Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Los_Blanos2 je napisao/la:@Romario pa ti ostario, ali si doceko da Barca bude prvak Europ zah.sudiji..Romariooo je napisao/la:Portillo je napisao/la:Eto, jos samo 10 puta osvojite Primeru i stic cete nas.
ubrzo ce se i to desiti, samo polako, gledaj i uzivaj
tako je to braco, hegemonija se dokazuje i nastavit ce se![]()
Cini mise dasi pricao kako si stari navijac Barce 93,4,5..respect, samo kazem docekao si..
Edit:
Za 10 godina, mene ce brinuti familija..a ne Real i Barca
Harrison je napisao/la:Mourinho zna sta radi i ovaj poraz nije slucajno dosao. Mislim da je cilj da se farsa namjerno pusti na 7 razlike da se opuste i da kiksaju,a kad kiksaju onda je piva u usima i tu im je kraj... A na kraju kad Mou osvoji sva 3 trofeja nek im je.be svima mamicu u Upravi posebno onom Valdanu...
EdinTM87 je napisao/la:Real je bolji od Barce (jedina tekma gdje smo zakazali je ona gdje ste nas utukli, napravili smo veliku gresku koja se nece ponoviti)
Real ce na kraju biti ispred Barce (775 je strana na koju cu se ja vratiti na kraju ove sezone da citiram ovaj post i slat cu poluprovokacije u pravcu navijaca Barcelone...)
Ne lupetaj Andres...Navijač=Fan...Normalno da smo navijači...Sad što ne možemo biti na tekmama kriva je geografija.Kad je neko u srcu onda nema tu više polemisanja!Andres je napisao/la:cuj ti ovih kvazifanova Kristine i Reala.Kaze :Cestitam svim pravim navijacima Barcelone titulu...
To ti znaci da cestitas ljudima koji su izricito iz Barcelone i koji ne fulau utakmicu na tribinama.Nit si ti navijac Reala nit sam ja navijac Barce.fanovi smo i to je sve-
Titulu ko osvoji u 38 kola ne moze biti ne zasluzeno.Jednostavno prvak je najbolji i uvjek zasuzeno prvak.
Barca bukvalno danas nije htjela igrati u drugom poluvremenu.Izasli su i samo cuvali loptu , oni i kad imaju prostor nisu htjeli naprijed sto je meni sasvim OK.Titula je tu ostalo je nevazno
U ta dva sporta, od smrti FFa do danas:Los_Blanos2 je napisao/la:Barcelona je od smrti FFa mnogo uspesniji klub od RMa i u basketu i u fudbalu.Kakve veze ima Franco
Ali eto kazes mnogo
Daj broj, statistiku..
SigurnoU ta dva sporta, od smrti FFa do danas:
1) Barcelona ukupno uzela 82 trofej,
2) Real uzeo 70 trofeja.
82>>>70
Mozda se ne slazes, ali to je tako i postoji mogucnost da se do kraja sezone ta razlika jos poveca.
Cinjenica je takođe da je trenutno Barca svjetlosnu godinu iznad reala u svemu... A to je rezultat dugogodisnje pravilne politike kluba.... U kosarci, fudbalu i rukometu su uvijek tu negdje,ako ne na pobjednickom postolju onda sasvim sigurno u samom vrhu, u španiji a Boga mi i u evropi....Los_Blanos2 je napisao/la:SigurnoU ta dva sporta, od smrti FFa do danas:
2) Real uzeo 70 trofeja.
82>>>70
Mozda se ne slazes, ali to je tako i postoji mogucnost da se do kraja sezone ta razlika jos poveca.kao sto je @Portillo vec napisao..
![]()
Kosarka moze proci zadnjih 10tak godina![]()
R.Madrid
La Liga 16
Kup 7
CL 3
UEFA KUP 2 (2/2)
Svj.kup 2
Barcelona
La Liga 13 (sa ovom)
Kup 8
UEFA KUP 4 (vise puta ispadali u istom takmicenju)
CL 3 (znamo svi kako su osv. 1 stariji su klub a koliko im je trebalo npr.neki velikani Real, Milan, Ajax, LFC, Juve, Bayern mnogo ranije a nije stvar u tome dasu tek osnovani pa fakat su stariji klub od Reala zrno godina, svi znamo kako su dosli do 2. tj 3. ne treba trositi rijeci )
Svj.kup 1
Koliko je to mnogo, uostalom kakve veze Franco![]()
Necemo sad brojati turnire po Juznoj Americi i Aziji tj. trofeje Santiago Bernabeu i Gaspar
Blanos, druze napolitanski, opasno si zabagovao sa statistikom.Los_Blanos2 je napisao/la:SigurnoU ta dva sporta, od smrti FFa do danas:
2) Real uzeo 70 trofeja.
82>>>70
Mozda se ne slazes, ali to je tako i postoji mogucnost da se do kraja sezone ta razlika jos poveca.kao sto je @Portillo vec napisao..
![]()
Kosarka moze proci zadnjih 10tak godina![]()
R.Madrid
La Liga 16
Kup 7
CL 3
UEFA KUP 2 (2/2)
Svj.kup 2
Barcelona
La Liga 13 (sa ovom)
Kup 8
UEFA KUP 4 (vise puta ispadali u istom takmicenju)
CL 3 (znamo svi kako su osv. 1 stariji su klub a koliko im je trebalo npr.neki velikani Real, Milan, Ajax, LFC, Juve, Bayern mnogo ranije a nije stvar u tome dasu tek osnovani pa fakat su stariji klub od Reala zrno godina, svi znamo kako su dosli do 2. tj 3. ne treba trositi rijeci )
Svj.kup 1
Koliko je to mnogo, uostalom kakve veze Franco![]()
Necemo sad brojati turnire po Juznoj Americi i Aziji tj. trofeje Santiago Bernabeu i Gaspar
Tri riječi: Treća titula zaredom.Los_Blanos2 je napisao/la:@Magica
Brzo sam proletio, ali eto iznesi statistiku La Liga, Kup, CL ako ti nije tesko.
Fakat zar se nogomet od kako je Franco rokno, smijesno..
Barca ima historiju, slavilu su svoju 100godisnjucu davno, onda bi trebali reci da je Barca osnovana onda kad je Franco krepoa cak u njegovom periodu imaju najveci broj Trofeo del Generalísimo
Franco trofej..
Los_Blanos2 je napisao/la:@Magica
Brzo sam proletio, ali eto iznesi statistiku La Liga, Kup, CL ako ti nije tesko.
Fakat zar se nogomet igra od kako je Franco rokno..
Barca ima historiju, slavilu su svoju 100godisnjucu, moze se reci davno![]()
Onda bi trebali reci da je Barca osnovana onda kad je Franco krepoa cak u njegovom periodu imaju najveci broj Trofeo del Generalísimo
Franco trofej..
Madrid kao grad nije bio drag Europi zbog Franca, ali su uspijeli vise puta doci do finala i osvj. ne zbog Franca u Europi , nego te generacije.
Franco je kroz R.Madrid tako i vidio da moze uspostaviti komunikaciju sa Europom, i narodom u Spaniji tj. kad je njegova diktatura postala sve slabija..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.