Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Zvuci jako riskantno kad su naredne sezone i godine u pitanju, necemo imati toliko igraca za prodaju kao sad. Ako nesto veliko podje po zlu s igracima koje smo doveli nema popravnogOtelo je napisao/la: ↑29 jul 2025, 10:45https://www.nytimes.com/athletic/652027 ... -transfer/
Bit ce veselo narednih sezona![]()

Ne lici mi ovo na nase vlasnike, vise na United.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Prodaja Nuneza, Chiese, Elliotta će nas gurnuti u lijepu situaciju ovog ljeta. Pomoci će i prodaja ovih omladinaca narednih sezone jer su čisti profit u knjigama, ali za neka veća investiranja kao ovog ljeta definitivno neće biti prostora.StevieG8 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 13:40Zvuci jako riskantno kad su naredne sezone i godine u pitanju, necemo imati toliko igraca za prodaju kao sad. Ako nesto veliko podje po zlu s igracima koje smo doveli nema popravnogOtelo je napisao/la: ↑29 jul 2025, 10:45https://www.nytimes.com/athletic/652027 ... -transfer/
Bit ce veselo narednih sezona![]()
![]()
Ne lici mi ovo na nase vlasnike, vise na United.
Vazda možemo sami sebi prodati ženski tim, pa Melwood i tako to

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ovo s Isakom se bas zakuhalo, nesto se ne sjecam kad je zadnji put neki igrac bojkotovao ovako da predje u Liverpool
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zamjena za Fofanu sa profila

Ma dzabe mu ako Njukas ne bude htio prodati. Ljudi nemaju sportskog direktora i svaki transfer su ispusili. Pa i faking Sesko bi radije u United nego kod njih

Jednostavno ne vjerujem da ce prodati Isaka bez da su uzeli neku zamjenu. Radije ce sacekati jos jednu sezonu ili ga prodati za manje para na zimu nego da bez napadaca uđu u sezonu
I da ne dodje ovo je bio fantastican transfer rok, ostavit Nuneza i pojacati odbranu sa dobrim stoperom.EBSCO je napisao/la: ↑30 jul 2025, 10:47Zamjena za Fofanu sa profila![]()
Ma dzabe mu ako Njukas ne bude htio prodati. Ljudi nemaju sportskog direktora i svaki transfer su ispusili. Pa i faking Sesko bi radije u United nego kod njih
Jednostavno ne vjerujem da ce prodati Isaka bez da su uzeli neku zamjenu. Radije ce sacekati jos jednu sezonu ili ga prodati za manje para na zimu nego da bez napadaca uđu u sezonu
Jel ovo nema na areni
Mislim da ima samo na red tv, ali je mjesec dzabe free trial pa se isplati do pocetka sezone
Jako loša trava, lopta odskače ko balonka.
Valjda prodje bez povrede.
Valjda prodje bez povrede.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Jbt polomise im noge 

Nisi Firmino druže da to zabijes
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ima na skay sports news prijenos

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
U ovih par utakmica djelujemo bas podlozni kontranapadu za razliku od pocetka prosle sezone.
Niko ne može lopte iskontrolisat na ovom oranju.
Najavljeno je bilo da će prvotimci igrat 60min, nadam se da će ih odmah sve izmjeniti na poluvremenu.
Fasovat će neko povredu Bgm
Najavljeno je bilo da će prvotimci igrat 60min, nadam se da će ih odmah sve izmjeniti na poluvremenu.
Fasovat će neko povredu Bgm
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Lopta se danas totalno cudno ponasa, stalno bjezi igracima, a kad je napucaju, cuje se kao ona gumenjaca nekad 
Ni teren nije optimalan. Mo, kao i uvijek, stand out igrac, pasovi, run-ins. Ostalo sve, onako...

Ni teren nije optimalan. Mo, kao i uvijek, stand out igrac, pasovi, run-ins. Ostalo sve, onako...
Katastrofalan teren.. Ove tekme uopste ne mogu bit mjerodavne po ovim oranicama
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Darwin ne bi pogodio ni koji broj dolazi poslije 1, a kamo li gol. Ne znam vise koliko puta mu je Salah mora servirati na nogu, da pogodi BAR metu. Boze sacuvaj...
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Evo Floriana 
Lijepa kontra, Jones odradio sve kako treba

Lijepa kontra, Jones odradio sve kako treba
Prvi od milion
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.