Da je Staniša igrao protiv Reala umjesto Kima, vjerovatno.bi osvojili klempu...Dilah je napisao/la: ↑28 jun 2024, 05:26Mazra moze i lijevo, ako Davis ne bude potpisao, bice broj jedan a Davis na klupu, Stanisa je najbolji desno na CB u formaciji tri pozadi, vidjecemo sta hoce Kompany, uglavnom on je sad tu, vjerovatno podnosljiva plata...po meni solidan igrac, ali nije ona prva klasa sa kojim ides po klempu...Bayern@heart je napisao/la: ↑27 jun 2024, 19:38Staniša produžio do 2029
Puno desnih bekova Kimih, Mazraoui, Boey, Staniš neko mora ici![]()
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
- farinelli123
- Kontakt:
Da je Staniša igrao u Bundesci za nas, osvojili bi i ligu...SWOT je napisao/la: ↑28 jun 2024, 06:29Da je Staniša igrao protiv Reala umjesto Kima, vjerovatno.bi osvojili klempu...Dilah je napisao/la: ↑28 jun 2024, 05:26Mazra moze i lijevo, ako Davis ne bude potpisao, bice broj jedan a Davis na klupu, Stanisa je najbolji desno na CB u formaciji tri pozadi, vidjecemo sta hoce Kompany, uglavnom on je sad tu, vjerovatno podnosljiva plata...po meni solidan igrac, ali nije ona prva klasa sa kojim ides po klempu...Bayern@heart je napisao/la: ↑27 jun 2024, 19:38Staniša produžio do 2029
Puno desnih bekova Kimih, Mazraoui, Boey, Staniš neko mora ici![]()
•
Stanisic nas novi Sarr, cuj do 2029
Katastrofalan igrac, od prvog dana to isto govorim, klupa u Leverkusenu, najgori u finalu evropske lige, na Euro katastrofalan.
Jedino pozitivno kad sam ga spominjao jeste nakon kupnje Boeya jer je bilo 7483737 povrijedjenih pa je i panj valja.
Nastavlja se kataklizma kluba sa losim odlukama
Katastrofalan igrac, od prvog dana to isto govorim, klupa u Leverkusenu, najgori u finalu evropske lige, na Euro katastrofalan.
Jedino pozitivno kad sam ga spominjao jeste nakon kupnje Boeya jer je bilo 7483737 povrijedjenih pa je i panj valja.
Nastavlja se kataklizma kluba sa losim odlukama
Istina je pocesto negdje na sredini, tako da mislim da, nije bas ni SarrNeutral je napisao/la: ↑28 jun 2024, 11:20Stanisic nas novi Sarr, cuj do 2029
Nastavlja se kataklizma kluba sa losim odlukama![]()

E **** sada, jedan od gorih postova sto sam vidio ovdje iskreno. Stanisic je svoju rolu obavljao uvijek korektno, klasican role igrac, jako univerzalan i moze sve u odbrani, a nije skup igrac.Neutral je napisao/la: ↑28 jun 2024, 11:20Stanisic nas novi Sarr, cuj do 2029
Nastavlja se kataklizma kluba sa losim odlukama![]()
U onom mecu kontra PSG cuvao Mbappea, pa da je takav kakvim si ga opisao oni bi nama 4 komada zabili a ne nulu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
@Neutral ga je malo pretjerao
ali je cinjenica da se Stanisa vise gura zato je Bayernovo dijete (sto je i normalno), cisto sumnjam da bi dobio ugovor do 29te da je neki igrac sa strane.
Tah je izgleda gotova stvar a eto izgleda i portugalskog Roya Keanea.

Tah je izgleda gotova stvar a eto izgleda i portugalskog Roya Keanea.
-
- Kontakt:
Pa će onda kmečati kako nemaju para za krila ili veznjake. A imaju uvijek para na bacanje za polovnjačke štopere.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Tah je ocajna odluka.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nema logike Tah, posebno nakon što je Staniša produžio ali eto…vidjećemo mada mi se čini da se pretvaramo u Frankfurt, Štitgart i slične
- muhamedhulk
- Kontakt:
nisam ja siguran da ce on i doci, a pogotovo za neke velike pare. cini mi se da, ako dodje, bice to kao rotacijski igrac jer ocekujem da Kim igra u prvoj sa Dierom a da se Tah (ako dodje) i Stanisic bore za minute.
ovo sve ako idu rupa i de ligt....
mene vise zanima jel kimmich ide na rb, dm ili pak na tl (transferlistu)?
tipujem na ovo zadnje ako bude imao ko platiti 60m. 
ovo sve ako idu rupa i de ligt....
mene vise zanima jel kimmich ide na rb, dm ili pak na tl (transferlistu)?

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Centarhalfovi za sledeću sezonu: Dajer, Japan, Tah, Staniša 

Polako sa prognozama, znam da vam je dosadno.

Staniša nije ni u Leveru bio standardan, a kamo li u Bayernu. Osigurali da dugoročnim ugovorom, što ne znači ništa. Valja - dobro i jest, bude li prosjek ili manje od toga prodaja. Iz vlastite škole...
Dier mora držati onu formu ili šta više, biti još bolji da bi bio standardan.
Ito je nepoznanica, marljiv Japanac koji može pokriti lijevu stranu odbrane.
Tah? Mislim da on neće doći. Možda nekim usmenim dogovorom pa na godinu frei. Ili u slučaju da se prodaju 2 stopera od 3 koje si otpisao. Odjeknuo je revolt navijača za de Ligta, ali ne ide na ruku što je rezerva onom tulipanu mutavom pa cijena neće rasti, odnosno nije prezentan na najvećoj pozornici.
Upa igra, mogao bi se izvući novac za njega, ali treba vidjeti hoće li biti dobrih ponuda.
Kim je nepoznanica totalna, od najboljeg stopera Serie A do klimavim nastupa za Bayern.
Jednosezonsko čudo ili ipak zaslužuje drugu šansu
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
E ako sve ovo ne posjeduje deLigt onda ne znam.„Bei der Kaderplanung und den Transfers legen wir neben der Qualität großen Wert auf Energie, Ehrgeiz, Hunger und Willen der Spieler“, sagt Sportvorstand Max Eberl (50) im Gespräch mit SPORT BILD. „Wenn der FC Bayern spielt, muss man sehen, dass da der FC Bayern auf dem Platz steht.“
Jedino te česte povrede mogu biti razlog.
ManU ga ima na radaru, kao i igrača Evertona Brantwaita.
Ajde Mufc, uzmi Leona biće bolji od kerika i flečera

Naši se pretrgli, ide nova finalna ponuda za Palhinhu. Između 45 i 46 miliona

Samo da se ovo završi, saga koja baš nije potrebna.

Jbmu, Tahgaronja baš hoće u Bayern, dok ovi ne žele da na godinu ode bez odštete.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Zaboravio sam Japanca..mogo bi Stanisic desno ipak 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- Centre forward
- Kontakt:
Jooj centarhalf. Od kad to nisam čuo 
Halid je izgleda neka stara škola. Lajk.
No dobro, ko će od centarhalfova napolje, pričal' se šta

No dobro, ko će od centarhalfova napolje, pričal' se šta

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ja roman/e ispisah a ti pitaš priča li se štaCentre forward je napisao/la: ↑29 jun 2024, 00:08Jooj centarhalf. Od kad to nisam čuo
No dobro, ko će od centarhalfova napolje, pričal' se šta![]()

Hajd, pošto sam ja baš stara škola da isto nešto priupitam

Ima li novih polutki? Oni su nam potrebni više nego išta.
Jašta sam stara škola, ono kad trener. udje u svlačionicu i na tabli napiše imena gdje ko igra, a ti onda uzimaš dresove sa odfovarajućim brojevima od 1 do 11… posle se sve izokrenulo kad vidim igrača sa brojem npr 68 a igra desno krilo, odmah bi ka izbacio iz tima.Centre forward je napisao/la: ↑29 jun 2024, 00:08Jooj centarhalf. Od kad to nisam čuo
No dobro, ko će od centarhalfova napolje, pričal' se šta![]()
Znači to je to otprilike, samo je pitanje sumeWe’ve been told that Manchester United have opened talks about Matthijs de Ligt on player‘s side now!
Understand that #MUFC have gathered more information about the 24 y/o in recent days as he can leave Bayern with a suitable offer as revealed.
De Ligt, ready to leave Bayern and open to join ManUtd as he will not become the central defender No. 4 or 5. Still no contact between the clubs yet.
@kerry_hau | @SkySportDE

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Izbaceli De Ligta i ostave Sanea, ozbiljno cu odvagati da li da ih dalje pratim...dirkules je napisao/la: ↑29 jun 2024, 18:26Znači to je to otprilike, samo je pitanje sumeWe’ve been told that Manchester United have opened talks about Matthijs de Ligt on player‘s side now!
Understand that #MUFC have gathered more information about the 24 y/o in recent days as he can leave Bayern with a suitable offer as revealed.
De Ligt, ready to leave Bayern and open to join ManUtd as he will not become the central defender No. 4 or 5. Still no contact between the clubs yet.
@kerry_hau | @SkySportDE![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.