FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta reci''? Koju poruku poslati?
Zamalo 0-2
Kako nije hurtic kriv??????? Pa sta je ovo?
Zamalo 0-2
Kako nije hurtic kriv??????? Pa sta je ovo?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
gori ste od proslosezonskog Lazija :mrgreen:Manuel je napisao/la:Bibicu kud ne zabi da se vise ne patimo.Zao mi fakat ove raje na Kosevu.
Nisi slagaoChinaglia je napisao/la:gori ste od proslosezonskog LazijaManuel je napisao/la:Bibicu kud ne zabi da se vise ne patimo.Zao mi fakat ove raje na Kosevu.

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Na sta ce se danas Alegri ultra light vaditi..hmm da pogodim. Teren neravan i pritisak, dok su oni mogli opusteno igrati 

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Locust je napisao/la:Hajde ba ne jedi ****, nije ništa slično rekao.Evander je napisao/la:Zip, sta sad reci na ovo?
Jesmo mi forumasi najodgovorniji za ovo stanje?
Kao prvo, pripazi na rijecnik.
Vrijedja, ja koga?
Kao drugo, tacno je rekao "izostala podrska igracima".
Ovi igraci ne zasluzuju ni 5% podrske koju imaju.
EDIT: Na kojim drogama je ovaj Hasancic? Kakva je ovo izjava nista ni sa cim?
Skonta li iko sta je frajer rekao?

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 22 avg 2016, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ufffff-

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Evo elokventnog Hasančića i njegovog vraćanja povjerenja... ti i Hurton ga ne možete vratit da 6 zabijemo do kraja
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ja zivotom garantujem, da bog da sad umro, ako neznam vise od ovog pomocnog...kako smijesam lik majko
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Hurtić treba da ode, ali on nije kriv. Kriv je onaj ko je doveo Hurtića i ove mlakonje od igrača, tj "sportski direktor".
Taj nekakav "komitet za sport" treba da ode, ali nisu ni oni krivi. Kriv je onaj ko je postavio mutavca Ihtijarevića i kompaniju kad ne znaju.
Treba da odu oni koji su zaista krivi! Kusturica i kompanija.
Taj nekakav "komitet za sport" treba da ode, ali nisu ni oni krivi. Kriv je onaj ko je postavio mutavca Ihtijarevića i kompaniju kad ne znaju.
Treba da odu oni koji su zaista krivi! Kusturica i kompanija.
Treba dovesti Nermina Bašića kod nas, bar zna pričati.
Ko dovede ovog Hasančića,lik ne zna dvije sastavit 

Kriv je Zeljko jer je imao koncert na KosevuFudo je napisao/la:Na sta ce se danas Alegri ultra light vaditi..hmm da pogodim. Teren neravan i pritisak, dok su oni mogli opusteno igrati

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Hvala ti prijatelju.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Docepali se malo vise para i vi i mi i onda pobudalili,od uprave preko struke pa do igraca.BLU SKY je napisao/la:Komsije sta se ovo desava sa Sarajevskim klubovima, evo gledam vasu tekmu isto kao i ovi nasi ni volje ni zelje ni htjenja.
Mi najbolje funkcionisemo kao fukare izgleda.
"Izostala je podrška igračima" nikako nije jednako "Forumaši su najodgovorniji". Pa nema ništa slično u te dvije izjave.Evander je napisao/la:Locust je napisao/la:Hajde ba ne jedi ****, nije ništa slično rekao.Evander je napisao/la:Zip, sta sad reci na ovo?
Jesmo mi forumasi najodgovorniji za ovo stanje?
Kao prvo, pripazi na rijecnik.
Vrijedja, ja koga?
Kao drugo, tacno je rekao "izostala podrska igracima".
Ovi igraci ne zasluzuju ni 5% podrske koju imaju.
EDIT: Na kojim drogama je ovaj Hasancic? Kakva je ovo izjava nista ni sa cim?
Skonta li iko sta je frajer rekao?![]()
![]()
To mi ide na ****, i zato ispada da uvijek branim nekoga ko se usudi da napiše nešto što nije neki apsolutizam.
-
- Kontakt:
Prije Hurtića trebaju otići oni koji su ga postavili bez obzira što nam on kao i njegovi pomoćnici brukaju klub.
Nadam se samo da opet ne spomenu pritisak ili neki drugi razlog, samo se to nadam!
Nadam se samo da opet ne spomenu pritisak ili neki drugi razlog, samo se to nadam!
Ma ne mogu da vjerujem sta uradise od jkuba , **** i onom brki mater kad nije smjenio9 ovo nakon neizborene evrope. On moze poslat dva igraca iz **** Kotrljka koji nisu u planu da ovdje odskacu metar . Treba se zapitat fakat mislel oni sa slobodnim igracima i akademihom dominirat ligom . Pu uzasa. Prvo Celu dovest , prvo i osnovno , uzeli mu sve iz kluba i cocjel za dva kola nesta usemio igraku , samljeli Viteza. Jok mi da se uce na nama a ovaj je karakter kanarinca
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Imamo 45 min da vratimo povjerenje navijaca

Pa kad smo mu dokazali da podrska nije izostala, da imamo najbronija gostovanja, da se navija 90 minuta i da ih niko nije prozivao za vrjijeme utakmice, frajer hladno prebaci pricu da je izostala podrska na forumu 

- f0rest1946
- Kontakt:
Dobro,napisao si to 897638 puta brate dragiSiouxLukavac je napisao/la:Prije Hurtića trebaju otići oni koji su ga postavili bez obzira što nam on kao i njegovi pomoćnici brukaju klub.
Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, Kajkutenjoyer, Venom i 34 gosta.