Vidi ovog sto se lozi, jadnik jadni, nije bolan sramota kad zvijezda od sirokog primi 6 komada, Sramota je kad Siroki primi od Zvijezde 6 komada, bolje ti je sutiKevin je napisao/la:Hahaharedwhite je napisao/la:Sto vas dva listicka skutora ne gledate utakmicu a ne prepirete se sa ovim stratezima i poznavaocima.ko se to vama kamenjarima obratio? Ili ste se podijelili VI u Listići,dvojica odu na stadion navijat a dvojica ostanu paziti na forum
kod nas u listici ima net na stadionu. I jos mnogo toga ima skutorija sto i vi ali i svi ostali samo sanjat mogu![]()
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Tkanton je napisao/la:Sreca nasa pa ti nisi odaVLEOblak je napisao/la:evo ga hahahah sto se ne okladi na 6 + garant ima u kladionici ta ponuda cim je nastimano.... Hahahahahahah joooooj sramote majko mila hahahahah Ja nisam odavle .... Kuku majko mila hahahahahahah.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U gornjem postu sam vidio koliko si obrazovan i koliko pratis zvijezdu. Pogoto to sto pratis Siroki kad igra sa Zvijezdom. Jado jadni de malo prelistaj ako nista ovaj sportsport.ba i zvijezdu pa nauci sta pa onda nesto pricaj. Nemoj se provaljivati dzaba.
Nije sramota izgubiti,ali ovako poniziti ime kluba,čaršiju nema nikakvog opravdanja.Bez imalo volje,borbenosti ovo danas prirediti zahtijeva svaku osudu.Pola Prve lige bi na Pecari bolje proslo nego sto su prosli ovi nehljebovci.Tufek,sjajna ti je taktika,vrati se odakle si i dosao,ne sramoti nas matereti.Prosto ne mogu da vjeruje,stidim se danas sto sam iz grada odakle je moj klub.

Tako smo i mi pricali na Banji kad smo vama utrpali 6 komada, mogli smo dat jos makar tolikosirokii je napisao/la:hahah koja milina utakmica za gledat sta je ovo ljudi moji pa bit cemo prvaci ove godine 100% a zvijezda jad i ocaj hahah imali smo jos jedno 2,3 dobre prilike ali bit ce jos ima jos 15 min hahahh kakva vam je statistika![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad je to bilo i koliko je rezultat bio ne sjecam se bas te utakmice da te ne citiram
Dajemo gol vjerovatno u 88-90 minuti akobogda... Nije ovo nista morase nakad i izgubit totalno nebitna tekma idemo dalje i cao. Sta sad izgubili izgubili pa i Bajern je 3-0 popusio protiv Salzburga i dere opet dalje.
sada znamo na cemu smo...tesko ce nam bit i protiv leotara
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Upravu si, samo sto sam za razliku od tebe ja prelistu sportsport i vidio sta tamo pise a ti pricas na slijepo, gdje si bio kad smo mi isto poderali siroki sa 6 komada,Oblak je napisao/la:Tkanton je napisao/la:Sreca nasa pa ti nisi odaVLEOblak je napisao/la:evo ga hahahah sto se ne okladi na 6 + garant ima u kladionici ta ponuda cim je nastimano.... Hahahahahahah joooooj sramote majko mila hahahahah Ja nisam odavle .... Kuku majko mila hahahahahahah.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U gornjem postu sam vidio koliko si obrazovan i koliko pratis zvijezdu. Pogoto to sto pratis Siroki kad igra sa Zvijezdom. Jado jadni de malo prelistaj ako nista ovaj sportsport.ba i zvijezdu pa nauci sta pa onda nesto pricaj. Nemoj se provaljivati dzaba.
vatreni je napisao/la:Nije sramota izgubiti,ali ovako poniziti ime kluba,čaršiju nema nikakvog opravdanja.Bez imalo volje,borbenosti ovo danas prirediti zahtijeva svaku osudu.Pola Prve lige bi na Pecari bolje proslo nego sto su prosli ovi nehljebovci.Tufek,sjajna ti je taktika,vrati se odakle si i dosao,ne sramoti nas matereti.Prosto ne mogu da vjeruje,stidim se danas sto sam iz grada odakle je moj klub.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Slazem se sa tobom u potpunosti prijatelju. Mene bi bilo sramota pojaviti se na kafi u gradu posle ovoga, ali ne mi smo takav svijet mi im to omogucimo. Pogledaj samo kako Zenicani svoje fudbalere ustroje.
**** li ti mustafa sve po spisku prosijaci jedni ,gamad dubrad u zvijezdi je samo bitno uzeti pare od igraca i ugraditi se.moramo se zapitati zasto smo klub sa najvise dovedenih i otpustenih igraca .ljudi moji zasto ne uigramo ekipu bar jednu cijelu sezonu.zna se naravno najbitnije je dovoditi igrace i od njih uzimati pare pa ih na kraju opet otjerati i tako u krug sad su poceli uzimati pare i od nase djece da budu u ekipi.
treba se ljudi dici i traziti da ovaj grobar vise ode iz nase zvijezde bio kriv ili ne od njegovog dolaska sve je krenulo nizbrdo
jos da samo pitam ljude u klubu jeli zbog ovakvih igara zabranjeno doci na stadion i pogledati trening
sram neka vas bude sta ste uradili pa mi smo seoska ekipa koja primi za poluvrijeme golova kao sve ekipe za jedno kolo
zalosno zalosno zalosno.jel se ovo uigravalo dva mjeseca krv ti yebem
treba se ljudi dici i traziti da ovaj grobar vise ode iz nase zvijezde bio kriv ili ne od njegovog dolaska sve je krenulo nizbrdo
jos da samo pitam ljude u klubu jeli zbog ovakvih igara zabranjeno doci na stadion i pogledati trening
sram neka vas bude sta ste uradili pa mi smo seoska ekipa koja primi za poluvrijeme golova kao sve ekipe za jedno kolo
zalosno zalosno zalosno.jel se ovo uigravalo dva mjeseca krv ti yebem
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pogledaj na statistici svog kluba, bilo prije dvije sezone, rezultat bio 6 - 1 za Zvijezdu, vi ste mogli dat jos jedno 2-3 gola al ste isto tako i mogli primit jos minimalno 3-4sirokii je napisao/la:Kad je to bilo i koliko je rezultat bio ne sjecam se bas te utakmice da te ne citiram
Eh znaci vas dva stojite,navijate,odrzavate red i mir na tribini i postate po forumu.ko drži transparent? Hahaha imate svega samo ono sto se ne može kupiti nemateKevin je napisao/la:Hahaharedwhite je napisao/la:Sto vas dva listicka skutora ne gledate utakmicu a ne prepirete se sa ovim stratezima i poznavaocima.ko se to vama kamenjarima obratio? Ili ste se podijelili VI u Listići,dvojica odu na stadion navijat a dvojica ostanu paziti na forum
kod nas u listici ima net na stadionu. I jos mnogo toga ima skutorija sto i vi ali i svi ostali samo sanjat mogu![]()
Kakve veze ima Tufek sa porazom. Pa i ptice znaju da se on niti sta pita niti koga trenira.
Tad je Mujica zabio euro go da znate.Tkanton je napisao/la:pogledaj na statistici svog kluba, bilo prije dvije sezone, rezultat bio 6 - 1 za Zvijezdu, vi ste mogli dat jos jedno 2-3 gola al ste isto tako i mogli primit jos minimalno 3-4sirokii je napisao/la:Kad je to bilo i koliko je rezultat bio ne sjecam se bas te utakmice da te ne citiram
Steta jarani malo je prevelik poraz od 6-0 ali nije nam bitna ta tekmica il izgubio 1-0 ili 6-0 isto je...
idemo dalje sad protiv Leotara oderat fino tri boda i to je to, svi na stadion treba podrzat igrace i trenera nisu oni krivi **** nemase para jarani da se kupuju jaki igraci i ono malo dobrih ode jer su se ulaganja smanjila...
idemo dalje sad protiv Leotara oderat fino tri boda i to je to, svi na stadion treba podrzat igrace i trenera nisu oni krivi **** nemase para jarani da se kupuju jaki igraci i ono malo dobrih ode jer su se ulaganja smanjila...
nemoras navijat lipo sjedis i gledas utakmicu a vi ste prelosi boze sacuvaj ovaj diata katastrofa sta je ovo golman jos gori ko zna mozda dobijete leotara cuo sam da su monogo jaki 

LJUDI DIZITE SE I TREBA MUSTAFU SMIJENITI STO PRIJE MOGNEMO JER ON VEDRI I OBLACI TO ZNAM IZ POUZDANIH IZVORA. OTJERO JE ON KUNTICA ZATO STO NISU IGRALI NJEGOVI IGRACI. U BIJELJINI KAD SMO IGRALI ON JE POSAVIO FORMACIJU, A JASKO ISPOSTIO. TUFEK JE TU MARIONETA KOJA CE ISPASTATI ZA SVE JER TREBA NEKO BITI ZRTVA DOK OVAJ KUPI PARE.
MUSTAFA ODLAZI DABOGDA SE OSUGO OSTAVI NAM SVETINJU NASU
MUSTAFA ODLAZI DABOGDA SE OSUGO OSTAVI NAM SVETINJU NASU
Zadnja izmjena: Oblak, dana/u 02 mar 2014, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
sreca pa ima i kraj dugih 90 min
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
mustafa ionako nesmije popiti kafu u gradu pije je u modrici .bice lijepo gledati i nase igrace kako se sepure po gradu.
hvala vam momci na lijepoj prestavi bicemo u glavnim ulogama u svim medijima bar jednu sedmicu.
lijepo ste predstavili klub i grad. sad ce i pobjeda protiv leotara biti veoma tesko ostvariva
hvala vam momci na lijepoj prestavi bicemo u glavnim ulogama u svim medijima bar jednu sedmicu.
lijepo ste predstavili klub i grad. sad ce i pobjeda protiv leotara biti veoma tesko ostvariva
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Meni nije jasno kaok svijet se ne podigne vise. To je nas klub, moj , tvoj, onog tamo nekog... i ovaok dobijemo po nosu nizasta, ustvari samo radi jednog covjeka....Sramota da mi je smao da ih vidim negdje u gradu, a vidjet cu ih.astra1922 je napisao/la:mustafa ionako nesmije popiti kafu u gradu pije je u modrici .bice lijepo gledati i nase igrace kako se sepure po gradu.
Pogledaj malo financijsku situaciju u ostalim klubovima iz donjeg dijela pa ljudi grizu.Po tebi bi trebali imati najjači budzet s kojim bi mozda kao prije kupovali nista bolje polovnjake koji bi na jedvite jade mozda i onakav Leotar pobijedili.Nema ovo veze sa sportom,ovo je čisti biznis projekat kojem su rezultati u drugom planu.Da je bitno da Zvijezda dostojno dozivi poraz do ovog i ne bi doslo.combe80 je napisao/la:Steta jarani malo je prevelik poraz od 6-0 ali nije nam bitna ta tekmica il izgubio 1-0 ili 6-0 isto je...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.