ma nakantat ce ih braca po boji ko malu djecu dzaba nada dzaba sve.LARSSONCHE je napisao/la:Radi ovog "Ma et, nek i oni prođu" volio bih da ih nakanta lech večeras

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ma nakantat ce ih braca po boji ko malu djecu dzaba nada dzaba sve.LARSSONCHE je napisao/la:Radi ovog "Ma et, nek i oni prođu" volio bih da ih nakanta lech večeras
ima na oficijelnojChWilla je napisao/la:može l' neko potvrditi da imamo tu hiljadu?
na fb su objaviliChWilla je napisao/la:ne znam jel' do mene ali stvarno ne vidim
https://www.facebook.com/fkzeljeznicar/ ... =1&theaterChWilla je napisao/la:može l' neko potvrditi da imamo tu hiljadu?
Možda bude neka reklama na Faceu dok bude program za utakmicu (nemam pojma hoće li biti, ali ako bude, tad će biti sigurnoElegant je napisao/la:Zašto mi nemamo na TV reklamu za clanstvo ili za bilo sta?
Gledam sad Face vrti se pitarima za godisnje, a vidio sam i na BHT
Nadam se samo da nije prodaja nekog od igrača jer ta lova koliko god mi je draga pada mi najteže.DANDY je napisao/la:Ovo bi pogolemo trebalo biti....vrbanjusa je napisao/la:Ide jos jedno "janje". Nije ono isto, ovo je drugacije. Toliko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.