Ono sto se vama desilo pa vam titule oduzimali to je bio raspad . Mi se nismo raspali , samo nismo dobri kao prije . A vi se vratili i odmah sebi kupili nove titule . Imate i dosje da volite namjestati .10DelPiero je napisao/la:Nek si ti nasao da se javis, navijac raspalog kluba kojeg nema ni na mapi i to na na obicnu KONTROLU koju su mediji pretvorili u masovnu prevaru klubovanerkolfc je napisao/la:Juventus je uvijek mafija bio . Nisu oni na trud osvojili titule .
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
- 10DelPiero
- Kontakt:
Samo ti sebe tjesi, sta god da ti bude lakse.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- francobaresi
- Kontakt:
Dobro , "vi" se niste raspali . To je blaga riječ , prije bi rekao propali . Ipak 23 godine bez titule u Premiershipu je previše.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Govoris kao da smo nekad osvajali Premiership pa se to konstanto ocekuje od nas . Mi kad ga osvojimo bit ce zaslugom na terenu , a ne zbog dzepova okorjelih kriminalaca u Italiji .francobaresi je napisao/la:Dobro , "vi" se niste raspali . To je blaga riječ , prije bi rekao propali . Ipak 23 godine bez titule u Premiershipu je previše.
Mafija kontroliše Seriju A to je činjenica a da ne spominjem niže lige.Treba to sve drastično kazniti a ne dijeliti kazne u vidu simboličnog oduzimanja bodova.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- 10DelPiero
- Kontakt:
Prije ce Juve osvojit ligu prvaka vec vi englesku PL al' dosta prosjecnom klubu kojem je enigma postao nastup u najelitnijem takmicenju.
Alessandro Del Piero !
nerkolfc je napisao/la:Juventus je uvijek mafija bio . Nisu oni na trud osvojili titule .

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Saurman je napisao/la:Mafija kontroliše Seriju A to je činjenica a da ne spominjem niže lige.Treba to sve drastično kazniti a ne dijeliti kazne u vidu simboličnog oduzimanja bodova.

- Trequartista
- Kontakt:
Normalno da vlada mafija, što ste ljubomorni? Moggi je sve namjestio, žalite se sudu za ljudska prava u Strsbourgu.
A glavni su mi ovi navijači Bayerna, predsjednik im radi kobasica utajio porez, a ovdje dođu glume moralne vertikale.
A šta tek reći za onaj pompezni naslov da su Juve, Milan i Inter optuženi zbog jedne obične posjete finansijske policije.
Baš ste mi simpatični.

A glavni su mi ovi navijači Bayerna, predsjednik im radi kobasica utajio porez, a ovdje dođu glume moralne vertikale.

A šta tek reći za onaj pompezni naslov da su Juve, Milan i Inter optuženi zbog jedne obične posjete finansijske policije.

Baš ste mi simpatični.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Priznao je pred svima šta je uradio i da se kaje. No to nije imalo nikakve veze sa Bayern, te Bundesligom.
Druga stvar je u Italiji gdje se prvaci izbacuje, gdje pola lige ima nekakve minuse bodova prije početka sezone a da ne spominjem seria b gdje je na kladionicama x 1.40.
Niko nije mislio na određene ekipe, nego općenito na ligu. Silvio osuđen 1000x po 10x a i dalje je na slobodi. On tako pošten sigurno nije krao ili namjestio nešto
Druga stvar je u Italiji gdje se prvaci izbacuje, gdje pola lige ima nekakve minuse bodova prije početka sezone a da ne spominjem seria b gdje je na kladionicama x 1.40.
Niko nije mislio na određene ekipe, nego općenito na ligu. Silvio osuđen 1000x po 10x a i dalje je na slobodi. On tako pošten sigurno nije krao ili namjestio nešto

- 10DelPiero
- Kontakt:
Drago nam je zbog Njemacke lige, jedina liga bez namjestanja
E moj @Neutral cim ti imas potrebu da ga pravdas nije to cisto

E moj @Neutral cim ti imas potrebu da ga pravdas nije to cisto

Alessandro Del Piero !
Ne opravdavam ja ništa. Ako je zaslužio neka ide u zatvor, ha ja. Svi su jednaki pred sudom.
No uspoređivati Njemačku i Italiju u vezi namještanja je smiješno.
No uspoređivati Njemačku i Italiju u vezi namještanja je smiješno.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa nema se tu sta uporedivat, namjesta se i tamo i ovamo kao da je bitno u kolikoj mjeri, bruku tekmi namjesteno u cvajti. Uglavnom ovdje se radi o tome da na clanak smijesnih novina nalete padobranci i lupaju a nemaju veze o cemu se radi.
Alessandro Del Piero !
Nisam ja među tim padobrancima. Ovo je bila obična kontrola, imaš je u svim ligama.
- Trequartista
- Kontakt:
Braća Šapina godinama dominirali Bundesligom, sudija suspendovan, onaj jedan prije par godina pokušao samoubistvo, Bwin jedan od sponzora Bayerna, ma ja, sve je to neukusno i smiješno, onda onaj priznao utaju poreza.
Baš ste mi simpatični! 1.1 beta verzija.

Baš ste mi simpatični! 1.1 beta verzija.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
- francobaresi
- Kontakt:
Potpuno je neozbiljno držati se mišljenja da nema namještanja u svim ligama svijeta.
Pa zar bi vodeće svijetske kladionice tek tako bacale milione € godišnje , sponzorirajući vodeće svijetske klubove.
Pa zar bi vodeće svijetske kladionice tek tako bacale milione € godišnje , sponzorirajući vodeće svijetske klubove.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Sigurno nisu Bundesligu, da jesu bilo bi kazni, no njih nema.
Jedina utakmica koja mi je sumnjiva bila za Bayern je protiv Zenita, no gledao sam tu istu i oderali su nas. Ostalo smo mi sve redom derali bez namještanja, što se i vidi u Evropi.
Sudija se htio ubiti radi depresije a ne radi namještanja. Nešto slično i trener Ralk Ragnick s tim da je on javno rekao da ne može voditi više klub tada vodio Schalke i ubili su Intera. Čovjek javno rekao da boluje od toga, pa srećom se nije htio pokušati ubiti.
Bayern ih ne nosa na dresovima kao drugi velikani iz Španije i Italije.
Juventus izbačen u Seria B i to sa ogromnim minusom što se bodova tiče.
Mnogi se žale da je samo Juve nastradao a da drugi nisu u toj mjeri Inter i Milan ako se ne varam. Tri velikana upetljana u prljave radnje. I pitao sam o tim titulama na Juventusovoj temi i mnogi su napisali da je samo Juventus tu kažnjen a da se drugima progledalo kroz prste.
Naravno da se svugdje namješta, no negdje manje, negdje više. Negdje se čak bore protiv toga.

Jedina utakmica koja mi je sumnjiva bila za Bayern je protiv Zenita, no gledao sam tu istu i oderali su nas. Ostalo smo mi sve redom derali bez namještanja, što se i vidi u Evropi.
Sudija se htio ubiti radi depresije a ne radi namještanja. Nešto slično i trener Ralk Ragnick s tim da je on javno rekao da ne može voditi više klub tada vodio Schalke i ubili su Intera. Čovjek javno rekao da boluje od toga, pa srećom se nije htio pokušati ubiti.
Bayern ih ne nosa na dresovima kao drugi velikani iz Španije i Italije.
Juventus izbačen u Seria B i to sa ogromnim minusom što se bodova tiče.
Mnogi se žale da je samo Juve nastradao a da drugi nisu u toj mjeri Inter i Milan ako se ne varam. Tri velikana upetljana u prljave radnje. I pitao sam o tim titulama na Juventusovoj temi i mnogi su napisali da je samo Juventus tu kažnjen a da se drugima progledalo kroz prste.
Naravno da se svugdje namješta, no negdje manje, negdje više. Negdje se čak bore protiv toga.

- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa taj silni Bayern smijem zivot dati da imaju bar jednu namjestenu tekmu, i to specijalizacija su prelazi 

Alessandro Del Piero !
Eto ti prilike da se opariš 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.