Transfer je odobren od upravnog odbora čeka se još samo medicinski pregled.
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Dobra analogija, Gnabryu bi za njegovu karijeru bilo najbolje da ode negdje drugo. Tad bi mu se igralo. Ovako u Bayernu mu se ne igra fudbal uopšte. Sve ostalo je rezultat toga, i povrede i debljanje itd.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ma ne znam, neozbiljan je skroz postao. Meni je bio bas drag, izuzetno direktan igrac, samo gleda na gol sto je rijetkost danas. On meni izgleda kao da mu nema spasa i vracanja na stari nivo, zivjet ce do kraja karijere od Bayerna u CVu.Bundesliga je napisao/la: ↑24 jun 2024, 20:23Dobra analogija, Gnabryu bi za njegovu karijeru bilo najbolje da ode negdje drugo. Tad bi mu se igralo. Ovako u Bayernu mu se ne igra fudbal uopšte. Sve ostalo je rezultat toga, i povrede i debljanje itd.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Gnabry nikad nije bio kalibar za Bayern, barem ne za startnu postavu. Previse je tehnicki limitiran. Dugo je i zivio na racun onih 4 komada Tottenhamu.
Klasicni primjer igraca koji je u strasnoj ekipi izgledao bolje nego sto ustvari jeste.
Klasicni primjer igraca koji je u strasnoj ekipi izgledao bolje nego sto ustvari jeste.
Coman je jedan od najdrazih igraca mnogim navijacima Bayerna. Nikada ne kalkulise, igra to sto se trazi od njega, kod Zubala je bio i desni bek. Jedno vrijeme, nekih pola sezone je bio ponajbolji igrac, drzao tim. Sto se povreda tice, cini mi se da ni ovaj sto dolazi nije bas puno bolji. Inace generalno, brza krila su igraci koji se najcesce povredjuju sto je u neku ruku i logicno. Moras imati 4 u ekopi i nadati se da ce uvijek dvoica biti spremni... Ja bi ostavio Comana, tu je i Tel, pa Olise...e sad ne znam ima li nekog hajra od ovoga spanca malog, niko nista ne prica, a nije dobio sansu nikakvu. Palija je bacanje para, tehnicki nula, malo nabildati i ojacati Pavlovica, duplo bolji igrac koji moze odigrati tu uloga, tokom omladinske karijere samo je to i igrao. Ako ce se ipak dovoditi zadnji vezni onda onaj Spanac Zubimendi (ili tako nesto) je ponajbolja opcija na "trzistu". Pored toga sto je parmak, Palija ce posle isteka ugovora imati 32-33 godine i onako cangalast je tu i zavrsio ozbiljnu karijeru.
-
- Kontakt:
• Your contract expires in 2026, can you imagine staying longer at Bayern?
Serge Gnabry: "Definitely"
Ne možeš ga puškom otjerati, hvala HasaneGnabry: "We're looking forward to the new season. We all have now put last season behind us. Last season wasn't good for us and for me personally with all the injuries etc. That's why we all want to attack again. The cards will be reshuffled and we'll do our best next season"

Haha, sad je Hasan sam odlučivao
A kad Eberl šta radi, ovim gore mora položiti račune i koja je njegova svrha
Nešto ne vjerujem da je Hasan samovoljno dijelio plate kako on hoće, no nije da nismo već čitali.
Navodno je danas poslan ultimatum ovim iz Fulhama sa zadnjom ponudom za 'hinju, ako odbiju okreću se drugim opcijama.
Silva iz MCity isto ima neku klauzulu u ugovoru i o njemu se nešto piše.

A kad Eberl šta radi, ovim gore mora položiti račune i koja je njegova svrha

Nešto ne vjerujem da je Hasan samovoljno dijelio plate kako on hoće, no nije da nismo već čitali.
Navodno je danas poslan ultimatum ovim iz Fulhama sa zadnjom ponudom za 'hinju, ako odbiju okreću se drugim opcijama.
Silva iz MCity isto ima neku klauzulu u ugovoru i o njemu se nešto piše.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
- Kontakt:
Eberl ne bi sigurno svakoj stuhi davao 20 miliona po sezoni. Uostalom ima zabiljezeno da ga igraci nisu uzimali ozbiljno i da su se sprdali s njim.
Za razliku od drugih pogotovo trenera.
The final green light from the supervisory board for the Michael Olise deal is expected today

Koji imbecili, koliko je igraca izgubljeno na ovakav nacin dok se cekala potvrda sa vrha.
kad pročitam subervisory board odmah se ospem i srać.ka me uhvati
Uvijek je Bayern tako funkcionisao, samo se sada puno vise pise o tome u vrijeme Twittera itd..

Sjecam se predstave Coutinha, Hasanu nisu dali da progovori, ko malo dijete sjedio kraj Karl-Heinza. Ali je sigurno Hasan sam odlucivao o milionskim platama Goretzki, Gnabryu itd

Ako je Hasan odlučivao o visini plata igrača onda sam i ja.Njegovo je da pronađe i predloži upravnom odboru imena a visina transfera i same plate zna se ko na kraju odlučuje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ko je dogovorio sa Daviesom produzenje ugovora, i platu od 20 mil, pa taj dogovor je oboren od strane kobasičara.
Salihamidzic je predlagao imena, ali je opet morao na raport glavesinama da odobre ili odbiju pojacanja.
Uloga "sportskog direktora" u slucaju Bayerna ne predstavlja nista, pitanje je koliko ce Eberl izdrzati takav nacin funkcionisanja.
Salihamidzic je predlagao imena, ali je opet morao na raport glavesinama da odobre ili odbiju pojacanja.
Uloga "sportskog direktora" u slucaju Bayerna ne predstavlja nista, pitanje je koliko ce Eberl izdrzati takav nacin funkcionisanja.
Sve što je Hasan “sam” odlučio (navodnici su zbog Kahna) je otouštanje Zubala i dovodjenje Tuchela. Minimum, Uli nije bio u tome. Kako je ispalo bolje da nije ni to jer ga je (zaskuženo) koštalo pozicije, zajedno sa Oliverom. Da je nakaradan način rada jeste, handriš se sa menagerima i igračima i na kraju ti neki tamo board kaže “ne važi to” Svaka čast onome ko može tako raditi. Treba naravno neko kontrolisati, ali daj mu okvire… taj i taj maksimalno toliko i toliko, a to gledaj kako ćeš medjutim kad jednom dogovor padne, nema obaranja ili bi ih poslao u PM
-
- Kontakt:
Salihamidžić nije znao pregovarati. Možete vi palamuditi do sutra, ali mu odbor sigurno nije rekao daj svakome po 20 miliona po sezoni. Pogledajte kakve su plate dobili Gnabry, Coman i Goretzka recimo pri obnovi ugovora. To bi im dali možda jedino Saudijci.
Ali mu je dopustio, isto tako kako se tada slabo radilo na produženju igrača na vrijeme, tako se radi i danas i svi problemi koji su bili tada su i danas...
Upamecano dokazao svoju "klasu" praveći nepotrebni penal čime su francuzi upali u nepovoljnu granu natjecanja sa Portugalom i Španjolskom/Njemačkom.
Nisu upali zbog toga nego zato sto je Deschamps ziheras, trebao je Poljsku koja je najgora ekipa na euru razbiti 3:0, pogotovo jer Scenzczny.
Mislim nije da branim Upu, al ono, ispade on jedini krivac

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Upamecano jedan od najboljih francuza na ovom prvenstvu! To dovoljno govori o francuzima kakav turnir igraju 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.