Ma nek si ti meni pametan, nedo ja tebe nikom, to sto si ti pola slova u recenici smjestio na pogresno mjesto nema veza.Reuf_Herco je napisao/la:Nazovi JAT pa provjeri imena putnika na letu JU 209 iz Londona za Beograd na datum 28.08.2011.
Ima li ista glupelje nego kad se neko pravi pametan a pojma o tome nema. Ja imam informaciju mjerodavnu da ne moze biti mjerodavnija, zamisli onda kako mi ispad smijesam
U ostalom, tacnost informacije ces znati za par dana
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Sto to mora odmah znaciti ono najgore? Ja bih prije rek'o da je to konekcioni let. Nevjerujem da iz Mancestera ima direktan let za Sarajevo. To bi trebalo znaciti da ce doci dan prije da bude sa familijom.Reuf_Herco je napisao/la:28.08. iz Londona Dzeko dolazi u Beograd umjesto na pripreme u Sarajevo. Razlog mozeomo svi pretpostaviti. Znaci, nista se nije promjenilo, sve po starom. Okupljanja reprezentacije sluzi samo za bjezanje od klupske svakodnevnice i obaveza.
-
- Kontakt:
MIslim da nema direktnog leta iz Velike Britanije u BIH. Ja sam nekoliko puta morao ici u Zagreb kako bih otisao u London.
-
- Kontakt:
Jarane, smijhesni ste fakat. U ostalom, ako novinari ne budu cutali kao p***** sto inace rade, sve ce se saznati.
Malo cuganja po splavovima za ramazan, pa onda ovdje ce biti za bajram, uh veselja
BIt ce slika iz Bosne, Bazena, Jeza i Basementa, a utakmica, pa to zanima samo nas navijace
Malo cuganja po splavovima za ramazan, pa onda ovdje ce biti za bajram, uh veselja

BIt ce slika iz Bosne, Bazena, Jeza i Basementa, a utakmica, pa to zanima samo nas navijace

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Reuf_Herco je napisao/la:28.08. iz Londona Dzeko dolazi u Beograd umjesto na pripreme u Sarajevo. Razlog mozeomo svi pretpostaviti. Znaci, nista se nije promjenilo, sve po starom. Okupljanja reprezentacije sluzi samo za bjezanje od klupske svakodnevnice i obaveza.

21:55 BEOGRAD -SARAJEVO X 7 sedmicno
a i da ide u bg, sta to nekog boli ***** kuda on hoda ?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Znaci, Dzeko je dobio dan vise pred Bajram, i umjesto da presjedi u kisovitom Manchesteru, on se zaputio kuci preko Beeograda
A i kad dodje kuci, ne treba izlazit iz nje, svakako je Cera izdao fetvu o Barjamskom praznovanju

A i kad dodje kuci, ne treba izlazit iz nje, svakako je Cera izdao fetvu o Barjamskom praznovanju

-
- Kontakt:
Dobro znam sta pricam, London - Beograd jedan smijer bez ikakvih konekcija. Allahom se kunem u to za ramazan!!!
Vrijme je da se polako digne sidro s ovog neozbiljnog portala. Nek se djecurlija, pljuvaci i četalji (na aminoivanje admina) zabavljaju.
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Jeste, a onda Beograd - Sarajevo. Sto se mora uvjek najgore pomisliti? Hoce co'ek za bajram da bude sa familijom. Sta je tu cudno?!Reuf_Herco je napisao/la:Dobro znam sta pricam, London - Beograd jedan smijer bez ikakvih konekcija. Allahom se kunem u to za ramazan!!!
Zadnja izmjena: maxuz baxuz, dana/u 23 avg 2011, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ćitaba tiReuf_Herco je napisao/la:Dobro znam sta pricam, London - Beograd jedan smijer bez ikakvih konekcija. Allahom se kunem u to za ramazan!!!

Ja, pa? Trebao je ici preko Grenlanda? Sta ce biti ako prenoci u BG?
Srce ce te strefit od silne brige.

-
- Kontakt:
Pojest cete sva **** koja ste izasrali za par dana kad se uvjerite u ovo 
Tad ocekujem izvinjenje od svih vas

Tad ocekujem izvinjenje od svih vas

Ako prenoci u BG onda je kjafirfloyd je napisao/la:Ćitaba tiReuf_Herco je napisao/la:Dobro znam sta pricam, London - Beograd jedan smijer bez ikakvih konekcija. Allahom se kunem u to za ramazan!!!![]()
![]()
![]()
Ja, pa? Trebao je ici preko Grenlanda? Sta ce biti ako prenoci u BG?
Srce ce te strefit od silne brige.

Trebao je nekako preskocit Zagreb ili Beograd, i padobranom se spustit iznad Trebevica, jel?
Ima li jos neko ko mu je brojao svaki gutljaj u Budvi?? Koje je objasnjenje za ovo gazenje po Engleskoj? Dzeko je takav alkos da je postao imun!? !:lol:
Ćafir bi nocevao u BG, mozda i gluho bilo, natego nesto
Elem, ako Dzeko podbaci kontra Belih Rusa, uzrok ce biti nocevanje u ćafirskom Beogradu. To je vec sada bjelodano.
ja sprdnje od portala i clanova mu

Ima li jos neko ko mu je brojao svaki gutljaj u Budvi?? Koje je objasnjenje za ovo gazenje po Engleskoj? Dzeko je takav alkos da je postao imun!? !:lol:

Elem, ako Dzeko podbaci kontra Belih Rusa, uzrok ce biti nocevanje u ćafirskom Beogradu. To je vec sada bjelodano.

-
- Kontakt:
hajde dosta vise raspravo o avionima i konekcijama!
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
- The Prodigy
- Kontakt:
Ako ti se ne sviđa, slobodan sifloyd je napisao/la:Trebao je nekako preskocit Zagreb ili Beograd, i padobranom se spustit iznad Trebevica, jel?![]()
![]()
Ima li jos neko ko mu je brojao svaki gutljaj u Budvi?? Koje je objasnjenje za ovo gazenje po Engleskoj? Dzeko je takav alkos da je postao imun!? !:lol:Ćafir bi nocevao u BG, mozda i gluho bilo, natego nesto
Elem, ako Dzeko podbaci kontra Belih Rusa, uzrok ce biti nocevanje u ćafirskom Beogradu. To je vec sada bjelodano.![]()

Ostalima, tema je Edin Džeko, a ne jel on pije i guzi za ramazan.
- Megamon
- Kontakt:
A nas boli qurac ta tvoju pricu.Dzeko popij jednu i za mene.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
I na ostalim portalima širiš svoj otrov, ohladi covjece, usamljen si, Džeko je igracina, a to šta privatno radi ne odskace od onog što vecina nogometaša i mladih rade
- Principatus
- Kontakt:
Vidim gospodin iz Avaza, Tanovic aka mahalas aka kompleksas nam se pridruzio. Predivno.
Taman nam je on ovdje falio za kompletnu srecu.
Dzeko popij i za mene koji, cheers.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Principatus je napisao/la:Vidim gospodin iz Avaza, Tanovic aka mahalas aka kompleksas nam se pridruzio. Predivno.
djeee?!

-
- Kontakt:
Pusa svima vama od mene :*
Dok se ovako bude razmisljalo i ovakav stav imalo, nikad mi nigdje necemo otici niti imati uspjeha.
Daj Boze da grijesim, ali do sad je bila takva situacija da sve govori u prilog ovoj mojoj prici
Dok se ovako bude razmisljalo i ovakav stav imalo, nikad mi nigdje necemo otici niti imati uspjeha.
Daj Boze da grijesim, ali do sad je bila takva situacija da sve govori u prilog ovoj mojoj prici