FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Malo ima manijaka kao sto je Dino!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- TMmanija2012
- Kontakt:
Bravo za 1000 

Ja neku vece maxuz kod maksumica meni moze biti ovaj mjesec 

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Haj dajte jos kakav izazov, nije zanimljivo vako sad 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- plavanacija
- Kontakt:
Kako bih volio da je generalni sponzor neka domaca firma, trebamo se kao nacija probuditi, samo domaci proizvod, a nadam se da ce zeljo postati svjetski brand, domaci je vec jako dugooooo 

Eto ga zvanicno nasi juniori ce igrati Lp.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ma nebitno drug svi mi volimo Zeljkana svako na svoj nacin.....Senad1921 je napisao/la:@Dandy, znam te prijatelju jos odavno ne bas da smo dobri al te znam. Jeste gonio je on 2005, i tako par god i nista, sad se Zeljo prati na FB. Ne govorim samo za njega nego za vecinu. Eto recimo i ti si u to vrijeme bio aktivan, pa malo i poslije i kada je kriza bila bio si tu prvi stao na vruce i nezgodno mjesto, a vidi situacije i danas si tu uz Zelju. A da ne spominjem kada si poceo pratiti plave. O tome ti ja pricam. I Pileta znam onako iz vidjenja, to su neke stvari koje se postuju, po meni to je navijac... Stvarno je glupo ko sto kazes mjeriti neciju ljubav, ali je stvarno i glupo pricati o nekoj ljubavi koja traje 3-4 godine...

Da ne granamo sad sutra je tekma koja moze odrediti citav tok ove sezone pa i neke stvari u blizoj buducnosti.
Zato napuniti lavor ako Bog da i ovjereriti prolaz.
Jako lijep osjecaj kada se mnoge stvari u i oko Zelje desavaju u pozitivnom smjeru.
Ovu "pozitivu" trebalo bi iskoristiti da se lose stvari na "Jugu" napokon pocnu rjesavati na zadovoljstvo svih nas. Molim vas vratite "Jugu" onaj stari sjaj, jer ako se tu stvari ne pocnu odvijati u pravom smjeru sve ce nas ponovo povuci u nazad.
Ovu "pozitivu" trebalo bi iskoristiti da se lose stvari na "Jugu" napokon pocnu rjesavati na zadovoljstvo svih nas. Molim vas vratite "Jugu" onaj stari sjaj, jer ako se tu stvari ne pocnu odvijati u pravom smjeru sve ce nas ponovo povuci u nazad.
Nemojte o Jugo ovdje.Imaju momci koji vode racuna o tome i rade na tome.
-
- Kontakt:
Eh da je kakvu koreografiju uradit, al ybg,
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Ovo je jako lijepa vijestEnemy00 je napisao/la:Eto ga zvanicno nasi juniori ce igrati Lp.

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
nakon onakvog pristupa u prvoj utakmici, sutra me moze samo razocarati da odigraju kontra i budu se vukli po terenu. naravno, prizeljkujem prolaz, ali ako pristup igri bude isti, a ipak ispadnemo, nece mi to predstavljati razocarenje. i ovaj rezultat iz budimpeste za mene je senzacija, obzirom na finansijske, logisticke i infrastrukturalne okolnosti u kojim radimo oni i mi
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
tm8782 je napisao/la:Ovo je jako lijepa vijestEnemy00 je napisao/la:Eto ga zvanicno nasi juniori ce igrati Lp.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Juttos potvrdjeno klubu
Odlicna vijest. Drago mi je zbog tih momaka. Zasluzili su. Nije to mala stvar.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Na kom principu igraju ligu prvaka, cini mi se od prije 2 sezone to igraju juniori ekipa koje se plasiraju u grupnu fazu pa i oni imaju iste grupe.
Ili sam ja nesto pomjesao, u svakom slucaju lijepa vijest da igraju internacionalna takmicenja bit ce to sjajno iskustvo za te momke.
Ili sam ja nesto pomjesao, u svakom slucaju lijepa vijest da igraju internacionalna takmicenja bit ce to sjajno iskustvo za te momke.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Sad je prošireno na 64 ekipe, pa ce vecina zemalja imati svog predstavnika.
Vrenenska prognoza za sutra, kisa i pljuskovi poslijepodne i navecer. Ali sparina i toplo idalje.
Da hoce biti kratki pljuskovi.
Da hoce biti kratki pljuskovi.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Radi ovog "Ma et, nek i oni prođu" volio bih da ih nakanta lech večeras
Trenutno korisnika/ca: b00t, ErosViverosViv i 44 gosta.