Liga za opstanak ove godine pa akoBogda iduce probat Evropu izborit.. (ako se sta drasticno ne promijeni

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
trazimo da dadnu ostavkeljubiteljsporta je napisao/la:Kako će navijači tjerati Upravu kada je klub privatiziran ??? Ok, neko to zove upravljačka prava, al isto je to...Shvatite nema više tjeranja.Klub je privatni
Šta trebaju navijači, šutjeti?ljubiteljsporta je napisao/la:Kako će navijači tjerati Upravu kada je klub privatiziran ??? Ok, neko to zove upravljačka prava, al isto je to...Shvatite nema više tjeranja.Klub je privatni
jurisicduska je napisao/la:Ako li se sutra ne daj Bože otpjeva riki tiki tamba na Koševu ja ću se zapaliti ispred vječne vatre.
Brate razumijem ja šta vi tražite, al shvati ti sada drugu sitauciju...Ti si kupio auto i komšija ti sere kako ti je auto bezveze i traži od tebe da ga prodaš. I šta ćeš mu ti reći već "goni se u pi... materinu" nije tvoje već je moje...E tako ti je i ovo. Nije Amidža dao pare da bi ga neko smjenjivao. Nema toga i kapitalizmu i privatizaciji. Ja sve tebe i vas razumijem, ali ti je stavrnost brutalna. On će otići kada ne bude imao interes, tj. kada nađe nekoga da mu proda (zovi to kako hoćeš upravljačka prava ili vlasništvo suptina je ista). A kad će to biti, to zavisi od njegaSiouxLukavac je napisao/la:Šta trebaju navijači, šutjeti?ljubiteljsporta je napisao/la:Kako će navijači tjerati Upravu kada je klub privatiziran ??? Ok, neko to zove upravljačka prava, al isto je to...Shvatite nema više tjeranja.Klub je privatni
Psovalo se Dino svaku utakmicu, otišao je, trebao je ranije ali je otišao.
Valjda će i ovi imati bar malo malo obraza i otići. Obraza nemaju jer bi do sad otišli ali bar malo ljudskosti valjda pokažu.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Hajdeee, keli, Majestic-12 [Bot], mire971, napoleon72, riki46, skoJaa, Vanja8 i 56 gostiju.