, dzeko se nece vidjeti , jer tevez ne saradjuje, i onda ce aguero uci umjesto dzeke i pocet ce ponovo pljuvaci da pljiju!
Ipak, dzeko je mnogo bolji nego par mjeseci unazad!
Citajucu forume navijaca man city-a, dzeko je uz silvu trenutno najpopularniji igrac, fakat!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 23 avg 2011, 17:39

ne vidim razloga sto ne bi dzeko bio u prvoj postavi dolaskom nasrija...ovo im je najbolja moguca postava

slika
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.