NK Zvijezda Gradačac

BiberBiber
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la BiberBiber » 02 mar 2014, 15:28

Kakvo je čudo nas pobijedi Bosna u generalki ljudi sa mašina iz treće smjene dođu i pobijede nas i mi sad hoćemo pobijedit Široki, umjesto da mi u generalci pobijedimo Bosnu 5 golova razlike i da se nadamo nečem, samo kakvo je razmišljanje trenera i stručnog štaba kad premijerligaš izgubi od kantonalnog ligaša

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 02 mar 2014, 15:32

Istina je Oblak da je sve gore i gore ali nemase para jara i lagano sada, moramo pokusati sa ovo malo sto imamo nesto da napravimo. Ovi dobri igraci su mozda radi para otisli staces, gdje je ta publika koja je prije bila da podrzi Zvijezdu kad je lose? Nema nigdje nikog, moramo lagano gledat naprijed i oderat Leotara sada sto nimalo nece bit lako jer su se pojacali mi smo realno dosta losiji nego prosle polusezone jer nemase jara slabo koja firma vise u gradu daje pare za Zvijezdu.

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 02 mar 2014, 15:35

BiberBiber je napisao/la:Kakvo je čudo nas pobijedi Bosna u generalki ljudi sa mašina iz treće smjene dođu i pobijede nas i mi sad hoćemo pobijedit Široki, umjesto da mi u generalci pobijedimo Bosnu 5 golova razlike i da se nadamo nečem, samo kakvo je razmišljanje trenera i stručnog štaba kad premijerligaš izgubi od kantonalnog ligaša
sve receno slazem se sa BiberBibe
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 02 mar 2014, 15:43

Evo ima statistika na Bet365 nismo uopste tolko losi ba ko sto rezultat govori.
Dobra je Zvijezda ljudi ba morali smo jaranima pomoc u borbi za vrh i to je to. Deremo akobogda Leotara i sve super.

sirokii
Kontakt:

Post Postao/la sirokii » 02 mar 2014, 15:45

I evo ga 5:0 tek pocetak drugog idemo jos 3 komada ajde bit ce vam bucanje pacenici :lol:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 mar 2014, 15:46

combe80 je napisao/la:Evo ima statistika na Bet365 nismo uopste tolko losi ba ko sto rezultat govori.
Dobra je Zvijezda ljudi ba morali smo jaranima pomoc u borbi za vrh i to je to. Deremo akobogda Leotara i sve super.
ma odlicni ste!!!!! :lol:
ako vas tjesi to ok. Pustili ste nam!
:lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Oblak
Kontakt:

Post Postao/la Oblak » 02 mar 2014, 15:50

hahahah boze dragi pa ljudi se eto ismijavaju sa nama. Neka to smo i zasluzili. Niko ovo kolo nije primio vise golova nego mi. Hahahah.. Jadno smijesno cemerno. Combe pokusava popraviti situaciju ali sve je otislo u davola. A combe dok sam kod tebe rece fime nece vise da ulazu u zvijezdu i ja sam ulagao u nju ako te bas zanima i ne ulazem vise jer vidim sta se radi, eh tako isto vide i ti drugi ljudi da se muti pa sto da dajem pare a da se muti a moglo se bez kojekakvih budalastina. ajmo siroki dokazi nam koliko smo jaki....

sirokii
Kontakt:

Post Postao/la sirokii » 02 mar 2014, 15:51

Kevin je napisao/la:
combe80 je napisao/la:Evo ima statistika na Bet365 nismo uopste tolko losi ba ko sto rezultat govori.
ma odlicni ste!!!!! :lol:
ako vas tjesi to ok. Pustili ste nam!
:lol:
taman su za 5 ima jos 30 minuta bolje bi vam bilo da popravite statistiku :lol:

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 02 mar 2014, 15:53

Namjestena tekma ba 90% da se uzme para na kladari. Mi nikad nismo na kladionicama u LIVE ponudama evo sad ima daj ba vidise iz aviona ba usput da se sta zaradi i da se bodovi puste Sirokom uz normalno dobru bod razliku i usput nama malo budzet da se popravi i svi sretni.

Dobro je ovo ba netreba sad radi jedne tekme tu palamudit idemo dalje i cao.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 mar 2014, 15:54

90% namjestena tekma :lol: e bas si vala Combe pravi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 02 mar 2014, 15:54

A znaš li ti da gol razlika ne igra nikakvu ulogu? Ukoliko dvije ekipe budu imale isto bodova međusobni omjer je bitan

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Oblak
Kontakt:

Post Postao/la Oblak » 02 mar 2014, 15:55

ja sam rekao eto u postovima 6 ili 7 komada primamo blizu sam pravo. Nije mi samo jasno na ovakvom vremenu da ne zna niko sutnuti frljoku ko sto bi reko nas svijet mozda i uleti u nesto sto se zove go. hhahahaahh . Bravo Zvijezdo ljubavi moja unistisete ko Hitler sto je Evropu unistio :D hahahahah

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 02 mar 2014, 15:57

Kakav bolan namjestena tekma o cemu pricate, mi od kako igramo premier ligu dole smo dali samo 1 gol i dva put odnijeli po bod, u prvoj sezoni u premier ligi bilo 1-1, odma iduce sezone dole smo primili 5 komada, i proslu sezonu je bilo 0-0 i to ko je gledo onaj prenos na hercegovina live zna da su nam dobre vile donijele taj rezultat.....

I eto znaci u nasoj drugoj sezoni u premier ligi smo dole dobili 5 komada, kad je sastav bio isti i mozda najjaci od kako postoji zvijezda u PL imali smo para, imali smo navijace i opet primili petaka, doduse tad nije bilo kojekakvih oblaka, munja i ostalih vremenskih nepogoda

Oblak
Kontakt:

Post Postao/la Oblak » 02 mar 2014, 15:58

evo ga hahahah sto se ne okladi na 6 + garant ima u kladionici ta ponuda cim je nastimano.... Hahahahahahah joooooj sramote majko mila hahahahah Ja nisam odavle .... Kuku majko mila hahahahahahah. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 02 mar 2014, 15:59

6-0 WAGNER

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 02 mar 2014, 15:59

zavrsen prvi set, dobro je, sad treba pokusat dobit drugi
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 mar 2014, 16:00

redwhite je napisao/la:Sto vas dva listicka skutora ne gledate utakmicu a ne prepirete se sa ovim stratezima i poznavaocima.ko se to vama kamenjarima obratio? Ili ste se podijelili VI u Listići,dvojica odu na stadion navijat a dvojica ostanu paziti na forum
Hahaha
kod nas u listici ima net na stadionu. I jos mnogo toga ima skutorija sto i vi ali i svi ostali samo sanjat mogu :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 02 mar 2014, 16:00

Oblak je napisao/la:evo ga hahahah sto se ne okladi na 6 + garant ima u kladionici ta ponuda cim je nastimano.... Hahahahahahah joooooj sramote majko mila hahahahah Ja nisam odavle .... Kuku majko mila hahahahahahah. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Sreca nasa pa ti nisi odaVLE

sirokii
Kontakt:

Post Postao/la sirokii » 02 mar 2014, 16:00

hahah koja milina utakmica za gledat sta je ovo ljudi moji pa bit cemo prvaci ove godine 100% a zvijezda jad i ocaj hahah imali smo jos jedno 2,3 dobre prilike ali bit ce jos ima jos 15 min hahahh kakva vam je statistika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 02 mar 2014, 16:01

combe80 je napisao/la:Namjestena tekma ba 90% da se uzme para na kladari. Mi nikad nismo na kladionicama u LIVE ponudama evo sad ima daj ba vidise iz aviona ba usput da se sta zaradi i da se bodovi puste Sirokom uz normalno dobru bod razliku i usput nama malo budzet da se popravi i svi sretni.

Dobro je ovo ba netreba sad radi jedne tekme tu palamudit idemo dalje i cao.
:lol: :lol: :lol: :lol: e zar ima i ovakvih izjava..
04.10.2009 !!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.