NK Zvijezda Gradačac
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvijezda ... kog/125856" onclick="window.open(this.href);return false;
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
[/quote]maid007 je napisao/la:rasta1922 je napisao/la:jest bio kombinovani sastav al su i svi igrali,i taj je rezultat sramotan,jer su igraci bosne radili do 2 sata u firmi i izasli s posla i ocitali im lekciju...a taj spasojevic po onome juce nemoze biti pojacanje kao ni jos par njih dole koji su zalutali...islamagic,zulic itd...
ljudi sramota je za zvijezdu da izgubi od bosne koja je 2 ranga ispod njih ljudi su ih jednostavno razvalili i u igri i u trcanju u svemu i ako zvijezda sad ne ispadne iz pl nece nikadtreba napomenut da je jedan igrac bosne povrijedjen na toj utakmici @D
ti se izgleda registrovao da to napises.pa sta mislis da se zvijezda trebala upustiti u trku i borbu sa igracima bosne pa na kraju izaci sa par povrijedenih igraca .
ova utakmica je bila humanitarnog karaktera da se sabere koja para za bosnu a zvijezda je koristila usluge svih igraca koji i nisu mogli naci neku motivaciju za ovu utakmicu.
dodi na utakmicu protiv leotara i vidjeces da je ono bilo samo malo rekreacije
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Kao sto vidimo već u proljetnom dijelu nekoliko sumnjivih rezultata.Direktni protivnici za nizi rang ostvarili gostujuće pobjede.Dakle,Rudar i Mladost neće ispasti.Radniku je dovoljan bod kod kuće protiv prvaka,koji takođe moze biti zadovoljan.Slavija i Travnik domaćinski rjesavaju sutra.Pored Leotara traži se putnik u niži rang,isključivo mora biti iz federacije.Kada bolje proanaliziramo ostajemo mi i Travnik.Ne znam kakav imaju raspored,ali znam da će nam gutavo biti sa svakim,pa i sa Leotarom kod kuće.Nerijetko su nam sudije bukvalno otimali bodove kod kuće,sada će taj scenarij biti posebno izražen.Nadam se da imamo kvalitet za nekoliko domaćih pobjeda.Vjerujem u nase navijače koji se vraćaju i koji će biti sigurno dvanaesti igrač....Nisam mozda upravu,ali toliko je nepravilnosti bilo do sada,pa neće i ovaj put izostati.
Ima neke logike al nemozes bas rec da je pusteno Rudaru kada je leotar poceo pripreme prije 5 dana jbgvatreni je napisao/la:Kao sto vidimo već u proljetnom dijelu nekoliko sumnjivih rezultata.Direktni protivnici za nizi rang ostvarili gostujuće pobjede.Dakle,Rudar i Mladost neće ispasti.Radniku je dovoljan bod kod kuće protiv prvaka,koji takođe moze biti zadovoljan.Slavija i Travnik domaćinski rjesavaju sutra.Pored Leotara traži se putnik u niži rang,isključivo mora biti iz federacije.Kada bolje proanaliziramo ostajemo mi i Travnik.Ne znam kakav imaju raspored,ali znam da će nam gutavo biti sa svakim,pa i sa Leotarom kod kuće.Nerijetko su nam sudije bukvalno otimali bodove kod kuće,sada će taj scenarij biti posebno izražen.Nadam se da imamo kvalitet za nekoliko domaćih pobjeda.Vjerujem u nase navijače koji se vraćaju i koji će biti sigurno dvanaesti igrač....Nisam mozda upravu,ali toliko je nepravilnosti bilo do sada,pa neće i ovaj put izostati.
Ma joj,utakmica Leotar-Rudar,jad i čemer,mogao je i Leotar taj jedan zabiti,al jedno znam,Gaćinović i đetići s Trebišnjice će zapet protiv nas.Jbg,ako taj razmontirani Leotar ne razmontiramo jos vise i nismo za PL.Tkanton je napisao/la:Ima neke logike al nemozes bas rec da je pusteno Rudaru kada je leotar poceo pripreme prije 5 dana jbgvatreni je napisao/la:Kao sto vidimo već u proljetnom dijelu nekoliko sumnjivih rezultata.Direktni protivnici za nizi rang ostvarili gostujuće pobjede.Dakle,Rudar i Mladost neće ispasti.Radniku je dovoljan bod kod kuće protiv prvaka,koji takođe moze biti zadovoljan.Slavija i Travnik domaćinski rjesavaju sutra.Pored Leotara traži se putnik u niži rang,isključivo mora biti iz federacije.Kada bolje proanaliziramo ostajemo mi i Travnik.Ne znam kakav imaju raspored,ali znam da će nam gutavo biti sa svakim,pa i sa Leotarom kod kuće.Nerijetko su nam sudije bukvalno otimali bodove kod kuće,sada će taj scenarij biti posebno izražen.Nadam se da imamo kvalitet za nekoliko domaćih pobjeda.Vjerujem u nase navijače koji se vraćaju i koji će biti sigurno dvanaesti igrač....Nisam mozda upravu,ali toliko je nepravilnosti bilo do sada,pa neće i ovaj put izostati.
To je tacno, ako ih ne pobijedimo nemamo se cemu nadatvatreni je napisao/la:Ma joj,utakmica Leotar-Rudar,jad i čemer,mogao je i Leotar taj jedan zabiti,al jedno znam,Gaćinović i đetići s Trebišnjice će zapet protiv nas.Jbg,ako taj razmontirani Leotar ne razmontiramo jos vise i nismo za PL.Tkanton je napisao/la:Ima neke logike al nemozes bas rec da je pusteno Rudaru kada je leotar poceo pripreme prije 5 dana jbgvatreni je napisao/la:Kao sto vidimo već u proljetnom dijelu nekoliko sumnjivih rezultata.Direktni protivnici za nizi rang ostvarili gostujuće pobjede.Dakle,Rudar i Mladost neće ispasti.Radniku je dovoljan bod kod kuće protiv prvaka,koji takođe moze biti zadovoljan.Slavija i Travnik domaćinski rjesavaju sutra.Pored Leotara traži se putnik u niži rang,isključivo mora biti iz federacije.Kada bolje proanaliziramo ostajemo mi i Travnik.Ne znam kakav imaju raspored,ali znam da će nam gutavo biti sa svakim,pa i sa Leotarom kod kuće.Nerijetko su nam sudije bukvalno otimali bodove kod kuće,sada će taj scenarij biti posebno izražen.Nadam se da imamo kvalitet za nekoliko domaćih pobjeda.Vjerujem u nase navijače koji se vraćaju i koji će biti sigurno dvanaesti igrač....Nisam mozda upravu,ali toliko je nepravilnosti bilo do sada,pa neće i ovaj put izostati.
Dugo smo izdrazali 

Necu da odmah kudim ali jednostavno moram. Nisam nikakako niso misleci da ce se nesto promijeniti u mojoj najvecuoj ljubavi Zvijezdi. Onaj se ustolicio i niko da ga makne, seta gradom i vozi se u autu kao da je gladijator ovdje, arogantan i sa tako malo pameti imam osjecaj da pile ima vise pameti od njega. Mi gradani sutimo i kada reagujemo ispadnemo budale nevidene! U Sirokom za dvije minute dva gola PRVI GO: GOLAMN NIJE LIJEPO UFATIO I ISPALA LOPTA I USETALA SE U GO, DRUGI GO : LOSA REAKCIJA ZVIJEZDINE ODBRANE. Sta to znaci? OK los teren shvatam. Ali dva gola u dvije minute nasa greska. Sta to znaci? Lose spremna ekipa. I njima je los teren sto mi ne damo dva gola sada? Ljudi konacno hoce da nam zvijezda ispadne. NE SUDIJE NE SPORSKI SAVEZ NE BILO KO PETI DESETI NEGO NASI LJUDI HOCE DA MI ISPADNEMO A MI TO GLEDAMO SKRSTENIH RUKU. Ko god da kaze da nema para ima para vjerujte da se ostane i da se konstanto ganja sredina tabele. Ko god da kaze da je drugacije VJERUJTE DA LAZE......
SRAMOTA DRAGA ZVIJEZDO RUSE TE ONI KOJI NISU NIKADA NI IGRALI, NI ZVIJEZLI ZA TEBE. SRAMOTA TAKOZVANI STRUCNJACI DA NE ZNATI OBAVITI POSAO A TO JE MINIMALNO STO MI ZELIMO.
SRAMOTA DRAGA ZVIJEZDO RUSE TE ONI KOJI NISU NIKADA NI IGRALI, NI ZVIJEZLI ZA TEBE. SRAMOTA TAKOZVANI STRUCNJACI DA NE ZNATI OBAVITI POSAO A TO JE MINIMALNO STO MI ZELIMO.
Ma sa Sirokim smo u ekstra odnosima pustamo ovu tekmu treba im za vrh tabele nama netreba nizasta i cao.
Deremo akobogda Leotara i super. Ova tekma je svejedno jer ako se sjecate da nam je Siroki pustio prosle godine kad smo igrali kod kuce za opstanak i kad je bio sudija iz travnika koji je sudio sve za Siroki tad je Vagner isto vratio nama loptu a imali su slobodan udarac na rubu sesnesterca nije stio pucati. Pustimo sirokom tri boda nasim jaranima.
Deremo akobogda Leotara i super. Ova tekma je svejedno jer ako se sjecate da nam je Siroki pustio prosle godine kad smo igrali kod kuce za opstanak i kad je bio sudija iz travnika koji je sudio sve za Siroki tad je Vagner isto vratio nama loptu a imali su slobodan udarac na rubu sesnesterca nije stio pucati. Pustimo sirokom tri boda nasim jaranima.

Mogli bi katastrofu dozivjeti kako ste krenuli.
O kakvom vi ljudi pustanju pricate nije mi jasno, 4:0 36 minut?
Ljudi jaci od nas za klasu i vi pricate o pustanju
Ljudi jaci od nas za klasu i vi pricate o pustanju

combe80 je napisao/la:Ma sa Sirokim smo u ekstra odnosima pustamo ovu tekmu treba im za vrh tabele nama netreba nizasta i cao.
KADA SI U DOBRIM ODNIMA NIKO TE NE PODERE 4-0 ZA SADA JE TAJ REZULTAT U 36 MINUTI. PRIJATELJSKI JE 1 ILI MAKSMIALNO 2:0. NAS RUSI NASE NEZNANJE. SRAMOTA FUJ OGADILA MI SE ZVIJEZDA ZA SVA VREMENA. ZIVIO SAM ZA TAJ KLUB DAO SAM SVE SVOJE ZA TAJ KLUB , A VIDI OVO SADA. PLACE MI SE KADA VIDIM OVO.
Idete doma u velikom minusu hahahah
Ma moramo pomoc Sirokom da se nabije gol razlika ba...
pusti ti to dosta bitnija je utakmica protiv Leotara tu svi na stadion da lijepo uzmemo tri boda...
pusti ti to dosta bitnija je utakmica protiv Leotara tu svi na stadion da lijepo uzmemo tri boda...
combe80 je napisao/la:Ma moramo pomoc Sirokom da se nabije gol razlika ba...

DOSTA BITNIJA UTKAMICA PROTIV LEOTARA PA TI NISI PRISEBI.Posle ovakvog debakla de ti vrati igrace u pravi kolosjek i psihu im ustabili! Al su se sastali strucnjaci sta je ovo? ? ? ? ?
Do kraja utakmice prognoziram 6-7:0
Do kraja utakmice prognoziram 6-7:0
Oblak ti zivis stvarno u oblacima...
Sirokom treba gol razlika i to je to, protiv leotara je bitna utakmica kakva ova ba...
Idemo svi na stadion da navijamo ba. Pusti ti ovu utakmicu znalo se da cemo izgubiti, njima trebaju bodovi i golovi mi nepruzamo otpor i lagano...
Bitna su tri boda protiv Leotara to je bitno a ovo lagano privest kraju i cao.
Sirokom treba gol razlika i to je to, protiv leotara je bitna utakmica kakva ova ba...
Idemo svi na stadion da navijamo ba. Pusti ti ovu utakmicu znalo se da cemo izgubiti, njima trebaju bodovi i golovi mi nepruzamo otpor i lagano...
hahhaha koji pacenici na temi cuj nama treba gol razlika onda ispada da nam je travnik pustio 5 golova mladost 6 ma ja dabogda jos 4 primili gamad provokatorska 

Mi postujemo Siroki koji su nam uvjek pomagali. Nekazem ja da nije Siroki jaci vec kazem da nam je nebitna utakmica i da pustamo da nabije Siroki gol razliku jer nam je svejedno kolko cemo izgubit. Mi treba da se okrenemo Leoratu tu tri boda uzet i cao. Boze sacuvaj da provociramo naprotiv Siroki nam je veoma draga i prijateljska momcad.
Al ti prijatelju imas mastu za medalju!Kakva go razlika i kakvi bakraci! De se malo ba saberi pratim tvoje postove i posteno se ismijem uz njih!combe80 je napisao/la:Oblak ti zivis stvarno u oblacima...

1.Zvijezda svake polusezone mijenja SKORO citavu ekipu
2.Shodno ovom prvo prednjaci u premijer ligi sa brojem trafera
3.Od prve generacije koja je uvela u PL BiH samo je losija i losija
Da ti dalje ne nabrajam. Nemoj umisaljeti sebi za neku go raliku. Eto sto Maksumic ne igra u odbrani. Bio je uz Bogdanovica jedan najaci stoper prosle polusezone. Gdje su ta nazovimo ih pojacanja? Mi jadan ne bio citavu ekipu punimo iz Srbije! Najveci skart koji ne moze nigdje dode ovdje! Garant sto nema para! Da smo pravilno rasporedili pare do sada smo mogli vedriti i oblavciti u ovoj PL sto je igramo! Ja jesam ljut i ogorceni, ali pored toga svega opet je volim najvise na svijetu! Ja ne kazem da ne treba otici na stadion i podrzati i ja cu prvi otici, ali brate to je sramota za nas klub. Vidis li ti ili i to sebi umisaljs da je publike iz utakmice u utakmicu sve manje i manje. Lijep pozdrav za tebe prijatelju i ti nemoj da zivis u oblacima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.