Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

guber90
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la guber90 » 23 avg 2011, 11:50

Reuf_Herco je napisao/la:Nazovi JAT pa provjeri imena putnika na letu JU 209 iz Londona za Beograd na datum 28.08.2011. ;)

Ima li ista glupelje nego kad se neko pravi pametan a pojma o tome nema. Ja imam informaciju mjerodavnu da ne moze biti mjerodavnija, zamisli onda kako mi ispad smijesam :D
U ostalom, tacnost informacije ces znati za par dana ;)
Ma nek si ti meni pametan, nedo ja tebe nikom, to sto si ti pola slova u recenici smjestio na pogresno mjesto nema veza.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 23 avg 2011, 11:52

Reuf_Herco je napisao/la:28.08. iz Londona Dzeko dolazi u Beograd umjesto na pripreme u Sarajevo. Razlog mozeomo svi pretpostaviti. Znaci, nista se nije promjenilo, sve po starom. Okupljanja reprezentacije sluzi samo za bjezanje od klupske svakodnevnice i obaveza.
Sto to mora odmah znaciti ono najgore? Ja bih prije rek'o da je to konekcioni let. Nevjerujem da iz Mancestera ima direktan let za Sarajevo. To bi trebalo znaciti da ce doci dan prije da bude sa familijom.

Thecoldfear
Kontakt:

Post Postao/la Thecoldfear » 23 avg 2011, 11:53

MIslim da nema direktnog leta iz Velike Britanije u BIH. Ja sam nekoliko puta morao ici u Zagreb kako bih otisao u London.

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 23 avg 2011, 12:17

Jarane, smijhesni ste fakat. U ostalom, ako novinari ne budu cutali kao p***** sto inace rade, sve ce se saznati.
Malo cuganja po splavovima za ramazan, pa onda ovdje ce biti za bajram, uh veselja :D
BIt ce slika iz Bosne, Bazena, Jeza i Basementa, a utakmica, pa to zanima samo nas navijace :D

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 23 avg 2011, 12:22

Reuf_Herco je napisao/la:28.08. iz Londona Dzeko dolazi u Beograd umjesto na pripreme u Sarajevo. Razlog mozeomo svi pretpostaviti. Znaci, nista se nije promjenilo, sve po starom. Okupljanja reprezentacije sluzi samo za bjezanje od klupske svakodnevnice i obaveza.
:lol: :lol: :lol: :lol: , ispo si pravi laf

21:55 BEOGRAD -SARAJEVO X 7 sedmicno

a i da ide u bg, sta to nekog boli ***** kuda on hoda ?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 23 avg 2011, 12:24

Znaci, Dzeko je dobio dan vise pred Bajram, i umjesto da presjedi u kisovitom Manchesteru, on se zaputio kuci preko Beeograda :lol:

A i kad dodje kuci, ne treba izlazit iz nje, svakako je Cera izdao fetvu o Barjamskom praznovanju :lol:

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 23 avg 2011, 12:25

Dobro znam sta pricam, London - Beograd jedan smijer bez ikakvih konekcija. Allahom se kunem u to za ramazan!!!

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 23 avg 2011, 12:26

Vrijme je da se polako digne sidro s ovog neozbiljnog portala. Nek se djecurlija, pljuvaci i četalji (na aminoivanje admina) zabavljaju.

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 23 avg 2011, 12:27

Reuf_Herco je napisao/la:Dobro znam sta pricam, London - Beograd jedan smijer bez ikakvih konekcija. Allahom se kunem u to za ramazan!!!
Jeste, a onda Beograd - Sarajevo. Sto se mora uvjek najgore pomisliti? Hoce co'ek za bajram da bude sa familijom. Sta je tu cudno?!
Zadnja izmjena: maxuz baxuz, dana/u 23 avg 2011, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 23 avg 2011, 12:28

Reuf_Herco je napisao/la:Dobro znam sta pricam, London - Beograd jedan smijer bez ikakvih konekcija. Allahom se kunem u to za ramazan!!!
Ćitaba ti :lol: :lol: :lol:

Ja, pa? Trebao je ici preko Grenlanda? Sta ce biti ako prenoci u BG?

Srce ce te strefit od silne brige. :lol:

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 23 avg 2011, 12:33

Pojest cete sva **** koja ste izasrali za par dana kad se uvjerite u ovo ;)
Tad ocekujem izvinjenje od svih vas :D

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 23 avg 2011, 12:33

floyd je napisao/la:
Ćitaba ti :lol: :lol: :lol:

Ja, pa? Trebao je ici preko Grenlanda? Sta ce biti ako prenoci u BG?

Srce ce te strefit od silne brige. :lol:
Ako prenoci u BG onda je kjafir :lol: :lol: :lol:

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 23 avg 2011, 12:38

Trebao je nekako preskocit Zagreb ili Beograd, i padobranom se spustit iznad Trebevica, jel? :lol: :lol:

Ima li jos neko ko mu je brojao svaki gutljaj u Budvi?? Koje je objasnjenje za ovo gazenje po Engleskoj? Dzeko je takav alkos da je postao imun!? !:lol: :lol: Ćafir bi nocevao u BG, mozda i gluho bilo, natego nesto

Elem, ako Dzeko podbaci kontra Belih Rusa, uzrok ce biti nocevanje u ćafirskom Beogradu. To je vec sada bjelodano. 8-)

ja sprdnje od portala i clanova mu

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 23 avg 2011, 12:45

hajde dosta vise raspravo o avionima i konekcijama!
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

The Prodigy
Kontakt:

Post Postao/la The Prodigy » 23 avg 2011, 12:45

floyd je napisao/la:Trebao je nekako preskocit Zagreb ili Beograd, i padobranom se spustit iznad Trebevica, jel? :lol: :lol:

Ima li jos neko ko mu je brojao svaki gutljaj u Budvi?? Koje je objasnjenje za ovo gazenje po Engleskoj? Dzeko je takav alkos da je postao imun!? !:lol: :lol: Ćafir bi nocevao u BG, mozda i gluho bilo, natego nesto

Elem, ako Dzeko podbaci kontra Belih Rusa, uzrok ce biti nocevanje u ćafirskom Beogradu. To je vec sada bjelodano. 8-)

ja sprdnje od portala i clanova mu
Ako ti se ne sviđa, slobodan si ;)

Ostalima, tema je Edin Džeko, a ne jel on pije i guzi za ramazan
.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 23 avg 2011, 12:54

A nas boli qurac ta tvoju pricu.Dzeko popij jednu i za mene.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 23 avg 2011, 12:56

I na ostalim portalima širiš svoj otrov, ohladi covjece, usamljen si, Džeko je igracina, a to šta privatno radi ne odskace od onog što vecina nogometaša i mladih rade

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 avg 2011, 12:57

Vidim gospodin iz Avaza, Tanovic aka mahalas aka kompleksas nam se pridruzio. Predivno.
Taman nam je on ovdje falio za kompletnu srecu.

Dzeko popij i za mene koji, cheers. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 23 avg 2011, 12:59

Principatus je napisao/la:Vidim gospodin iz Avaza, Tanovic aka mahalas aka kompleksas nam se pridruzio. Predivno.
Taman nam je on ovdje falio za kompletnu srecu.

Dzeko popij i za mene koji, cheers. :D

djeee?! :lol:

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 23 avg 2011, 13:00

Pusa svima vama od mene :*
Dok se ovako bude razmisljalo i ovakav stav imalo, nikad mi nigdje necemo otici niti imati uspjeha.
Daj Boze da grijesim, ali do sad je bila takva situacija da sve govori u prilog ovoj mojoj prici ;)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], torbica i 31 gost.