Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la _dreamer_ » 23 avg 2011, 00:33

Virtu4l je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Nije fizicke performance pomakao za cenat od prosle sezone .. refleks, trk, okretnost nista nije bolja i hajde nije se toliko osjetilo juce protiv Havaji ekipe i sporog fudbala.
Eto nadao sam se da ce covjek poraditi na fizici kao sto je npr. Salihovic uradio al nista .. Predvidjam mu klupu i onda da ga zemijene ne na zimskoj puzi.
Ovo je bilo prije tačno mjesec. Mnogo toga se promijenilo u 30 dana? Kako odjednom popravi sve segmente koje si nabrojao? Nema ni klupe, a Boga mi, ni zamjene....
Virtu4l je napisao/la:Malo odmora, pripreme sa Cityjem i eto nama Edina boljeg nego ikad.
A ovo je bilo nakon utakmice sa Rumunijom.
Nemojte da budemo ovdje previse "licni". Kimbo jeste mozda bio nekad preostar na rijecima, ali vjerujem da je to radio u dobroj namjeri... Mislim da se i on - kao i svaki iskreni navijac reprezentacije - raduje njegovim golovima i dobrim igrama...

Mir mir mir, nije niko kriv, ava ava ava, Tevez teleca glava... :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 avg 2011, 00:35

Joint_Union je napisao/la:Virtual kako ti ne dosadi objasnjavati :roll: .

Šta kažu paćenici klupa jel :lol: .
Ma sve su to glumci, čiju svijest nikad neću shvatiti. Umjesto da momku budu podrška, oni uvijek gledaju najcrnju stranu. Svi pametuju kako je loše primio loptu, promašio šansu, nema snage... kao da mi nemamo vlastite oči.

Edin je veliki napadač, jedan od najboljih na svijetu. Ko ne vjeruje u to, neka počne pratiti neki drugi sport. Vrijeme će pokazati ko je bio u pravu, a ko nije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 avg 2011, 00:38

Koje ludo vece :lol: :lol: ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 avg 2011, 00:39

Mancini se dvoumi da li igrati sa 4 napadača.
Veoma hrabro od njega, u Engleskoj se to kažnjava. :)

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 23 avg 2011, 00:40

Virtu4l je napisao/la:

Ma sve su to glumci, čiju svijest nikad neću shvatiti. Umjesto da momku budu podrška, oni uvijek gledaju najcrnju stranu. Svi pametuju kako je loše primio loptu, promašio šansu, nema snage... kao da mi nemamo vlastite oči.

Edin je veliki napadač, jedan od najboljih na svijetu. Ko ne vjeruje u to, neka počne pratiti neki drugi sport. Vrijeme će pokazati ko je bio u pravu, a ko nije.
Ma dovoljno što im je Edin začepio svima usta, @ kimbo im je kolovodja bio i najviše kritikovao hajmo reci sa argumentima, morma priznati nije ga pljuvao kao mnogi.
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 avg 2011, 00:42

Joint_Union je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Ma dovoljno što im je Edin začepio svima usta, @ kimbo im je kolovodja bio i najviše kritikovao hajmo reci sa argumentima, morma priznati nije ga pljuvao kao mnogi.
Sigurno, već sam napisao da ga nikad nije vrijeđao, ali bio je veoma kritičan. Samo su mu trebali dati malo vremena.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 23 avg 2011, 00:47

Ma sad se @ kimbo bacio na premijer ligu tačnije na Želju. :lol: I nije ni svjestan da će i tu proći gore nego sa Džekom.
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 avg 2011, 01:31

Joint_Union je napisao/la:Ma sad se @ kimbo bacio na premijer ligu tačnije na Želju. :lol: I nije ni svjestan da će i tu proći gore nego sa Džekom.

Da ti pozelim laku noc :lol:
[youtube][/youtube]
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 23 avg 2011, 08:18

Šta ja znam, jeste kimbo bio ponekad naporan sa kritikovanjem Džeke, ali je to makar pokušavao raditi argumentovano, za razliku od nekih debila koji su prodefilovali ovom temom. Ja apsolutno nikada nisam sumnjao u Edinov kvalitet, što Virtual ima običaj da kaže, ne može se zaboraviti igrati fudbal. Stoga, što se mene tiče, kimbo oprošteno ti je :D

Talijan je napokon proširio svoje znanje engleskog i u svoj vokabular je napokon uvrstio riječ COUNTERATTACKS. To su situacije u kojima se Edin snalazi kao riba u vodi i to mu je maksimalno trebalo, vidjeli smo rezultat takve igre protiv Boltona. Ali, ima tu još uvijek puno prostora za napredak, kao što su brže oslobađanje od lopte (selam Silvi, Johnsonu i Tevezu), ubačaji u 16-erac, utuvljivanje u glavu pojedinim igračima da dodaju loptu igraču koji je u boljoj poziciji i slično. Ali, Mancini je već dosta uradio od početka ove sezone, dovoljno je reči da se Baloteli 4 puta zagrijavao tokom ove 2 utakmice a nije dobio ni minut.

Edin je već miljenik navijača a sjetimo se samo kakva je bila situacija prije par mjeseci. Mislim da će se tokom ove sezone (neka ga samo povrede zaobiđu) on nadavati golova. Međutim, isto tako, ne trebamo ovdje mi psovati Mančiniju kada ne počne utakmicu, nerealno je očekivati da baš svaku počne, posebno kada se uhvati ritam od 2 utakmice sedmično.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 avg 2011, 10:21

Zipa ovo. Dzeko najbolji igrac EPL U prva 2 kola. Svaka cast Dijamantu, samo nastavi ovako.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 23 avg 2011, 10:38

el-fighter je napisao/la:Zipa ovo. Dzeko najbolji igrac EPL U prva 2 kola. Svaka cast Dijamantu, samo nastavi ovako.
info?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 avg 2011, 10:43

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/na- ... zeko/63041

Odjednom sad dodase i Rooneya :lol: , prije 10 min. stojalo samo Dzeko i Silva :mrgreen:

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 23 avg 2011, 10:49

Nisu bili ubacili podatke sa meca Manchester UTD - Totenham. To ih je sjebalo. :lol:

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 23 avg 2011, 10:52

jos da su i link postavili da se uvjerimo u to sto pisu.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 23 avg 2011, 11:07

28.08. iz Londona Dzeko dolazi u Beograd umjesto na pripreme u Sarajevo. Razlog mozeomo svi pretpostaviti. Znaci, nista se nije promjenilo, sve po starom. Okupljanja reprezentacije sluzi samo za bjezanje od klupske svakodnevnice i obaveza.

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 23 avg 2011, 11:12

adnan_hzsa je napisao/la:jos da su i link postavili da se uvjerimo u to sto pisu.
:roll:

http://www.premierleague.com/page/Playe ... manceIndex

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 23 avg 2011, 11:16

Reuf_Herco je napisao/la:28.08. iz Londona Dzeko dolazi u Beograd umjesto na pripreme u Sarajevo. Razlog mozeomo svi pretpostaviti. Znaci, nista se nije promjenilo, sve po starom. Okupljanja reprezentacije sluzi samo za bjezanje od klupske svakodnevnice i obaveza.
Ustaljena procedura kod okupljanja. Sjetimo se prije Rumunije, kako je odigrao zadnji mec u nedelju, a u Hrasnici se pojavio u sledecu nedelju ujutro, dok su ostali trenirali jos od petka. Dosao sa Spahicem poslije lumpovanja u Dubrovniku.

Dakle ovaj put je destinacija Beograd, sa Kolarovom garant.

A mi se ko majmuni radujemo i nadamo pobjedi u Bjelorusiji a njih boli ****.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 23 avg 2011, 11:17

Reuf_Herco je napisao/la:28.08. iz Londona Dzeko dolazi u Beograd umjesto na pripreme u Sarajevo. Razlog mozeomo svi pretpostaviti. Znaci, nista se nije promjenilo, sve po starom. Okupljanja reprezentacije sluzi samo za bjezanje od klupske svakodnevnice i obaveza.
Izvor?

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 23 avg 2011, 11:41

ZOI84 je napisao/la:
Izvor?
Vidovita Dzemila.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Reuf_Herco
Kontakt:

Post Postao/la Reuf_Herco » 23 avg 2011, 11:45

guber90 je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:
Izvor?
Vidovita Dzemila.

Nazovi JAT pa provjeri imena putnika na letu JU 209 iz Londona za Beograd na datum 28.08.2011. ;)

Ima li ista glupelje nego kad se neko pravi pametan a pojma o tome nema. Ja imam informaciju mjerodavnu da ne moze biti mjerodavnija, zamisli onda kako mi ispad smijesam :D
U ostalom, tacnost informacije ces znati za par dana ;)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], Proximic i 13 gostiju.