FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda » 17 okt 2012, 21:27

Jedini ako jos mozemo zivjeti u nadi da ce stanje doci kakvo sloboda zasluzuje je da nam je konkurent bratstvo.
Znaci jedini
su jer niko vise ne zeli niti ima uslove da ganja visi rang.
Oni su tu u vrhu da bi prodali koju tekmu,dok bratstvo ima pare odnosno nacelnika koji podmazuje sudije i gura ih prema primeri a igraci su vjerovatno od bolje placenijih u ligi.Tako ako se odluci sta u medjuvremenu za slobodu da se napadne 1 mjesto sa dobrom organizacijom realne sanse bi imali za ulazak zaostatak nije preveliki.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 17 okt 2012, 21:30

ljudi jestel se nekada zapitali zasto niko ne angazuje OKANOVICA(nema klub) , REKICA(nema klub ) , SMAJLOVICA , BORICA , LAMESICA (nema klub ) , MUJICA , zasto smo postILI da radnicki angazuje SLOMICA , SALAMU , zasto klub ne vodi brigu o JOGETU i njegovoj povredi , zasto smo pustili MIKELINIJA , ZOLETICA da odu u zadnji cas ( dosadilo im cekati ponudu slobode ) ... masa pitanja , a odgovori na ova pitanja ce vam reci koliko lose radi MESKE !!!!

ZASTO igra mali SEMIR MUSIC ??? evo odgovor , njegov Tata RILE daje kesh , lik kupuje sve zivo oko sebe , tako je i sinu kupio crveno crni dres velikoga kluba !! 100% tacna konstantacija . A MI SUTIMO , ZASTO ????

zasto je Divkovic koji nas je kostao 4 poraza najmanje nezamjenjiv na golu ??? ZASTO RIBIC NE DOBIJE SANSU ????

neka od logicnih pitanja ... da su se ovo zapitali vodeci ljudi kluba nekada .... mi bi sad bili u skroz drugoj , boljoj situaciji !!!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 17 okt 2012, 21:33

Ja znam za Ribica da je povrijedjen i to dobro. Haman da je koljeno sjebao, nije provjerena informacija ali eto.

A za ove starije igrace ne znam, vjerovatno smo im duzni pa nece nazad :lol: .

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 17 okt 2012, 21:38

Brate potpisujem sve sto si rekao .Ovako tino je dobar momak ali brate nema mjesto medju stativama .Po meni greska prelaznog roka sto nisu sacuvali Mikelinija i Zoletica ipak su to igraci koji su igrali kad je sloboda najaca bila ,raja ih voli.Keno cejvanovic takodje igrao kad je sloboda bila beton .Ilija prodanovic,tare ,muja tosun.Jebote da se prosetas ligom.Pod hitno mesketa natjerati da se povuce i secera jer on mu je ko onaj merlin carobnjak samo njuse nesto.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 17 okt 2012, 21:46

Da dodje posten covjek na celo kluba i dadne im bar neki dio para oni bi se sigurno vratili...Ja da imam para ja bih usao u Slobodu, ali nemam...

Mi smo u ratu sa jedno pedesetak igraca i trenera...to je cinjenica, ova sadasnja uprava nije nista bolja od proslih. Isto idu iz rata u rat...

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 17 okt 2012, 21:50

Ovo su momci koji vole slobodu pokazalo se kako su ginuli za dres kluba.Nije cudo sto smo 2 puta zaredom igrali finale kupa i izborili evropu.Znaci imali smo karaktere u ekipi,koji su svojim kvalitetom bili strah i trepet gdje god odu na gostovanja.A sad se sprdaju po forumima na racun slobode.Uf da mi je 100.000km da udjem ja u ligu.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 17 okt 2012, 21:55

Mnogo momaka je povrijedjeno jer su im svasta radili...bili su odlicni i nikako nisu dobijali sansu i slali su ih na posudbe da bi igrali neki za pare...

Bukvalno ovi Musici i taj Jusufovic, za njih su ovi momci sto su otjerani iz Slobode igracine.

Eto ima par nasih u Proleteru, ako se nista ne promijeni uskoro u Slobodi ima da budemo ista liga kao i oni jer oni iz godine u godinu idu da prekucaju ligu za ligom ;)

Gdje nestadose Ribic i Rahmanovic, sto pustise Efendica?
Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 17 okt 2012, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 17 okt 2012, 21:58

Kazem vam sa malo para se moze uci u ligu jer samo jednog konkurenta imas.E sad da li je to cilj nekome vidjecemo u ovih 5 kola.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 okt 2012, 22:11

Jasmin Imamovic je poslao svoje ljude u upravu, obecao im svasta, a sada nece da ih primi. Jasmin i Tuzla su potrosili pare na njegove predizborne kampanje, sada i da zeli ne moze pomoci jer nema odakle.
Pokusace sa naplatom jos parkinga al' mrka kapa, tako da se od opstine nemamo sta nadati.
Zato je stala rekonstrukcija stadiona pod izgovorom da Tuzli ne treba veliki sportski objekat.

U Slobodi se polako rasipaju i oni koji su davali nesto para. Sigurno sto se tice finansija idemo u gore stanje, a ako se nista ne promjeni crno nam se pise.
Meske sa svojim autoritetom ne moze rjesiti materijalno pitanje FK Slobode.
Gradjani Tuzle ce morati nesto uciniti ako ne zele da nam sahrane FK Slobodu kao Sloboda Ditu!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 17 okt 2012, 22:14

Za stadion Tušanj je stvarno sramota ne samo za grad Tuzlu nego za kanton cijeli, kad vidim sta su ljudi u Zenici sve napravili poslije rata a mi u TK nista a sve se hvalimo kako smo najjaci kanton u drzavi najvise stanovnika i sl.
Nemam ja nista protiv malih sredina al se trebaju odredit prioriteti.
Ovdje mislim na gradnje dvorana u Sapni, Teočaku i slicnim mjestima umjesto da je kanton za te pare napravio makar jednu tribinu Tušnja, pa da i mi u dogledno vrijeme gledamo utakmice reprezentacije u komsiluku.
A i opština Tuzla je inertna skroz imaju termoelektranu u avliji a ni marke od Elektroprivrede ne dobiju potjerajte to malo i pare za stadion su tu, dosta više jezera taman je to Džasmine daj koju marku za Tušanj i Mejdan koji je bas oronuo skroz.
Sve najbolje Slobodi i Tuzlacima neka ove godine uđe u PL onaj ko pokaze najvise na terenu.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 17 okt 2012, 22:18

Pa stvarno ne kontam po 1 marku da tuzla da eto para.Moras ubacit ljude poput sice ja ga stalno pominjem osto je upecatljiv ko davez ali izganja.Sad posto presjednik opstinskog saveza kakav takav je takvi nam trebaju.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 17 okt 2012, 23:38

adnan smajlovic je trenutno najbolji igrac Sloboda Solane tako da njegov eventualni povratak mozemo zaboraviti

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 17 okt 2012, 23:41

scudetto je napisao/la:adnan smajlovic je trenutno najbolji igrac Sloboda Solane tako da njegov eventualni povratak mozemo zaboraviti
Ma kakva Sloboda Solana proslu utakmicu nije igro zato sto je igro za Proleter fudbal.
Nema to veze uopste nije on toliko posvecen rukometu preci mu je fudbal cim otkaze tekmu radi neke 5-eto ligaske fudbalske utakmice.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 17 okt 2012, 23:46

http://tuzlalive.ba/sport/?p=51437" onclick="window.open(this.href);return false;

evo ti kralju pa ti sad vidi ko sta otkazuje

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 17 okt 2012, 23:49

scudetto je napisao/la:http://tuzlalive.ba/sport/?p=51437

evo ti kralju pa ti sad vidi ko sta otkazuje
proslu utakmicu prije te vidi razlog zasto nije igro.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 17 okt 2012, 23:51

moguce, ma ja bi njega vratio makar samo da ganja loptu a za ove sadasnje polovnjake je u najmanju ruku CR 7 :lol:

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 17 okt 2012, 23:57

Ma ne moze nama Ronaldo pomoc kad bi dosao, treba nam neko sa parama u klubu pokupovat utakmice nekako pokusat ove dugove vratit pomogli bi i mi koliko mozemo.

Nego znal neko nesto vise oko udruzenja dugo se nesto ceka, 2 mjesta ja mislim u skupstini se cekaju za navijace.

I da u Lukavcu sam vidio Berbu u lozi prati Slobodu, Jasmina do sad nikad na fudbalskoj utakmici nisam vidio.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 18 okt 2012, 00:11

Cvrle Jedanesterac ;)

[youtube][/youtube]

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 okt 2012, 02:01

sto se tice senada i binga...to zaboravite...senad ulazi u OKK Slobodu jer su cisti i nemaju repova....on je raspolozen da investira a ne da zatvara rupe svojim keshom jer je prije svega biznismen i kad bude ulazio u neki klub prvo sto ce uradit je da ce doc sa svojih 16 ekonomista,menadzera,finansijskih strucnjaka i trazit da vidi finansijsku karticu...zbog toga ce se najvjerovatnije odlucit za ovaj OKK...ako se ovo desi OKK ce za najvise 3 sezone igrat regionalnu ligu...po tom scenariju FK ce ostat na vjetrometini i blatu ove federalne lige iz koje ce se tesko iscupati..za par sezona mrcvarenja raja ce sama skontat da je najbolje da ugase klub jer ce im bit vec pun k.u.r.a.c sramocenja od grbalja,podgrmeca,branitelja,zmajeva,k.u.r.a.c.a palaca i onda ce se uradit isto kao sa KK...gasenje i podvlacenje crte...u tih hajmo rec 5 godina imat se faraon klub bez dugova koji ce bit interesantan za ulaganje zbog mase navijaca i velicine grada tako da bi tek onda mogli racunat na ozbiljne ulagace koji ce samim tim dovest ozbiljne igrace sto dalje implicira rezultate i igranje euro tekmi...u medzuvremenu ce faraon u tih 5 godina mic po mic sagradit i stadion da zadovoljava minimalne uslove UEFA...taj novi klub ce pokupit sve od svetinje,raja ce imat hljeba i igara i brzo ce zaboravit tu tamo neku Slobodu koja je nekih godina bila maltretirana od banovica,lukavca,rodoca,gracanice... farao ce slavodobitno na nekim tamo izborima za 7. kandidaturu za gradonacelnika citirat na Tusnju svoje stihove i govorit...rekol ja vama s.t.o.k.o da ce bit evropske Slobode i evropskog Tusnja...jest da ce nam klub bit mladzi od faraonovih jezera al koga briga kad na Tusnju ugostimo prvaka farskih ostrva i jos nerjeseno odigramo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 okt 2012, 08:12

NEMAMO MI M U D A DA POKRENEMO BILO STA! NI FUKARE, NI NAVIJACI, NI TUZLACI!
KADA NAM NARASTU MUDA UMJESTO ONE ZENSKE STVARI, ONDA CEMO NESTO POKRENUTI!
DO TADA SAMO MOZEMO SPUSTATI SUKNJICU PREKO KOLJENA DA DRUGI NE VIDE STA IMAMO IZMEDJU NOGU!

Ja sam zato da se napravi neko donatorsko vece, pa ko marku, ko deset, ko stotinu!
Meske nema ideje, on i njegovi idu na ono sta im njihov komandant nacelnik da, a dati nece!

25000 ljubilarni post na temi Slobode. Hoce mo li mi navijaci doci tobe i uciniti nesto?

slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Gifron, klasik i 10 gostiju.